horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

5 durva hazugság, amivel férfiak etették a nőket

április 28., 20:09 Módosítva: 2017-04-30 00:40:03
17

Nemrégiben férfi olvasóink meséltek arról, mik azok a dolgok, amiket eltitkolnak a kapcsolatukban, mostani posztunkban viszont konkrét hazugságokról lesz szó. Női olvasóink vállalkoztak arra, hogy leírják ezzel kapcsolatban a legdurvább élményüket, vagyis, hogy hogyan és mivel vágta át őket egy pasi a kapcsolatukban

Ha önnek is van hasonló vagy még szürreálisabb sztorija, írjon nekünk! 
Távolról sincs vége, olvasson még

Gyerekkori barátját kérte feleségül a Down-szindrómás fiú

április 27., 20:22 Módosítva: 2017-04-28 19:29:02
22

Ismét szívmelengető pillanatokat okozott egy Down-szindrómás pár Amerikában, akik a South Mopac-i Chick-fil-A gyorsétteremben jegyezték el egymást. Nick és Sarah már 3 éves koruk óta legjobb barátok, de a fiúnak most lett kellő bátorsága ahhoz, hogy megkérje szerelme kezét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szakítás után még vállalta exe plasztikai műtétjének költségeit

április 26., 21:53 Módosítva: 2017-04-27 18:55:05
5

Egy 21 éves transzszexuális nő 60 ezer dollárért (17 millió forint) végre áteshet a nemváltoztató műtétén, melyet a 61 éves barátjának - aki egyébként az expasija - köszönhet - írta a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Ismerje meg a férfit, aki terroristákat is bevetett, csak hogy ne kelljen elmennie egy randira

április 25., 21:45 Módosítva: 2017-04-26 12:42:44
7

Mit tesz ön, ha a szeretője egy utazással kívánja elmélyíteni a kapcsolatukat, önnek azonban se pénze, se a feleségnek előadható kifogása nincs? Alighanem mindent megtesz, hogy kétségek közt vergődése ne derüljön ki egyik asszony számára sem, ezért valami rafinált megoldást keres a probléma kezelésére. 

Elöljáróban azt tanácsoljuk azonban, hogy ne fantáziálja túl a dolgot, mert baromira nem éri meg. Egyszerűbb, ha nem tart szeretőt vagy feleséget, esetleg félretesz egy kis pénzt ínségesebb időkre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kolis bulin találkoztam egy sráccal, akivel elvesztettem a szüzességemet

április 24., 21:54 Módosítva: 2017-04-28 13:59:41
11

Első körben azt mondanám, hogy nyugodj meg, nem kell ráparázni a párkapcsolatra. Második körben meg azt mondom, hogy ha tovább tanulsz, az egyetem megoldja ezt a problémát is. Ezt saját tapasztalataimból mondom. Én egészen konkrétan 20 évesen vesztettem el a szüzességemet, az első barátommal. De kezdjük az elején.”

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Mielőtt folytatódik ez az olvasói levél, ide kell szúrnunk, hogy az első pár mondat címzettje természetesen Lida, egy korábbi levél beküldője, aki 18 évesen azt szerette volna tudni, hogy ciki-e, hogy ebben a korban még szűz. Alább Melissza válasza olvasható, és Melissza úgy válaszolt, ahogy azt a legjobban szeretjük: elmesélte saját tapasztalatait, így aztán a beszámolója nemcsak Lidának érdekes, hanem mindannyiunknak.

Reméljük, hogy Melissza példája láttán önnek is megjön a kedve az íráshoz: kérjük, küldje be saját sztoriját a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Könyörögtem azért, hogy dugjon meg végre alaposan

április 23., 19:34 Módosítva: 2017-04-25 08:28:11
62

Most elolvastam Hugó levelét és ez indított arra, hogy leírjam, az én életem és házasságom hogy alakult. Kapcsolódik Hugó nehézségeihez. Tudom, hogy sokan el fognak ítélni, de nem bánom. Szerintem az élet sokkal színesebb annál, hogy azt egy-egy nézőpontból meg lehetne ítélni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A fenti bevezető után hadd emlékeztessünk önt Hugó levelére: ő arról írt, hogy annyira kezdett kiveszni az izgalmas szex a házasságából, hogy a végén úgy döntött, elmegy egy prostituálthoz. Egy hasonló szituációt teljesen máshogy próbált kezelni az alábbi levél női beküldője, Ila, aki azt mondja, lehet, hogy sokan el fogják ítélni.

Mi arra kérnénk önt, próbáljon meg nyitottan és higgadtan, és persze elsősorban őszintén, önmagához őszintén gondolkodni azokról a kérdésekről, amiket Ila felvet. Gondolatait, tapasztalatait ön is megoszthatja itt nálunk, ha van kedve, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Soha egyik barátnőmnek sem mondtam el, hogy még szűz vagyok

április 22., 18:02 Módosítva: 2017-04-23 17:36:33
6

Régóta olvasom a blogot, és Lida levelet elolvasva éreztem úgy, hogy írnom kell. Szeretném, ha eljutna hozzá az én példám, hiszen én is későn vesztettem el a szüzességemet. Mégpedig 26 évesen” – a Lida név a Randiblogban az első kapcsolattal és a szüzesség elvesztésével fonódott össze egy korábbi, különösen emlékezetes olvasói levél kapcsán.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ma Csilla válaszát közöljük, amiben Csilla azt írja meg Lidának, illetve rajta kívül mindenki másnak is, ő hogyan állt ehhez a kérdéshez tizen-, illetve huszonévesen. Csilla nem az első és nem is az utolsó olvasónk, aki hozzászól ehhez a témához, kérjük, ne maradjon ki ön sem, az ön tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk! Ha van kedve írni, küldje be válaszát a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

9 millió forintnak megfelelő fontot bukott, mert a menyasszonya elhagyta egy nőért

április 21., 21:45 Módosítva: 2017-04-22 18:30:22
11

A brit Adam Vickers pár héttel ezelőtt boldogan készülődött az esküvőjére, aztán beütött a ménkű.

Párjával a kapcsolata klasszikus love storynak indult: megismerkedtek a középiskolában, majd egy kubai nyaraláson megtörtént a lánykérés is. Amíg a furcsa események közbe nem szóltak, minden a leghétköznapibb módon történt.  

A szervezés javában folyt, már kifizették az előleget a helyszínért, a meghívókért, illetve a DJ-nek is adtak némi pénzt, hogy biztos  elvállalja a lagzit.

Aztán 6 héttel az esküvő előtt a menyasszonya bejelentette, hogy hiába a 10 éves kapcsolat és az eljegyzés, ő igazság szerint nem szeretne férjhez menni, sőt összejött a kolléganőjével és vele fog élni ezután.  
Ők azért boldogok.
Ők azért boldogok.
Fotó: Facebook

Mindezt úgy, hogy blokkolta a fiút a facebookon, majd megírta a tömör és lényegre törő  üzenetet arról, hogy szakítani szeretne (illetve fog), hogy a továbbiakban leszbikusként élhesse az életét. Az eset bármennyire is furcsa, nem példa nélküli,  az  Orange Is the New Black című sorozat írónője munka közben eszmélt rá, hogy valójában a nőket szereti és a felismerés után, elhagyta a férjét. 

A pórul járt ex-vőlegény depresszióba esett az események hatására, valamit kisebb anyagi csődbe is került, ugyanis a 25 ezer fontról (9 millió forint) szóló esküvői számlákat a történtek ellenére ki kellett fizetnie.  

via Metro

Távolról sincs vége, olvasson még

Dallistában rakta össze a szakítós üzenetet

április 20., 18:54 Módosítva: 2017-04-21 19:25:26
4

A 19 éves, amerikai Kirsten Titus úgy gondolta, hogy mivel pasijával mindeddig igen kreatív párost alkottak, a szakításnak is egy ötletes módját fogja választani. A lány a Spotify (egy zenestreamelő szolgáltatás) lejátszási listájába a következő számokat tette egymás után:

Azaz: Do You, Still, Want To, Kiss Me, Because, I Am, Kinda Lovin, Someone Else, But, We Can Still Be Friends , ami összeolvasva magyarul annyit jelent:

Még mindig meg akarsz csókolni? Mert én azt hiszem, mást szeretek, de maradhatunk barátok.

  

Távolról sincs vége, olvasson még

10 kérdés, amit feltesznek a megcsaltak

április 19., 19:22 Módosítva: 2017-04-20 20:35:17
10

Számos kérdés merül fel azokban, akik egyik pillanatról a másikra tudják meg a partnerüktől, hogy az félrelépett. Olvasóink segítségével most összegyűjtöttük, ki mit mondott, amikor fény derült a megcsalásra, illetve párjuk mikre várt választ, amikor bevallották hűtlenségüket. Vannak, akik egyből bosszúra szomjaznak, és vetélytársuk címét akarják egyből kideríteni, és vannak, akiknek pillanatok alatt szétesik az önértékelésük. 

Íme tíz kérdés, amit feltesznek a megcsaltak: 
Távolról sincs vége, olvasson még

Teljesen kiszámíthatatlan, hogy fognak reagálni, de megjátszani magukat nem tudják

április 19., 13:59 Módosítva: 2017-04-20 15:04:01
5

Tegnap este indult egy új reality a VIASAT3-on Exek az édenben címmel. Az éden alatt konkrétan Bali szigetét kell érteni, itt kell majd a versenyzőknek Bódi Sylvi vezetésével taktikázni a győzelemért, és közben szembenézni volt barátaikkal-barátnőikkel, akik közül az első ex már a ma esti adásban megérkezik.

Interjúalanyunk Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus
Interjúalanyunk Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus
Fotó: Németh Sz. Péter / Velvet

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal beszélgettünk arról, hogy miért olyan nehezen kezelhető az a helyzet, ha az embert újra összehozza a sors egy exével, és hogy mit lehet tenni azért, hogy a szakítás után is normális viszonyban tudjunk maradni volt szerelmünkkel. És persze amire a legkíváncsibbak vagyunk így a műsor előtt: milyen reakciókra lehet számítani, hogyan fognak viselkedni a játékosok, ha egyszer csak feltűnik az édenben az exük?

Távolról sincs vége, olvasson még

54 évvel fiatalabb modellel házasodik a lelkész

április 18., 20:13 Módosítva: 2017-04-19 21:42:25
72

Egy nyugdíjas tiszteletes a héten házasodik össze a nála 54 évvel fiatalabb modellfiújával – írja a Daily Record. A 78 éves kenti lelkész, Philip Clements, és a 24 éves Florin Marin ezek után azt tervezik, hogy a jövő hónapban Romániába költöznek. 

tk3s swns priest marry 07
Fotó: Kent Live / SWNS.com / Northfoto
Távolról sincs vége, olvasson még

Orbitális lebukás: jött a szerető a szexrandira, de a barátnő volt az Über-sofőr

április 18., 12:20 Módosítva: 2017-04-19 14:01:11
70

A Daily Dot fedezett fel egy olyan sztorit a Twitteren, ami valószínűleg minden idők egyik legelképesztőbb lebukási története. Gondolhatnánk, hogy ha valaki felhívja magához a szeretőjét, amíg barátnője Über-sofőrként dolgozik, akkor szól az illető szeretőnek, hogy ne Überrel jöjjön a szexrandira.

A post shared by Breezus Christ (@msixelaa) on

Hát a fenti képen látható, Msixelaa nevű júzernő barátjának nem volt ennyi esze. És a fiatalembernek nemhogy esze nem volt, szerencséje se, a lebukást a mellben eléggé szerénytelen barátnő töviről hegyire közzétette a Twitteren.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak megfelelési vágy miatt tettem, amit tettem

április 17., 18:59 Módosítva: 2017-04-18 17:19:01
1

Majdnem kétszer annyi idős vagyok, mint te, van két gyönyörű kisfiam, egy fantasztikus férjem, és olyan életet élek, amiről fiatalabb koromban álmodni se mertem volna, egy olyan országban, ahol az év 365 napjában süt a nap.” Hogy ki írja ezt? Egy Zea álnevű olvasónk. És kinek? Természetesen megintcsak Lidának.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Lida arról írt korábban a Randiblognak, hogy 18 éves, szűz, és kezdi cikinek érezni ezt a helyzetet, hiszen azt látja maga körül, hogy a vele egyidős lányok mind pasiznak. Rengeteg válaszlevél érkezett, sőt, érkezik azóta is, de ma Zea kerül sorra, aki azt mondja, saját maga is hasonló érzésekkel küszködött amikor abban a korban volt, amiben Lida van most. Tett pár dolgot, amire nem szívesen emlékszik vissza, de végül külföldre költözött és megtalálta a boldogságot.

Zea élettörténete és tanácsai alább olvashatók, és ha ön is hozzá szeretné tenni a magáét, akkor írjon a Randiblog e-mailcímére, minden levélnek nagyon örülünk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Rájöttem, hogy megvan a közönségem

április 16., 19:40 Módosítva: 2017-04-17 21:30:31
10

Nem hittem, hogy egyszer én is írni fogok, de eljött ennek is az ideje. Nagy ritkán rákattintok egy-egy címre, ami olvasói levelekhez visz. Így találkoztam Áhim levelével is. Szóljon néhány gondolat neki és minden hasonló cipőben járó férfinak, de nőtársaimnak is” – így vezette be mondanivalóját Enikő nevű (álnevű) olvasónk.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Enikő egy korábbi levelet említ, és ha önnek az álnévről nem ugrik be, hogy melyik névről van szó, akkor nem csodálkozunk, és máris emlékeztetjük önt. Áhim arról mesélt, hogy ő éppen ha szeretne, szexre még csak meg tud kapni csajokat, de nem erre vágyik, hanem egy tartós párkapcsolatra, amire viszont ezekkel a nőkkel nem képes.

Enikő alábbi levele azért nagyon érdekes, mert nagyjából ő is ugyanerről számol be, holott nála nyilván ellenkező a felállás, azaz nőként keres férfit párkapcsolatra. És bár egyet ért Áhimmal, hogy nehéz találni egy normális kapcsolatot, Enikő azt mondja, ez mégsem lehetetlen. Ön mit gondol? Ha van kedve, meséljen ön is, írjon nekünk saját tapasztalatairól a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Felizgatta, hogy ő lesz az első férfi az életemben

április 15., 21:46 Módosítva: 2017-04-17 00:40:05
8

A 18 évesen még szűz vagyok cikkhez szeretnék hozzászólni” – kezdi beszámolóját az alábbi levél beküldője, Oktávia (igen, ez is egy álnév, hiszen a Randiblogban mindenkinek adunk egy álnevet). A kérdéses korábbi posztban arról írt nekünk egy 18 éves lány, hogy szűz, de kezdi ezt az állapotot cikinek érezni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Ez az első poszt szinte példátlan levélzuhatagot indított be, ebből próbálunk most szemezgetni, és ehhez teszi hozzá Oktávia is a saját tapasztalatait. Igen, 18 évesen még ő is szűz volt, sőt, jó pár évig még az is maradt, és egyáltalán nem bánta meg. Hogy miért nem, és hogy milyen volt, amikor elkezdett szexuális életet élni, az kiderül az alábbi néhány bekezdésből. Ezúton is köszönjük Oktáviának, hogy mesélt nekünk, és most bátorítjuk önt is, hogy ha van kedve, írja meg nekünk ön is saját tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak a plázacicáknál van lehetőségem, amit már nagyon unok

április 14., 20:09 Módosítva: 2017-04-16 07:45:49
40

Kedves Velvet, én Lida levelére szeretnék reagálni. Már régebb óta is szemeztem ezzel a lehetőséggel, hogy írok, de ez a téma igazán felkeltette a figyelmemet, mivel azonos korúak vagyunk és egy cipőben is járunk” – a mai posztban sorra kerülő levél beküldője egy frappáns álnevet kért tőlünk, hát úgy hozta az élet, hogy a Tibor keresztnevet dobta a gép, reméljük, elég frappáns lesz.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Szóval Tibor egy korábbi levélre reagál, amiben Lida arról írt, hogy 18 évesen még szűz, és kezdi úgy érezni, hogy ez ciki. Kiugróan sok válasz érkezett erre a posztra, a múltkor egyben közöltünk belőlük hetet, de úgy éreztük, Tibor beszámolója külön posztot érdemel. Merthogy ő a dolognak pontosan a másik oldalát mutatja be, azaz most bepillantást nyerhetünk abba, hogyan látja ugyanezt a helyzetet egy srác. Ha ön is szívesen hozzászólna, kérjük tegye, várjuk az ön levelét is! A Randblog e-mailcímére akármikor írhat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Shakira megírta, milyen szuper Piqué csajának lenni

április 14., 11:50 Módosítva: 2017-04-15 12:06:57
23

Van egy új Shakira-szám! Mondjuk a világ nem fog tőle a sarkából kifordulni, de azért mégiscsak figyelemre méltó a Me Enamoré című dal, mert teljesen konkrétan az énekesnő férjéről, Gerard Piqué futballistáról van benne szó, illetve arról, hogyan jöttek össze ők ketten, és hogy az énekesnő mennyire szereti két kisfia édesapját, akivel mellesleg összesen tíz gyereket is simán bevállalna.

A dalszöveg megemlíti, hogy Shakirának nem volt megcsinálva a haja és hogy egy csíkos melltartóban volt, amikor először meglátta későbbi férjét, és azt gondolta róla, hogy

ez még csak egy kissrác.

Nem csoda, a korkülönbség közöttük 10 év Shakira javára. Az elég erősen kínosba hajló refrén azt tartalmazza Piquéről, hogy szépek a szemei és szép a szakállacskája is. Nem gyakran jön szembe olyan szerelmes dal, amit egy híresség egy másik hírességhez írt, úgyhogy alább összeszedtük a kedvenceinket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így reagáltak a nők, amikor kiderült, egyéjszakás kalandok lettek

április 13., 17:43 Módosítva: 2017-04-15 00:40:05
23

Mi történik akkor, ha egy férfi nem tartja be az egyéjszakás kalandok legfontosabb alapszabályát, és nem közli előre, hogy csupán pár együtt töltött óráról lesz szó? – erre kerestük a válaszokat olyan olvasóinktól, akik már elkövették ezt a hibát. Férfiak idézték fel azokat a női reakciókat, amiket kaptak, miután reggel bejelentették partnerüknek:

ennyi volt és nem több. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Fogyatékossággal élő lányt kísért el a bálra a suli menő sráca

április 12., 21:00 Módosítva: 2017-04-14 10:57:49
862

A középiskolák általában a sztereotípiákat táplálják, miszerint a menő fiúk és lányok nagyképűek és gonoszak, a népszerűtlen gyerekek lúzerek, akik pedig a két csoport közé esnek, azok láthatatlanok. Ezeken az előítéleteken próbált változtatni egy amerikai középiskola, a Middletown High School, akik egy program keretén belül különböző iskolai feladatokban a fogyatékkal élő diákjaikat párba rakták az egészséges tanulókkal. A cél az, hogy a fiatalok megtanulják: nem szabad ítélkezni a külső alapján - írta a Little Things

Távolról sincs vége, olvasson még

4 perc különbséggel halt meg egy 71 éve házas pár

április 11., 19:25 Módosítva: 2017-04-12 19:16:12
59

Egymástól több mint négy kilométerre, de mindössze négy perc különbséggel halt meg egy idős brit párA 93 éves Wilf Russell egy wingstoni otthonban töltötte utolsó napjait, feleségét, a 91 éves Vera Russellt pedig tőle távol, egy kórházban ápolták. A férfi április 5-én, reggel 6.50-kor hunyt el, párja pedig 6.54-kor követte őt – történetükről unokájuk mesélt a Mirrornak.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennél jobb már nem lesz, akkor történjen meg

április 10., 19:49 Módosítva: 2017-04-11 19:28:47
5

Lidának címezném az üzenetem, miatta döntöttem úgy, hogy leírom az én tapasztalataim, hátha levonja belőle a tanulságot” – ehhez a bevezetőhöz kell egy kis magyarázat azoknak az olvasóinknak, akik nem figyelik rendszeresen a Randiblog Inbox rovatot.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Lida azzal kapcsolatban kért tanácsot itt nálunk két héttel ezelőtt, hogy tényleg ciki-e, hogy 18 évesen még szűz, sőt, egy rendes barátja sem volt még soha. Nagyon sokan sokfélét mondtak neki, de az első válaszposztba nem fért bele mindenki, többek között az alábbi levél sem. A beküldőnek a Fulvia álnevet dobta a gép, és Fulvia arról mesél Lidának, illetve rajta keresztül mindenkinek, hogy ő hogyan élte meg ifjúsága ezen éveit. Ő is úgy érezte, most már el kéne vesztenie a szüzességét, de utólag úgy érzi, hozott pár rossz döntést; azért ír, hogy más ne kövesse el ugyanezeket a hibákat.

Ha Fulvia levelének elolvasása után úgy érzi, ön is szívesen mesélne, kérjük, ne fogja vissza magát! Ossza meg velünk tapasztalatait, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Van gyerek, család, mégis rendszeresen félrelépek, tudatosan

április 9., 20:30 Módosítva: 2017-04-10 19:53:11
41

A házasságot tönkretevő történeteket olvasgatva úgy érzem, írnom kell pár sort” – ennyi bevezető tartozik Dusán beszámolójához, aki ebben a levélben olyan álláspontot képvisel, amit tényleg ritkán szoktunk hallani, legutóbb női olvasóink fogalmaztak meg hasonló gondolatokat bő másfél éve.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A lényeget ön már tudja a poszt címéből: a kapcsolaton belüli félrelépegetésről van szó, és arról, hogy ez tönkreteszi vagy megerősíti-e a kapcsolatot. Dusán amellett érvel, hogy igenis megerősíti. Olvassa el alább az ő tapasztalatait, aztán egy levélben fűzze hozzá a sajátjait a témához! Válaszát, kérjük, a Randiblog e-mailcímére küldje be!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy szelet csokitortáért eljátszottak egy lánykérést

április 9., 09:17 Módosítva: 2017-04-09 20:11:03
17

Egy texasi étteremben ingyen kínálták a csokitortát és a créme bruléet azok számára, akik ott ejtik meg az eljegyzésüket. Két kamasz a világ minden kincséért sem maradt volna le erről az akcióról, ezért eljátszották a lánykérést - írta a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Az iskolában a tanító jól megszaggatta a hajam

április 8., 19:53 Módosítva: 2017-04-09 20:11:23
12

Én is már régebbtől olvasom a Randiblogot a Velveten. Ha netán valakinek lenne valami jó ötlete és tudna segíteni” – így kezdődik az alább olvasható levél, amit egy Dénes álnevű olvasónktól kaptunk. Dénes azért kér segítséget, mert úgy érzi, nincs elég önbizalma, ha a nőkről, vagy úgy általában más emberekről van szó, és ami miatt különösen érdekes a levele, az az, hogy meg is írja azt a gyerekkori élményét, ami szerinte ezt az egészet okozta.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Vajon hogy lehet egy ilyesmin túllépni ennyi idő elteltével? A problémát egy levéllel megoldani bizonyára nem lehet, de egy-egy jó tanács vagy ötlet vagy saját hasonló tapasztalat jól jöhet Dénesnek, ha ön tudna mit mondani. Szóval kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kikutatták, hogy nőknek vagy férfiaknak nehezebb-e ajándékot venni

április 8., 09:32 Módosítva: 2017-04-09 07:36:47
1

Érdekes kérdést vet fel a Psychology Today egyik, a napokban megjelent cikke, és a válaszok nem kevésbé érdekesek. Ugyan nincs különösebb ajándékozási szezon, de egy-egy névnap vagy szülinap az év valamennyi szakára jut, szóval örökzöld a kérdés:

férfinak vagy nőnek nehezebb-e ajándékot venni?
Távolról sincs vége, olvasson még

Halott apja jegygyűrűjébe kapaszkodott az újszülött

április 7., 19:03 Módosítva: 2017-04-08 19:59:55
13

A Louisianában élő Dechia Gerald néhány nappal a férje halála után tudta meg, hogy terhes. Matthew Gerald rendőr volt, 2016. július 17-én ölték meg egy bevetés közben, a baba pedig mindössze öt nappal korábban fogant meg. Az asszony kilenc hónappal később egy egészséges kisfiút hozott a világra, aki elhunyt apja nevét viseli, de nem csak ez a megható a történetben. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi besokallt a randizástól, inkább épített magának egy feleséget

április 6., 19:10 Módosítva: 2017-04-07 11:50:42
8

Zheng Dzsiadzsia 31 évesen döntött úgy, hogy elege van a sehova nem vezető randizgatásokból, ha eddig nem talált magának nőt, már nem is fog, úgyhogy elkötelezte magát egy robot mellett. Persze nem akármilyen robotról van szó. A férfi, akinek mérnökként a mesterséges intelligencia a szakterülete, saját magának rakta össze a tökéletes nőt, akivel jelenleg boldog házasságban él.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kamu eljegyzési fotókkal trollkodott a Facebookon

április 5., 21:29 Módosítva: 2017-04-06 20:20:41
18

Nézzünk szembe a tényekkel: bizony sokszor úgy görgetjük végig a Facebookot, hogy igazából azt sem tudjuk, mit lájkolunk. Egy amerikai srác pedig most egy zseniálisan vicces bizonyítékkal is szolgált arra, hogy ész nélkül használják az emberek a Tetszik gombot. Zach Lamplugh legelőször az alábbi kamu eljegyzési fotót töltötte fel a hírfolyamára, és hozzáfűzte:

Végre hivatalosan is bejelentettük!

  

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos beteg kisfiuk mellett házasodtak össze

április 4., 17:37 Módosítva: 2017-04-05 12:24:46
2

Az észak-karolinai Conner Armstrong sajnos nem ünnepelhette meg az első születésnapját sem. A kisfiú egy ritka genetikai rendellenességgel, a rendszerint halálos kimenetelű Edwards-szindrómával (18-as triszómia) született, ráadásul a szívén is volt három lyuk.

A gyerek betegsége (ami minden 2500. terhességet érint az Egyesült Államokban) és rövid élete viszont nem tartotta vissza a szülőket attól, hogy ez az időszak a legboldogabb legyen számukra. Patricia és Christopher Armstrong úgy határoztak, hogy abban a hospice házban fogják az esküvőjüket megtartani, ahol a kisfiukat gondozzák - írta a Mirror

Távolról sincs vége, olvasson még