Nincsenek könnyű helyzetben manapság azok a pasik, akik valamilyen különleges módon akarják megkérni a barátnőjük kezét. Hiszen már flasmoboktól kezdve, avokádóba rejtett gyűrűkön keresztül annyi minden ötletet ellőttek a kényszeresen kreatív vőlegény-jelöltek, hogy napjaink szerelmes férfijai csak valami igazán elkeseredettnek tűnő megoldással tudják felhívni magukra a figyelmet. Mint a most következő történetben szereplő fülöp-szigeti férfi, aki olyan magas szintre emelte a bizarr lánykérés műfaját, hogy azt reméljük, ezt már senki nem akarja majd megugrani.

Jeffrey Delrio ugyanis egyenesen eljátszotta a saját halálát, hogy aztán csodával határos módon feltámadjon és ezzel lendültetettel megkérje a szerelme kezét.

Igen, a férfi barátnőjével tényleg megtörtént az, hogy percek alatt végigszáguldott azon az érzelmi hullámvasúton, hogy először szembesült a párja halálával, majd feltámadásával, és végül azzal, hogy ez az egész csak egy romantikusnak hitt átverés volt annak érekében, hogy emlékezetes módon tegye fel neki azt az egyszerű kérdést, hogy hozzá megy-e feleségül. (Amire igennel válaszolt.)

Delironak egyébként több embert is sikerült bevonnia a bizarr tervbe, aminek a lényege az volt, hogy a halálát közlekedési balesetnek álcázza. A leendő menyasszonya az úttesten talált rá, amint a földön fekszik és mellőle rendőrök terelik el a forgalmat. A lány persze zokogva rohant oda halottnak hitt szerelméhez, aki pár végtelennek tűnő másodpercig hagyta abban a hitben, hogy életét vesztette, hogy aztán féltérde emelkedjen megkérni a kezét.

Az esetről természetesen videó is van, hiszen a vőlegény nemcsak néhány rendőrt vett rá, hogy vegyenek részt a dologban, hanem az egyik barátját is, hogy az felvételt készítsen erről kiemelkedően szofisztikált lánykérésről. 

Persze nem meglepő módon, nem mindenkit nyűgözött le a bizarr lánykérés. Amellett, hogy vannak, akik romantikusnak és/vagy viccesnek tartják, elég sokan gondolják úgy, hogy kegyetlen és gusztustalan volt a férfi ötlete és nem értik, a lány miért mondott neki igent, ahelyett, hogy ott helyben szakított volna vele.

Ön mit gondol erről a lánykérésről?