A világ legnyugtalanítóbb Tinder-bemutatkozója lehet az, amit egy 26 éves ápolónő írt. A szövegre egy Twitterező bukkant rá, aki vélhetően nem húzta jobbra a lányt, de mindenesetre kiposztolta a profilját, hogy mást is kirázhasson tőle a hideg, ugyanis ez olvasható benne:

Olyan életre szóló partnert keresek, aki keményen dolgozik, szerény, EGÉSZSÉGES és megbízható. A választottamnak legyen meg mindkét tüdeje és veséje és legyen normális szívritmusa. Legyen nemdohányzó, ha néha iszik az még belefér, de ne használjon semmi olyan szert, ami károsítja a máját.

Ezt elolvasva pedig az emberben komolyan felmerül a kérdés, hogy vajon, mit is szeretne igazából a partnerétől a lány és mennyi időre gondol, mikor életre szóló kapcsolatot keres? Hiszen a szöveg olyan mintha egy szándékait rosszul leplező szervkereskedő írta volna.

A bejegyzést továbbosztó Twitterezőknek is ez volt az érzésük és persze azonnal elindult a poénkodás arról, hogy milyen lehet az első (és talán egyetlen?) randi a nővel. Egyesek úgy képzelik, hogy röntgenezéssel indul...

 ...mások pedig szervek hűtésére alkalmas, jéggel teli fürdőkádat vizionálnak:

Egyelőre azt nem tudni, hogy bárki felvette-e a kapcsolatot a lánnyal, és tényleg igazi Tinder-fiókról van-e szó, mindenesetre miután több százan továbbosztották a profiljáról készült fotót, az eredeti posztoltó törölte a bejegyzést. A NewsHub azonban még időben lementette, így ha szeretné látni, hogy néz ki a nő, aki ehhez a bemutatkozó szöveghez tartozik, akkor itt megnézheti!