Nehéz magyarázatot találni arra, hogyan lehet véletlenül egy swingerbuliba keveredni, ám Kazumi Squirts modellnek ez is sikerült. Egy éjszaka alatt ötven pasit fogyasztott el. 

A 24 éves kaliforniai szőkeség azt állítja, hogy a pikáns parti, ahol a párok egymás között válogatták a partnereiket, valósággal felszabadította őt. Pontosan maga sem tudja, hogyan kötött ki ott: elmondása szerint nem számolt azzal, hogy egy első randi így is véget érhet – írja a Daily Star.

@kazumisworld

Did u guess right 🤪

♬ Omg so much people used my sound - 🧡Layla Weasley🧡

Akkor randiztam a sráccal először. Éppen egy étterembe tartottunk, amikor elkezdett nekem mesélni egy buliról és az egyik barátnőjéről, aki éppen olyan szexi, mint én. Izginek tűnt, ezért úgy voltam vele, ugorjunk be, mielőtt vacsorázni mennénk. Amikor megérkeztünk, és kinyitották nekünk az ajtót, rengeteg meztelen emberrel találtam szemben magam. Bár korábban én is érdeklődtem a swingerbulik iránt, el sem hittem, hova kerültem.

– magyarázta a modell, aki elég nyitott volt, nem szégyenlősködött egy percig sem. Randipartnerével bele is csaptak a lecsóba.

Az előző kapcsolatom nem sokkal a swingerbuli előtt ért véget. Úgy voltam vele, szeretnék megismerni új embereket. Ki szerettem volna tapasztalni, mi az, amit élvezek, és mi az, amit egyáltalán nem. Életem egyik legizgalmasabb estéje volt!

– vallotta be Squirts.

S bár ötven férfivel szexelni egy éjszaka alatt rendkívül fárasztónak hangzik, a modell nem akart megállni. 

Nem erőszakoskodtam, de a fejembe vettem, hogy ötven férfival bújok ágyba, és ezt meg is kaptam. Valahogy elég jól sikerült kiválasztani azokat a pasikat, akikkel működött a dolog. Nem egy hétórás szexmaratonról van szó: mindössze egy-két órán át tartott az egész, sok szünettel. Először kiválasztottam öt-hat pasit, akikkel nagyjából tíz-tíz percet voltam, majd megálltam pihenni, és amikor újra erőre kaptam, kerestem magamnak másokat.

– tért ki a részletekre a szőkeség.