horoszkóp

Szabó Zoltán

SzabóZ

tartalomfejlesztési vezető Lapvezetés

vezető szerkesztő Index 2

Megírt filmkritikák száma:197

Ebből látott filmek száma:196

Munkakörök száma az elmúlt 15 évben8

Munkahelyek száma az elmúlt 15 évben1

Prémium napfény, fapados leégés Prémium napfény, fapados leégés

A Lupán egymás mellett működik egy prémium beach és egy strand. Megnéztük, hogy mi jár ezer forintért, és mit adnak háromezerért. Strandtesztünk.

június 24. 10:25

Péntek 13: Tudjuk, hol fogsz fesztiválozni idén nyáron? Péntek 13: Tudjuk, hol fogsz fesztiválozni idén nyáron?

Mennyiből jön ki egy nap buli? Érdemesebb a szomszéd országokban fesztiválozni? Hova menjen, aki metálra vágyik? Erről szól a péntek Facebook Live.

június 16. 13:15

Más lesz bármiben az új IKEA, mint a másik kettő? Más lesz bármiben az új IKEA, mint a másik kettő?

Itt már nem csak olcsó hotdogot és húsgolyót lehet enni, és a BDSM szex hívei is kaphatnak lakberendezési inspirációkat. Bejártuk az áruházat.

június 8. 18:36

Ahogy az már megszokott, a kormányellenes tüntetők most is az Oktogonon afteroznak. A rendőrség az Oktogon két oldalát nem zárta le, ott lassan, de halad az autóforgalom.

Hetven évvel ezelőtt, 1947. május elsején tizenegy embert lőtt agyon és több tucatnyit megsebesített Salvatore Giuliano és bandája. Az Amerika-mániás bandita korábban azon ügyködött, hogy Szicília elszakadjon Olaszországtól és negyvenkilencedik tagállamként az Egyesült Államokhoz csatlakozzon, miután a szakadár mozgalom megbukott, már beérte azzal, ha elhallgattathatja, ahogy fogalmazott, a kommunista kutyákat. Az igazi rejtély az, ki állt a banda mögött.