horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Annyi nőm volt, hogy egy csuklós busz simán dugig lenne

2015. január 30., 17:44 Módosítva: 2015-01-31 09:02:37
1

Még mindig folyamatosan érkeznek a levelek a Randiblog új e-mailcímére egy két héttel ezelőtti poszttal kapcsolatban, de most már nem várunk tovább, hanem összeszedtük az eddigi legérdekesebb, legfurább és/vagy legjellemzőbb válaszokat. Az eredeti levél beküldője Antal, egy fiatal srác. Ő nemrég összejött egy lánnyal, de kiderült, hogy a lánynak volt már korábban egy barátja Antal előtt.

Antal ahhoz kért segítséget, hogy hozzá tudjon szokni ahhoz a tudathoz, hogy barátnőjének bizonyos szempontból nem ő az egyetlen. De érdemes inkább visszakattintani az eredeti levélhez, Antal ennél sokkal jobban fogalmazta meg, hogy pontosan milyen kérdések merültek fel benne. A kérdésekre néhány olvasónk válaszát alább találja – ön mit mondott volna? Természetesen továbbra is várjuk a leveleket, írjon ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudja, melyik titkos celebpár állítólagos himnusza ez?

2015. január 30., 15:50 Módosítva: 2015-01-30 16:24:42
2

Fent hallható az Uncover című dal, ami Svédországban pár éve gigasláger volt. Az énekesnő fiatal, gyönyörű és Zara Larssonnak hívják, a hangja nagyon hasonlít Rihannáéra, stílusa pedig Adele-ére, ami azért egy elég nyerő kombináció. Ez a dala egy titkos szerelemről szól olyan fülbemászóan, hogy az már szinte világrekord, úgyhogy most a jelek szerint Larsson lemezkiadója megpróbálja Svédországon kívül is sikerre vinni ezt a számot. A kampány részeként új videót kapott a szám a Vevón a múlt héten, ez látható fent.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van, akinek bejön, hogy extrémválogatós pasizáskor

2015. január 29., 18:14 Módosítva: 2015-01-31 09:46:29
21

Kétféle megközelítése van a párkeresésnek. Az egyik szerint a boldogsághoz kompromisszumokat kell kötni, és reális elvárásokkal kell nekiindulni a kutatásnak, merthogy aki nem egy Brad Pitt, az ne vágyakozzon egy Angelina Jolie-ra, mert csak kudarcélmények sorozata lesz a végeredmény, nem szerelem. De úgy is neki lehet indulni az egésznek, hogy én a legjobbat érdemlem, ebben az egy dologban kompromisszumoknak helye nincs, illetve a második legjobb sosem lehet elég, ahogy a költő mondja. A Jezebelen jött szembe bizonyos Amanda Lauren, aki az XO Jane nevű website szerzője, és aki pontosan ebbe a második kategóriába tartozik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudja, hogy ezek már hány éve házasok?

2015. január 28., 17:01 Módosítva: 2015-01-30 08:53:04
43

Nemrég olyan a párokat mutattunk, akik most értek el kapcsolatuk hetedik, általában problémásnak bizonyuló évéhez. Ebben a kvízben most azokat a hírességeket vesszük elő, akik ezen azért már sikeresen túl vannak – igen, ilyen is van, még a celebek között is. Ezúttal azonban kvízt csináltunk a fotógyűjteményből, azaz a képek alatt mindig azt kell megmondania, hogy az adott pár hány éve házasodott össze.

Az egyszerűség és főleg az egyértelműség kedvéért nem a megismerkedés dátuma számít vagy az, hogy mikor jöttek össze, hanem a hivatalos esküvő dátuma. Egyszerűnek tűnik a feladat? Hát szerintünk nem lesz az, mivel jó rövid gondolkodási időt hagytunk a kérdésekre, viszont a négy válaszlehetőséget mindig 10-10 év választja el egymástól.

Nagyon híres celebpárokat mutatunk. Találja el, hány éve mondták ki az igent!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Az első randi vicces fotója és a következmények

2015. január 27., 17:01 Módosítva: 2015-01-28 14:06:49
25

Ezen a képen egy kanadai pár látható, Mike és Amy MacMillan. 19 és 17 évesek voltak, amikor ez a vicces fotó készült 1994-ben, és ez volt az első randijuk, méghozzá a Niagara vízesésnél.

Teljesen jól indul ez az év, mert ez már a második hét zsinórban, hogy egy olyan párt mutathatunk, akik tizenévesen jöttek össze, és aztán évtizedekre együtt maradtak. MacMillanékkel is ez történt ugyanis: a fenti fotózós randi ugyanis olyan jól sikerült, hogy a fiatal pár a mai napig együtt van, csak már nem annyira fiatalok.

Mostanra összeházasodtak, beutazták a világot és született két kisfiuk. És igen, nemrég volt húsz éve, hogy ez az első randis fotó elkészült. Úgyis menőség most a régi fotók újrafotózása, úgyhogy úgy döntöttek, ők is fényképezkednek még egyszer westernszerkóban, hogy megünnepeljék, hogy két évtizede jöttek össze. Az eredmény alább látható, kicsit kevésbé szexi, mint az eredeti, de szerintünk így is szuper.

Kommentálná? A Facebookon tegye!

Csalja a férje, de kapnak évi 15 millát a brit államtól

2015. január 26., 17:37 Módosítva: 2015-01-27 12:54:31
74

Ebben a posztban Cheryl Prudhamet és családját mutatjuk be önnek. Ez az angol nő 32 éves, és van egy 30 éves férje (Robert), meg 11 gyereke. Eddig tízszer szült, egyszer ikreket, és most megint terhes, értelemszerűen a tizenkettedikkel. Szép a nagy család, csak nagyon sokba kerül, ráadásul most válás fenyegeti. Még szerencse, hogy a gondozóként 20 órában dolgozó szülőket az állam évi 15 milliónak megfelelő összeggel segíti ki, de ők mégse maradnak tovább együtt a férj folyamatos hűtlensége miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Majd kialakul? Egy francokat!

2015. január 25., 19:23 Módosítva: 2015-01-26 08:27:39
22

Most olvastam én is a társkeresős sikersztorit, és csatlakoznék én is eggyel, illetve a tapasztalatokkal, tanácsokkal” – Témisz álnév alatt közöltünk hét nagyon jó gyakorlati tippet a társkereséshez még a hónap elején. Most megtoldjuk ezt további hat tanáccsal, ezeket egy Henriett álnevű olvasónktól kaptuk. Henriett nem csak úgy a levegőbe beszél: öt év keresés után ő is az interneten találta meg a szerelmet. Érdemes figyelmesen elolvasni, amit ír – ön egyetért? Hozzátenne még valamit? Van, amivel vitatkozna? Kérjük, küldje be nekünk ön is a véleményét és/vagy tapasztalatait! A Randiblog e-mailcíme új, ne felejtse!

Távolról sincs vége, olvasson még

Feltételeztem, hogy minden férfi ezért van fent a társkeresőkön

2015. január 24., 17:33 Módosítva: 2015-01-26 10:20:46
6

Ez a blogbejegyzés arra késztetett, hogy megosszam a mi történetünket is, hátha segít másoknak reményt adni. Mind a 7 tipp telitalálat, jó, hogy megszületett ez az összeállítás!” – ön tudta, hogy van olyan keresztnév, hogy Oxána? Eddig mi se, de a mai posztban közzétételre kerülő olvasói levél beküldőjének pont ezt az álnevet dobta a gép, őrület. De illik is ehhez a történethez a különleges keresztnév, mert Oxána ugyan szintén az internetes társkeresés buktatóiról és kudarcairól ír, a végén egy teljesen meglepő és ritkán hallott fordulatot vesz a sztori, a bevezetőből egy kicsit sejteni lehet, hogy milyet. Ha önnek is van egy hasonló története, mint Oxánának, kérjük, írjon nekünk! Nemrég lett új a Randiblog e-mailcíme, de azért a régit is nézzük még hébe-hóba!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az én képeimet bitorolhatják csajozós célra a gyökerek

2015. január 23., 17:13 Módosítva: 2015-01-25 13:50:47
13

Én erre a levélre reagálnék egy kicsit, Genovéva fantázianévvel ellátott szerzőtől” – írja egy újabb olvasónk, akit pedig ezennel a Rajmund fantázianévvel látunk el. Genovéva pasizásai történetét küldte be nekünk, és a levélből úgy tűnik, hogy lehetetlen egy normális férfit kifogni. Ugyanez a tapasztalata Rajmundnak is a nőkkel, pedig azt mondja, a külsejével aztán nincs probléma. Akkor talán az a gond, hogy Rajmund még nem elég öreg? Önnek mi a tapasztalata, hogyan vélekedik a témáról? Írjon nekünk ön is, a leveleket most már a Randiblog új e-mailcímére várjuk, de persze ha véletlenül a régire ír, azt is megkapjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy napon születtek, 38 éve házasok

2015. január 22., 17:17 Módosítva: 2015-01-23 20:02:30
39

Nem gyakran, de néha azért mi is megengedünk magunknak egy kis vegytiszta, cinizmusmentes romantikát. A mai sztori például egy szép véletlenekkel megspékelt, de egyébként teljesen szokványos szerelmi történet – igen, még a mai világban is van olyan, hogy valaki az első szerelmével éli le az egész életét. Csak ez a pár annyira az egész életét együtt élte le, hogy egyszerre, egy napon, egy kórházban, egymás mellett születtek. Mindez Angliában, Exeterben történt, 1955. január 26-án.

Távolról sincs vége, olvasson még

Újabb megoldás azoknak, akik szégyellik, hogy nincs csajuk

2015. január 21., 18:29 Módosítva: 2015-01-22 16:00:30
5

A Gawkeren látjuk, hogy még csak tesztverzióban ugyan, de beindult az Invisible Girlfriend nevű szolgáltatás. Annyiban meg vagyunk lepve, hogy mi azt hittük, hogy ez a lufi már rég kidurrant, de úgy látszik, mégiscsak felfújta valaki újra. Amikor legutóbb arról volt szó, hogy hajadonok, illetve főleg agglegények hogyan csinálhatnak úgy, mintha lenne pasijuk/csajuk, akkor még egy facebookos megoldás volt aktuális, és őszintén szólva nem világos, hogy az új, mobilappos verzió mennyiben jobb a közösségi oldalon folytatott cselszövevénynél. De nézzük kicsit pontosabban, hogy miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon ráfázott a szabadtéri szexre

2015. január 20., 17:11 Módosítva: 2015-01-21 18:34:18
3

Ha az embernek van egy csomó adóssága, de legalább vicces/extrém a sztori, ahogy felhalmozta, akkor jó ötlet a történettel és pár fotóval megkeresni a brit újságokat, akik valószínűleg adnak érte annyi pénzt, hogy legalább az első törlesztőrészlet összejöjjön belőle. A fotókon látható Peter Cousins brit, 55 éves és 250 000 amerikai dollár adóssága jött össze, ez kb. 70 millió forint. Reméljük, tényleg élvezte azt a kis szabadtéri szexet, ami miatt most fizetnie kell – azt nyilatkozta, semmit sem bánt meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

A meztelen torta az új esküvői trend

2015. január 19., 17:13 Módosítva: 2015-01-20 16:37:22
97

Az esküvőkben lenyűgöző, hogy egy csomó mindent szigorú hagyományok diktálnak velük kapcsolatban, úgyhogy amin variálni lehet, azt viszont roppant szeszéllyel váltogatják a házasulandók az éppen aktuális trendek szerint. Most egy olyasmiről van szó, amiben semmi új találmány nincs, mégis Amerikában már 2014 egyik legmenőbb esküvői trendjének számított, úgyhogy az idei szezonra valószínűleg már hozzánk is rendesen begyűrűzik majd. A neve: meztelen torta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Presztízskérdés, hogy a szex legalább egy orgazmust eredményezzen

2015. január 18., 20:05 Módosítva: 2015-01-19 19:15:06
17

Én is Ödön levelére reagálnék, mert bár láttam több választ is rá, úgy érzem, mégsem fedték le a teljes képet. Ehhez tenném hozzá a saját álláspontomat, hátha a többivel összetéve közelebb kerülünk a megoldáshoz” – szinte tudományos igényű levelet kaptunk egy olvasónktól, Páltól. Azt már jó ideje tudjuk, hogy a szexmentes kapcsolatok előbb-utóbb általában szétesnek, de akkor mit lehet tenni, hogy ne váljon a kapcsolat szexmentessé?

Pál a korábbi vitába bekapcsolódva szintén abból az irányból közelíti meg a témát, hogy mi van, ha a nő az, aki a jelek szerint nem igazán kívánja már a szexet (de természetesen tudjuk, hogy nem feltétlenül mindig a nő az oka ilyen helyzet kialakulásának). Kíváncsian várjuk többi olvasónk véleményét, tapasztalatait – ön mit szól Pál tanácsaihoz? Új e-mailcímünk van, kérjük írjon, és kérjük, ide, mert most már ez a Randiblog email-címe! De természetesen a régi címre érkező leveleket is megkapjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy hölgyet szeretnék egy életre – ez most talán megdőlt?

2015. január 17., 18:14 Módosítva: 2015-01-19 18:11:11
27

Rendszeres olvasója vagyok a Randiblognak és nagyon értékelem, hogy normális emberek véleményét jelenítik meg az oldalon. Viszont ennyi olvasás után nekem is lenne pár kérdésem, nagyon megköszönném, ha kitennék az oldalra és az esetleges véleményeket az írásommal kapcsolatban továbbküldenék nekem” – ezzel a bevezetővel kezdődik egy fiatal olvasónk, Antal levele. Nagyon kedves, hogy dicsérettel kezdi, de ennyi után úgy gondoltuk, hogy őt valószínűleg ki fogjuk hagyni a Randiblogból, mert általában a konkrét sztorikat preferáljuk az általánosságban feltett kérdésekkel szemben.

De persze azért végigolvastuk Antal levelét, és a végére egyértelművé vált: ezt a témát mégiscsak nagyon jó lenne rendesen megbeszélni, már csak azért is, mert kapcsolódik egy korábbi poszthoz. Plusz nagyon érdekes, hogy Antal azzal a konkrét szituációval kapcsolatban is feltesz kérdést, amit éppen átél, de a végén egy általános, szinte filozofikus mélységű szinten is megfogalmazza ugyanazt. Olvassa el, hogy milyen problémával szembesült Antal most először, aztán próbáljon meg válaszolni a kérdéseire! A leveleket most már a Randiblog új e-mailcímére várjuk, de persze ha véletlenül a régire ír, azt is megkapjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon szereti gyorsan hátulról és kész

2015. január 16., 16:08 Módosítva: 2015-01-17 17:46:06
50

Mi történik egy házasságban, ha a férj és feleség még egyáltalán nem idősek, de a férj minden igyekezete ellenére szép lassan kikopik a szex egy kapcsolatból? Erről szól az alábbi levél, a beküldőjének az igazi nevét természetesen akkor se árulnánk el, ha tudnánk – szerepeljen ő nálunk a Gusztáv név alatt.

Szóval Gusztáv tömören és velősen összefoglalta a levelében házasságának történetét, miközben abba a vitába kapcsolódik bele, ami Ödön levele kapcsán lángolt fel itt a Randiblogban az utóbbi hónapokban: mit lehet tenni, ha a nő nem kívánja a szexet egy kapcsolatban? Bár jött már egy csomó jó tanács (pl. segítsen a férfi a házimunkában), Gusztáv nem tűnik túl derűlátónak. Ön mit mondana neki? Önnek is vannak hasonló tapasztalatai? Kérjük, szóljon hozzá ön is, írja meg, mit gondol a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ettől a 36 kérdéstől elvileg bárki szerelmes lesz önbe

2015. január 15., 19:25 Módosítva: 2015-01-16 20:50:23
246

Az alábbi kérdéssor nem új, de mi most találtunk rá, mert a New York Timesnál van valaki, aki pont most tesztelte, és nálunk se szerepelt még, ezért úgy éreztük, a legjobb lesz, ha a Randiblogba is behozzuk a témát, hátha olvasóink között is lesznek, akik még nem hallottak róla. Érdekes módon a kérdések több ponton hasonlítanak arra a 10 kérdésre, amit mi tettünk fel tavaly társkeresőinknek, csak jóval több van belőlük, és fokozatosan egyre intimebb dolgokat feszegetnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt tarhálhatnak a magyar nők ingyenmellre a neten

2015. január 14., 17:01 Módosítva: 2015-01-15 09:41:16
54

Van egy a posztsorozat a Randiblogban, ahol mindenféle bizarr internetes társkeresőket mutatunk, általában egyszerre hármat (ma is). Még 2010 elején volt, hogy hírt adtunk arról, hogy létezik egy olyan oldal, amelyik mellnagyobbításra gyűjtő nőket hoz össze nagyvonalú férfiakkal. Örömmel jelentjük, hogy az elmúlt csaknem 5 év nem telt hiába: mostanra lett magyar verziója is ennek a fantasztikus ötletnek!

Idézet az ingyenkeblek.hu ismertetőjéből

Érd el a célt

Gyűjtsd össze a szükséges kredit mennyiséget a mellnagyobbító műtétedhez. Időkorlát nincs, csak Rajtad és a Támogatókon múlik, hogy mikor kapod meg új kebleidet. Mivel ez nem sorsolás, nyereményjáték, vagy verseny, így mindenki megszerezheti álmai kebleit, Te is!

A neve ingyenkeblek.hu, és itt Lányok és Támogatók regisztrációit várják sok szeretettel (nagyon szeretik ennél az oldalnál a nagy kezdőbetűket) (de végülis egy olyan oldalnál, ahol a lényeg a nagyobbítás, ez nem is csoda). A mellplasztikára való gyűjtögetés itt valami kreditrendszerben folyik, kíváncsiak lennénk, hogy ki ellenőrzi, hogy az összegyűlt összeget a Lányok tényleg a mellplasztikára fordítják-e. Mindenesetre a Támogatóknak az a biznisz abban, hogy pénzt adnak a kedvenc csajaiknak, hogy cserébe kapnak majd szép képeket a nagyobbításra váró, illetve már megnagyobbított mellekről, plusz az ismertető azt is belengeti, hogy ezen kívül „bármi kialakulhat”, de ennél többet nem írhatnak, mert az már ugye prostitúció lenne.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 celebpár – kapcsolatuk legnehezebb éve következik

2015. január 13., 17:09 Módosítva: 2015-01-14 15:46:54
3

Azt mondják, egy kapcsolatban a 7. év a legnehezebb. Mutatjuk, kikre vonatkozik ez 2015-ben.

Idén ők voltak a Golden Globe-gála legszebb párjai

2015. január 12., 17:00 Módosítva: 2015-01-13 16:35:02
6

A vörös szőnyegen csak fogódzkodni lehetett, de az afterpartin volt smár is! Clooneyék, Anistonék, Crawfordék és Fordék egy posztban.

Így viselkedik a világ legszebb szerelmespárja

2015. január 11., 19:39 Módosítva: 2015-03-17 09:21:54
23

Angelina Jolie és Brad Pitt évek óta rajong egymásért nyilvánosan. Nézze meg, hogyan!

17 évesen már 26 éves barátnőm volt

2015. január 10., 16:16 Módosítva: 2015-01-12 07:01:22
7

Még karácsonykor jelent meg egy posztunk azzal a címmel, hogy Öt érv a középkorú férfiak mellett. Azóta az összeállítás elég szép karriert futott be, egyrészt több ezren lájkolták, másrészt jött vele kapcsolatban néhány figyelemre méltó olvasói levél. Ezek közül kettőt emelünk ki most ebben a posztban, azért pont ezt a kettőt, mert mindkettőt egy-egy férfi írta, egyikük a Vilmos, másikuk az Aldó álnevet kapta.

Mindkét hozzászólásban az a vezérfonál, hogy fiatalabb férfiként pedig sokkal kívánatosabbak az idősebb nők – Vilmos és Aldó is részletesen és élvezetesen fejti ki, hogy miért gondolja ezt. Egy pár trágár kifejezés ebbe a posztba is becsúszott, de mi inkább figyelmeztetünk, mint cenzúrázunk, szóval ha ön nem szereti a csúnya szavakat, inkább ne olvasson tovább! Ha viszont ön is hozzászólna a témához, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A heti egynél több számára is már terhes

2015. január 9., 16:17 Módosítva: 2015-01-10 13:10:54
5

Elolvastam Ödön levelét, meg a hozzá kapcsolódó leveleket, legutóbb éppen ezt. Számomra szinte valamennyi vicces és furcsa is. Elhiszem, hogy sokan szeretnének segíteni Ödönnek, hogy hogyan viselkedjen, de szerintem feleslegesen. Ödön legyen csak Ödön, olyan amilyen és annyira saját maga, amennyire lehet” – a mai levél beküldője Alexia néven fog szerepelni nálunk, és ő is az egyik olyan témához szól hozzá, ami 2014-ben a legtöbb olvasónkat foglalkoztatta. Reméljük, 2015-ben hasonlóan érdekes levelekkel fog folytatni a beszélgetés arról, hogy mi van, ha valaki egy kapcsolatban már nem kívánja a szexet.

Alexia saját tapasztalatait és egy elég fogós kérdést tesz hozzá az eddigiekhez, ha végigolvasta levelét, kérjük, írjon ön is! Ön szerint mi a válasz a levél végén olvasható kérdésre? A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk továbbra is a leveleket! (Vigyázat, Alexiának becsúszott egy-két erősebb kifejezés, úgyhogy csak akkor görgessen lejjebb, ha nem zavarja a szókimondás.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Nővé változtak, leszbikusokként házasodnak össze

2015. január 8., 18:26 Módosítva: 2015-01-10 13:13:02
4

Egy rengeteg szempontból rendhagyó kapcsolat történetét mutatja be ez a poszt, remek példaként arra, hogy bár a körülmények zömét a többség bizonyára kifejezetten bizarrnak tartja, a lényeg az ő esetükben is ugyanaz, mint mindenkinél: a szeretet. Ez egy sokkal megrendítőbb történet, mint ahogy azt a címből és a fotókból sejteni lehet, és megígérjük, hogy mire a sztori végére ér, ön is magára fog ismerni Parma Bertoli és Stephanie Nickles kapcsolatának történetében. Ha baj van, akkor mindennél nagyobb kincs egy társ, aki megért és támogat minket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez történik, ha egy nő terpeszt a metrón

2015. január 7., 15:09 Módosítva: 2015-01-08 23:16:03
114

A téma, amivel a fenti videó foglalkozik, előkerült már egyszer a Randiblogban, jó régen. A dolog azóta sem kevésbé aktuális, és a Mic.com zseniális anyaga jó apropót ad arra, hogy megint elővegyük a kérdést, annak ellenére, hogy ők valamiért csak a tömegközlekedésre koncentrálnak, mintha az lenne az egyetlen hely, ahol ülő férfiakat lehet látni. Persze az is igaz, hogy ez az angolul manspreadingnek, azaz kb. férfiterpesznek csúfolt póz az ilyen szituációkban az egyik legirritálóbb. És ami a legfurább: bár a férfiaknak sokan elnézik, a nőket megbámulják és lefényképezik miatta, amint azt a fenti videó is mutatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hármasszexszel indult, hármasszerelem lett a vége

2015. január 6., 15:02 Módosítva: 2015-01-07 20:39:45
14

Különös családot fedezett fel a Washington állambeli Tacomában a Vocativ nevű lap: két apuka, egy anyuka és egy gyermek él egy lakásban boldog családi életet. Az anya a 24 éves Britt, vele él együtt a 29 éves Cliff és a másik férfi a családban, Dave, na meg a hároméves kissrác, Gareth. A kis család ún. poliamóriában, többszerelműségben él, náluk minden felet mindegyikhez köt érzelmi és testi kötelék is. Fotóikért kattintson ide, történetükért olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az excsaját találta a kéményben

2015. január 5., 15:37 Módosítva: 2015-01-06 13:42:18
73

Ma egy olyan sztorival örvendeztetjük meg önt, ami Kaliforniában esett meg a hétvégén, azon belül Riverside megyében, ha ez mond valamit. A főszereplő egy férfi, akinek a nevét nem hozta nyilvánosságra a New York Daily News, és az történt vele, hogy egyszercsak a volt nőjét találta meg otthon a kéményben. Ezen kívül nagyon kevés konkrét részletet írtak meg a lapok, de a fotókkal együtt már ennyi is elég ahhoz, hogy elmondhassuk, hogy ez az év is remekül indul, már ami a hülyehíreket illeti.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 tipp arról, hogyan kell hozzáállni a társkereséshez

2015. január 4., 20:53 Módosítva: 2015-01-05 15:55:31
2

Témisz senkinek nem ajánlja a társkeresőket, mert ott csak lúzerek és kihalt családi életű házasok/elváltak vannak. Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek pozitív tapasztalata van a társkeresőkkel, de azért hadd írjak le valamit ezzel kapcsolatban” — Témisz alatt most nem egy görög istennőre kell gondolni természetesen, hanem ennek a korábbi olvasói levélnek a beküldőjére. Témisznek volt egy borzasztó élménye a netes társkereséssel kapcsolatban, így érthető, hogy kritikusan áll hozzá az ilyesmihez.

Az alábbi sorok beküldője azonban sikeres volt, és ha már összejött neki, úgy döntött, megírja, hogy miért, illetve hogyan. Neki is egy fura álnév jutott, a Leona, és őt a néven kívül azzal is megajándékoztuk, hogy levelének gondolatait beszámoztuk, és kiemelésekkel láttuk el az egyes bekezdéseket, abban a reményben, hogy így még egy kicsit áttekinthetőbb lesz az egész. Önnek jó vagy rossz tapasztalatai vannak a társkereséssel kapcsolatban? Írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha impotens, ezt már le kéne tudni tisztázni

2015. január 3., 17:29 Módosítva: 2015-01-04 21:59:40
22

Olvastam Témisz levelét és kellemetlen társkeresős élményeim nekem is vannak, ami azt illeti, nem is egy” − ezzel a bevezetővel kaptunk levelet valakitől, és már ennyiből rögtön tudtuk, hogy ez egy szuper levél lesz. És tényleg az lett, alább olvasható! Ezúton is köszönjük Genovévának, hogy beküldte rémálomba fordult randijainak történetét! (A beküldő igazi neve persze nem Genovéva.) Olvassa el, hogyan járt Genovéva összesen 5 pasival, az egyes afféroknak még címet is adott! Aztán ha van kedve, írja meg nekünk ön is legrosszabb randija történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pár hetes ismeretség után megtartja a gyereket

2015. január 2., 18:13 Módosítva: 2015-01-04 09:13:05
28

Megindított a weboldalon olvasott történet. Azt tanácsolom, hogy mindenki figyeljen fel arra, ha kihagy a szexmasina, ha pedig teljesen megszűnik, az már felér a vészharang kongatásával. Mindig lehet magyarázatot találni mindenre. A legrosszabb az, amikor az ember magának kezdi magyarázni, hogy „hát igen, ez biztos így van – válaszul arra, amit a másik előadott… Néha hiszünk a partnerünknek, hogy tényleg azért nincs szex amiért mondja. De mi van ha ő is hazudik már magának? − Ábel álnevű olvasónktól kaptuk a fenti bevezetővel kezdődő levelet. A kiindulópont az a levél volt, amelyikben arról volt szó, hogy kikopott a szex egy pár életéből. Ábeléknél is ez történt, de ez még csak a kezdet volt. Érdemes alább végigolvasni a teljes levelet, és aztán ha van véleménye vagy hozzáfűznivalója, kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még