Le sem tagadhatja boldogságát Gáspár Evelin, akire újra rátalált a szerelem. A leendő cukrász a TV2 Mokka című műsorában árulta el, hogy nyár óta alkot egy párt kedvesével.

A fiatal influenszer már régóta vágyott arra, hogy megtalálja a férfit, akivel megállapodhat, és úgy érzi, mostani párja számára az igazi.  

Most is itt van velem, kint vár az autóban. Ő ilyen kis félénk, visszahúzódó, és mondta, hogy inkább megvár. Nyár óta működik a kapcsolatunk, nagy a szerelem. Azt érzem, megtaláltam, akit kerestem, és ő is, mert neki is elég kacifántos az életútja. Az enyém is az

– magyarázta mosolyogva Evelin, aki a Valentin-nap apropójából és a műsorban készített szív alakú, áfonyás-fehércsokis muffinok kapcsán hozzátette: szerelme nem igazán édesszájú, inkább "rántotthúsos".

Evelin néhány hónappal ezelőtt is mesélt kapcsolatáról.

Nem ismerkedem már, mert már megtalált a Nagy Ő, megtalált a szerelem a nyáron. Boldog vagyok. Apuék is szeretik őt, hála Istennek, mert én családcentrikus vagyok. Fontos, hogy a szüleimmel is meglegyen az a kémia, mint velem, mert nyilván, ha hosszú távra gondolkodik az ember. A család az egy csomag, amit viszel magaddal, ő is hoz egy csomagot, az ő családját, és ott is fontos, hogy kedveljenek és elfogadjanak engem

– fogalmazott Lilu Makeup/Down című műsorában.