Ha ön rendszeresen jár-kel a Millenáris Park környékén Budapesten, akkor önnek talán már nem újdonság az alábbi képen látható plakát. A képet beküldő olvasónknak mindenesetre az volt, és nekünk szintén, de persze lehet, hogy már hosszú ideje kint van, ráadásul ki tudja, hány helyre lett kifüggesztve a városban.

A Randiblognak író olvasóink egyetérteni látszanak azzal, hogy amíg az ember a szülőjével lakik, addig nincs túl sok esélye a barátnőszerzésre, de ezt a nézetet a fenti plakát szerzője szemlátomást nem osztja. A párját kereső 25 éves fiú kertelés nélkül egyértelművé teszi, hogy bár egy 45 négyzetméteres lakásban lakik az édesanyjával, azt szeretné, hogy barátnője költözzön hozzájuk.

A lánnyal kapcsolatban még annyi az elvárás, hogy független és egyedülálló legyen, de természetesen ha olyan a helyzet, puszta barátkozás is szóba jön. A fiatalember e-mailben várja a jelentkezőket, de a biztonság kedvéért a címét inkább kikockáztuk a képről, nehogy nem várt következményei legyenek ennek a jópofa hirdetésnek.

FRISSÍTÉS!

Olvasóink segítségével annyit tudtunk kideríteni, hogy ennek a plakátnak több verziója is létezik, és Budapest különböző pontjain tűntek fel, tavaly nyáron már biztosan volt belőlük. A posztra reagálva három olvasónktól kaptunk fotót ilyen plakátról, ezúton is köszönjük őket, alább mutatjuk a képeket.

Ön is látott hasonlót? Küldje be nekünk a fotót!
velvet [kukac] mail.velvet.hu
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Anyukájával panelben lakó srác beköltöző barátnőt keres, plakáton

Egy olvasónk a Millenárisnál fotózta ezt a plakátot, amin egy 25 éves srác 45 négyzetméteres panelbe keres barátnőt.

29 · Jan 28, 2019 02:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A fotót az Instagramunkra is kitettük, ha van kedve, ott  is hozzászólhat!