horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Eddig monogámiában éltem, és nem jött be

2015. május 28., 18:20 Módosítva: 2015-05-29 18:23
13

Mara történetére szeretnék reagálni, gondolom rengeteg levelet kaptatok a témával kapcsolatban” – ezzel kezdi beszámolóját Elmira, és tényleg több reakciót is kaptunk erre a korábbi posztra, de mind közül Elmiráé az egyik legérdekesebb (Elmirát az életben természetesen máshogy hívják, ezt az álnevet mi adtuk neki). Szóval frissítsük fel egy kicsit, hogy miről, illetve kiről is szólt Mara levele!

Egy olyan férfiról, akibe Mara szép lassan beleszeretett annak ellenére, hogy az illetőnek folyamatosan voltak más barátnői is, akiket közben Marával csalt. A dolognak elég csúnya vége lett, és pár kérdés megválaszolatlanul maradt – Elmira most ezekre is megpróbál választ adni saját példájával, ugyanis ő is összejött egy ilyen típusú férfival, csak ő teljesen máshogy viselkedett vele. Ha elolvasta a teljes levelet, kérjük, írjon nekünk ön is! Mi a véleménye egy ilyen felállásról? Tapasztalatait kérjük, a küldje be a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A lányok megérzik, ha valaki belül vívódik

2015. május 27., 17:05 Módosítva: 2015-05-28 18:21
18

Elolvastam a Timon nevű férfi levelét, és mivel én is hasonló cipőben jártam, lehet, hogy segíteni tudok neki, néhány ötlettel” – ennek a levélnek a beküldője nemcsak Timonnak segít az alábbi beszámolóval és tanácsözönnel, hanem remélhetőleg még sok mindenkinek, aki ugyanilyen gondokkal küzd, de van akkora mázlija, hogy megtalálja ezt a posztot.

A levél írójának a Pelbárt álnevet dobta a gép, és igen, ő már túl van azon a fázison, amikor az összes randi és kapcsolatkezdemény kudarcba fullad, szóval érdemes elolvasni, hogy miket tanácsol. Persze ha ön nem ért egyet Pelbárttal, vagy hozzátenne valamit az alábbiakhoz, nem kell visszafognia magát, küldje be saját véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jó családi környezet, munka, barátnők, maszturbálás, igényesség

2015. május 26., 18:25 Módosítva: 2015-05-27 14:26
12

Kedves Richárd! Kezdeném azzal, hogy jó volt olvasni az őszinte leveled, a tapasztalatom szerint kevés férfi vagy nő van a korosztályodban, aki ilyen nyíltan fogalmaz önmagával kapcsolatban, vagy egyáltalán lennének önreflexiói az érzelmi és/vagy szexuális életével kapcsolatosan, ja és még ezt intelligensen meg is tudja fogalmazni” – a bevezetőből még nem sejtettük, hogy Fülöp levele az egyik kedvencünk lesz azok írásai közül, akik Richárdnak válaszoltak.

Ha ön lemaradt volna az eredeti levélről: Richárdnak van egy barátnője, de úgy érzi, vonzzák a férfiak is. Már többször is megpróbálta kiélni ezeket a vágyait, de az utolsó pillanatban mindig visszakozott, nem tudja hova tenni érzéseit. Fülöp úgy ad tanácsokat Richárdnak, hogy közben saját fiatalságáról, első szexuális élményeiről is beszámol, mindezt olyan nyíltsággal, ami még itt a Randiblogban is szokatlan.

Nekünk kicsit furcsa volt ezt a levelet olvasni, de ettől függetlenül nagyon sok érdekes dolog van benne, amiket mindenkinek érdemes megfontolni nemcsak azoknak, akik biszexuálisnak vallják magukat. Ha elolvasta Fülöp levelét, és valamit hozzáfűzne vagy válaszolna rá, ne habozzon, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Undorít a gondolat is, hogy mit tennének velem

2015. május 25., 16:12 Módosítva: 2015-05-26 16:28
94

Szeretnék válaszolni Timon levelének a végén lévő kérdésekre, hogy

A nők miért szemlesütve közlekednek az utcán vagy a boltokban. Miért szól folyton az mp3, hogy ne halljanak semmit a külvilágból?

A válasz ezekre nagyon egyszerű, úgyhogy elmesélném a saját tapasztalataimat” – Megara írt már nekünk egyszer, de most inkább egy új álnevet adtunk neki (a Megara név görögül azt jelenti, hogy palota, templom, szentély, de nem ezért választottuk). Ebben a levelében arra válaszol, hogy miért tűnnek zárkózottnak a mai nők a férfiak szemében.

Megara szerint az egész nem egy bizarr női hóbort, hanem puszta reakció, méghozzá a férfiak viselkedésére adott reakció. Egyet ért Megara érvelésével? Kérjük, írja meg nekünk, mit gondol a témában, kíváncsiak vagyunk az ön tapasztalataira is! A Randiblog e-mailcímére bármikor küldhet üzenetet, akár most azonnal is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Én se beszéltem soha a leszbikus fantáziákról

2015. május 24., 20:24 Módosítva: 2015-05-26 10:23
1

Sziasztok! Én is Richárd levelére reagálnék, csak egy teljesen másik szemszögből. Én ugyanis a barátnő vagyok, akinek lehet, hogy biszexuális a pasija” – mielőtt megmutatnánk, mi következik Eliza levelében ezután a bevezető után, hadd emlékeztessük önt arra, hogy ki is ez a Richárd, akiről szó van. Richárd arról írt nekünk, hogy bár van barátnője, egy párszor már szervezett le szexrandikat férfiakkal, ahol azonban sose történt semmi, Richárd mindig meggondolta magát.

Érthető, hogy egy ilyen különleges témára rengeteg levél érkezett, és a sort most Eliza folytatja a saját beszámolójával, saját kapcsolatáról. Természetesen Eliza beszámolójával sem tekintjük a témát lezártnak, ha ön még hozzátenne valamit, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére! Várjuk véleményét, esetleg tanácsait, de főleg saját tapasztalatait!

Távolról sincs vége, olvasson még

12 ritka fotó diktátorokról és feleségeikről

2015. május 23., 18:34 Módosítva: 2015-05-24 21:21
238

Alvó Hitler, kisoroszlánnal játszó Mussolini és más diktátorok nejeikkel, szeretőikkel.

Meleg szeretőjéről a TV-ben tudta meg, hogy a féltestvére

2015. május 22., 14:47 Módosítva: 2015-05-24 01:12
37

Jeremy Kyle egy brit műsorvezető, abban a műfajban utazik, amiből a legjobb magyar verzió eddig a Mónika Show volt, csak Jeremy Kyle nem viszi át önmaga paródiájába ezt a beszélgetős műfajt, hanem elég kemény és komoly az egész. Most van 10 éve, hogy megy az ITV sugározza a műsort, aminek örömére előszedték az eddigi legsokkolóbb részt, sőt, meg is keresték a szereplőket. A két férfit Paulnak és Lee-nek hívják, 2012-ben kerültek adásba, alább olvasható a sztorijuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legjobb barátnője lett a férje és gyereke apja

2015. május 21., 16:04 Módosítva: 2015-05-22 14:49
130

Ez a sztori két diáklánnyal kezdődött bő tíz évvel ezelőtt. Annak idején Toni Harper és Sian Horton Bristolban élt, és bár Sian három évvel idősebb, sőt a két kislány nem is egy iskolába járt, nagyon jó barátnők lettek. Ahogy az a tizenéveseknél szokás, a legmélyebb titkaikat is megosztották egymással. Így tett Sian is, aki több éves haverság után egy szép napon azt mondta Toninak, hogy ő úgy gondolja, csak a teste egy lányé, igazából fiúnak érzi magát.

Sian a barátnőjének mesélte el először, hogy transzszexuális, édesanyja volt a második, a családorvos pedig a többedik. Siant pszichológushoz is vitték, és egy viszonylag hosszas procedúra után a közben fiatal nővé vált egykori diáklány húsz évesen megkezdte a hormonkezelést és elindult az úton a férfivá válás felé. Sian helyett a Sean keresztnevet kezdte használni. Az igazi meglepetés azonban csak ezután következett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan kövér volt, hogy férje mosdatta

2015. május 20., 17:53 Módosítva: 2015-05-21 16:00
30

Hadd mutassuk be önnek a Hill házaspárt az angliai Cheltenhamből. Ők először azzal kerültek be a hírekbe 2012-ben, hogy akkor volt az esküvőjük, ahol ketten összesen 348 kilót nyomtak, és ennek megfelelően felvették a Britannia Legkövérebb Házaspárja megtisztelő címet. Döbbenet, de súlyban az asszony vezetett, Sharon Hill ekkor már a két mázsa közelében volt, és egy évvel később még felszedett valamennyit, 2013-as csúcstestsúlya a 208 kg-ot is elérte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hazudnak rendületlenül – itt gyűlnek a randis hazugságok!

2015. május 19., 16:45 Módosítva: 2015-05-20 11:18
305

Sok minden volt már a Randiblogban az évek során, de klippremier még sosem. Hát most ezt is lehúzhatjuk a bakancslistánkról, hála a V.U.K-nak, akik most minket választottak, a fenti klipjüket még soha sehol nem lehetett látni, úgyhogy nézze meg gyorsan ön is az elsők között! Ez az együttes a The Carbonfoolsból ismert gitáros, Fekete István zenekara, amiben testvéreivel zenél együtt. A Hazudnak rendületlenül című szám az együttes első EP-jén található, amit a Cseh Tamás Program támogatott, de számunkra ennél érdekesebb a dal témája: arról van szó, hogy milyen gyakran fordul elő, hogy az ember nem az igazat mondja egy randin, vagy akár az ellenkezője, hogy kamuzik neki a másik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újraszinkronizálták a Jóbarátokat egy lánykéréshez

2015. május 18., 17:18 Módosítva: 2015-05-19 12:33
2726

A fenti kisfilm lánykérős videó és esküvői meghívó egyszerre, a főszerepben pedig Sziszi és Bence láthatók, akik közül természetesen a srác az, aki a nagy meglepetést előkészíti, a lány pedig, aki meglepődik – van is min. Szisziről azt kell tudni, hogy Jóbarátok-rajongó, és hogy minden este megnéz egy részt elalvás előtt (vagy közben). Közeledett az a rész, amikor Chandler megkéri Monica kezét, így Bence megkereste Sinkovits Vitay Andrást, aki Chandler magyar hangja, hogy csináljanak egy új verziót a kulcsjelenetből. Nem lőjük le a poént, a lényeg, hogy a meglepetés remekül sikerült, kattintson csak a play gombra!

Sziszinek és Bencének pedig sok boldoságot kívánunk, és köszönjük, hogy beküldték a videót!

Nem szükséges falkavezérnek lenni, hogy a nő kívánja a férfit

2015. május 17., 18:50 Módosítva: 2015-05-18 16:22
3

A mai posztnak elég szép előtörténete van. Ott kezdődött, hogy posztoltunk egy összeállítást arról, hogy milyen hülye kérdéseket szoktak feltenni a nők a barátjuknak/szerelmüknek/férjüknek. Erre egy Gyula álnevű olvasónktól kaptunk egy nagyon érdekes választ, amiben azt fejtette ki, hogy szerinte a nők ezekkel a kérdésekkel azt tesztelik, hogy az adott férfi alfahím-e. Gyula elméletére reagált valaki, akinek az Ármin nevet adtuk, de meglehetősen kritikus volt a felvetéssel szemben.

Ma még két levelet közlünk, és beküldőik még Árminnál is kritikusabbak. Azért is érdekes, hogy a véleményük ennyire összecseng, mert egyikük férfi, a másikuk nő. Nagyon sokat írtak mind a ketten, a könnyebb emészthetőség kedvéért mindkettejük levelét lerövidítettük egy picit, pedig ilyet sose szoktunk, de most muszáj volt. Olvasnivaló így is van szép bőségesen alább, reméljük, önnek is érdekes lesz továbbgondolni a témát, amit persze ezzel a poszttal se zárunk le. Ha ön még tudna hozzátenni, kérjük, írjon ön is! Gondolatait és főleg tapasztalatait, saját történetét a Randiblog e-mailcímére küldje be!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bánom, hogy nem szakítottam, amikor kellett volna

2015. május 16., 17:29 Módosítva: 2015-05-18 11:47
4

Rengeteg érdekes történetet olvastam a blogon és örök színfoltot jelentenek a posztokon belül is az olvasói levelek. Ennek több oka is van: egyrészt mert látom, hogy mások is hasonló vagy még rosszabb problémákkal küzdenek, mint én és lehet, hogy groteszken hangzik, de ez felvidít és segít abban, hogy magabiztosabban álljak a saját életemhez. A másik ok, amiért az olvasói levelek belopták magukat a szívembe az az, hogy mindegyikből le tudom vonni a saját kis tanulságomat. Ezért döntöttem úgy, hogy én is megosztom a saját történetemet: nem véleményt illetve tanácsot várok, hiszen most már felesleges, csak azt szeretném, hogy mindenki megtalálja benne a tanulságát.

Nyilván nem kell mondani, de nagyon egyetértünk Szimonetta levelének bevezetőjével: szerintünk is egész jók vagyunk, de főleg az olvasói levelek szoktak kihagyhatatlanok lenni a Randiblogban – ezúton is köszönjük mindenkinek, aki valaha írt, Szimonettának, aki most írt és önnek is, hátha a jövőben megír egyszer egy történetet a Randiblog e-mailcímére! Talán pont az alábbi levél fogja arra inspirálni, hogy rászánjon pár percet – ebben egy távkapcsolatról van szó, amibe aztán egyszercsak belép egy harmadik fél...

Távolról sincs vége, olvasson még

12 híresség, aki átlagemberrel házasodott össze

2015. május 15., 16:10 Módosítva: 2015-05-16 17:01
40

Van olyan, hogy egy gigasztár szerelmes lesz egy pincérnőbe vagy körzeti orvosba? Igen, van.

Megmentette erőszakos exétől, megkérte a kezét

2015. május 14., 18:56 Módosítva: 2015-05-15 16:05
187

Melissa Dohmét tavaly mutattuk be a Randiblog olvasóinak. Talán ön is emlékszik a történetre: ez az amerikai lány még 2012-ben szakított egy sráccal, aki képtelen volt feldolgozni a szakítást. Annyira, hogy amikor a lány beleegyezett, hogy még egyszer utoljára találkozzanak, ez a bizonyos Robert Burton megölelte, aztán pedig rátámadott, megütötte és 32-szer szúrta meg. Aztán otthagyta. A csodával határos módon a mentők időben értek oda, Dohmét helikopterrel szállították kórházba, kétszer is újra kellett éleszteni, szinte teljesen új arcot kapott, de felépült. Azóta is a családon belüli erőszak áldozataiért kampányol.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Csajozáskor ezért ne igya magát figyelmetlenre

2015. május 13., 15:38 Módosítva: 2015-05-13 20:45
1

Olvasónk írt levelet arról, milyen nyomorult helyzetbe hozhatja magát azzal, ha ittasan tényleg mindössze annyira koncentrál, hogy dugni szeretne. Az alábbi levél jó példa arra, amikor egy férfi egy könnyen jött szexet becserél egy vicces kocsmai történetre. A beküldőnek a Szervác álnevet dobta a gép, de mielőtt a levelet olvasni kezdi, önt még arra szeretnénk figyelmeztetni, hogy ha van ennél jobb sztorija hasonlóan balul elsült csajozásról, akkor jó lenne, ha ön is megírná a történetet. A Randiblog e-mailcíme folyamatosan az ön rendelkezésére áll.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így lehet okostelefonnal ingyenpizzát szerezni

2015. május 12., 15:00 Módosítva: 2015-05-13 18:21
18

Két tinderes trendről/játékról lesz szó ebben a posztban, az első amerikai, a második magyar. Ha ön nem tudná: a Tinder jelenleg valószínűleg a legnépszerűbb internetes, pontosabban okostelefonos társkereső app, teszteltük már mi is, itt olvashat róla.

Na de mint tudjuk, a társkeresőket rengeteg mindenre lehet használni a társkeresésen kívül, és most úgy tűnik, Amerikában egy újabb célt tűztek ki maguk elé a tinderezők, és az egésznek azt a nevet adták, hogy The Tinder Games, ami ugye utalás Az éhezők viadala című filmekre-könyvekre. Igen, kajáról van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Irina Shayk menyasszonyként is szexi, a gyíkalien kevésbé

2015. május 11., 15:45 Módosítva: 2015-05-12 13:31
12

Két durva véglet a barcelonai esküvői divathétről. Lapozgasson bele, el fog képedni!

Minél korábban válik valaki alfahímmé, annál nagyobb árat fizet érte

2015. május 10., 14:20 Módosítva: 2015-05-16 14:53
186

Olvasva Gyula írását a 10 idegesítő női kérdésről, nyugtalanná váltam. Az írás igen jópofa és sok mindent nagyon jól lát. Azonban nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy az egész valahogy torz. Némi gondolkodás után rájöttem, mi a problémám mindazzal, amit segítő szándékkal leírt” – a mai levél Ármintól jött, de a sztori nem is Gyulánál kezdődik, hanem ennél a posztnál, amikor felsoroltunk 10 idegesítő, tipikusan női kérdést.

Gyula erre reagálva írta meg, hogy szerinte a nőknek miért van szükségük arra, hogy ilyeneket kérdezzenek a férfiaktól, illetve hogy mit kell válaszolni a kérdésekre. Gyula teóriája rengeteg lájkot kapott, és most erre reagál Ármin, megintcsak borzasztó érdekesen. Olvassa végig Ármin okfejtését, aztán ha kedvet érez ahhoz, hogy a témát folytassa, írjon nekünk ön is! A Randiblog címén az ön e-mailjét is várjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Benne vagyok egy kapcsolatban, ahol bántanak

2015. május 9., 13:58 Módosítva: 2015-05-16 14:51
37

Jó ideje elkezdtem már írni ezt a levelet nektek, sok olyan levél volt, ami hasonlított kicsit a helyzetemre, vagy úgy gondoltam, megérné, hogy reagáljak rá, de mindig oda jutottam, hogy ahhoz le kéne írnom mindent” – nem tudjuk, hogy alábbi levelében Lana tényleg leírt-e mindent, de az biztos, hogy nagyon sokat leírt. Elsősorban természetesen a jelenlegi kapcsolatáról, hiszen ez a Randiblog, de az előzményekről, a gyerekkoráról is, mivel ez a korszak nagyban meghatározta a későbbieket. Fizikai erőszakról ugyan (most már) nincs szó, de ennek ellenére az ön reakciója bizonyára az lesz Lana levelére, hogy mondja el a partnerének, hogy mit érez, és ha ő nem változtat, hagyja ott. Ez sajnos Lanának nem megy olyan könnyen, mint ahogy annak kéne, de hátha sikerül javítania a helyzeten. Ha ön tudja, konkrétan mit is kéne tennie, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére! Ha volt hasonló helyzetben ön is, tapasztalataira is nagyon kíváncsiak lennénk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért nem mutatják be a barátnőket otthon a férfiak

2015. május 8., 16:43 Módosítva: 2015-05-09 14:00
69

Nem kell transzneműnek lenni ahhoz, hogy a férfiak – szerelem ide vagy oda – tartsanak attól, hogy anyuka és apuka színe elé lépve bemutassák szívük választottját. Olvasóink történeteiből kiderül, hogy nagyon egyszerű oka is lehet annak, amiért a pasik nem viszik el a szüleikhez a barátnőjüket, és pont emiatt szomorú a legtöbb sztori. Mint azt majd észreveszik önök is, nem is a lányokkal, hanem a szülőkkel van ilyenkor a legnagyobb probléma, akik saját elképzelésüket próbálják fiukra ráerőszakolni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Így csajozik egy lottómilliárdos

2015. május 7., 17:09 Módosítva: 2015-05-09 11:14
32

Adrian Bayfordékról két évvel ezelőtt tudósítottunk. Minden idők második legnagyobb lottónyereménye lett az övék, 52 milliárd forintnak megfelelő összeget zsebeltek be, azonban nem sokkal később elváltak. Akkor persze levontuk a következtetést, hogy hát igen, az ilyen nagy nyeremények általában tönkre teszik a nyertes életét, de Adrian Bayford, úgy látszik, egyelőre egész jól elvan. Újra nőzik, és nem is akárhogy. A Mirror azt írja, hogy egy pubban ismerkedett össze egy 28 éves nővel, Samantha Burbide-dzsel, és alább soroljuk, milyen apróságokkal próbálta elnyerni a hölgy kegyeit.  

Távolról sincs vége, olvasson még

George Michael rettegett, hogy hűtlen partnere miatt AIDS-es lesz

2015. május 6., 15:51 Módosítva: 2017-10-13 09:27
114

Az égvilágon semmi apropónk nincs arra, hogy George Michaelt pont most elővegyük, de akkor is elővesszük, és azért pont a Randiblogban, mert a Wham! egykori frontembere egy olyan énekes, aki nemcsak lehengerlő tehetséggel csinál(t) zenét, hanem elég brutálisan őszintén mesél el dolgokat a dalaiban saját magáról – a címben említett félelem csak példa a sok közül.

A hab a tortán pedig az, hogy az énekes magánéletében akkora szerelmi drámák voltak, hogy így egymás mellé téve őket egy elég kemény melodrámasorozat bontakozik ki az egészből, talán érdekes lesz így áttekinteni George Michael életművéből a szerelmes dalokat. Szóval jöjjön 7 zseniális popdal George Michaeltől mindenféle szerelemi drámákról, és velük együtt a 7 élethelyzet, ami inspirálta őket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így élje túl, ha a kollégája az exe

2015. május 5., 19:57 Módosítva: 2015-05-06 13:09
15

Ha mindkét fél részéről kihűltek az érzelmek, nem jelent problémát egy munkahelyi szerelmi kapcsolat vége. Ám ha az egyik többet érez még mindig a kelleténél, abból jócskán adódhatnak problémák egy olyan légkörben, ahol az exek össze vannak zárva napi több órán keresztül. Olvasóinkat kérdeztük, hogy mi lehet erre megoldás, és olyanoktól kaptunk tippeket, akik átestek már ilyen szituáción szenvedő alanyként. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki, ez a srác miért nem meri hazavinni a barátnőjét!

2015. május 4., 14:38 Módosítva: 2015-05-05 15:02
39

Kicsit paradox ez a mai sztori, mert az egész probléma, amiről szó van, a cikk publikálásával azonnal megoldódott, vagy legalábbis átment valami teljesen másba. Arról van szó, hogy van ez a helyes brit pár, de a 23 éves Dale Brink azon szorong, hogy nem meri hazavinni barátnőjét, a 21 éves Hannah Whettent, mert fél, hogy a szülei mit fognak szólni. A sztoriról a Mirror tudósította először a közvéleményt, és elég valószínű, hogy most már Dale Brink szülei is tudják azt a kvázi-titkot, ami miatt fiuk eddig nem merte nekik bemutatni a lányt. Nem, nem azzal van a probléma, hogy Hannah Whetten anyja takarítónő.

Távolról sincs vége, olvasson még

A feleségem szerelmes volt, a barátom ezt kihasználta

2015. május 3., 18:45 Módosítva: 2015-05-05 10:54
48

Hát igen, az a helyzet, lehet az ember bármilyen figyelmes, ha a nő elhatározza, és főleg, ha okos is, és leginkább főleg, ha beleszerelmesedik is, vesztett ügyed van, tuti” – mármint hogy elhatározza, hogy félrelép, és beleszerelmesedik a másik férfiba, így kell érteni az alábbi történet bevezetőjét. A beküldőnek a Horác álnevet dobta a gép, és előre szólunk, hogy ez aztán egyáltalán nem lesz egy könnyed olvasmány, pedig a posztot, ami inspirálta, többé-kevésbé annak szántuk.

Egy félrelépés története következik a megcsalt férj szemszögéből, ezúton is köszönjük Horácnak, hogy megírta ezt a borzasztóan gondolatébresztő levelet. Ha végigolvasta, bizonyára önnek is eszébe jut majd egy és más – kérjük írja meg a Randiblog e-mailcímére, mit gondol, illetve hogy ön is átélt-e már hasonló helyzetet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen volt biszexuálisnak lenni Magyarországon a '90-es években

2015. május 2., 17:20 Módosítva: 2015-05-04 13:00
48

Megértem a srácot, anno én is hasonló cipőben jártam” – így kezdi a levelét Zsigmond, akit persze az életben nem így hívnak, és aki természetesen Richárd levelére reagál. Richárd volt az, akinek ugyan van barátnője, de úgy érzi, biszexuális lehet, mert vágyik a szexre férfiakkal is. Olvasóin küzül sokan sokfélét tanácsoltak már Richárdnak, de Zsigmond levele azért érdekesebb a többinél, mert ő a saját történetét is megírja, aminek zöme ráadásul a '90-es években játszódik, amikor a lényeg persze ugyanaz volt, mint most, de körülmények teljesen mások voltak, mint 2015-ben.

Olvassa el alább, hogyan kezdődött és hogyan teljesedett ki mostanra Zsigmond második élete! A reakcióját természetesen ezúttal sem kell magába fojtania, jobb, ha megírja nekünk a Randiblog e-mailcímére, hogy mit gondol, milyen tapasztalatai vannak a témában! De előbb nézzük a levelet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nemet mondtam a szüzességemre

2015. május 1., 19:19 Módosítva: 2015-05-02 18:09
12

Alább két olyan levelet közlünk egymás után, aminek nincs sok köze egymáshoz, a beküldők semmit sem tudnak egymásról, csak véletlenül nagyjából pont egyszerre írtak a Randiblognak, egyikük a Fédra, másikuk a Maja álnevet kapta. Egyikük sem reagál közvetlenül egy korábbi levélre, viszont mindketten fiatal lányok, és mindketten első szerelmükről, illetve első szexkapcsolatukról írnak. A két levél ezeken kívül abban is hasonlít, hogy mindkettő viszonylag rövid, és hogy mindkét levélbeküldő tanácsot kér. Ön mit mondana nekik? Ha van kedve, kérjük, küldje be válaszát vagy saját tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megdőlt egy újabb esküvői tabu

2015. április 30., 14:18 Módosítva: 2015-05-01 13:36
12

A múlt héten már mutattunk egy szép adagot a legextrább menyasszonyi ruhákból, de talán a legdurvább még hátramaradt a New York-i esküvői divathét anyagából.

Claire Pettibone tervezőnő 2016-os tavasz-nyári menyasszonyi kollekciójából származnak ezek a képek, akinek volt egy olyan ötlete, hogy milyen menő lenne a fátyol helyett kalapot adni a menyasszonyokra. És ha már kalapos a menyasszony, akkor legyen egyben hazafias is, valószínűleg ez a gondolatmenet vezethetett oda, hogy kifejezetten kovbojos fazont kaptak a modellek.

Azt meg se kérdezzük, hogy ön menyasszonyként bevállalna-e egy férfikalapot, mert úgyis csak a trollok szavaznának igennel, de arra azért kíváncsiak lennénk, hogy legalább így modelleken tetszik-e ez a stílus. Ha megnézte a képeket, klikkeljen egyet a szavazógépre is!

Tetszenek ezek a kalapos menyasszonyok?

 • 284
  Inkább ne, ha egy mód van rá
 • 277
  Borzalom
 • 204
  Imádom őket
 • 189
  Elmennek

Apám árverésen vette anyukámat

2015. április 29., 17:02 Módosítva: 2015-05-01 15:36
137

Akkora vihart kavart egy Reddit-oldal a napokban, hogy még a Daily Mail is írt róla, pedig a téma nem új, csak nagyon durva: az úgynevezett postán rendelt feleségekről van szó. Mi is írtunk már erről a jelenségről, a lényeg az, hogy csomó nemzetközi cég szakosodott arra, hogy feleségnekvaló csajokat közvetít ki szegény(ebb) keleti országokból, pl. Oroszországból, Ukrajnából vagy Thaiföldről gazdag(abb) nyugati országban lakó férfiaknak, jellemzően amerikaiaknak.

A társkeresés egy elég különleges formájáról van szó, amiben a férjek gyakran katalógusokból választhatják ki, hogy kit szeretnének elvenni, fizetnek egy ügynökségnek és általában az esküvő előtt szinte nem is ismerik meg személyesen a leendő feleséget.

A Redditen most arról van szó, hogy ezek a postafordultával kötött kelet-nyugati vegyes házasságok hogyan működnek a gyakorlatban a júzerek tapasztalatai szerint. Amint azt sejteni lehetett, általában nem a tökéletes házasságok mintapéldái jönnek ki egy-egy ilyen kapcsolatból, alább a hét legdurvább sztorit foglaljuk össze. A sztorikat megíró júzerek jellemzően az USA-ban élnek.

Távolról sincs vége, olvasson még