Albertina története kísértetiesen ismerősen csengett...

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

– így kezdődik az alábbi levél, de itt rögtön muszáj félbeszakítunk egy pillanatra a beküldőt, Klementinát (ami természetesen egy álnév). Ugyanis az alábbi levélhez annyit érdemes előre tudni, hogy a sztori, amire válaszol, a múlt hétvégén jelent meg itt a Randiblogban, és arról szól, hogy olvasónkkal egy edzőteremben az edzővel elkezdett flörtölni. Mint kiderült, megvolt köztük a kémia, és a dologból kapcsolat lett volna, ha ki nem derül, hogy az edzőnek van barátnője.

Nos, Klementina alábbi leveléből kiderül, hogy más nővel is előfordult már, hogy hasonló viszonyba került az edzőjével, de Klementina így utólag teljesen máshogy áll már a történtekhez, és megfogalmaz néhány elég fontos gondolatot a két történettel kapcsolatban. Ha önnel is történt már hasonló, vagy ha bármi egyébről mesélne, ami társkereséssel, párkapcsolatokkal vagy szakítással kapcsolatos, kérjük, küldje be nekünk e-mailben ön is saját sztoriját-tapasztalatait!

Klikkeljen ide, mert itt a címünk!
randi%mail.velvet.hu

Albertina története kísértetiesen ismerősen csengett, valami hasonlón mentem át én is egy fitneszklub jógaoktatójának jóvoltából, gondolom, megtetszett neki a sérülékenységem, miután az egyik relaxáció során csak úgy ömlött a könnyem a sok lelki tehertől, ami akkoriban az életem része volt. (A jóga egyik hatása, hogy rendkívül hatásosan oldja az érzelmi blokkokat.)

Nekem a következő hetekben igen jól esett az oktató figyelme, ennyiben én is hibáztam. Valamint abban, hogy nem dobtam el hamar a bérletemet a kukába, mikor kiderült, hogy barátnője van, akit egy óra elején az egész csoport szeme láttára csókolt szájon. Szegény lány, otthon milyen mesét kaphatott...

De ugyan ki gondol arra, hogy visszaélnek a bizalmával, amikor bemegy egy órára, ahol biztonságban kellene éreznie magát?

Albertinának annyit üzennék, gondolatban köszönje meg az edzőjének a történteket, és semmiképp ne bánkódjon, hiszen a pasi maximálisan visszaélt a helyzetével, a professzionalizmusa pedig, akárcsak az én esetemben, erősen megkérdőjelezhető. Legalább tudni fogja ezen túl, hogy ahol simogatásba torkollik az óra, onnan dobbantani kell minél előbb, és amit én elmulasztottam: azonnal jelezni a vezetőségnek az edző részéről történt határátlépést. Ha te annak élted meg, az úgy is volt! Aki kicsinyíteni akarja a tettei súlyát, vagy téged támad, annak bizony sok vaj van a füle mögött és nyilván nem te vagy az első, akivel megcsinálta.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!