horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ott állt előttem a beharangozott modelltest

március 4., 20:39 Módosítva: 2017-03-06 00:40:04
53

A Velveten már sokan írtak a Tinder nevű társkereső alkalmazáson tett hódításaikról. Jelen írásommal ebbe a sorba állok be én is, húszas éveiben járó, sokat utazó srácként. Bár az alkalmazásról már évekkel ezelőtt hallottam, de csak egy éve próbáltam ki, ugyanis addig kapcsolatban éltem.″

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

A Kázmér álnevű olvasónktól érkezett levelet közöljük alább ebben posztban. Kázmér a tinderezésről ír, de ezúttal nem a rossz randikról, sőt, nem is az olyan kivételesnek tekinthető esetekről van szó, amikor az online társkeresés valódi, boldog és hosszan tartó kapcsolatot eredményez.

Ezek helyett Kázmér arról ír, hogy milyen az, amikor a Tinder úgy működik, ahogy az ember azt nagyjából elképzeli, illetve amire a felhasználók (vagy legalábbis a férfi felhasználók) számítanak: sok-sok randi, sok-sok szex és... hát kb. ennyi. Ön is keresett már így partnert? Önnek is ilyen kalandok jöttek össze? Ha van kedve írni saját tapasztalatairól, kérjük, tegye, a Randiblog e-mailcímére akár most azonnal is beküldheti mondanivalóját!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Garner fekete szíve kettétört

március 3., 18:53 Módosítva: 2017-03-04 20:43:13
1

A válófélben levő színésznő nem titkolja szomorúságát. Mi kicsit megzuhantunk ezektől a képektől.

Mobilapplikációval buktatta le hűtlen férjét

március 2., 18:29 Módosítva: 2017-03-03 22:01:22
14

Egy 33 éves, kétgyerekes birminghami anyuka, Khadijah Bilal a Find My iPhone nevű alkalmazásnak köszönhetően jött rá, hogy a férje egy ideje megcsalja - írja a Daily Mail. A pár 5 évvel ezelőtt találkozott egy muszlim villámrandin, 2013-ban házasodtak össze, és nem sokkal később megszületett fiúk, Hashim. A problémák a házasságuk negyedik évében kezdődtek, a férfi alig töltött időt a családdal, furcsa viselkedése pedig a második gyerekük, Zara októberi születése után sem változott. Bilal egyre inkább biztosabb volt abban, hogy a párja nem edzeni jár el, hanem nő van a dologban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

10 dolog, ami miatt azonnal balra húzzák a lányokat a Tinderen

március 1., 18:05 Módosítva: 2017-03-03 08:38:23
42

Vicces és tanulságos cikket tett közzé az Elite Daily, aminek a szerzője összeszedte azokat a dolgokat, amik miatt sok srác balra húzza a lányok fotóját a Tinderen. (A mobilos applikáción a jobbra húzással lehet lájkolni a képet, a balra húzással pedig elutasítani.) A listát a férfiak/fiúk hozzászólásaiból, véleményeiből állították össze, akik kíméletlenül leírták a véleményüket, vagy egyszerűen csak idézték a legkiakasztóbb szövegeket a csajoktól. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Amnéziája miatt kétszer zúgott a férjébe

február 28., 21:46 Módosítva: 2017-03-01 21:11:39
43

A 20 éves Jessica Sharman 14 éves kora óta epilepsziás, de a betegség tavaly márciusig nem volt túlzottan nagy hatással az életére. 2016 tavaszán viszont egy rohamsorozatot követően minden emlékét elveszítette - írta a New York Post

Távolról sincs vége, olvasson még

Időről időre sírok ettől a frusztráló helyzettől

február 27., 22:11 Módosítva: 2017-02-28 23:05:20
6

Bertoldnak” – így kezdte a levelét Antea álnevű olvasónk, azonnal megjelölve, hogy kinek a történetére reagál. Bár a válasz rengeteg olyan gondolatot tartalmaz, ami tényleg kifejezetten Bertoldnak szól, de úgy éreztük, mindenkinek érdekes lehet, amiket Antea ír nekünk párkapcsolatokról, illetve konkrétan a saját kapcsolatáról a férjével.

Bertold ugye azt mesélte el, hogy házas férfiként akart egy alkalmi kapcsolatot, hogy milyen rossz vége lett az így kialakult viszonynak, illetve hogy mennyire megbánta az egészet – ha még ön még nem olvasta, kattintson ide! Aztán pedig ha ön is folytatná a beszélgetést saját tapasztalataival, saját történetével, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Majd 3 hónapig obszcén dolgokkal traktált messengeren

február 26., 18:42 Módosítva: 2017-02-27 17:02:43
14

Sokat olvasom az Inboxot, rengeteg jó dolgot lehet olvasni rajta, de ami Agmánd levele volt, egy szóban leírva: katasztrófa” – ez a rovat azért van a Velveten, hogy megpróbáljuk megbeszélni, ki mit gondol, miket tapasztalt randizással, párkapcsolatokkal kapcsolatban. Agmánd arról írt nekünk, hogy elsősorban igényességet és korrektséget vár a nőktől, amikor randizik, de ez az esetek többségében hiányzik. Hát ez az, ami kiverte a biztosítékot az alábbi levél írójánál, Ednánál.

Nézzük máris, mit válaszolt Edna a nőket ért vádakra, néha direktben idézve Agmánd leveléből, csak előbb még figyelmeztetjük önt, hogy az ön véleménye is jól jönne ebben a vitában, szóval ha mást tapasztalt vagy mást gondol az ügyben, mindenképpen írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lehet, hogy csak egy házas srác ügyetlen húzása az egész

február 25., 18:16 Módosítva: 2017-02-26 17:47:49
16

Az átlagosnál több randim volt, de most először történt velem valami igazán hátborzongató. Azért írok, hogy mások se eshessenek ebbe a csapdába” – kezdi rosszul sikerült randijának történetét Vanda. Persze az, hogy mi a rossz, elég relatív is lehet, hiszen Vanda azt írja (jogosan), hogy ennél sokkal, de sokkal rosszabbul is járhatott volna, szóval úgy is lehet nézni az esetet, hogy szerencsésen megúszta. Egy biztos: bizonyos figyelmeztető jelek esetén nagyon, de nagyon óvatosnak kell lenni. Kérjük, olvassa el Vanda történetét és gondolkodjon el a tanácsán! Ha önnel is történt már ilyen, vagy ha valami más tapasztalatát mesélné el szívesen, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Közli, ő egy kicsit nagyon rákos, nem gond?

február 24., 21:17 Módosítva: 2017-02-25 21:23:58
15

Érdeklődéssel olvasgatom a megjelent cikkeket, a húszas, harmincas nemzedék kalandjait társkeresés címén. Az jár az eszemben, ha a fiataloknak ilyen nehéz, ugyan mit akarok én, 50 felett... Úgy döntöttem, leírom gondolataimat, ha megjelentetik, kíváncsi lennék a reakciókra, ha nem, legalább kiírtam magamból, az se rossz.

A fenti bevezetőn kívül nem sok további kívánkozik ide az alábbi levél elé: igen, egy 50 feletti, női olvasónk tapasztalatai következnek a magányról és a társkeresésről. Az illetőnek a Darinka álnevet dobta a gép, reméljük, örül neki! Mi már csak azért is nagyon ajánljuk Darinka levelét, mert jól mutatja, hogy a társkeresés bizonyos szempontból kortól függetlenül mindig ugyanolyan, de más szempontokból viszont teljesen máson van már a hangsúly, mint mondjuk huszon- vagy harmincévesen. Önnek mik a tapasztalatai? Mit tudna mesélni ön, mit válaszolna Darinkának? Kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére bármikor, akár most azonnal!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az idősebbek reggel szeretkezzenek

február 23., 21:45 Módosítva: 2017-02-24 15:52:39
5

Korábban már írtunk Dr. Ruth Westheimerről, aki a rádiózástól a könyvíráson keresztül a  tévécsinálásig  már rengeteg módon próbálta közönsége szerelmi életét feljavítani. A 88 éves szexuálpszichológusnővel a Los Angeles Times újságírója beszélgetett. Arra a kérdésre is válaszolt, hogy milyen gyakran kellene a párkapcsolatban élő embereknek szeretkeznie.

Remélem, hogy a párok annyiszor cirógatják, ölelgetik egymást és bújnak össze, ahányszor mind a két fél akarja.

- mondta.

De mi van akkor, ha soha nincs szex? Dr. Ruth Westheimer szerint:

Erre nem lehet válaszolni, mivel mindenkinek más szükségletei vannak. De, ha ilyen esetről hall, hogy egy pár nem bújik össze, akkor célszerű felkeresniük egy szakembert, egy terapeutát, hogy kiderüljön mi a probléma. Amennyiben régóta fennáll a szexmentes élet, akkor valaminek lennie kell a háttérben, mivel a kapcsolatban élő emberek jelentős része vágyik a szexuális kielégülésre és az intimitásra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vicces katasztrófa történt a csókkamerás lánykérésen

február 22., 19:32 Módosítva: 2017-02-24 09:50:19
33

Az Atlanta Hawks nevű kosárlabdacsapat tette közzé a Youtube-on az alábbi videót, amit azóta felkapott az internet. Bár a srácok győztek aznap, a közönség soraiban kisebb katasztrófa történt: egy baki teljesen tönkretett egy lánykérést - írta az Indy 100.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lánykérés sem úgy sült el, ahogyan azt a srác elképzelte

február 21., 20:18 Módosítva: 2017-02-23 00:40:04
58

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki nyilvánosan kérje meg szerelme kezét, úgyhogy általában azok szokták megtenni ezt a lépést, akik száz százalékig biztosak abban, hogy igen választ kapnak. Ritkább esetben azok folyamodnak ehhez a műfajhoz, akik számára ez lehet az utolsó esély - mert mondjuk orbitális hibát követtek el, és úgy gondolják, ha ezt bevállalják, megbocsátást nyernek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Valaki belekakált a medencébe, odalett az álomesküvő

február 20., 21:51 Módosítva: 2017-02-22 14:49:44
53

Szegény angolok imádják az úgynevezett álomesküvőket, ami alatt általában azt kell érteni, hogy elmennek valami angoloktól túlzsúfolt, de tengerparti helyre, és ott tartják meg a lakodalmat a borús-esős Britannia helyett. Többek között a Mamma mia! című ABBA-musical is egy ilyesmi esküvőn játszódik egy görög szigeten. Danielle és Mark Woollastonnak szintén ez volt a terve.

Nekik már két gyereke volt sok-sok évi együttélés után, amikor úgy döntöttek, hogy összeházasodnak és a Zákinthosz nevű görög szigeten fogják megülni a lagzit ötvenfős násznépük kíséretében. Az istenek azonban nem fogadták kegyeikbe ezt az ifjú (pontosabban 30, illetve 38 éves) párt, nem sokkal a nagy nap előtt ugyanis szinte az egész násznép magyar szakszóval kifejezve fosni-hányi kezdett.

Ez már önmagában is elég undorító, de még gusztustalanabb abba belegondolni, hogy nem pusztán az volt a probléma, hogy a vendégek túl sok úzót fogyasztottak előző éjszaka, hanem ennél sokkal komolyabb:

valaki beleszart a szálloda medencéjébe és ettől parazitával fertőződött meg mindenki, aki belement a vízbe.
Távolról sincs vége, olvasson még

Most már én is megvizsgálom az illető hölgy egzisztenciáját

február 19., 19:05 Módosítva: 2017-02-20 19:39:11
4

Azzal a tárgymegjelöléssel kaptuk Ozsvát álnevű olvasónktól az alábbi levelet a Randiblog e-mailcímére, hogy

Hozzáfűznivaló Zelma írására.

Zelma arról írt nekünk, hogy milyen nehéz a nőknek, ha többet keresnek a férfinál, akivel kapcsolatban élnek. Nos, Ozsvát azt figyelte meg, hogy fordított helyzetben sem túl egyszerű a dolog, alább részletezi is, hogy miért nem. Ha önnek is van tapasztalata ebben a témában, kérjük, írjon nekünk ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

21 év után, Donald Trump miatt hagyta el a férjét

február 19., 09:12 Módosítva: 2017-02-20 10:31:13
27

A legutóbbi elnökválasztás okozta heves viták a barátok és családtagok között nem ritkák Amerikában, de most már legalább egy olyan esetről tudunk, hogy válás lett a vita vége. Egy nő 21 év után hagyta ott a férjét, mert az Trumppal szimpatizált. A 73 éves nyugalmazott börtönőr, Gayle McCormick meg volt döbbenve, amikor egy baráti vacsorán a barátaikkal a férje megemlítette, hogy ő Trumpra tervez szavazni a választásokon - írta a People

Távolról sincs vége, olvasson még

Apa erre azt felelte, érezzük csak jól magunkat

február 18., 20:14 Módosítva: 2017-02-19 17:16:12
9

Mostanában kezdtem el olvasni a blogot, és gondoltam, a legemlékezetesebb randitörténetemet megírom, ha megjelenik, ha nem. Ez egy olyan történet elbeszélése lesz, ami mindenkit kiakaszt, mégis tökéletesen sült el” – így kezdte Detti alább olvasható levelét, és persze, hogy megjelentetjük, hiszen ki ne jelentetne meg egy olyan történetet, ami úgy kezdődik, hogy egy fiatal lány éjjel fél 1-kor egy parkolóban találkozik egy motoros idegennel?!

Kedves olvasóink: Detti leveléből is levonható a tanulság, hogy az ember jól válassza meg az első randi helyszínét, és hogy mindenképpen tájékoztassa szüleit/hozzátartozóit/barátait arról, hogy hova megy, hátha beüt a ménkő. Ha ön is bevállalt már ilyen kockázatos randit, kérjük, írja meg nekünk a sztorit a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Esküvői főpróbát tartottak, rájuk omlott a tető

február 18., 10:45 Módosítva: 2017-02-19 11:44:33
9

Egy menyasszony álomnapja rémálommá változott, amikor a szálloda halljában a tető a násznépre zuhant, az elővacsora közben írja a Metro. Sarah Wenham ezért kénytelen volt egy csúnya sebbel az arcán oltárhoz vonulni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így hazudhat be kamucsajt a közösségi oldalon

február 17., 21:14 Módosítva: 2017-02-18 20:23:51
82

A közösségi oldalakon mindenki igyekszik a legjobb, legirigyelhetőbb oldalát mutatni, és ebbe természetesen beletartozik a párkapcsolata is. Posztolva van, ki mit eszik a szerelmével, merre utaznak, hogyan bújnak egymáshoz, mennyire boldogok. Na de mi van azokkal, akiknek épp nincs senkije? Nekik ad ötletet egy japán srác, Rain Yokohama, aki a Twitteren mutatta meg, hogy bárki képes olyan fotókat készíteni, amiken úgy tűnik, eszeveszett romantikus kapcsolatban van egy csajjal. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem tisztelek senkit, aki fizet azért, hogy menjek el vele

február 16., 19:35 Módosítva: 2017-02-17 20:38:30
18

Egy 33 éves New York-i nő egészen rendhagyó (de nem egyedi) módszert talált a pénzkeresésre: hivatásos randizó lett. A zenészként is tevékenykedő Marcia Favre onnantól kezdve pezsgős randevúkra jár idős, gazdag férfiakkal, akik ezért cserébe fizetnek neki. Ez eddig több mint 2,4 millió forintnak megfelelő összeget hozott a konyhájára - írja a The Sun.

Favre jellemzően 100-250 font (35-88 ezer forint) között keres egy-egy találkozó alkalmával, de egy különösen jövedelmező randevúért egyszer csaknem félmillió forintnak megfelelő összeget kapott, ami mindössze egy 30 perces italozgatást jelentett egy nívós bárban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Házassági évfordulójukra a veséjét adta feleségének

február 15., 19:40 Módosítva: 2017-02-17 10:40:54
17

A 45 éves Cindy Chafian egy genetikai rendellenességben, policisztás vesebetegségben szenved. A ciszták egyre nagyobbak lesznek a veséjében, ami károsítja a vese szöveteit és további szövődményeket is okoz. A nőnek az anyja, nagybátyja és nagyapja is átesett már egy sikeres átültetésen, Chafian viszont csak 40 éves korában került fel a transzplantációs listára.

Ugyan már 22 évesen diagnosztizálták a betegséget nála, csak 38 éves korában kezdett rohamosan csökkenni a veseműködése - írta a Today

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindenhol ismertem már meg remek férfiakat és nímandokat is

február 14., 19:49 Módosítva: 2017-02-17 10:40:47
5

„Elolvastam Agnéta levelét és úgy fölbosszantottam magam, hogy azonnal elolvastattam a párommal – utána már együtt puffogtunk (együtt mindent könnyebb haha)

” – írja nekünk Jozefina. Agnéta arról írt nekünk, hogy mennyire idegesíti néhány sablonos kérdés, amiket szinte minden férfi fel szokott tenni a randikon, Jozefina viszont azzal érvel, hogy ha az ember úgy áll hozzá, egy sablonos randiból is lehet csodálatos kapcsolat, és természetesen a saját életéből hoz példát. Semmi nem attól függ, hogy az ember hol és hogyan ismerkedik, mondja Jozefina. Ön szerint? Ha van kedve megírni a saját tapasztalatait, kérjük, tegye! Írjon mondjuk most rögtön a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lépésközeli állapotban voltam, amikor otthon minden kiderült

február 13., 22:01 Módosítva: 2017-02-20 08:47:14
5

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Ez lehetne a mottóm, de már biztos közhely” – Benignusz álnevű olvasónk kezdi így alábbi beszámolóját, és abszolút át tudjuk érezni, ha úgy érzi magát, hogy valamiről nagyon szívesen beszélne valakivel, de nincs kivel megosztani a dolgot. Ilyenkor jön jól a Randiblog e-mailcíme, ahova ön is bármikor írhat, ha mesélni van kedve, például egy olyan borzasztóan nehéz helyzetben, amiben Benignusz van most. Van családja, gyerekei, de a kapcsolata már kihűlt, és ekkor feltűnt a színen egy volt osztálytársnője… De nem fogjuk Benignusz helyett elmesélni a sztorit, íme, hogyan számol be ő mindenről a saját szavaival.

Távolról sincs vége, olvasson még

Százezres ajándékot is adtam volna egy találkozóért

február 11., 22:07 Módosítva: 2017-02-15 13:45:48
1

Olyan sok lelki vívódásban volt részem, hogy úgy érzem, könnyítek a lelkemen, ha megoszthatom a saját történetem. Mindenfajta visszajelzést és hozzászólást előre is köszönök!” – Bertold álnévvel közöljük az alábbi sztorit, ami egy elég súlyos titkot tartalmaz. Olvasónk családapa, mégis volt egy korszak, amikor a kíváncsiság arra vitte, hogy elkezdjen nőzni. A dolog egyáltalán nem úgy sült el, mint remélte, és rengeteg szenvedést okozott, nem csak saját magának. Bertold azt mondja, örül, ha kap hozzászólásokat és visszajelzést, úgyhogy kérjük, írjon neki ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez az öregúr megdöntötte Hugh Hefner szexrekordját

február 10., 18:38 Módosítva: 2017-02-15 13:44:58
22

A 79 éves Chris Culleton azzal került be a Mirror hírei közé, hogy állítása szerint több mint 2000 nővel volt szexuális kapcsolata. Az egykor zenei promóterként dolgozó brit úr a sajtónak pontosan meg is tudta mondani, hogy mennyi is az annyi:

2084 partnerrel dicsekszik.

Vagyis, ha Culleton 16 éves korában kezdte el a kujonkodást, ez azt jelenti, hogy átlagosan évente 33 nőt vitt az ágyba. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a hat legrombolóbb párkapcsolati mítosz

február 9., 18:06 Módosítva: 2017-02-15 13:44:22
201

"Az előítéletes gondolkodás, ha "ördögöt festünk a falra", rányomja a bélyegét a hétköznapjainkra - olyan, mint amikor valaki elolvassa a napi horoszkópjában, hogy vigyázzon, mert baleset érheti, aztán addig retteg ezen egész nap, míg a végén tényleg beesik egy kocsi alá vagy lezubog a lépcsőn és eltöri a lábát" - fogalmazott Dósa Eszter párkapcsolati coach, amikor arról kérdeztük, milyen hatással lehetnek a kapcsolati mítoszok egy párkapcsolatra.

Szakértőnk szerint, ha valakinek az a félelme, véleménye egy kapcsolatról, amit közhelyesen valaki egyszer megfogalmazott, akkor ez a gondolat beférkőzik, és önbeteljesítő jóslatként is működhet - holott ezeknek az elméleteknek semmilyen tudományos alapjuk nincs.

Összegyűjtöttük a legrombolóbb legendákat. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Beleszeretett megmentőjébe a terrortámadás túlélője

február 8., 19:42 Módosítva: 2017-02-15 13:43:46
22

Annak ellenére, hogy a 2013-as bostoni terrortámadás egy szörnyű és tragikus esemény volt, már a második olyan párról szólnak a hírek, akiket a maratonon történő robbanás hozott össze. A Hello Giggles mostani története arról szól, hogy egy túlélő beleszeretett az őt megmentő tűzoltóba, aki már a kezét is megkérte. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Celine Dion hüledező feje tette hírértékűvé ezt a lánykérést

február 8., 10:46 Módosítva: 2017-02-09 16:33:47
8

Celine Dion mit sem sejtve fogadta a rajongók köszöntéseit Las Vegasban a múlt pénteki fellépése után, amikor váratlanul az egyik rajongója megkérte a másiknak a kezét. Az eljegyzési fotóknak így aztán a része lett az énekesnő, de az ifjú pár valószínűleg nem ilyen arckifejezést képzelt el a képekre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mit utál a legjobban a világon? Ez alapján találhatja meg élete szerelmét

február 7., 16:16 Módosítva: 2017-02-09 16:33:31
9

Fánk. Alvás. Jóbarátok. Néhány olyan dolog, amit szinte mindenki lájkol Facebookon, ez pedig az embereknek egy akkora halmaza, amiből szinte lehetetlen kiválasztani a jövendőbeli párunkat. Ugye mennyivel egyszerűbb lenne, ha inkább az alapján sorolna minket össze a gép a potenciális házastárs jelöltekkel, amiket utálunk?

Nyilván sokkal izgalmasabb fröcsögni például azon, hogy a koriander mennyire egy undorító fűszer, és vajon miét, MIÉRT, MIÉRT pakolják bele mindenbe manapság?! Természetes, hogy egy ilyen beszélgetés erősebb köteléket alakít ki két ember között, mint annak a felidézése, hogy milyen vicces volt, mikor a Jóbarátok Monicája levágta Chandler lábujját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem égett a háza, csak a kezét kérték meg

február 7., 15:26 Módosítva: 2017-02-09 16:33:28
31

Egyre több tűzoltó használja ki a lehetőséget arra, hogy a létra segítségével kérje meg kedvese kezét: a nyíregyházi eset után most Újfehértóról jött a hír, hogy egy újabb tűzoltó vetette be magát hasonló módon. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Előre leszervezett programot úgy mondtok le, hogy „ismerős törlése”

február 6., 17:41 Módosítva: 2017-02-09 16:33:15
33

Hová fajultunk?” – elég erős felütés ez egy olvasói levélhez, de a beküldője, Agmánd rögtön folytatja is. „Számos cikket olvastam már nálatok, ahol mindkét fél leírta, hogy miben hibás a másik, miért nem találnak egymásra az emberek manapság, és akik együtt is vannak, miért dobják el olyan könnyen a másikat.

Agmánd levelét egy kicsit régen minden jobb volt-hangulat lengi át, de ez még nem jelenti azt, hogy ne fogalmazna meg pár olyan dolgot, ami minimum megfontolásra méltó. Hogy aztán a tendenciák tényleg mind romlanak-e, azt döntse el ön, sőt, ha van kedve, kérjük, írja is meg nekünk az ön saját véleményét és tapasztalatait! Üzenetét a Randiblog e-mailcímére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még