horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Az utolsó pillanatban vállaltak gyereket az átalakulás előtt

június 30., 21:32 Módosítva: 2017-07-02 08:59:24
23

Az alábbi képeken és videón egy Michiganben élő párral ismerkedhet meg, akik kislányukat nevelik, az interjú az Aspen névre keresztelt gyerek első születésnapján készült. Az apuka, Liam Johnson mindössze 20 éves, az anyuka, Racquelle Trammel azonban 30. De természetesen nem a korkülönbség az, ami hírértékűvé teszi a családjukat, hanem a tény, hogy ők mind a ketten transzneműek.

Liam Johnson lánynak született, de már hat évesen is fiúnak érezte magát és jelenleg férfiként éli az életét. Racquelle Trammel pedig fiúnak született, de már az oviban is lányként viselkedett, és sosem tudna férfiként élni. Mindketten hormonokat szednek, hogy az átalakulás minél teljesebb legyen minél hamarabb, így a közös gyermekvállalás nem volt éppen egyszerű, de mégis sikerült. A részleteket alább olvashatja el.

Távolról sincs vége, olvasson még

24 év után újra megcsinálták ugyanazt a fotót

június 29., 22:14 Módosítva: 2017-07-01 09:23:45
943

A Buzzfeeden találtuk meg az alábbi tweetet egy cikkben, gondoltuk, hátha érdekes lesz a Randiblog olvasóinak is.

Természetesen mindkét képen ugyanaz a pár látható, pont 25 éve vannak ők együtt, és az első kép 1993-ban készült, a második pedig friss. A kép ironizáló feliratát úgy is magyaríthatjuk, hogy

ez csak átmeneti.

De persze az egészben az a vicc, hogy egy negyed évszázad óta tartó kapcsolat minden, csak nem ideiglenes, hiába mondták nyilván ezt a két srácnak annak idején, amikor összejöttek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tippek arra, hogy az esküvő tényleg a legboldogabb legyen

június 28., 20:28 Módosítva: 2017-07-03 09:20:52
15

Azt hiszem, nem is érdemes bonyolítani a címben összefoglaltakat: szeretnék megosztani önökkel néhány igazán hasznos tapasztalatot, amivel tényleg a legboldogabbá teheti mindenki az „élete legboldogabb napját”.

Az elmúlt időszakban azon túl, hogy volt szerencsém részt venni néhány esküvőn, rengeteget segítettem a legjobb barátomnak megszervezni az övét. A pár mindent együtt csinált, együtt szervezett, csak a barátokat és néhány családtagot vontak be. A tapasztalataikból kiindulva és hogy végül mit sikerült megvalósítani abból, amit szerettek volna (elárulom: mindent!), összegyűjtöttem dolgokat, amik még jobbá tehetik a hangulatot és az egész élményt nem csak a vendégek, hanem elsősorban a menyasszony és vőlegény számára is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Valaki nehezen bírja, ha a legjobb barátja megnősül

június 27., 21:09 Módosítva: 2017-06-29 09:26:57
5

Biztos ismernek olyan vicces történeteket, amikor a vőlegényt folyton azzal heccelik a barátok, hogy majd az esküvő egy bizonyos pontján bekiabálják, hogy „Ne csináld, haver! Ne nősülj meg!″ Szó szerint oltári poén az ilyen, de ennél sokkal ötletesebb volt egy Mitch nevű fickó, aki az eljegyzési, sőt az esküvői fotókon is megmutatta, hogy mennyire örül barátjának.

Távolról sincs vége, olvasson még

NEM csajozok, NEM vadászok!!! – miért fáj neki?

június 26., 21:34 Módosítva: 2017-06-28 08:04:05
2

Rendszeres olvasótok vagyok, ám eddig – gondolom, sok más olvasótársamhoz hasonlóan – én sem írtam még nektek! Most viszont igen. Alida történetére szeretnék reagálni, amelyben arról írt, férje egy igazi főnyeremény, leszámítva, hogy a gyerek születése után is el-eljár barátokkal iszogatni és olykor rendesen fel is önt a garatra, ami miatt a levélíró fejében már az is felmerült, elhagyná őt.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A János álnév jutott a Randiblog Inboxban ma sorra kerülő levél beküldőjének. A bevezető bekezdésből is teljesen világos, hogy miről lesz most szó, de azért talán jól jön egy kis emlékeztető arról, milyen megközelítésből vetette fel Alida ezt a problémát néhány poszttal ezelőtt: Alidának van egy majdnem tökéletes, látszólag főnyeremény férje, akinek egyetlen hibája, hogy néha (gyakran) túl sokat iszik.

János alább egy kicsit megpróbálja a férfi szemszögéből megmutatni ezt a szituációt, vagy legalábbis valami hasonlót. Ő maga sincs ugyanis éppen fényévekre attól, hogy főnyereménynek számítson egy párkapcsolatban, de nála is becsúszik néha egy-egy vadabb éjszaka. Vajon miért akkora probléma ez a nőknek? Lehet-e ezt kordában tartani? Hol a határ? Ezeket a kérdéseket feszegeti János, de természetesen az ön válaszaira is kíváncsiak lennénk! Ha van kedve, írjon nekünk ön is saját tapasztalatairól, a Randiblog e-mailcímén várjuk levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Négyszer találkoztunk, újra nő tudtam lenni mellette

június 25., 19:21 Módosítva: 2017-06-27 00:40:05
15

Megosztom veletek az én történetem

– így kezdi a Randiblog e-mailcímére beküldött levelét olvasónk, Vilma. És jól teszi, hogy megosztja, mert pontosan erre való ez a rovat, lehet mesélni, mi mindenkire kíváncsiak vagyunk, önre is!

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Vilma egy egészen rövid kapcsolatát írja le, sőt, nem is tartja igazi kapcsolatnak, hiszen csak négy találkozóból állt az egész. Abból az első ráadásul nem is sült el jól, de a mélypontot mégis csúcspontok követték. Hogy aztán miért lett vége? Hát mindent természetesen nem fogunk előre elmesélni Vilma helyett a bevezetőben, inkább át is adjuk neki a szót, nézzük tovább a levelet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sosem mondta neki anyám, hogy ne igyon egy kortyot se

június 24., 19:00 Módosítva: 2017-06-25 21:33:56
3

Alida levelére szeretnék reagálni” – így kezdi a levelét Iván, és ha ön figyelte a Randiblog Inboxot az elmúlt napokban-hetekben, akkor már tudja is, melyik témával haladunk tovább ma. Az alkoholizmusról lesz szó, amivel kapcsolatban eddig ketten írtak, két feleség és anya arról, hogy férjük talán túlságosan sokat iszik.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A legutóbb Imogén azt mondta, ő sejti, hogy az alkohol azért jött be a képbe, mert a kapcsolatából elveszett a szexualitás, de korábban Alida csak tanácsot kért, hiszen néha már a válást fontolgatja férje viselkedése miatt: nem iszik minden nap, de amikor igen, akkor túl sokat.

Most megint egy olyan kapcsolatba nyerünk bepillantást, ahol a férfi szenvedélybetegsége megkeseríti a mindennapokat, de ezúttal nem a házastárs, hanem a gyerek szemszögéből láthatjuk a dolgokat Iván segítségével. Megrázó beszámoló ez, és emiatt igen elgondolkodtató is. Ha ön is szívesen hozzászólna, ha van véleménye vagy főleg tapasztalata, kérjük, írjon nekünk! A Randiblog e-mailcímére bármikor elküldheti üzenetét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megkérte a lány kezét, de ami történt, arra nem számított

június 23., 20:51 Módosítva: 2017-06-25 00:40:02
18

Ha valaki arra adja a fejét, hogy a szerelme elé térdel és felteszi neki a Nagy Kérdést, tudnia kell, hogy benne van a pakliban a nemleges a válasz. Az alábbi videóban szereplő dél-karolinai srác ezzel szemben nagyon elbizakodottan kezelte ezt a dolgot, olyannyira, hogy még csak nem is négyszemközt, hanem nagy nyilvánosság előtt kérte meg a barátnője kezét egy helyi baseball-mérkőzésen.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 kínos dolog, ami megtörténhet, amikor szerelme után nyomoz a neten

június 22., 19:12 Módosítva: 2017-06-23 20:00:27
24

Kár is tagadni, amióta a közösségi oldalak széles skálája áll rendelkezésünkre, mindegyikünkkel megesett már, hogy a titkos szerelemünk, az exünk vagy a volt pasik/csajunk új pasija/csaja után nyomoztunk a neten. Amennyi képet csak lehetőségünk volt megnéztünk, amennyi kommentet látni engednek az oldalak elolvastunk és közben rettegtünk, nehogy a hüvelykujjunk önálló életre keljen és kiosszon egy lájkot vagy bejelölést, hiszen az napokon keresztül tartó égő archoz vezet.

Ám ennek is vannak fokozatai, most öt olyan kínos onlie sztalkolós sztorit hoztunk, amik bármelyikünkkel megeshetnek, vagy már meg is estek, és olyan cikik, hogy legszívesebben életünk végéig a négy fal között, takaró alatt bujkálnánk miattuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néz ki egy 1,7 milliárdos luxusesküvő

június 21., 19:21 Módosítva: 2017-06-22 18:51:03
18

A Daily Mail beszámolója szerint 5 millió fontba, vagyis 1,7 milliárd forintnak megfelelő összegbe került a dúsgazdag olajmágnásnő, Folorunsho Alakija fiának nemrégiben megtartott esküvője. A 66 éves örömanya vagyonát jelenleg több mint 2,1 milliárd dollárra (700 milliárd forintra) becsülik, a Forbes listája alapján 2014-ben ő volt a leggazdagabb afrikai származású nő, megelőzve ezzel Oprah Winfrey-t. Alakija nem sajnálta a pénzt a gyereke lagzijára sem.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Összefogtak ellene exbarátnői

június 20., 20:46 Módosítva: 2017-06-22 00:40:06
12

Ennek a posztnak a főszereplője bizonyos Steve Collins, aki ausztrál, 29 éves, DJ-ként dolgozik, és egy elég fura figura lehet. Erre abból következtetünk, hogy egyrészt három nővel kavart gyakorlatilag egyszerre, másrészt abból, hogy a sztorit nem különösebben szégyelli, hanem még nyilatkozott is róla, amit többek között a Mirror is lehozott. Plusz nyilvánvalóan képei publikálásába is beleegyezett, kaptunk belőlük egy csomót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Indokolttá tette ezt a pótcselekvést, hogy nincs köztünk szex

június 19., 21:09 Módosítva: 2017-06-20 20:49:53
31

Egyrészt válaszolok is egy sztoritokra, illetve megírom a sajátomat is. Totál tanácstalan vagyok, de most olvastam «A férjem látszólag egy főnyeremény» cikket és kb. ugyanez volt/van nálunk is” – szombat este jelent meg a Randiblogban a fenti bevezetőben emlegetett cikk, és máris rengetegen írtak vele kapcsolatban, ami jól mutatja, hogy tényleg egy ma Magyarországon fontos és aktuális problémát vetettünk fel Alida levelével.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Alida férje ugyanis azért csak látszólag egy főnyeremény, mert bár nem napi szinten, de a kocsmázások alkalmával a férfi többet iszik, mint amennyit Alida gond nélkül el tudna viselni. Ugyanez a helyzet az alábbi levél beküldőjének, Imogénnek a kapcsolatában is, de most Imogén sokkal több hátteret mesél el, mint Alida a szombati posztban. Imogén elég pontosan tudja ugyanis, hogy a férje miért iszik, és ennek tudatában próbálja a megoldást keresni.

Ön mit tenne a helyében? Önnek is volt már része olyan kapcsolatban, amelyben túlságosan hangsúlyos szerepet kapott az alkohol? Ha igen, kérjük, írja meg nekünk! Véleményét, tapasztalatait, és elsősorban saját történetét a Randiblog e-mailcímére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megalázták azt esztergomi vonaton, a Facebookon szólt vissza

június 19., 15:13 Módosítva: 2017-06-20 17:20:06
145

Ruzsinszki Hajni június 14-én vonattal indult Budapestről Esztergomba, amikor egy fiatal fiú leült mellé, majd a következő hagyta el a száját: 

Jézusom, milyen csaj ül mellettem, átülök máshova.

19145928 1358396257543561 7627408291797097031 n
Fotó: Ruzsinszki Hajni / Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

A nyalásfalás mindenkinek szól, csak a lánynak nem

június 18., 20:16 Módosítva: 2017-06-20 00:40:02
12

Egy korábbi levélre reagálnék, ami beindította a fogaskerekeimet. Linkeltem, mert figyelmes vagyok. Amolyan jófiú

” – nem véletlenül emelte ki a jófiú szót ennek a levélnek a beküldője, Arnold. Ez a szó ugyanis nagyon fontos abban a levélben, amire Arnold reagál.

Mirella álnevű olvasónktól jött ez a bizonyos korábbi üzenet, aki arról írt, hogy nem vágyik másra, csak egy jófiúra, de ha találkozik eggyel, az illető általában egy idő után elkezd elég furán viselkedni, aztán kiderül róla, hogy igazából nem is annyira jófiú, mint amennyire tűnt.

Nos, Arnold magára ismert ebben a leírásban, legalábbis korábbi önmagára, és Mirella leveléből vett idézetek segítségével leírta, miért viselkednek így ezek a jófiúk, illetve hogy legalábbis ő maga miért viselkedett így. Elgondolkodtató sorok ezek, és bízunk benne, hogy önnek is eszébe jut majd róluk pár dolog. Ha így lesz, kérjük, írja meg őket nekünk! Véleményét, tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére várjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

A férjem látszólag egy főnyeremény

június 17., 18:59 Módosítva: 2017-06-19 12:26:37
132

Rendszeresen olvasom a megjelent olvasói leveleket, most viszont úgy érzem, eljött az én levelem ideje is” – mindig örülünk, ha valaki így kezdi a Randiblog e-mailcímére küldött üzenetét, ezúttal Alidától érkezett pár bekezdés az inboxunkba.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Tavaly egyszer már szóba került ez a téma, akkor is azt írtuk, és most se gondoljuk máshogy: sajnos nagyon sok magyar családot érint ez a probléma, és többet kéne beszélni róla. Alida is tanácsot kér, és biztosak vagyunk benne, hogy ezt a posztot fogják olyanok olvasni, akiknek már meg kellett küzdeniük valamilyen formában ezzel a függőséggel. Ha így van, azaz ha önnek van bármilyen gondolata, tanácsa vagy tapasztalata, amit szívesen megoszt Alidával, illetve mindenki mással, kérjük, írjon nekünk ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Brit tudósok rájöttek, melyik szó a hosszú kapcsolat titka

június 16., 18:50 Módosítva: 2017-06-18 00:40:05
26

Nem kezdődik jól a sztori, ha az a bevezető, hogy a Daily Mail írja meg, hogy mit fedeztek fel a brit tudósok, de most nagyjából ez a helyzet, csak nem úgy általában tudósokról van szó, hanem egy darab úgynevezett life coachról, bizonyos Hal Runkelről. És nyilván ilyen felvezetéssel senki nem fogja az új információkat vakon elhinni, de azért megfontolásra szerintünk érdemesek. Sőt, esetleg kipróbálásra is.

Szóval a kiindulópont az, hogy minden kapcsolatban normális, hogy időnként előfordulnak viták a partnerek között. Sok múlik azonban azon, hogy ezek a viták milyenek: meg tudják-e a felek beszélni a nézeteltéréseiket úgy, hogy a kommunikáció megerősítse a kapcsolatot, vagy érvényes feloldás nélkül maradnak ezek a veszekedések, és szép lassan megmérgezik a viszonyt.

Hal Runkelnek arra van öt tippe, hogy hogyan lehet elkerülni ezt az utóbbi esetet, és az első rögtön arról a szóról szól, ami szerinte kulcsa lehet annak, hogy az ember meg tudja rendesen beszélni partnerével a vitás kérdéseket. És ha ön rögtön rávágja, hogy nyilván a „bocsánat” az a szó, akkor tévedett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lány keresi a srácot, aki segített neki kiszabadulni a Kálvin téren

június 15., 15:08 Módosítva: 2017-06-16 15:20:21
101

Egy zárt csoportban találtuk meg a Facebookon Sarah angol nyelven íródott posztját arról, hogy keres egy magyar srácot, akivel a múlt éjjel futott össze a Kálvin téren. Így írta le a történteket, kérjük olvassa el, hátha magára ismer!

Ha ön segített ennek a lánynak a Kálvin téren, kérjük, jelentkezzen!
Ha ön segített ennek a lánynak a Kálvin téren, kérjük, jelentkezzen!
Fotó: Facebook

Keresek egy srácot, aki múlt éjjel 2:30-kor a Kálvin téri metróállomásnál kisegített abból a szorult helyzetből, hogy a bő szárú nadrágom beleakadt a bicikliláncba és nem tudtam kiszabadulni. Ő nem sajnálta rám az időt, amit NAGYON értékeltem!

Jóképű volt és magyarnak tűnt a kiejtése alapján, hátha megtalálom! Ő is biciklivel volt, és másfelé mentünk tovább, én „üldöztem” egy ideig, hogy hátha utolérem és beülünk valahova egy kávéra vagy valami, de nem értem utol.

HÁTHA szerencsém lesz és olvassa ezt, vagy elmesélte a sztorit valakinek, aki innen ráismer. Köszönöm a segítséget!

Távolról sincs vége, olvasson még

Azt hittem, az apja, amíg meg nem csókolta

június 14., 17:47 Módosítva: 2017-06-15 17:58:12
41

Youtube-os bloggerekkel Dunát lehetne rekeszteni, olyanok is rengetegen vannak köztük, akik csajozásról/pasizásról vagy párkapcsolatokról készítenek videókat. Dylan és Chris csatornáját mégis figyelemre méltónak találtuk, mert egy Montanában élő melegpárról van szó, és a két természetkedvelő férfi között 27 év a korkülönbség. Az alábbi videóban minden kérdésre válaszolnak, a legérdekesebbeket alább kicsemegéztük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagy harmóniában jógázik ez a szexi szerelmespár

június 13., 20:01 Módosítva: 2017-06-14 21:10:04
3

Ismét egy fiatal és szép párt mutatunk be, lehetetlennek tűnő pózokban, de nagy boldogságban.

Conchita Wurst eljegyzéshez asszisztált

június 12., 20:22 Módosítva: 2017-06-13 19:26:43
5

A bécsi Life Ball kavalkádját állította meg egy pillanatra két nagyon elegáns fiatalember. Conchita Wurst reakciójáért mindenképpen megérte!

Első együttlétünk után a barátnőivel közös csoportban dicsekedett

június 11., 18:02 Módosítva: 2017-06-12 19:17:28
64

Az alábbi történet beküldője a következő címet adta a sztorinak:

Ovis okok egy 22 éves lány szakítási indoklásában

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A beküldő a Barna álnevet kapta, és valóban felsorolja az indokokat, amiért a barátnője szakított vele, de előtte természetesen még leírja magát a kapcsolatot is, hogy tudjunk, honnan és miért jutottak el a szakításhoz ezzel a bizonyos lánnyal. Egy szakítás mindig nehéz, de most Barna sorain azt érezzük, hogy ő azért annyira mégse bánta, hogy ezzel a lánnyal vége lett. Önnek is volt hasonló szakítása? Mesélje el ön is a sztorit, ha van kedve! A történetét, tapasztalatait vagy véleményét a Randiblog e-mailcímére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Keféltünk, mint a nyulak

június 10., 21:42 Módosítva: 2017-06-12 10:03:49
101

Szeretném megosztani veletek a szerelmi életem kivonatát. Úgy érzem, elég tanulságos, és remélem, tudok segíteni vele pár lánynak (nőnek). Elnézést, hogy Ádámtól és Évától kezdem, de szerintem elég fontos infókat tartalmaz, miért voltam egy rakás szerencsétlenség a szerelemben 15 évig.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ezt a bevezető bekezdést írta beszámolója elé Margó, aki ha nem is Ádámig és Éváig, de édesapja bizonyos döntéseiig vezeti vissza, hogy milyen élmények voltak akkora hatással rá gyerekkorában, hogy azok felnőtt életét is meghatározták. Margót természetesen igazából nem így hívják, és néhány további apró részletet is megváltoztattunk a sztoriban úgy, hogy a lényeget megőrizzük, de a szereplőket ne lehessen felismerni – a Randiblog ugyanis az a hely, ahol ön is kockázatok nélkül, nyugodtan mesélhet.

Ha szívesen megírná ön is akár teljes szerelmi életét vagy csak egy tapasztalatot, illetve kalandot, mi szívesen meghallgatjuk! Kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére! És akkor most jöjjön Margó története.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 ember, aki irtó cukin bukott le a párja előtt

június 9., 19:02 Módosítva: 2017-06-12 08:22:48
33

Megvan a pillanat, amikor hónaljstifttel a kezünkben éneklünk és tácolunk a tükör előtt, és a párunk ránk nyit? Vagy amikor életünk szerelme először lesz szemtanúja, hogyan viselkedünk, amikor egy pók bemászik a hálószobába? Ami az egyik fél számára rettentően kínos tud lenni, az a másiknak irtó cuki is lehet, annyira, hogy sokan meg is örökítik az ehhez hasonló pillanatokat. A Bored Panda összeszedett jópár ilyen esetet, dőljön hátra, és röhögjön! 

Távolról sincs vége, olvasson még

Eladták a vállalkozásaikat, hogy lakóautóban élhessenek

június 8., 10:14 Módosítva: 2017-06-09 08:08:02
36

Újabb szerelmespár története motiválhat kalandos kedvű embereket arra, hogy mindent maguk mögött hagyva felkerekedjenek és akár világkörüli útra induljanak

Ismerje meg az ausztrál Julie-t és Frankot, akik eladták a vállalkozásaikat, és két kutyájuk társaságában egy lakóautóval vágtak neki az országnak. 
Távolról sincs vége, olvasson még

A netezők döntik el, melyik ruhájában menjen férjhez egy 93 éves menyasszony

június 6., 21:23 Módosítva: 2017-06-09 18:57:32
53

A 93 éves Sylvia Martint júliusban veszi el barátja, a 88 éves Frank Raymond, a menyasszony viszont nagy dilemmában van: nem tudja eldönteni, hogy mit viseljen a nagy napon. Az ausztrál dédnagymama végül az internetezők segítségét kérte, ők fogják megszavazni, hogy az asszony melyik ruhában vonuljon az oltár elé – írta a Bored Panda.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nekem heti 1 szex kevés volt

június 5., 20:02 Módosítva: 2017-06-06 18:12:07
52

Nagyon sok történetet elolvastam, és köszönet, hogy ezt az oldalt létre hoztátok. Picit zsákutcába jutott az életem, és úgy érzem, jól esne magamból kiírni. Ugyanakkor tanulságként szolgálhatna másoknak a történetem, mert hiába próbálunk ésszerűen gondolkodni, mi nők mindig érzelmileg döntünk, és ezzel kiszolgáltatottá tesszük magunkat. Nyilván hosszú leszek, de gondolom, majd a lényeges dolgokat kiollózzátok” – hát az a helyzet, hogy eszünk ágában nincs ollózni Valéria álnevű olvasónk leveléből, mindössze azokat az adatokat változtattuk meg, amikből esetleg fel lehetett volna ismerni a történet szereplőit.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Valéria ott kezdi a sztorit, hogy egészen 30 éves koráig nem talált olyan férfit, akivel együtt el tudta volna képzelni hátralevő életét. Sokan írtak nekünk az utóbbi időben hasonló élethelyzetből, de aztán amikor Valéria mégiscsak szerelmes lett, egészen egyedi módon alakultak a fejlemények. Ne dőljön be Valéria szabadkozásának, egészen különleges és lebilincselő levél ez, a hossza nem hátrány, hanem kifejezetten előny. Ha végigolvassa, valószínűleg önnek is eszébe jut majd ez-az, talán megjön önnek is a mesélőkedve. Ha így lesz, kérjük írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére, várjuk az ön tapasztalatait, az ön történetét is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Elmondta, hogy kurvázik és én vagyok álmai nője

június 4., 21:50 Módosítva: 2017-06-06 08:53:46
21

Egy cikkhez adnám hozzá a tapasztalatomat, hátha tanul belőle valaki, hogy milyenek is vagyunk mi emberek. Két tanulságos esetről számolnék be. Mind a kettő egy-egy barátság furcsa szösszenete. 27 éves lány vagyok, barátaim többsége fiú, nem bírom a »csajos drámát, a felesleges hisztit és a kétszínűsködő női társaságot«” – a fenti bevezetővel és Fatima álnévvel most egyszerre két sztorit teszünk közzé.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Fatima ugyanis egyszerre két történetet küldött be, és miután az általa hivatkozott posztban rémálomhoz hasonlatosan rosszul sikerült randikról volt szó, nem meglepő, hogy ő is hasonló tapasztalatairól számolt be. A két történetben természetesen két külön férfi szerepel. Ha ön is tudna ilyeneket mesélni, kérjük, tegye, sose unjuk meg a rosszul sikerült randikat! Történetét a Randiblog e-mailcímén várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amíg az egyik szemébe nézel, a másiknak hátat fordítasz

június 4., 07:40 Módosítva: 2017-06-05 15:50:04
372

Nehezen értelmezhető a pár szó egy olyan szerelmi kapcsolatban, amelyben két embernél többen vesznek részt, mégsem érezzük szükségét, hogy szemantikai elemzésbe kezdjünk a fogalom meghatározásához. El kell fogadni, hogy a párkapcsolat akkor is párkapcsolat, ha ketten vagy éppen négyen vesznek részt benne, ugyanis az igények, érzelmek, elvárások minden verzióban tökéletesen ugyanazok, sőt, nincs különbség a törődés, az elköteleződés és a hűség kérdésében sem. Persze csak akkor, ha minden fél tud a másikról. Mint egy poliamorikus kapcsolatban.

Honnan tudjuk mindezt?

Az Athenaeum Kiadó szervezésében, egy szűk körű pódiumbeszélgetés során kaptunk kicsit árnyaltabb képet a poliamoria fogalmáról. A pontos értelmezésben Almási Kitti pszichológus, Szurovecz Kitti írónő (akinek A Sokszívű című, poliamoria témájában íródott könyve ősszel fog megjelenni) és D.-Balogh Andrea fordító, író, a Poliamoria Magyarország közösség egyik szervezője segített.

Távolról sincs vége, olvasson még

A lányok becsicskulnak, amint összeszednek egy pasit

június 3., 21:47 Módosítva: 2017-06-05 08:48:10
48

Egy szörnyen idegesítő jelenségre hívnám fel a kedves hölgyek figyelmét. Egy jelenségre, amit mi magunk teremtünk. Pontosabban ahogy látom, rajtam kívül minden csaj teremti. Én nem, éppen ezért idegesít annyira a dolog” – egy igazán különleges álnév jutott a fenti bevezetővel kezdődő olvasói levél beküldőjének: Zília. Ő azt mondja, hogy csak a hölgyek figyelmét szeretné felhívni valamire, de mi meglehetősen biztosak vagyunk benne, hogy férfi olvasóinknak is legalább olyan érdekes lesz olvasni az alábbi megfigyeléseket.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Zília arról ír, hogyan változnak meg barátnői és lakótársnői abban a percben, amikor kapcsolatba lépnek egy férfival. Ön is megfigyelte ezt a jelenséget? Esetleg meg is tudja magyarázni? Vagy éppen, hogy nem ért egyet az egésszel? Az ön tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk, ha van kedve, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nem túl okos hősszerelmes, nem látja a különbséget saláta és virág között

június 3., 14:45 Módosítva: 2017-06-04 11:26:41
7

A 20 éves Jamarcus Guillorynak még bőven van mit tanulnia a virágról, azon belül is  a növényekről. A srác ugyanis egy veszekedés után megpróbált tenni egy drámai gesztust, és gyönyörű virágcsokorral szerette volna kiengesztelni a barátnőjét, de az ő esete bizonyítja: még ezt is el lehet rontani. 

Távolról sincs vége, olvasson még