A pucsítós és a rendhagyó módon megrendezett vizespólóverseny után a Goldengate egy tőlük szokatlan felhívást tett közzé a napokban. A pornóoldal most azokra a dögös tekintetekre kíváncsi, amit az amatőr csajok eresztenek meg, amikor villan a vaku. „Megkívántalak, gyere és kényeztess!” - voltaképp ezt kell közvetítenie az elkészült felvételeknek. Kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan néz ki a profiknál az izgató arckifejezés, illetve, hogy az átlagember hogyan viszonyul a dögösnek szánt mimikához. Kiválogattunk nyolc fotót, és nemtől, kortól függetlenül megkértünk pár olvasót, hogy mondja el a véleményét a látottakról. Ön is szavazhat. Dögös vagy inkább vicces a képeken szereplő hölgyek arckifejezése? 1 pont jár a legrosszabbért és 5 ponttal jutalmazhatja a legjobbat.

1. "A világból is kiszaladnék"

"Ez mos komoly??? Mindről az jut eszembe, hogy iszonyú manipulatív kifejezések, nyilván pornófilmekből. És hogy szánalmas"  - fejtette ki véleményét a 47 éves György azok után, hogy megmutattuk neki a kiválasztott fotókat.  "Az elsőről az is, hogy tipikus szőke. Egyikről sem, hogy de megdugnám" - tette hozzá, és egyből elment a kedve attól, hogy részletesebben kifejtse az őt ért hatásokat.

Hiába a korkülönbség, a szőke pornószínésznő arckifejezéséről a 22 éves főiskolás Balázsnak is hasonló a véleménye, mint az előtte szólónak: "A világból is kiszaladnék, ha a barátnőm így nézne rám. Csábos tekintetnek még a nyomait sem fedezem fel, leginkább a mesterkéltség az első kifejezés, ami eszembe jut róla. Az a baj, hogy ez a legtöbb modellre jellemző: amint villan a vaku, hihetetlenül buta arckifejezést vesznek fel, szétnyílik a szájuk, még egy kicsit rá is csücsörítenek, egyszerűen ijesztő és nevetséges is egyben."

009

2. "Mintha böfögni készülne"

"Az a legnagyobb baj, hogy iszonyú bamba a tekintete, a feje meg olyan szögben áll, mintha böfögne vagy keszülne böfögni" - állt elő az alábbi fotót látván kritikájával egyik kollégánk, Marci. "Sőt nem is bamba, hanem üres a tekintete. Az üressegbe erősen belejátszik az is, hogy mélyen belenéz a kamerába, de a tekintetének semmi mondanivalója. Ilyenkor szerencsésebb nem belenézni. És ha ez nem lett volna elég, akkor eljutok a háttérbe, és a vidéki nagymamátol kölcsönzött párna a kanapén a már eddig is az utolsókat rúgó lelkesedesemet gyakorlatilag vaporizálja."

A főszerkesztőként dolgozó Dávid szerint ez tipikus pornós nézés: "Nagyon műanyag, végtelenül megjátszott, semmi természetes nincs benne. Izgató akar lenni, de nem az. Egészen pontosan azt fejezi ki az arca, hogy nézd, mennyire izgi vagyok, hát nem? Mert én ezt ám nagyon élvezem. Hát én meg nem."

006

3. "Pornófilmekből ellesett, suta mozdulatok"

László, a 42 éves logisztikus szánalmasnak találja a képen látható nő gesztusát és mimikáját: "Kielégítetlen, frigid nő benyomását kelti. Bárhogyan, de fel akarja hívni magára a figyelmet. Pornófilmekből ellesett, suta mozdulatok. Közönséges. Valószínűleg szex közben is csak színlelné az orgazmust."

"Jó a sminkje a nőnek, de első körben elvonta a tekintetemet a rusnya kis melle" - avatott be minket a fogorvosként dolgozó Anna az első benyomásába. "Nem tehetek róla, de vonzza a szemem az a kis bimbi, nem pedig a csábos tekintetnek szánt pillantás."

85785

4. "Kis ribanc"

"Látszik, hogy egy kis ribanc, szerintem övé még a legcsábosabbnak mondható szempár" - fejtette ki véleményét a 30 éves biszexuális Adrienn. "Persze átlátható: arra gondolhat épp, hogy a következő szopása árát is hozzácsapja a bankszámláján lévő zséhez és megveszi azt a jó kis motort, amit kinézett magának. Egyébként legalább nála jó a szem-száj összhang."

"Ennek a nőnek az a nagy szerencséje, hogy kinézetre pont a zsánerem. Innentől kezdve vághatna bármilyen arcot, egy alkalomra biztosan elvinném" - álmodozott Balázs, de kiábrándítottuk a többi fotóval.

"Mint egy vadmacska aki pont magához nyúl" - mondta a 41 éves Tibor. "Szerintem túl vad, direkt a kép. Mire gondol? Gyere bébi. Én azért Gyurival ellentétben mindet bevállalnám szívesen."

052570800122406204976043

5. "Inkább vicces, mint csábos"

"Huh, erőteljes, kegyetlen, domináns" - nézett a képre Viki, aki egyébként nem veti meg a szép nőket, ha szexről van szó. "Imád irányítani, játszadozni. Kábé azt sugallja, hogy szedd össze magad, mert ha nem elégíted ki rendesen (ami nem lesz könnyű), akkor jön a bünti."

"Ez inkább vicces, mint csábos" - húzta el a száját Ada egy erőteljes pfff kíséretében. Olyan "lány vagyok a szomszédból és a múlt héten csináltattam meg a melleimet próbáljuk ki kicsi csíra" tekintete van. Nem tudnám komolyan venni ezzel a nézéssel."

"Szegény farkasharapásos lány" - véleményezte Dávid ezt a lányt is. "Inkább riasztó, hát ha ennyire összeszorított foggal kell elviselni ezeket a túltöltött melleket, akkor minek?"

0452

6. "Izgató, dögös csaj, tudja, mit akar"

"Egészen normális" - Dávid elé végre egy számára elfogadható csoportba tartozó tekintetű nő fotója került. "Van benne némi kihívás, de itt sem mosolyog a csaj. Inkább kicsit dühösnek tűnik az arca. A "Gyere, dugjál meg, de ne rinyálj itt nekem" kategória."

László is leginkább ezt a lányt favorizálta: "Izgató, dögös csaj, tudja, mit akar. A szemében vadság és az odaadás vegyül. Hogy mire gondolhat? Szeretkezni akarok, most! Nem dugni, kefélni, hanem szeretkezni!"

002229

7. "Filmparódiákban szoktam ilyeneket látni"

Viki szerint bevállalós a csaj. "Az arckifejezése alapján bármire nyitott. Van benne tűz, készséges, szexmániás. Érdemes nála próbálkozni, mert szívesen megteszi, amit csak kérsz. Bármit benyel, nem sokat gondolkozik. Az elvárásai nem túl magasak."

"Vígjátékba illő ez az arckifejezés, a filmparódiákban szoktam ilyeneket látni. Mondjuk ehhez a tekintethez leginkább szőke haj dukálna. Az a gond, hogy a lányok a pornókból tanulnak meg dögösen nézni. Egyáltalán: miért kell dögösen nézni? Annak belülről kéne jönnie" - fejtette ki erről a képről is a véleményét Balázs.

056167

8. "Remélem, hogy belerepül a szájába egy légy"

A következő fotónál Viki végre kritikussá vált: "Ez az a tipikus arckifejezés, amiről a csaj azt hiszi, hogy szexi. Lehet, hogy ha pasi lennék, akkor ellenállhatatlan vágyat éreznék, hogy mindenféle nyúlványaimat a szájába dugdossam, de nekem ez a csaj semmilyen. Semmi huncutság, semmi szenvedély, semmi érzékiség. Leginkább egy gumibabára emlékeztet."

"Nem bírom az ilyen arckifejezést" - borzongott meg a 30 éves Juli, aki szerint annak ellenére, hogy minden valószínűség szerint maszturbálás közben van lefotózva a lány, nyoma sincsen rajta az élvezetnek. "A kacérság persze ott van a tekintetében, de ki nyúlna olyan nőhöz, aki még saját magának sem tud örömet okozni? Mesterkélt, eltúlzott - remélem, hogy belerepül a szájába egy légy."

haileyyoung 04