Szűz lánnyal egy férfinak se könnyű

2009. augusztus 31., hétfő 22:52
Magabiztosság, gyengédség és önzetlen empátia. Röviden így lehet jó első szexélményt szerezni egy lánynak. Kérdés, hogy megéri-e szűz csajokkal kezdeni.

Lacc, egy lelkes Velvet-olvasó szerkesztőségünkhöz írt levele szerint "hangos sikereket" aratott A tökéletes nyaláshoz vezető út című cikkünk nyomán, és most újra valami hasonló gyakorlati útmutatót kért. Persze más témában. "A barátnőm még szűz, és eljutottunk oda, hogy ő is szeretne végre elbúcsúzni a szüzességétől. Engem olyannyira váratlanul ért a dolog, hogy hirtelen nem is tudtam produkálni, ami nem is feltétlen baj. Szeretnék ugyanis úgy felkészülni az ő első aktusára, ahogy annak idején a cikkből a nyalásra is felkészültem, mert egy nőnél mégiscsak komolyabb dolog az első... "

A bizalom megható, a feladat viszont nem egyszerű. Az online szextanácsadó oldalak a témával kapcsolatban gyakorlatilag ugyanazt hajtogatják: az első alakalom csodálatos dolog, nagy lépés az életben, jól fel kell rá készülni és érdemes elég szerelmesnek lenni. Ez mind szép, de ettől még a szex nem lesz klassz. Persze a közhelyes tanácsözön nem meglepő, ha belegondolunk, hogy milyen kevesek bírnak nagy rutinnal a szüzesség elvesztése terén. Az ember megszerzi a saját - sokszor suta - első tapasztaltát, és egyesek beleszaladnak még egy-egy szűz partnerbe. Ettől még senki nem lesz szakértő. Vannak ugyan pasik, akik kifejezetten szűz lányokra specializálódtak, de olyan tanácsára meg minek hallgatnánk, akinek ahhoz sincs elég önbizalma, hogy egy kész nővel dugjon? Azért nem kell aggódni Lacc, van megoldás.

A feszültség csak magabiztossággal oldható fel


Az első pátoszmentes, valóban használható tanácsot egyik kedvenc felvilágosító könyvünk szerzője, Jörg Müller adta : "ne várj sokat az első közösüléstől." Az író szerint ugyanis az első együttléthez tapadó belső feszültség nem tesz jót az élvezetnek. Először is adott egy tapasztalatlan - az egyszerűség kedvéért - lány, akinek fogalma sincs, mire számíthat. Anyu azt mondta szuper lesz, a nővére azzal szívatta, fájni fog, a Mari meg fel sem eszmélt, már vége volt. A lány tehát izgul és bizonytalan. Ha bizonytalansága a srácra is átragad, akkor jobb, ha inkább távolköpő versenyt rendeznek, mert a szexnek semmi értelme. A feszültséget csak egy magabiztos, céltudatos, de figyelmes partner képes feloldani, aki mellett a nő biztonságban érzi magát. A nagy céltudatossághoz persze kell a felelősség is, hiszen az első szexet senki sem felejti el. Főleg, ha nagyon rosszul sül el.

Végtelenségig fokozott izgalom

sx250

A magabiztos pasi első feladata, hogy annyira felizgassa partnerét, hogy annak eszébe se jusson a görcsölni. Ezen a ponton bevethető minden, amit korábban a csókról és az orális szexről írtunk. Ha gördülékeny első szexet akar, akkor az előjátékba érdemes akár többször is belekezdeni anélkül, hogy hagyná elmenni a lányt. Önuralomra persze nem árt otthon gyúrni. A többszöri előjáték arra is alkalmas, hogy a szűz partnerben megtörje a felizgatás - behatolás sztereotípiát, azaz ne kezdjen el rettegni, ha a férfi felemeli a fejét az öléből.

A csók lazává tesz

A pasik általában akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor nincs tovább, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy játszadozás helyett jön a szex. A férfi túl óvatos, a tempó lelassul, az izgatottság csitul. Épp ennyi kell ahhoz, hogy a lány megrémüljön és megfeszüljön a teste. Ebben az állapotban hiba tovább próbálkozni, jöhet egy újabb távolköpő verseny. Az egyértelmű pillanatban nem szabad megszakítani a vágy ritmusát és lassan, de határozottan kell behatolni, lehetőleg egy csók kíséretében. Ez megosztja a lány figyelmét, így laza marad és biztonságban érzi magát Ezek után jöhet egy gyengéd és empatikus szex. Hiába, a férfinak se könnyű.

A misszionárius praktikus

Az első alakalommal leginkább a klasszikus misszionárius póz válhat be, mert amellett, hogy ebben a helyzetben a srác könnyen irányít, még a lány arckifejezését is szemmel követheti, így rögön reagálhat minden rezdülésére. Persze az is könnyen előfordulhat, hogy a gondos előjátéktól függetlenül a szűz partner visszavonulót fúj, amit azonban badarság lenne kudarcként kezelni. Ahogy az online szextanácsadók szajkózzák: felkészültnek kell lenni. Nem véletlenül jön össze olyan nehezen két szűz első dugása. Laccnak és barátnőjének reméljük összejön.

Hozzászólások

 • 2009.09.01 09:39:07Levi

  Tökéletes nyaláshoz vezető út mi???
  Az elmúlt 2 évben (életem szexulális hét szűk eszetendejének kezdete???) 2 olyan lánnyal is összejöttem, akik:
  a) nem nyelik le
  b) nem is szopnak
  c) NEM ENGEDIK, HOGY KINYALJÁK ŐKET!!!

  (Az egyik még a szemem is nyomta kifelé közben, hogy "Ne csiiiiiinááááld...")
  De az legalább tudta, mi az az orgazmus...
  (Mondjuk kézimunka során majdnem eltépte a féket, és csodálkozott, hogy miért fetrengek magzatpózban ordítva a fájdalomtól...)
  Annyira nem tudta elfogadna magát, hogy minden aktus után SÍRT, és rohant zuhanyozni... (Tisztaságmánia???)
  Pedig állítólag nem elsőztem...

  A másik sajnos ahhoz is buta volt, hogy maga "rágyúrjon"... aztán várja tőlem a csodát...
  És hiába mondom, hogy figyi, szívem, el kell lazulni, igyunk egy pohár bort, stb...
  40perc homlokon eret dagasztó döngölés után közölte, hogy mikor már jó lett volna, mindig ritmust váltottam...
  Elsőre mikor láttam, hogy nem jött össze neki, MÁSFÉL(!) órán át nyaltam (nem túl nagy minta alapján, de világbajnok módon), és SEMMI!!!
  Aztán a nyalásról is letiltott...

  Kezdem azt hinni, hogy ezek a defektes szexualitású csajok vannak többségben, csak eddig szerencsém volt...

  Míg ők meg nem történtek velem, akartam "lyukasztani", de kell a frásznak az a sok görcsölés...

  Nagyon igaz, hogy a szex fejben dől el, és ha nem érzik magukat vonzónak, kívánatosnak, és NEM KÍVÁNCSIAK a szexre, akkor hiába erőlködik velük a férfi...

  Ez van hölgyeim! Lehet fikázni...

 • 2009.09.01 09:45:42subabubba

  Valamelyik távol-keleti országban az a szokás, hogy az ifjú pár egy napig csak a takaró alatt fedezheti fel a másik testét. Sztem ez is azt a célt szolgálja, hogy ne parázzanak. Azt még érdemes lett volna elmondani, hogy azért ez az első alkalom egy csomó lánynak nagyon meghatározó, és hogy nagyon ragaszkodik utána az adott fiúhoz.

 • 2009.09.01 09:47:31summarygloss

  Mitya Ivanov,

  nem vagy egyedül. A stressztől van. Gyakorolj sokat egyedül, naponta, sok-sok csiklómasszázzsal. :-) A lényeg, hogy nagyon csússzon, amikor próbálkozol.

  Aztán "élesben" is ugyanez a lényeg, sok csikló, sok csúszás. A későbbiekben a párod nagyon hálás lesz érte. :-)

  Ezen felül még javasolt az intimtorna.

  Ha a gyakorlástól és az intimtornától sem változik negyed éven belül, akkor orvos.

 • 2009.09.01 09:47:41Müzlisjoghurt

  petyo: miből gondolod?

 • 2009.09.01 09:48:51subabubba

  Levi: neked kell elragadtatás állapotába hozni a csajokat, de ha így gondolkozol róluk, akkor gondolom nehezen fog menni. Ha meg olyan bénák, akkor meg miért vagy velük? Talán mert ők illenek hozzád?

 • 2009.09.01 09:50:06summarygloss

  Levi,

  egy még lehet véletlen, kettő már nem.
  Szar vagy az ágyban. Sajnálom.

 • 2009.09.01 09:51:19camilla.

  Levi, én nem fikázlak, tökéletesen igazat adok Neked, pedig nőből vagyok! Ez bizony fejben dől el, és nagy mértékben függ attól, hogy az illető hölgy éppen mennyire van megbarátkozva önmagával. Viszont ebben segíthetnek a pasik is, mert ha nem csak kritikát hallunk magunkról, hanem azt, hogy csinosak vagyunk, vagy hogy milyen jól áll rajtunk az aktuális ruha, az hozzájárul ahhoz, hogy jó csajnak érezzük magunkat, és akkor ágyban is igazi vadmacskák leszünk! Az meg Nektek is jó:-)

 • 2009.09.01 09:51:41bambusz_reni

  Én nem értek azzal egyet, hogy az első alkalommal meg kell várni az igazit. Rengeteg olyan kapcsolatról hallottam, ahol egymásnak Ők voltak az elsők, és aztán csak azért abbamaradt, mert szerették volna mással is kipróbálni. Az emberben mindig ott a kíváncsiság, nem?

 • 2009.09.01 09:58:47camilla.

  bambusz_reni
  van benne valami, én azóta is azzal vagyok, aki az első volt, és néha megfordul a kérdés a fejemben, hogy milyen lenne mással, de "sajnos" annyira jól megvagyunk, hogy nincs kedvem ezt feladni csak azért, hogy megtudjam a többi pasi milyen az ágyban.

 • 2009.09.01 10:00:19HA-WAJ

  Mindektten szüzek voltunk, de legalább 40x elégítettük ki egymást minden más módon, mire oda értünk, hogy megtörténjen a behatolás is. Így nem volt semmi "probléma", mindketten tudtuk mit "keresünk", és egyikünk sem görcsölt. Mázlista vagyok! :)

 • 2009.09.01 10:00:23Shrekova

  szerintem a fejlesztés rész a legjobb egy kapcsolatban...mert még ha a két ember tapasztalt is, akkor is rá kell jönni a specifikus dolgokra...
  több hosszabb kapcsolatomban szex mindig csak egyre jobb lett (mondjuk más dolgok nem annyira :)) Nincs annál jobb mint amikor a másik már tudja pontosan hogy működsz :)

 • 2009.09.01 10:02:29takaba

  DepecheAndi és zZz, pont erről van szó, amit ti is írtatok. A gyerekeinknek, a fiataloknak ma minden azt sugallja, reklám, média, "sztárvilág", hogy 1. a lány azonnal tegye szét a lábát, szopjon, dugjon hátulról rogyásig 2. a fiú legyen macsó, halmozza a numerákat, aztán dobja az elhasznált luvnyát. A szüzességen is csak gyorsan legyen túl, de lúzer, ha nem megy neki perfektül. Viszont meg kell kérdezni a pszichológusokat, hány huszonéves fiatal van teljesen kiégve, miután a legperverzebb szexszet is megélte már, mert azt hitte, akkor kell a másiknak. Olyan kongó lelkiségű fiatalok vannak, hogy eszméletlen, nem csoda, hogy nem akarnak, nem bírnak megmaradni kapcsolatokban, nem vállalnak gyerekeket. Ezt nem izélgetésből mondom, hanem mert nagyon sajnálom őket.
  A szülőknek is nagy felelősségük van az egészben, de nem mindenki tesz eleget a gyerekéért. Vad.Korte látja jól.

 • 2009.09.01 10:08:08HalivudEstevez

  Én vártam akkor a harsonákat és a tűzijátékot, de semmi ilyesmi nem volt. Gondoltam magamban: ennyi? Ezért az a nagy hűhó?

 • 2009.09.01 10:08:44ögyörőbögyörő

  Ha-waj, egyetértek, biztos mázlisták vagytok.
  én anno azt se tudtam, mit csinálok, töxar volt, de azért belerázódtam:)

  egyébként szűz pasival se könnyű...
  bár csak kétszer csináltam szűzzel, de elég is volt. persze nem kritika, csak...nekem jobb, ha nem ártatlan a bárányka.

 • 2009.09.01 10:13:55Rozalika

  Levi! Szerintem Te nem vagy jó pasi és fogalmad sincs arról, hogy a nő mire vágyik.
  Úristen, másfél óra nyalás? Ha Te egy szexi srác lennél, elég lenne 3 perc és máris orgazmus. Sorozatban!

 • 2009.09.01 10:15:04csengettyuur

  trollkotze!

  Nem egyáltalán nem, és nem akartam lekezelő lenni ezzel.Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem szabad görcsölni, hiszen nem lehet tudni mennyire fáj.

 • 2009.09.01 10:15:30sas70

  A szüzesség elveszítése nem a dugással kezdődik! Bőven van más mód is a partner kielégítésére, és elősször azt kell csinálni! Azután már görcsölés nélkül lehet továbblépni, teljesen természetes dolog lesz. Az a baj, hogy ma szex kizárólag a dugást jelenti, pedig ha egy férfi nem tudja a partnerét kézzel, szájjal kielégíteni bármennyiszer, akkor annak még a csattogós lepke való, nem a szex!

 • 2009.09.01 10:15:49ThufirHawat

  3 lyukasztás.

 • 2009.09.01 10:16:33Mitya Ivanov

  2009.09.01 09:47:31summarygloss

  köszi
  még annyi, hogy amikor ujjazom és izgatom a párom, sokszor fél óráig, akkor nagyon élvezi és nagyon jól benedvesedik neki ott minden, aztán amikor a látom rajta, hogy most oké, mehet a próbálkozás, akkor szinte kiszárad. Gondolom ez is a stressztől van. Bort nem iszik, sikosítótól kiutést kapok, gumiban nem megy, a nyalást nem engedi. Ez azért rossz, mert már én is bestresszelek, így pedig nem lehet.

 • 2009.09.01 10:28:46smartdrive

  a határidő a legjobb motiváló

 • 2009.09.01 10:29:39tilosacsok

  Ezen a bejegyzésen sokat vitatkoznék! Nem tudom hány szűzzel volt a cikk szerzője, de inkább a saját vágyát írja le, mint a valóságot. A témában inkább szavazás kellett volna, mintsem ilyen vélemény. Egész más egy szűzzel, egészen mások a vágyai, félelmei.

 • 2009.09.01 10:33:35Johnny T-Bone

  Mitya Ivanov

  A PROBLÉMÁDRA A MEGOLDÁS A KÖVETKEZŐ: SZERELMI HÁROMSZÖG !!! Újjíts be egy csajt akit kefélsz, vagy életedvégéig rejszolhatsz majd !!

  MÁS:

  A szűzlányokkal úgy kell bánni, hogy ROMANTIKUSAN KELL MEGERŐSZAKOLNI !! NEKIFUTÁSBÓL belenyúlsz a bugyijába (...mert a nők ezt így szeretik!) és rászívod magad a cicikre :-))) ezt meg mi, pasik szeretjük így :-)))-ha tetszik neki hanem meg lesz b@szva !! :-)))

 • 2009.09.01 10:44:26Mitya Ivanov

  2009.09.01 10:33:35Johnny T-Bone
  mintha nem így csinálnám.:)) csak tudod gyereket akarunk, és már muszáj lenne behatolni:)))

 • 2009.09.01 10:44:27Balchee74

  (Tényleg jó, hogy erről beszélünk és nem a politikusokról.)

  Nekem három szűz lány jutott (eddig), a tapasztalatok vegyesek. Ami tuti segít:
  - szerelem (mindegyiknél volt)
  - ha sportol a csaj, pl gátfutó (sokszor úgy szakad el a szűzhártyája, hogy észre sem veszi, vagy kicsit vérzik...mire akcióra kerül a sor, már nem "szűz", holott még nem volt pasival.
  Szóval az első nagyon kívánta, előtte sok petting volt már, nyalifali, úgyhogy pici fájdalom után hihetetlenül meglepő volt a vehemencia...:) Élvezte, évekig együtt voltunk.
  A második talán egy picit hamar volt, bevallotta, hogy kíváncsi volt inkább, mint kiéhezett (na ja, alig 16 évesen), de utána ott is sok-sok tüzijáték volt, de nem az első volt a legjobb. Amúgy vele az első a természet lágy ölén történt...Nekem duplán járt a lágy öl:)
  A harmadik, nagy gyermekkori szerelem beteljesülése (ő 20 éves volt)...Neki nem fájt (sport!!), csak utána megkérdezte: "Tudod, mit tettél velem...?" és mosolygott. Nem tudtam, hogy még szűz és én voltam az első. Jól esett, na...

  És volt olyan, akiről tudtam, hogy szűz, akarta is, de nem volt szerelem, őt visszautasítottam. Mondtam neki, hogy várja meg, míg szerelmes lesz. Asszem jól tettem.

  Egy diszkó mögött félrészegen, falnak támasztva elveszteni szerintem nem valami felemelő egy lánynak. Örülök, hogy ilyet sosem tettem.

  Ja, a mailcímem: oneman@citromail.hu :)

 • 2009.09.01 10:45:15easydc71

  tessék pierr woodman így intézi a szüzeket :D
  http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=f26a410c5af6b22b7b80

 • 2009.09.01 10:45:32sas70

  Mitya Ivanov

  Beszélgetni szoktatok? Jó sokat kellene, a félelmeteitekről, a vágyaitokról, a szexuális technikákról. Aztán vagy eljuttok valahová, vagy nem, mert amit leírtál az görcsölés a javából.

 • 2009.09.01 10:47:16easydc71

  na így kell a szüzeket intézni ez a tanácsom :D:D
  http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=f26a410c5af6b22b7b80

 • 2009.09.01 11:00:28mazsola84

  Én egy olyan fiúval voltam, akit már régebb óta ismertem, volt egy időben szerelem is. Mivel előtte már volt orális (elmondása szerint eszméletlenül jó) ezért nem gondolta, hogy még szűz vagyok. Akkor mondtam meg, mikor már csak a bugyi volt hátra és mind a ketten akartuk. Odafigyelt, nem volt semmi extra, nem fájt különösebben, sőt egész jó volt.

  Csak a realitást néztem, tudtam, hogy nem vele fogom leélni az életem, nem ő volt életem szerelme, de még 3 évig voltunk szeretők és voltak nagyon jó élményeink.

 • 2009.09.01 11:14:22zsof.berg

  Fiúk! Tanuljatok a cikkből! Nektek többször lehet alkalmatok a (hogy is mondtátok?) konzervnyitó szerepre, a lányok csak egyszer tudnak bontatlan konzervek lenni. Sok lánynak okozhat törést az első egyben rossz élmény, ha jól csináljátok, magatoknak tesztek jót! :-)

 • 2009.09.01 11:24:14Johnny T-Bone

  TŐGYEIM és NYÚLAIM !!

  Így kell egy szűzlánnyal bánni !!

  http://redtube.com/15878

  Pattog a csaj mint vmi kibaszott gumilabda...:-))
  Annyit élvezett, hogy csupa lucsok minden !!

 • 2009.09.01 11:30:34zZz

  2009.09.01 11:14:22zsof.berg

  Köszönjük a felhívást, hasonló empatikus hozzáállást várunk tőletek is (megsúgom: többnyire nem kapjuk meg).

 • 2009.09.01 11:30:57Johnny T-Bone

  Mitya Ivanov

  Ha gyerek kell menj Indiába, vagy Thaiföldre, Madonna és Angelina Jolie is onnan veszi a kölyköket - trendi cucc a gyerek !! ..és ha befenyíted őket még a pedofil hajlamaidat is kiélheted - a vérbajt is átvészelheted !!

  Íme a megoldás:
  1. új csaj
  2. import gyerek

  MÁS:

  ez nagyon érdekes dolog:
  http://redtube.com/15878

 • 2009.09.01 11:32:37summarygloss

  Mitya,

  közben rájöttem, hogy a párodról van szó, bocs! Lassan esik le a papírtantusz...

  Na, szóval neki kell egyedül gyakorolni. Azért fél tőle, mert eddig még nem próbálta, és ahogy "öregszünk", úgy vagyunk egyre kevéssé nyitottak az új dolgok felé. Ahogy kiveszem, te mindent megtettél, ez csak a stressztől van.

  A hüvely bejáratánál van ez az izomgyűrű, ami nála szoros. Az orgazmuskor ez az izomgyűrű húzódik ritmusosan össze. A hátsó részét hívják gátnak, amit a szüléskor elmetszenek, így az is segít, ha a gátat olajjal, erősen megmasszírozod.

  Próbáld ki az is, hogy szorosan összeszorítja a lábait, és te a szeméremajak és a láb közébe teszed magad. Akkor szokja az érzést, és izgatja is a dolog.

  További tippeim a stressz ellen: pálinka, három pohár bor.

  Nincs a problémával egyedül, az első barátommal volt ilyen, egy ceruza sem ment volna fel. Az első behatolás után elmúlik, bár sokszor lesz olyan, hogy pár kihasználatlan nap után összeszűkül. A férjem néha direkt rá is játszik, mert pl. a havi ciklusom után mindig szűkebb kicsit, és ez neki nagyon kellemes. :-)

 • 2009.09.01 11:32:54Johnny T-Bone

  sas70

  megbeszélni a dolgokat ?? hogyan mikor telivágta már a száját ??? :-)))

 • 2009.09.01 11:36:04Johnny T-Bone

  summarygloss

  ez nagyon bejött.... "ember", ez nagyon mély volt...

  Mitya, - add kölcsön a csajt majd kitágítom !! :-))

 • 2009.09.01 11:42:53Johnny T-Bone

  Mellesleg ez a "probléma" marhaság, csak kamu ,
  mint ahogyan alegtöbb szexuális probléma az ! Sokakat "fel sem világosítottak" és még sincs semmi bajuk ezekkel. Csak idióta "nők" görcsölnek ezen...Attól mert vki későn kerül cerkavégre nem lesz mélyebb lelkületű...SŐT !!

  Ezért csipázom a bevállalósabb csajokat - izgalmasabbak és élettel telibbek....

 • 2009.09.01 11:51:10zZz

  Én már tudom, ki itt az önjelölt HVCS.

 • 2009.09.01 11:52:59Szofilla

  Hát én szűz sráccal voltam elöször együtt és nem volt jó...mondjuk az csak egy egy éjszakás volt...utána nem tudtam a szexre gondolni vagy 3 hónapig, de aztán minden jóra fordult, mert inkább olyannal ismerkedtem, akinek már több tapasztalata volt és az nagyon jó volt :) én sosem görcsöltem hiszen a szex a világ legtermészetesebb (és legjobb)dolga én mindig így fogtam fel :) ahh régi szép idők...amikor még volt mit tanulni a másiktól :):)

 • 2009.09.01 12:00:22zZz

  2009.09.01 11:58:08davidson
  gyökér pesti majmok ilyen foss cikket bazze

  Akarsz beszélni róla?

 • 2009.09.01 12:02:29siorac75

  Mitya,

  hasznosak a fizikai tanácsok, de szerintem nagyon kemény lelki korlátokat kell áthágnotok. Sok sok beszélgetést javaslok. A párodban elképesztő gátlások lehetnek, nem hiszem, hogy pár nap alatt le lehet bontani őket...

 • 2009.09.01 12:06:45summarygloss

  T-bone,

  nem kamu ez, csak görcsöl a csaj.

  Ez kb. olyan, mint amikor a nőgyógyász felhúzza könyékig a gumikesztyűt, és azt mondja: "próbáljon lazítani". Vicces.

  Amúgy voltál már urológusnál, szépecsém? Fogadjunk, ott tanulnál újat a tágításról. :-D

 • 2009.09.01 12:12:05Levi

  Rozalika!

  A helyedben nem mondanék ítéletet másról látatlanba...
  Életem két legszarabb prüdériával kombinált frigiditását írtam le...
  Biztos büntetés volt a két csaj a korábbi fantasztikus numerákért... :D :D :D

  Ha a mostani csajom kérded: VILÁGBAJNOK módon nyalok. :D :D :D

 • 2009.09.01 12:13:33summarygloss

  Mitya,

  nyugi, el fog múlni. Közben eszembe jutott, hogy esetleg ott is tarthatnád a bejáratnál sokáig, nekem az is bevált. Tedd rá a méterest a bejáratra, és körözz a hegyével, döfködd meg a csiklót és időnként próbálj rá. Ne add fel korán, kitartóan, keményen próbálkozz.

  Végső esetben itasd le. :-D

 • 2009.09.01 12:15:30Johnny T-Bone

  summarygloss

  voltam....
  Asszonta a doki:
  - Tolja le és forduljon meg...
  Azután egy villanás és egy csendes mezőn ébredtem....

  SOHA TÖBBÉ NEM FORDÍTOK HÁTAT NEKIK !!!

 • 2009.09.01 12:20:50summarygloss

  Levi,

  jól, van elhisszük, lepedőakrobata vagy. Ez a két csaj máshogy gondolta. Ennyi.

 • 2009.09.01 12:23:36summarygloss

  T-Bone,

  eszerint a fenekedben megnyílik egy fekete lyuk, ami egy csendes mezőre vezet? Szép hely lehet, sokan használják az alagutat? :-D

  Ne haragudj, amúgy bírom a kommentjeid, csak magas labda volt...

 • 2009.09.01 12:41:35Mitya Ivanov

  summarygloss: köszi szépen, hazsnosakat írtál. Megmutatom neki.
  siorac75: persze beszélgetünk, ezen a téren nincs gond. A párom tisztában van azzal, hogy most elésősorban rajta múlik, én pedig igyekszem oldani benne a görcsöt. Inkább arról lehet szó, hogy nem ura a testének, vagy nem hiszi el hogy az lehet.

 • 2009.09.01 12:42:18Manu Ginóbili

  vannak isten szövegek :)) némelyik hozzászóló nagyon beteg :))) de legalább jókat röhögtem :)))))

  ui. usain bolt is úgy nyalhat.. világbajnok módon :)

 • 2009.09.01 12:52:18Pong

  No hàt aki erre a tèmàra piroscsöt, meg TNAt linkel, az inkàbb maradjon Marok-Marisnàl otthon a fotelban, igy attol a gondtol is megszabadul, hogy elmagyaraàzhassa, minek kellett neki pont a hajra èlvezni(amatör).

  15 èves szüzleànnyal voltam 18 èvesen, kitünö volt, itt nem is az elsö alkalommal van a gond, hanem azzal, hogy a nö nem tudja, hogyan èlvezzen, mivel a masztizàs hölgyeknèl nem olyan elfogadott tèma, hiàba dolgozott ezen Nina Hagen a 80as èvekben.

  Elsö alkalomra ajànlom az orgazmusig tarto nyalàst, utàna pedig ugye màr elèg nedv/kedv/lazulàs van, hogy oràkig repeszthessed.

 • 2009.09.01 12:53:36Estella

  Levi:

  Nem akarlak leoltani, másoktól is hallottam hasonló sztorikat, csak nem kicsit cizelláltabban!
  Illetve inkább az volt a lényegük, hogy sok nőnek rossz volt a szex első alkalommal, utána nem kommunikáltra le mit szeretnének stb.
  Innen kezdődnek az orgazmus mentes, frigides sztorik, amiknél bele sem gondoltok: ti is ügyetlenek, igénytelenek lehettek!
  Együtt voltam egy"sráccal"(27).
  Hetente egyszer szex, félárbóc, húsz perc aktusként.Gyűrű, síkosító stb.
  Én pl. nem rúgok még egyet az alanyba és nem alázom rommá.Leültem beszélgetni erről.Legyen több izgató előjáték?
  Eredmény: hülye, szexcentrikus k.va vagyok, az érzelmek a belső értékek így meg úgy!
  Mert nem hetente egyszer vért izzadva akartam??
  Mostani barátnőjével ugyanez van, pedig állítólag pont az álma és az igazi.
  Mivel bocsánatot kért megmaradtunk haveri kapcsolatban, de innentől nem voltam hajlandó reagálni az intim dolgaira.
  Ergo nem csak a nők"analfabéták"és lankasztóak szexben!Ti sem vagytok hajlandók orvosolni a problémákat.

 • 2009.09.01 12:54:05ovacak

  Manu Ginóbili
  Sőt ő olimpiai bajnok módon tolja ;) :P

 • 2009.09.01 13:12:46summarygloss

  Mitya, még valami, én tök elhiszem a párodnak, hogy nem tudja uralni, mert nálam is ez volt. Hiába akartam, hiába hittem, hogy kész vagyok és vágyok rá, a punci beintett. :-) Ezt a vegetatív idegrendszer szabályozza, kb. olyan, mint az izzadás. Nem tudod magadnak azt mondani: most nem fogok izzadni, azért sem fogok izzadni... ettől már jusztis izzadni kezdesz. :-D

  Azért írtam az intimtornát (Kegel-gyakorlatok vagy bármi), mert azzal kicsit lelkileg kontrollba jön a punci fölött. :-) Meg kellene ismernie a saját testét, odatenni a kezét, éreznie, hogy tudja mozgatni, és igen, ki is kellene elégítenie magát, úgy, hogy közben a gátat vagy a bejáatot masszírozza.
  Nem nagy magic... :-)

 • 2009.09.01 13:14:11Ben Zinkoot

  Szűz lánnyal? Egyszer voltam. SOHA többet! Azokat meghagyjuk a maszat-petiknek.

 • 2009.09.01 13:17:40siorac75

  Mitya,

  ha a gátlások miatt van, akkor tényleg hasznos lehet némi alkohol... esetleg erotikus film közben..

  mi lenne, ha ő próbálna irányítani, talán kevésbé stresszelne be?

  Azt írtad, idézem: "nyalást nem hagyja" ... Miért nem? abban, nincs semmi ami fáj, vagy rossz, ha szégyenérzet miatt van, azon túl lehetne lépni, és akár új távlatok nyílnának meg előtte...

 • 2009.09.01 13:32:36Levi

  Isten a tanúm, próbáltam velük beszélni róla: nem lehetett.
  "Nem kell erről beszélni..."
  "Majd összejön..."
  Net=anonimitás.
  Ergo: nem égő senkinek. Csak ilyen is van a világon.
  Megadtam bármelyikük mobilszámát? :D Nem tudom, hol itt az égetés...

 • 2009.09.01 13:36:47Levi

  Mégvalami(k):

  1. igen, istenkirály vagyok az ágyban... :D
  2. a farkamnál csak az egom nagyobb... :D :D

  3. Nobel-díjat KEGELNEK! Az inkontinenciától megmentett nők millióiért, és a boldoggá tett férfiak millióiért!!! Sőt! KEGEL for PREZIDENT!!! :D :D :D

 • 2009.09.01 13:46:32FeroxX

  én szüzességem elvesztésekor 4* vittem el a lányt, szal jó volt :)

 • 2009.09.01 14:08:57Manu Ginóbili

  FeroxX:

  úgy olvastam, hogy 4 lányt vittél el.. már kezdtem gratulálni :D:D:D

 • 2009.09.01 14:15:06Estella

  Levi:

  Nem az égetésen van a hangsúly!
  Én pl. nem is írogattam ilyen"Isten óvjon tőled!"típusú dumát. :))
  Csak egy kis érzelmi intelligencia!
  Menj végig a kommenteken:"Nem maszatolok!","Nyissa más a konzervet!"(nem pontosak).
  Így akarjon bárki remek társat?
  Az ilyen másban sincs magasabb szinten.

 • 2009.09.01 14:29:45félemelet

  Szerintem ezt a témát nem lehet így tárgyalni. Már a kezdésnél külön kell választani két esetet:
  1. Mi a teendő egy különösebb komplexusoktól mentes, jobb szavak híján NORMÁL, átlagos lány estén;
  2. Mi a teendő olyan esetben, ahol az első alkalmat megterheli a lány/nő bármilyen testi/lelki problémája.

  A 2. esetre, fájdalom, senki ne várjon kész receptet. Lényegében annyi javasolható, hogy az illető pasi olvasson a témáról a lehető legtöbbet, és az egészséges ítélőképességével próbálja kiszűrni, melyik "esetleírás" passzol leginkább az ő helyzetükhöz. Azért írom, hogy a pasi tegye ezt, mert a komplexusok már csak olyanok, hogy a felismerésükre és az analízisükre a komplexust hordozó - esetünkben a lány/nő - általában természetszerűleg alkalmatlan. (Parasztosan fogalmazva: ha képes lenne felismerni a komplexusát, gátlásait, akkor már megtette volna...)

 • 2009.09.01 14:40:12félemelet

  Az 1. esethez - ritkaság! - lényegében jó útmutatót ad a cikk. A legideálisabb körülmények:
  a) Megfelelő szintű érzelmi kötődés a felek közt
  b) A pasi figyelmes, de határozott fellépése (ennek nem kizáró oka a pasi szüzessége)
  c) Nem hátrány, ha az aktus nem az első együttlétkor történik meg - sőt, kifejezetten hasznos, ha előtte már jópárszor szerelmeskedett a pár.

  Talán annyit tenék még hozzá, hogy eleve rossz irányból nézünk a "szüzesség elvesztése" dologra. Lényegében az első behatolással azonosítjuk, holott ez egy FOLYAMAT, ami legfeljebb csak zárul az első behatolással - és még ez sem igaz teljesen, hiszen az első aktus csak szimbolikus értelemben vízválasztó, a gördülékeny szex szempontjából csupán egy epizód a sok epizód között.

 • 2009.09.01 14:44:08félemelet

  A dolog pedig lényegében úgy működik, ahogy az ókorban már megírta Longosz az Ámor és Psziché című prózában. Sajnos nem találtam meg az idézetet, ezért csak összefoglalva:
  ami első alkalommal fájdalommal járt, az az újabb és újabb ismétlések során gyönyörré édesül...

 • 2009.09.01 14:44:14ögyörőbögyörő

  szerintem ha egy nő a nyalást is gusztustalannak tartja, az nem is képes rá, hogy olyan szinten elengedje magát, hogy egy jót szexeljen. ha ezen megütközik, a saját testén ütközik meg. (mellesleg nem tudja, mit veszít...)

 • 2009.09.01 14:47:51ovacak

  Szegeny nok a kozepkorban amikor meg nem volt ennyi informacio aradat..
  Nembeszelve szegeny pasikrol..

 • 2009.09.01 14:50:53ögyörőbögyörő

  szerintem egyébként az se lehetett rossz. a tudatlanság néha gyönyörködtet...

 • 2009.09.01 15:24:21kleopátra

  hát nekem fájt, és három napig véreztem utána... pedig mindent megtettünk a kellemes élményért.

  Levi

  nem akarlak bántani, de aki ászul nyal, az mindegyik nőnél ugyanazt képes hozni.
  nekem egyszer sikerült egy hasonló pasiba belefutnom, és tényleg nem találta el a jó helyet fél órán keresztül. pedig nálam a méreténél fogva mellé se lehet nyalni:)

 • 2009.09.01 15:24:47zummedli87

  nekem az első tök jó volt, pedig az akkori pasimnak is én voltam az első+ én már alig vártam h megtörténjen. sztem akit felvilágosultan nevelnek, nem álszemérmesen, az nem fél tőle, és ebből kifolyólag csak jó élmény lehet

 • 2009.09.01 15:36:59kleopátra

  zummedli87
  9 évesen, elméletben már tudtam mindent a szexről, mert imádtam olvasni...
  az első alkalomba pedig a szüleim jóváhagyásával, több hónap járás után, ismerős helyen és zavartalan környezetben vágtunk neki. szóval nálam ez totális genetikai kérdés volt.

 • 2009.09.01 15:53:16zummedli87

  értem, sajnálom :( nem rád reagálva írtam amugy, csakúgy :) mondjuk nekem mindenki aztmondja h szerencsés vagyok ebben.

 • 2009.09.01 16:01:18ovacak

  Ki kell fejleszteni egy olyan eszkozt ami elfogadhato ido alatt a fiubol ferfit es a lanybol not nevel ezen a teren.
  Varom az otleteket ;).

 • 2009.09.01 16:18:03kleopátra

  zummedli87

  irigyellek, tényleg szerencsés vagy!:)

 • 2009.09.01 16:22:22kleopátra

  ovacak

  ilyen "eszköz" lenne normál esetben az egyén anyja és apja. nekik kellene felvilágosultnak lenni, és nem belepirulva elterelni a szót a legártatlanabb testiséget firtató kérdésről.
  és mivel elég kevés normális szülő van, igenis felvilágosító órákat kellene erre a célra képzett emberekkel tartani a kamaszoknak.

 • 2009.09.01 16:26:22ovacak

  kleopátra

  Na es mi van akkor a genetikai problemakkal ami neked is volt?

 • 2009.09.01 16:27:06trollkotze

  csengettyuur
  Akkor félreértettelek, bocs.
  Különben egyetértek abban, hogy "nem szabad" görcsölni, de ez azért sokmindentől függ - jellem, neveltetés, bizalom mértéke, korábbi tapasztalatok az ellenkező nemmel stb. Az is tény, hogy a lány hozzáállásán is múlik - nem "produkáltatni" kell a fiút, hanem közös erővel túljutni a nehézségeken.

 • 2009.09.01 16:29:50kleopátra

  pár évvel ezelőtt beszélgettünk a sógornőmmel, és amikor a szüzesség elvesztésére terelődött a szó, elmondtam őszintén, hogy fájt, véreztem. reagálás?- örülj neki, nálam nem volt ilyen, ezért a srác meggyanúsított, hogy becsaptam!
  Anyukája ugyanis azt mondta a fiúnak, hogy MINDEN lány fájdalmat érez, és vérzik a szüzesség elvesztésekor.
  na az se lehetett semmi élmény.

 • 2009.09.01 16:33:25ovacak

  Mondom, hogy kell az az eszkoz :P

  Amugy meg Egyiptomban van olyan szokas, hogy naszejszaka utan be kell mutatni a veres lepedot..

 • 2009.09.01 16:37:38kleopátra

  ovacak

  lehet csökkenteni a fájdalmat, azzal, hogy megteremtjük az ideális környezetet, pózt, stb.
  ha arra gondolok, hogy ezek nélkül, valaki nekem esett volna, és fogalmam se lett volna, hogy fájhat is akár, a legkevesebb az, hogy sikítok, a pszichológus meg kezelhetne pl. vaginizmussal.

 • 2009.09.01 16:38:32trollkotze

  Levi

  Miből gondolod, hogy többségben vannak?

  És miért "akartál" lyukasztani? Ez valami fétis a pasiknál?

  Nos, az első kérdéshez: nekem sikerült olyan partnerrel elveszíteni, akivel nagyon nem illettünk össze, csak akkor még ezt nem ismertem fel. Ezért rossz is volt. Utána egy aktus sem volt jó, de még akkor sem tudtam, mi az ábra, csak akkor, amikor összejöttem a következővel - és anélkül, hogy bármi extrát csinált volna bármelyikünk, magától értetődően felizgultam és (bár nem egészen az orgazmusig, de) élveztem. Akkor esett le, hogy az első partnerrel azért nem élveztem, mert nem izgultam fel. (Nem csak azért, mert tartottam a szextől, ez még megmaradt a második partnerig.)
  Nem gondolom, hogy bármelyikünk is figyelmetlen, önző vagy frigid etc. lett volna, egyszerűen nem voltunk egy hullámhosszon. Aztán ő is talált mást, akivel egy hullámhosszra került, meg én is. Ilyen egyszerű.

 • 2009.09.01 16:42:35ovacak

  kleopátra

  De lehet, hogy a korulmenyek nelkul lett volna neked is jo az elso. Ezt sosem fogjuk megtudni.
  Annyira komplex ez a kerdes, hogy altalanosan eselytelen rola beszelni.
  Szerintem.

 • 2009.09.01 16:43:56kleopátra

  ovacak

  :)
  indiában pedig nem mehet szűz lány férjhez (és nem lehet a későbbi férje az első), ezért kiülnek egy ligetbe, és várják, hogy az arra járó férfiak egyike elvégezze rajta a "megszabadító" műveletet.

 • 2009.09.01 16:45:41kleopátra

  itt is van a megoldás, a mindenáron lyukasztani vágyók tegyék át a székhelyüket oda.

 • 2009.09.01 16:50:29ovacak

  Vagy az Indiai szokast kene elterjeszteni a vilagban :P
  Esetleg lehetne kisse modositani, ugy hogy nemcsak szuzek ulhetnek ki hanem aki szeretne... :P

 • 2009.09.01 16:56:59Karnamantra

  Na, ha tőlem kérdezné egy fiatalabb barátnőm, elriasztanám egy életre :D Piszkosul fájt, életem legrossztabb élménye. Meg az utána következő jónéhány is :D

 • 2009.09.01 16:57:11kleopátra

  ovacak

  :D
  tele lenne pasikkal, hamar nem lenne hely a csajoknak:DDD

 • 2009.09.01 16:58:16Karnamantra

  2009.09.01 16:50:29 ovacak - Lóf*szt, az nekem pont egy indiai volt! :D

 • 2009.09.01 17:01:12ovacak

  Karnamantra ... erdekes, mert allitolag ok mar az anyatejbol nyomatjak a kamasutrat :P

  kleopátra -> sebaj... akkora ligetet berelnenk erre az esemenyre, hogy elferjen mindenki mint a Madonna koncerten :P

 • 2009.09.01 17:02:13kleopátra

  Karnamantra

  az gáz, ennyit a kámaszutráról:)

 • 2009.09.01 17:02:47Karnamantra

  2009.09.01 09:09:07 WOWBAGGER - Azért, mert balesetveszélyes, egy életre tönkreteheti az "áldozatot", nem beszélve a fokozott fertőzésveszélytől, amivel évekre elhúzódó medencegyulladást meg minden sz*rt el lehet kapni.

 • 2009.09.01 17:05:45kleopátra

  ovacak

  :)
  nem lenne jó, mert ha arra tévedne valami tájékozatlan, vagy közlekedésanalfabéta emberke, mire feleszmélne, megvalósítanák rajta a hátsó szándékot:)

 • 2009.09.01 17:17:01ovacak

  kleopátra

  Manapsag nem is biztos, hogy veletlenek az ilyen arra tevedesek :P
  Bar szerintem ha valaki megvalositana azt a bizonyos szandekot az illeton akkor a megvalosito is magara vessen. Es lehet, hogy ez a megvalosito is olyan mint a nyuszikanak a fia amikor elvitte a kupiba, hogy a szuzesseget elveszitse... :P

 • 2009.09.01 19:15:37Greenapple

  Velem olyan gyengéd és figyelmes volt a fiú amikor elvesztettem, hogy másnap gipszelték a lábam...:D

 • 2009.09.01 20:28:19Ape

  Van egy szűz haverom (már elmúlt 20 éves), és egyre jobban görcsöl a dolgon. Hölgyek mit ajánlotok neki?

 • 2009.09.02 12:04:41adalia

  Nálam az volt a szitu h én is meg a fiú is szüzek voltunk. De ezt csak jóval később tudtam meg h ő is az volt mert valahogy erről engem elfelejtett tájékoztatni, vagyis letagadta! Bár már az elején gondoltam h valami gikszer van, de csak szimplán idegességnek véltem. Én azt mondom igen is meghatározó az első, mert nem tudom h de onnantól kezdve valahogy ő nem nagyon tudott felizgatni. Már azt hittem h velem van valami baj. Tisztára kétségbe voltam esve. De rájöttem h nem, szimplán csak vele volt gondom! Ezt tapasztalatból mondom! Mióta nem vele vagyok, nincs ilyen téren semmi gondom, hála az égnek! :)

 • 2009.09.03 08:50:22BatPista

  Dehogynem.Egyből lehet az anált erőltetni,nem mindegy,melyikkel kezdi...?:D

 • 2009.09.03 10:40:40zsof.berg

  zZz: rajtam nem múlik, látod! :-)
  Vad.Korte: ne húzd fel magad, a többsége csak monitorbátor :-D

 • 2009.09.03 16:23:32zuzu petals

  tévhit, hogy két szűz csak bénázik. amikor először lefeküdtem a pasimmal mindketten szüzek voltunk, de nem tapasztalatlanok. addigra felfedeztük a saját és a másik testét, így semmi gond nem volt az első éles bevetésen. jó volt és még repetáztunk is. persze már nagyon vártuk...

 • 2009.09.03 23:51:39hha96

  Gyerekek, soksok pornót kell nézni, persze közbe párszor kiverni, lehet fakultatíve egymásét is, lehet tanulni. Persze nem mindjárt Max Hardcore-al kezdeni, lehet ízléses szoft-jellegű, aztán be lehet durvulni :)

 • 2009.09.04 12:53:16spanyi

  levi hála istennek nem az idiota női csoportba tartozom!!

 • 2009.09.04 15:21:16Hő-te

  Mennyi az átlag idő az első sexnél?
  Még szűz vagyok ezért vagyok kíváncsi!
  Köszönöm előre is a válaszotokat!

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés