Ebben a cikkben a 35 éves ausztrál ikreket, Anna és Lucy DeCinque-et mutatjuk be, akik tíz év után igent mondtak közös barátjuknak, Ben Byrne-nek. A testvérek párkapcsolatban élnek a férfival, akivel a jövőben családot is szeretnének alapítani. 

A lánykérést, mint a Nzherald írja, a TLC Extreme sisters című műsora mutatta be. Byrne egy pikniken adta át a gyűrűket a két nőnek: a 37 éves villanyszerelő olyan ékszereket készíttetett, amelyeken három csík látható, ezzel is utalva nem mindennapi hármas kapcsolatukra.

Anna, te a világot jelented számomra és veled akarom leélni az életem. Lucy, te ugyanúgy a világot jelented számomra és nélküled sem tudom elképzelni az életem. Szeretlek, szeretlek mindkettőtöket

– hangzott a lánykérés. És hogyan működik ez a szerelem? Az egyik testvér, Lucy korábban így válaszolt. 

Ha Ben csókot ad Annának, akkor én is kapok egyet. Nem lesz könnyű egyszerre babát vállalni, de mivel mindent együtt csinálunk, erről sem teszünk le. Úgy tervezzük, hogy mi hárman életünk végéig fogjuk egymás kezét 

– mesélte. Mivel Ausztráliában nem engedélyezik a poligámiát, a házasságkötésre majd külföldön kerül sor, a terhességeket pedig mesterséges megtermékenyítéssel érnék el. Az ikrek eddig több tízmillió forintnyi ausztrál dollárt költöttek arra, hogy teljesen hasonlítsanak egymásra. Több plasztikai sebész is dolgozott rajtuk, a mellüket is azonos méretűre szabatták, emellett a szemöldökük és a szájuk is ugyanolyan.

Ismerősek?

Ha valahonnét rémlik önnek ez a történet, még az is lehet, hogy nálunk olvasott róluk: az ikrek hosszú évek óta a nyilvánosság előtt élik életüket. 2014-ben írtunk róluk először, akkor még főleg az a rögeszme volt érdekes velük kapcsolatban, hogy mindent együtt és ugyanúgy csinálnak – de már akkor is ugyanezzel a férfivel élték életüket, az anyai házban.

Plasztikamániájuk miatt a következő években azzal kerültek a hírekbe, hogy egy japán tévéműsorban szoftverrel sem sikerült megkülönböztetni őket. Az eljegyzést 2017 óta tervezték.