Kedves Ivó! Leveled a következő kérdéssel zártad: „Szóval kérdezem: hol vagytok TI, többi, rendes, nem arcpirítóan anyagias NŐK (így nagybetűvel), saját élettel, elképzelésekkel a jövőt illetőleg...?”

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ön emlékszik még Ivó levelére? Pár héttel ezelőtt jelent meg itt a Randiblog Inbox rovatban, és arról írt benne a fiatalember, hogy a társkeresőkön azt tapasztalja, hogy a legtöbb magyar nő számára az anyagiaknál semmi sem fontosabb. Hol vannak a normális nők?

Nem először halljuk ezt a kérdést (és persze a férfiakkal kapcsolatban is elhangzott már ugyanannyiszor), de most írt rá egy választ egy női olvasónk, akinek a Medárda álnevet ajándékozta a véletlen. Medárdának nagyonis pontos elképzelése van arról, hogy Ivó miért nem talál magának normális nőt Magyarországon. A részleteket természetesen nem fogjuk elmesélni Medárda helyett, inkább csak arra figyelmeztetjük önt, hogy az ön tapasztalataira is nagyon kíváncsiak lennénk! Ha van kedve mesélni, kérjük írjon az alábbi címre! Szóval nézzük, mi Medárda válasza Ivó kérdésére!

Hozzátenne valamit a témához?
Írjon nekünk e-mailt!

A válasz:

Nagy valószínűséggel külföldön. Neeeeem, nem vagyunk prostik vagy pornósztárok és nem táncolunk éjszakánként Svájcban vagy Dubajban. Dolgozunk és tanulunk a helyi egyetemeken, utazunk és sportolunk, kapcsolatokat építünk, nyelvet tanulunk stb. A fő fegyverünk nem az internetre kiposztolt cicikben és popsikban rejlik, hanem az eszünkben és az ambícióinkban, amit nem feltétlenül osztunk meg a közösségi médiában/társkereső oldalakon. Időben felismertük, hogy a jövőnket leginkább saját erőnkből kell felépítenünk, nem mások hátán felkapaszkodva. Nem várjuk el a partnerünktől, hogy eltartson bennünket (igen, fiatal nő létemre is megkeresem a havi 4-500 000 forintot), egyenlő félként tekintünk a másikra: én is dolgozom, te is dolgozol, a nap végén béke van, illetve a hétvégén oda megyünk, ahova kedvünk szottyan. Dióhéjban.

(Csak a tisztánlátás végett és minden túlzás nélkül: 25 éves, szőke, gyönyörűnek mondott, sportos testalkatú, fiatal nő vagyok, aki után megfordulnak a férfiak az utcán. Heti 5-ször edzem, kéthavonta utazom, de nem posztolom az Instagramra vagy a Facebookra a reggelimet, az agyonszerkesztett arcomat vagy a fenekemet. Jelenleg a doktori disszertációmat írom és 2 különböző helyen dolgozom a szakmámban. Lassan 3 éve élek boldog párkapcsolatban. Nem a párom miatt utaztam külföldre 6 évvel ezelőtt, saját elhatározásból és erőből jutottam el oda, ahol most vagyok, a szerelem csak később talált meg az adott országban.)

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!