horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Átéltem, amíg kedvesem mással volt

2015. április 21., 17:19 Módosítva: 2015-04-22 12:28
17

Auguszta történetére emlékszik még? Ha olvasta, akkor minden bizonnyal emlékszik: ő az a lány, aki egy idősebb férfival jött össze, de attól tart, hogy mi lesz, ha megbánja, hogy ilyen fiatalon lehorgonyzott valaki mellett, ráadásul valaki olyan mellett, aki korábban már kitombolta magát. Auguszta nagyon érdekesen és érzékletesen írta le a helyzetet és az érzéseit-félelmeit, ha még nem olvasta volna a posztot, kattintson ide!

Már csak azért is érdemes visszaolvasni, mert a mai levél, amit Konrádtól kaptunk, pontosan ehhez a témához kapcsolódik, de a másik oldalról, az idősebb és tapasztaltabb férfi oldaláról. A címnek választott idézetből talán már lehet sejteni, hogy ő hogyan vélekedik, de mielőtt hozzászólna, kérjük, előbb olvassa végig Konrád levelét! Azután viszont jöhetnek az üzenetek a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki, hogy ennek a nőnek mije 231 centis!

2015. április 20., 16:44 Módosítva: 2015-04-21 14:38
25

Elnézést, ha ismerős a cím valahonnan, de borzasztóan rímel a mai sztori egy korábbira. A képeken látható brazil hölgy neve Evem Medeiros, 21 éves és a testmagassága 153 centi. Ha lejjebb görget, rögtön meglátja, hogy mennyiben van köze neki az óriási méretekhez.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megváltozott a világ, már nem nyitottak a lányok

2015. április 19., 17:02 Módosítva: 2015-04-20 10:41
231

Kedves Randiblog! Szeretném én is megosztani a tapasztalatom párkeresés témában” – írja nekünk valaki, akinek a Timon álnevet választottuk mára. Nem először kerül elő ez a problémakör a Randiblogban, de nyilván nem is utoljára: Timon minden erőfeszítése ellenére egyedül van.

Ami miatt az ő levele kiemelkedik a többi közül, az az, hogy nagyon érzékletesen írja le, hogy az egész szituációnak mintha az lenne az üzenete, hogy valami nagy baj van vele, de ő nem tud mit kezdeni ezzel az üzenettel. Egyáltalán szabad-e elhinni, hogy így áll a dolog? Borzasztóan nehéz kérdés ez, olvassa el Timon beszámolóját, aztán gondolkodjon el egy kicsit, ön tudna-e neki bármit válaszolni. Ha igen, örülnénk, ha megírná nekünk a Randiblog e-mailcímére a reakcióját, de természetesen akkor is írhat, ha valami más témában mesélne szívesen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megpróbáltam nővel, de folyamatosan arra figyeltem, hol a nyelvem

2015. április 18., 16:19 Módosítva: 2015-04-19 18:32
10

Nagyon sok nagyon érdekes levél érkezett arra a beszámolóra, amit egy Richárd álnévvel ellátott fiatalembertől kaptunk – ezúton is köszönjük mindenkinek, aki írt. Ha mindegyik választ külön posztolnánk, valószínűleg hetekig más se lenne ebben a blogban, úgyhogy alább egyben mutatunk a legérdekesebbek közül párat, némelyiket egy kicsit lerövidítve. De előbb egy rövid emlékeztető: Richárdnak van barátnője, mégis úgy érzi időnként, hogy szívesen kipróbálná a szexet egy férfival, passzív szerepben. Már több randit is leszervezett, de amikor ott volt élesben a szituációban, végül mégse tudta rászánni magát.

A válaszadók közül volt, aki röviden azt tanácsolta, hogy ne idegennel próbálkozzon, hanem „keressen egy szimpatikus pasit, és üljön be valahová inni”, vagy esetleg ahelyett, hogy ő megy fel a kiválasztott férfihoz „a saját lakásába hívja a partnerét”. Más szerint „talán próbálja meg a barátnőjét is bevonni ebbe, mert esetleg a lánynak is tetszene a kétpasis felállás”, megint más pedig azt tanácsolta, hogy „próbáljon meg becsatlakozni egy biszexuális párhoz, hiszen ott a hölgy segíthet neki ellazulni, feldolgozni, hogy mi fog történni. Ismerkedésnél pedig el tudja mondani az igényeit, kitérve arra, hogy lehetséges, hogy nem lesz képes szexuális kapcsolatra a férfi taggal.” Öt hosszabb választ talál ezeken kívül alább, hetero-, biszexuális, illetve meleg férfiaktól, sőt, egy hölgytől is. A témát persze ezzel nem tekintjük lezártnak, kérjük, ha még hozzá tudna tenni, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden idők leghülyébb hazugságát adta be ez a hűtlen férfi a feleségének

2015. április 17., 16:22 Módosítva: 2015-04-19 09:30
33

Pont nemrég volt egy olyan összeállítás itt a Randiblogban, hogy milyen hazugságokat adnak be otthon a férfiak a feleségeiknek, amikor elmennek szexelni egy másik nővel. Mi a legjellemzőbb dumákat szedtük össze, erre most kaptunk egy sztorit, ami viszont valószínűleg minden idők legbizarrabb hazugságát tartalmazza. Már az érthetetlen, hogy ennek az atipikus észjárású férfinak hogyan juthatott eszébe pont ez a sztori, de az is felfoghatatlan, hogy hogyan bírta ezt a marhaságot komoly arccal beadni a feleségének, és az meg végképp mindennek a teteje, hogy a nő meg bevette az egészet és három évig semmire se gyanakodott. Egészen addig, amíg a férjéről ki nem derült, hogy közben az új csaját is feleségül vette. De az összes poént nem lövöldözzük le előre, íme egyben az egész sztori.

Távolról sincs vége, olvasson még

Túl jól sikerült a legénybúcsú

2015. április 16., 19:14 Módosítva: 2015-04-18 14:43
44

A mai nap Plymouthé, illetve a plymouthi hülyehíreké. Ebben az angol városban volt ugyanis, hogy egy férfi pelenkában ment le a Tescóba, és ugyanide érkezett vissza most egy férfi, aki a hétvégére Barcelonába ment egy legénybúcsúra. Az építőiparban dolgozó férfit Marc Carnnak hívják, valószínűleg nyugodtan rámondhatjuk, hogy kőműves. Tizedmagával ment el egy házasodni készülő haverja tiszteletére bulizni a katalán fővárosba, ahol a szombat esti program az ivás volt (nyilván). A buli azonban durvább véget ért, mint tervezték.

Távolról sincs vége, olvasson még

Idén is ennyire jó lesz fesztiválon smárolni

2015. április 15., 16:48 Módosítva: 2015-04-16 16:43
7

Nyárváró, csókolózós fotósorozat 50 év 15 fesztiváljáról hippikkel, punkokkal és nudistákkal.

A szigorú barátnőnek még nem tűnt fel, de ki lett cselezve

2015. április 14., 15:47 Módosítva: 2015-04-15 14:47
98

Egy amerikai srácnak megtiltották otthon, hogy sci-fi-figurákkal dekorálja ki a lakást. Visszavágott, lefotózta, megosztotta.

Ennek a férfinak az a hobbija, hogy afrikai nőkkel szívatja magát

2015. április 13., 17:31 Módosítva: 2015-04-14 17:50
53

Ettől a sztoritól valószínűleg a tenyerébe temeti majd az arcát – egyszerűen hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek. David Tungate 58 éves, brit és van két felnőtt fia. Ez a norfolki férfi régebben újságkihordó sofőrként dolgozott, és első feleségétől a klasszikus hét év letelte után 1992-ben vált el. Ekkor azt hitte, soha életében nem lesz többet szerelmes. Hát nem így alakult. Sajnos.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 idegesítő női kérdés – így kell rájuk válaszolni

2015. április 12., 17:45 Módosítva: 2015-04-13 19:07
161

Gyanítom, totál véletlenül, de sikerült megjelentetni azt az írást, ami – bármilyen hihetetlen, de – végeredményben elvezet iszonyú sok párkapcsolati problémához, aminek talán a legsúlyosabb válfaja: „nem kívánja az asszony a szexet”. Ez elég sokszor előkerült mostanában a Randiblogon, de jó válasz még nem igazán született rá, legalábbis szerintem. Viszont a kutya pont ezekben az idegesítő kérdésekben, és az ehhez hasonló szituációkban van elásva” – bújtatott beszólással kezdi a levelét Gyula, úgyhogy még szerencse, hogy nem vagyunk sértődősek, mert Gyula tényleg egy csomó érdekeset írt férfi-nő kapcsolatáról korábbi posztunk nyomán.

Külön kérte, hogy ne rövidítsünk a leveléből, de nem is fogunk, alább olvasható minden, amit megírt, plusz egy csomó link, amit hozzáfűzött. Ha végigböngészte az egészet, és úgy érzi, írjon ön is! Egyet ért? Más a tapasztalata? Nagyon szívesen hallanánk az ön véleményét is! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Helyi barátnőm van, már nem is az első

2015. április 11., 20:49 Módosítva: 2015-04-12 16:06
2

Még márciusban jelent meg az a posztunk, amiben egy olvasónk, akit Hubert álnév alatt emlegettünk, arról írt, hogy szerinte a nyugati nőknél a magyar férfiak kapásból hátránnyal indulnak. A téma a jelek szerint nem csak Hubertet foglalkoztatja igen erősen, mert egy csomó válasz jött az írására – ezúton is köszönjük mindenkinek, aki hozzászólt! A reakciók közül az alábbi hármat választottuk ki, van köztük helyeslő és ellentmondó is. Ön szerint még így is kimaradt valami? Van olyan tapasztalata, amiről itt szó sincs? Feltétlenül írja meg nekünk, hogy miről van szó! A leveleket továbbra is folyamatosan várjuk a Randiblog e-mailcímén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megrázó fotók egy szomorú esküvőről

2015. április 10., 16:58 Módosítva: 2015-04-14 10:37
24

Craig és Jemma Edwards angolok, és 28, illetve 21 évesek. Legidősebb gyermekük, Corey már 5 – ezek szerint Jemma 16 évesen szült először. Az ilyen tiniterhességek valószínűleg ritkán végződnek házassággal, de ebben az esetben ez történt: Edwardséknak született még kislánya (Isabelle két éves, Caitlyn hat hónapos), és most végre össze is házasodtak.

Többek között pont azért nem tartották meg az esküvőt korábban, mert kisbabázás mellé a lagziszervezés nyilván kicsit túl sok lenne, de sajnos volt még valami, ami Edwardsékat lefoglalta az utóbbi időben. Corey szívét egy születési rendellenesség miatt többször is meg kellett műteni, hogy megmentsék az életét. Sajnos az esküvőre nem egy kedvező fordulat miatt kerítettek sort pont most, éppen ellenkezőleg. Az öt éves kisfiúra azt mondták az orvosok, hogy nincs mit tenni, a betegség rövidesen elviszi Corey-t, sőt, már a kórházból sem vihetik őt haza többet.

Távolról sincs vége, olvasson még

53 maratonon tekert a csajért, végül összejöttek

2015. április 9., 16:12 Módosítva: 2015-04-09 20:02
38

Nemrég mutattunk egy szegedi srácot, aki 170 km-t tekert le biciklin, hogy visszaszerezze a barátnőjét – de sajnos nem sikerült neki. Mármint a biciklizés sikerült, csak a lány nem hatódott meg a dologtól. Ma egy sokkal szerencsésebb brit férfit mutatunk, bizonyos Dave Keighley-t, aki ennél jóval nagyon távot teljesített egy nő kedvéért, és a végén tényleg össze is jöttek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hogy legyen hol laknia, szétszed egy párt

2015. április 8., 17:11 Módosítva: 2015-04-09 15:53
12

Annyi saját történetet olvastam itt a blogon, hogy úgy döntöttem, megírom a sajátomat” – amint az alábbi levél beküldője is írja a saját sztorijának bevezetőjében, tényleg nagyon sok mindent hallottunk már olvasóinktól, de ilyet, mint az alábbiak, még nem. Ennek megfelelően a levélírónak is egy elég különleges álnevet adtunk, azt, hogy Zselyke. Ő egy kapcsolat és egy szakítás történetét írja meg, de ezúttal úgy tűnik, a kapcsolat végéért a leginkább egy harmadik személy a felelős, egy olyan személy ráadásul, akit Zselyke eredetileg szívesen fogadott. Nem lőjük le a poént előre, olvassa el, aztán ha tud rálicitálni, írja meg ön is saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kihívták a hozzátartozóit, jött a meglepetés

2015. április 7., 18:14 Módosítva: 2015-04-08 13:06
47

Filmbe (vígjátékba) illő sztorit adott közre a South China Morning Post nevű lap egy férfiról, akit a Kínai Rómeónak gúnyolnak, de az igazi neve Juan. A vezetékneve legalábbis, mert a keresztnevét nem árulták el, aminek biztos van értelme. A fiatalember Hunan tartományban él és a hírnevet egy autóbaleset hozta meg neki, aminek kapcsán kórházba került. Az élete nem volt veszélyben, de az orvosok természetesen értesíteni akarták a hozzátartozókat. Mint kiderült, a fiatalemberért 17 nő aggódott, akiknek addig nem volt tudomásuk egymásról – a kórházban viszont összefutottak.

romeo2
Fotó: Changsha TV
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezeket hazudják a nők otthon, ha a szeretőjükhöz mennek

2015. április 6., 19:33 Módosítva: 2015-04-08 09:06
184

Ahogyan a férfiak, úgy a nők is hajlamosak a félrelépésre, és természetesen ők sem szeretik, ha a megcsalás kiderül. Ők is mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne bukjanak le, bármit képesek behazudni. Női olvasóink segítségével most azt gyűjtöttük össze, ki milyen alibit talál ki a férjének/élettársának, ha le akar lépni a szeretőjéhez. A nem reprezentatív felmérés eredményéből le lehet szűrni, hogy a nők a férfiak figyelmetlenségét használják ki leginkább. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt ok, amiért nem válnak el a nők

2015. április 5., 18:11 Módosítva: 2015-04-06 14:28
14

Alkoholista, agresszív vagy félrelépő férj mellett, szexmentes, elkeseredett életet élő nők ezrei mondanak nemet a válásra és maradnak inkább a boldogtalan kapcsolatban. Míg mások értetlenkedve nézik, hogyan mennek teljesen tönkre a megmérgezett kapcsolatban, ezeknek a nőknek mindig van magyarázatuk arra, hogy miért nem lépnek. Olvasóink segítségével összegyűjtöttük az okokat, és az öt leggyakoribbnak ítéltet most megosztjuk önökkel. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Dobjon el mindent, és nézze meg ezt a kutyaesküvős klipet!

2015. április 4., 19:30 Módosítva: 2015-04-05 16:15
36

Ha már most elege van a sonkazabálásból, azonnal nézze meg ezt a videót, mert már csak ezzel lehet jobb a húsvét.

John Legend egy kutyaesküvőn énekel annyira érzelmesen, hogy még a kutyák is majdnem bekönnyeznek. A lánykutyát, Pippát egyébként korábban már láthatta nálunk, ő ugyanis John Legend és Chrissy Teigen közös kutyája.

A fenti, Buzzfeeden talált videó egyébként egy promó, ugyanis John Legendet meg lehet nyerni, hogy valaki esküvőjén ő énekeljen. Ami azért elég menőke.

anigif enhanced-17546-1427929157-9.gif

Ha egy numerát akar csak, miért írja, hogy családcentrikus?

2015. április 4., 18:13 Módosítva: 2015-04-05 14:50
3

Ön tudta, hogy az, hogy Platina, egy női név is? Nekünk fogalmunk nem volt, de most, hogy megtaláltuk, rögtön ezt az álnevet adtuk a soron következő levélbeküldőnknek. Sokan vannak, akik internetes társkeresőn találják meg a szerelmet, másoknak azonban valamiért nem jön össze – sajnos Platina is ebbe a kategóriába tartozik. Viszont ha társa nem is lett egyelőre, azért egy-két elég találó és vicces megfigyelést tett már a társkeresők törzsközönségét alkotó férfiakról, ezeket tartalmazza az alábbi levél. Egyet ért? Vitatkozna? Esetleg sejti az okokat, amikre maga Platina is rákérdez? Van saját tapasztalata is a témában? Akkor kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szeretnék egy 30 feletti pasi ribanca lenni

2015. április 3., 17:09 Módosítva: 2015-04-04 18:16
25

Megannyi vívódás, félelem, izgalom, szégyenkezés és titkolózás után döntöttem úgy, hogy ide írok, ugyanis nemrég botlottam bele itt különböző szexuális problémákkal s identitásokkal kapcsolatos posztokba a megannyi egyéb téma között. Emellett nem szerettem volna rögtön pszichológus szakemberhez fordulni, bár lehet, hogy a vége az lesz. Sokkal inkább lennék kíváncsi más hús-vér emberek véleményére a problémámmal kapcsolatban. Előre is elnézést kérek, ha néha szókimondó leszek, lehet ez sokakat majd megbotránkoztat, de én ilyen vagyok.

Teljesen komplett bevezetőt írt az alábbi levélhez a beküldője, Richárd, amihez nekünk nem sok mindent kell hozzátennünk, még a figyelmeztetés is benne van, hogy igen, elég meredek témáról lesz most szó. Richárd kíváncsi lenne az ön véleményére is a történetével kapcsolatban, ezért ha végigolvasta, kérjük, írja meg, mit gondol róla! Esetleg van saját tapasztalata is a témában? Levelét a Randiblog e-mailcímére küldje!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi április elsején állt bosszút a feleségén

2015. április 2., 14:11 Módosítva: 2015-04-03 16:43
64

Egy amerikai feleség 3 éve csúnyán megviccelte az urát. A bosszús férj idén háromszorosan szívatta vissza.

Egy esküvőből három vírusvideót lehet kitermelni

2015. április 1., 16:37 Módosítva: 2015-04-02 14:22
4

A fenti egy klasszikus eljegyzős vírusvideó, minden van benne, amitől népszerűek az ilyen kisfilmek. A helyszín látványos, a célszemély brozasztóan meghatódik, van benne őszinte, szép vallomást előadó vőlegény, csomó meglepetés, koreográfia, megható zene, szóval tényleg érdemes végignézni. Ön valószínűleg már látott egy csomó ilyet, hiszen itt a Randiblogban is hármasával szoktak szerepelni, de remélhetőleg még nem fásult el tőlük annyira, hogy ne élvezze őket. A változatosság kedvéért mindenesetre az alábbi két videó ezúttal nem még két eljegyzést mutat be, hanem megmutatjuk, milyen videókat szokás még kihozni a házasságkötés körüli felhajtásból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Azzal nem foglalkoztam, hogy ők csak dugni akartak

2015. március 31., 14:10 Módosítva: 2015-04-02 07:10
39

Antónia levelére reagálnék” – ennyi bevezetőt írt Benjamina az alábbi levélhez. Antónia egy olyan kapcsolatban él, vagyis inkább most már csak élt, amiben a srác kihasználta őt, de az anyagi helyzetük és Antónia nagylelkűsége miatt mégis egymás mellett maradtak. Több válasz is érkezett Antóniának, de ez azért az egyik legfontosabb közülük, mert Benjamina azt írja, hogy ő is volt ugyanilyen helyzetben. Sőt, azt is elmeséli, mit és hogyan változtatott ahhoz, hogy végre kiegyensúlyozott kapcsolatban élhessen. Ön szerint megállja a helyét Benjamina tanácsa? Vagy ön ehelyett valami mást mondott volna, más a tapasztalata? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Randihelyszín volt a New York-i gázrobbanás helyszíne

2015. március 30., 12:26 Módosítva: 2015-03-30 18:41
1

Csütörtökön hatalmas gázrobbanás volt New Yorkban. A balesetben három ház megsemmisült, rengetegen megsérültek és két halott is volt. A múlt hét második fele a két halálos áldozat azonosításával telt, és mint kiderült, egyikük története különösen szomorú és megható: a 23 éves Nicholas Figueroa éppen randin volt egy új kapcsolat kezdetén. A lány, akit meghívott az étterembe, túlélte a robbanást, de a fiatalember éppen a pulthoz ment fizetni a kritikus pillanatban. A másik áldozat bizonyos Moises Lucon volt, aki az étteremben dolgozott. A számla végösszege 13 dollár volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Én is hadd próbáljam meg, milyen mással

2015. március 29., 20:06 Módosítva: 2015-03-31 14:24
8

Régóta olvasgatom a Randiblogot, sokszor találkoztam érdekes és meglepő, vagy épp idegesítő történetekkel. Észrevettem, hogy rengeteg lány ír a fiatal csaj/idősebb pasi témakörben személyes élményeket, legtöbbször szexuális kalandokról. Észrevettem, hogy a legtöbb nő ódákat zeng a korosodó férfiak szexuális kisugárzásáról és tehetségéről, amit az ágyban nyújtanak. Ezzel nincs is baj, engem csupán az zavar, hogy ezek a történetek kimerülnek abban, hogy dejót dugtunk, azta, micsoda férfiállat, izgi, hogy értem jön a béemvével, hazavisz, a kandalló előtt meg dugunk egy olyat, hogy azt gyorsan meg kell írnom valami blogba” – ezt a bevezetőt írta Auguszta saját leveléhez, amihez túl sokat nem is kell hozzátennünk.

Auguszta saját kapcsolatáról írt nekünk, és igen, ő is egy idősebb férfival él boldog kapcsolatban. Persze teljesen máshogy látja az egészet, mint ahogy a bevezetőben említett lányok, viszont van valami, amire azt mondja, hogy „ez a legszomorúbb része a kapcsolatunknak”. Kíváncsiak lennénk, ön mit fog erről gondolni, ha végigolvasta a levelet! Ha van kedve, írja meg nekünk ön is a véleményét vagy tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezeket hazudják a férfiak otthon, ha a szeretőjükhöz mennek

2015. március 28., 14:28 Módosítva: 2015-03-30 10:15
175

Férfiolvasóink segítségével összegyűjtöttük, ki milyen történettel áll elő otthon a párjának, ha le akar lépni a szeretőjével egy kicsit. Nem reprezentatív felmérésünk eredménye az lett, hogy a magyar pasik nem túl eredeti módon rázzák le az asszonyt, de talán pont emiatt olyan hihető a történet, hogy nagyon kevesen buktak le eddig közülük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha le akar szokni, ne zúgjon bele egy nemdohányzóba

2015. március 27., 14:19 Módosítva: 2015-03-27 16:22
2

Egy hosszútávú tanulmány szerint nagyon pozitív hatása van a sportoló nőnek a nem sportoló partnerére - írja a Welt. Ha az ember úgy döntött, hogy elkezd végre rendesen sportolni, érdemes egy olyan partnert keresni, aki szintén sportol. Nem, nem edzőpartnert. Hanem partnert egy életre. Különösen a lusta férfiaknak kifizetődő egy sportos nő társasága. Ez a következtetés vonható le az amerikai Baltimore-i John Hopkins egyetem tanulmányából.

A kutatók egy hosszútávú felmérés adatait elemezték ki, amelyet az egészséges szívvel kapcsolatban végeztek, de ez alkalommal nem egyes személyekre figyeltek, hanem a párokra. A baltimore-i orvosok 3200 házaspár adatait vizsgálták, akik együtt jelentek meg az első és a második szívvizsgálatra. A két vizsgálat között hat év telt el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Menőség: itt a szerelmesek szexi jógája

2015. március 26., 16:46 Módosítva: 2015-03-27 18:07
11

Két évvel ezelőtt találkoztam először élőben az akrojógával, persze Ozorán, gyorsan elő is kaptam a telefonom és lefényképeztem az akrojógázókat.

Ozorán hármasával csinálták, a harmadik mindig segítő volt a másik kettőnek
Ozorán hármasával csinálták, a harmadik mindig segítő volt a másik kettőnek

Az azóta eltelt bő másfél évben az akrojóga annyira benépszerűsödött, hogy már egy csomó celeb is műveli, a New York Daily News meg megírja miattuk, hogy miért annyira fantasztikus az akrojóga – nemcsak a testnek, sőt, nemcsak a léleknek, hanem a párkapcsolatoknak is. Hát ha megírták, akkor nézzük, miért. De persze kezdjük azon, hogy mi is ez az akrojóga.

Távolról sincs vége, olvasson még

Romantikus vagy kínos a közös Facebook-profil?

2015. március 25., 17:53 Módosítva: 2015-03-25 19:55
92

Számomra érthetetlen az a jelenség, hogy vannak olyan párok, akik nem érik be a kapcsolatban vagy a házasságban jelzéssel a Facebookon, hanem közös profilt hoznak létre. Így lesz Béla oldalából és Irénke oldalából Béla és Irénke oldala, mintha a két egyén már nem is létezne külön-külön, csak egy nagy kapcsolat-masszaként. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy háromgyerekes anyuka volt a konzervnyitóm

2015. március 24., 17:51 Módosítva: 2015-03-25 15:01
22

Alább egy újabb olvasói levelet osztunk meg önökkel, a téma továbbra is az, hogy miért érdemes idősebb partnert választani. A levél beküldőjének, Gábornak az esetében ez egy 17 évvel idősebb hölgyet jelent, de ők így boldogok, Gábor már az édesanyjának is bemutatta új szerelmét. Azt írja magáról, mindig is a nála jóval idősebb hölgyek érdekelték, és elmondja, hogyan magyarázta el édesanyjának, miért van ez így. Elgondolkodtató levél ez is, ha van hozzáfűznivalója, vagy ha elmesélné saját történetét, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még