A világ tíz leghíresebb pénisze

2009. október 10., szombat 20:30
Dos Santos-nak már az 1800-as években is a csodájára jártak dupla pénisze miatt, amivel egymás után, de akár egyszerre is tudott közösülni két vaginájú szerelmével. A dán festőnek, Wegenernek viszont egy sem kellett a férfiasságból, így lett belőle a világ első nemi átalakításon átesett embere. John Wayne-t a felesége szabadította meg a szerszámjától, ő a korrekciós műtét után még pornófilmben is kamatoztatta visszavarrt testrészét. A Listverse listájából nem maradt ki egy fél mm-es, botrányt kavaró rajzolt pénisz, na meg Bart Simpson emlékezetes villantása sem.

Jean (vagy Juan) Baptista dos Santos dupla pénisze

A világ egyik leghíresebb péniszének tulajdonosa Jean (vagy Juan) Baptista dos Santos, akit igazából nem is egy, hanem két híres nemi szervvel áldott meg a természet. A férfi 1843-ban született a portugáliai Faro városában, és egy fejlődési rendellenesség során három lábbal (a harmadik lába ténylegesen plusz egy pár volt, csak össze voltak nőve) és dupla pénisszel látta meg a napvilágot. Egy 1865-ös jelentés szerint dos Santos szellemi és testi kapacitása is átlagon felülinek volt mondható: imádta a szexet, az egyik péniszével történő nemi aktus után máris csőre töltve állt a másik, de akár egyidejűleg is mereven állt mindkettő. A nőcsábász végül egy háromlábú és két vaginájú kurtizánban, Blanche Dumas-ban talált rá élete asszonyára Franciaországban, állítólag a közösülésük dupla-közösülések voltak, a szó igazi értelmében vett tökéletesen visszaható dugások.

10

A 1/2 mm-es, de betiltott pénisz

Németországban csak minipénisz-botrány-ként emlegetik azt a pár évvel ezelőtti esetet, amikor egy képekkel illusztrált német mesekönyv esetében egy amerikai kiadó megkérte a rajzolót, Rotraut Susanne Bernert - aki egyébként írónője is a kötetnek -, hogy pár képet szedjen ki vagy rajzoljon át. A Boyds Mills Press azokat a képeket kifogásolta, amik egy múzeumlátogatást illusztrálnak, többek között egy 7 mm-es nagyságú meztelen embert ábrázoló szobrot, és annak a szinte láthatatlan, de annál nagyobb botrányt okozó cerkáját. (A történethez hozzátartozik, hogy a kiadó egy másik, női aktot ábrázoló kis rajzot is le akart szedetni, illetve a dohányzó emberek ellen is nemtetszését fejezte ki.) Az írónő minderre úgy reagált, hogy letiltotta a mesekönyv tengerentúli megjelenését, a német sajtó pedig körberöhögte a prűd, mikropéniszen problémázó amerikaiakat.

09

Mr. 35

Az 1970-es évek egyik legirigyeltebb idolja hírnevét egy testi deformációnak köszönhette: nevezetesen a 35 cm-es nemi szervének. John Holmes adottságait természetesen a pornóiparban hasznosította, több ezer filmet forgattak vele, a világtörténelemben kevés olyan farok volt, aki több nőben volt, mint a kis Holmes (állítólag 14 ezer körül). A legendás pornókirály drogfüggő volt, és már a lejtő alján járt, amikor elvállalt egy homoszexuális szerepet. Minden bizonnyal itt fertőződött meg a HIV vírussal, amit sokáig titkolt, így több kollégáját is megfertőzte. 1988-ban halt meg, hamvait a tengerbe szórták szét, az utókor számára pedig csak egy méretre szabott, nevével fémjelzett vibrátor maradt - na meg egy poén a '70-es évekből, miszerint Holmes soha nem volt elég kemény az aktus során (mondhatni puhapöcsűnek tartották), ezt pedig annak tudták be, hogy ha a méretes farka teljesen megtelt volna vérrel, a színész minden bizonnyal el is ájult volna.

02

Raszputyin legendás farka

A világ leghíresebb, 28,5 cm-es üvegbe zárt pöcsét, mint egy emléktárgyat, Oroszországban, Szentpétervárott állították ki. A formalinban tartósított testrész állítólag egy egykori cári kegyenchez, Grigorij Raszputyinhoz tartozott valamikor. A hírhedt lélekgyógyítót 1916-ban, egy nemesemberekből álló csoport gyilkolta meg, és a történet szerint akkor fosztották meg a péniszétől. Azóta sok ember állította, hogy birtokában van a legendás szerszám – és mai napig nem tudni, valóban Raszputyin elvesztett pénisze lubickol-e a tartósítószerben, de Oroszországban így hirdetik.

04

Bart Simpson sárga kukija

A Simpson család animációs rajzfilmsorozatban Bart Simpson villantott egy olyat 2007-ben, ami miatt mindenképp a listánkon a helye. A sárga bajkeverő apró pénisze a The Simpsons Movie-ban debütált, és akkora meglepetést okozott, hogy a filmpremier után a videómegosztókat ellepték az ominózus pár másodperces képkockák. A jelenet szerint Bart teljesen meztelenül gördeszkázik, és egy ideig mindig van valami, ami takarja legnemesebb testrészét, ám végül a sövény mögül csak kikukucskál a szerény sárga micsoda. Szerencsére a közvélemény ebben az esetben nem botránkozott meg, és ezt a részt annak fogták fel, ami: poénnak.

Lili Elbe eltitkolt pénisze

Talán első ránézésre nem sok mindenkinek tűnik fel, de a képen látható hölgy valójában egy férfi. Legalábbis az volt 1931-ig, amíg a világon elsőként nemváltó operáción esett át. A dán festő Einar Mogens Wegenerként született, és feleségének köszönhetően a hétköznapokban női ruhákba öltözve élt, és többször is modellt állt az asszonynak, aki könyveket és divatlapokat illusztrált. Senki nem sejtette, hogy a magas sarkú cipőben, és harisnyában pózoló nő szoknyája alatt valójában egy fasz rejtőzik. Wegener középkorú férfiként döntött az operáció mellet. Legelső alkalommal egy kísérleti jellegű műtét során eltávolították a nemi szervét, a későbbi beavatkozások során viszont olyan súlyok komplikációk léptek fel, ami miatt – ugyan már nőként, Lili Elbe névvel – három hónappal az utolsó operáció után életét vesztette.

06

John Wayne Bobbitt levágott pénisze

John Wayne Bobbitt pénisze akkor vált híressé, amikor felesége 1993-ban egy konyhakéssel megszabadította gazdájától és egy mezőn eldobta azt, mert a férj részegen megerőszakolta. A hiányzó testrészt végül megtalálták és visszavarrták, a sztori pedig egyenes út volt a rövid hírnév felé: a megcsonkított férfit a Leisure Time Communications egymillió dolláros szerződéssel biztosította egy pornófilm főszerepére, melynek rendezője Ron Jeremy volt.

03

Bobbit még kétszer kamatoztatta visszavarrt nemi szervét a kamerák előtt, majd eltűnt. Volt felesége 15 évvel az eset után tavaly nyilatkozott először, állítása szerint az egykor tengerészként dolgozó férfinak kezelésre lenne szüksége, mert továbbra is bántalmaz nőket.

Dávid, az alulméretezett

A világ legnézettebb pénisze címét kétségkívül Michelangelo Dávid szobrának nemi szerve zsebelné be, amin a turisták igen sokat élcelődnek. Leginkább Dávid nemi szervének aránytalan mérete a kritika tárgya, bár a legfrissebb számítógépes elemzések szerint az óriási férfialak szinte majdnem tökéletes arányokkal rendelkezik. A szobor körül mindig voltak kisebb-nagyobb viták – az egyház már a felavatása után követelte a pénisz fügefalevéllel történő letakarását. Sokak szerint pedig nem is a Bibliában szereplő Dávidot ábrázolja az alkotás, Michelangelo Dávidja ugyanis nincs körülmetélve. Többen úgy vélik, a művész egyik szeretője lehetett a modell.

01

Super Bowl közben Evan Stone pénisze

Az egész világot bejárta az a pár perces felvétel, ahol egy hétvégi tucsoni Super Bowl közvetítést egy rövid pornójelenet erejéig megszakított Evan Stone szerszáma. A pornószínész nemi szervén több ezer néző botránkozott meg, arra pedig, hogy miként történhetett meg ez a baki, még mindig nem sikerült elfogadható magyarázatot adni. Állítólag a film egy másik csatornáról villanhatott be, amit ugyanabban az időben sugárzott a fizetős szolgáltató.

Hozzászólások

 • 2009.10.10 20:47:34The reaper(the original)

  Nem is a velvet lenne, ha nem raktátok volna bele a "fasz" szót.

 • 2009.10.10 20:52:23Mr. Ray

  Ugyan, fejlődőképesek. Egy olyan cikkbe mint ez, akár 100-szor is leírhatták volna, ehelyett egyszer szerepel csak, hogy f@sz. Egyébként meg pina:D

 • 2009.10.10 21:02:31Sadist

  Faszkorbácsot a velvetnek!

 • 2009.10.10 21:05:09balazst

  Legalább a forrást illene megjelölni, ha már lopunk...

  http://listverse.com/2009/10/03/top-10-most-famous-penises/

 • 2009.10.10 21:05:41noreturn

  Tisztelt Velvet!

  Úgy gondolom, tenniük kéne az ellen, hogy egyes noname amerikai oldalak lenyúlják az Önök cikkeit. Nézzék csak meg a következő oldalt:

  http://listverse.com/2009/10/03/top-10-most-famous-penises/

  Nem csak ugyanezek a példák vannak fenn, ugyanebben a sorrendben, ugyanezekkel a képekkel, és magyarból fordított szöveggel, de a szemetek ráadásul egy héttel hamarabb is rakták fel, mint Önök!

 • 2009.10.10 21:26:53pupak30

  noreturn: LOL
  ugyes

 • 2009.10.10 21:38:38Achooo

  NEM UGYANAZ, mivel Bart Simpsonnál ott csak egy kép van, ide viszont egy VIDEO lett belinkelve. Uh. a "cikk" szerzője nyugodt lelkiismerettel veheti fel a havi fizetését, megdolgozott érte.

 • 2009.10.10 21:40:04lunanyuszi

  Én meg már azt hittem végre egy melyik nagyfarkú néz ki jobban felöltözve, levetkőzve szavazás. TÉnyleg olyan miért nincs?

 • 2009.10.10 21:59:21Yvettebabacool

  nemlattam semmi izgit

 • 2009.10.10 22:03:31shadow112

  mert nem jol hasznalod a vesszoket

 • 2009.10.10 22:09:31huncut_kata

  A mikropéniszes könyv nálunk is megjelet, Téli böngésző a címe, a 2 éves kisfiam imádja (de nekem fel se tűnt eddig a dolog amúgy, csak most jól áttanulmányoztam)

 • 2009.10.10 22:11:49Ágikám

  És az obligát hozzászólás hol marad a "szerintem leghíresebb faszokról", mint

  4. S. Berlusconi (I)
  3. R. Fico (SK)
  2. G. W. Bush (USA)
  1. F. Gyurcsány (H)

 • 2009.10.10 22:36:09vackorbanshee

  balazst, no return...
  undorító plágium és valaki ezért pénzt kap és veri otthon a mellét hogy mekkora nézettséget nyomott, pedig az egész JFrater érdeme... meg a listverse-é. nem minden ember olyan beszűkült ám h internetezés index és velvet meg pornó, vannak mások is akik arra járhatnak amerre kedves cikkíró aztán jó kényelmetlen helyzetbe hozhatják...

 • 2009.10.10 22:45:52fd

  2009.10.10 22:09:31huncut_kata
  Ezek szerint mi tengeren innen vagyunk :)

 • 2009.10.10 22:54:34Kúrcsány Ferenc

  Hol van Benkő Dániel lószerszáma?

 • 2009.10.10 23:17:30Igaz Juhász

  @Ágikám:

  0. V. Orbán.

  :-))

 • 2009.10.10 23:20:05mediacapa.blogspot.cm

  kiegészíteném a sort:
  11. Benkő dániel
  12. Schobert Norbi: amikor valami kikandikált a gatyóból
  13. Gáspár Győző: Dicsak ez mi?
  14. South Parkos skacok: vajon nekik milyen lehet
  15. Gyurcsány Ferenc: aki mindent elkúrt annak elég nagy lehet

 • 2009.10.10 23:22:44Médiacápa

  kiegészíteném a sort:
  11. Benkő dániel
  12. Schobert Norbi: amikor valami kikandikált a gatyóból
  13. Gáspár Győző: Dicsak ez mi?
  14. South Parkos skacok: vajon nekik milyen lehet
  15. Gyurcsány Ferenc: aki mindent elkúrt annak elég nagy lehet

 • 2009.10.10 23:53:41bigbang77

  balazst felfedezéséhez gratulálok!
  Tisztelt Velvet! Lopni, tudni kell. Frankó.

 • 2009.10.10 23:57:22bigbang77

  Még valami. Ez szokás az újságíró szakmában? Akárki másolt, felháborító. Valamelyik cikkben csak meg kellene nevezni a forrást. Nemde?

 • 2009.10.11 00:17:41Mashenka

  "Plagiarism!" - mondaná az angol.

 • 2009.10.11 00:26:45lifelike

  az se rossz hogy megjelenik itt egy cikk es a peniszimadok rogton potyogik google-ba hogy famous penis, aztan csorog a nyal :D

  sok beteg arc

 • 2009.10.11 00:44:17bigbang77

  Igaz Juhász:
  Szerintem te Orbán fóbiás vagy, vagy pedig balos. :|

 • 2009.10.11 00:45:57the dude

  John Wayne Bobbit a neve. Ha John Wayne-t írsz félreérthető. Te kis zseni!

 • 2009.10.11 02:30:16Yvettebabacool

  es meg mindig nem volt egyjo fasz sem:DDD

 • 2009.10.11 02:49:52Andrej73

  "ahol egy hétvégi tucsoni Super Bowl"

  Az a tucson-i Super Bowl valójában Tampa Bay-ben volt idén februárban, de mindegy. És olyan nincs, hogy "egy hétvégi" Super Bowl, Super Bowl minden évben egy van, ez a focibajnokság döntője.

  Tucson-hoz annyi köze volt, hogy a Tucson környéki nézők láthatták az ominózus bevágást a közvetítés közben.

 • 2009.10.11 06:51:25k13

  ...szuper...

 • 2009.10.11 07:45:08há zé

  Azoknak, akik gyurcsányt emlegetik: ő nem meg, hanem el! Nem mindegy!
  A Viktort is kihagynám a sorból. A gerince(van neki olyan?) alapján a farka sem lehet... khm. megfelelő keménységű! :)

 • 2009.10.11 08:13:57Maui Wowee

  van olyan hogy copyright. A velvet nem ismeri. Szerintetek intézzem el hogy az eredeti szöveget megjelentető oldal szerzője megtudja mi folyik itt? Meg tudom csinálni. A Velvet szerkesztősége azokután iegészítheti a megjegyzését azzal, hogy csak eredeti, saját kútfőből vett anyagot jelentetünk meg. Jaj bocsánat, ezzel két baj van. 1/ ez valószínűleg sosem következik be, 2/ a velvet szerkesztőségének fogalma nincs pl. az olyan szószerkezetekről mint kútfőből vett. Gusztustalan egy oldal ez.

 • 2009.10.11 08:27:45Fákjú !

  .

 • 2009.10.11 08:39:33Lord of the Sith

  Szinte sejtettem , Babacool , hogy bekukkantasz ide.

 • 2009.10.11 08:43:32Invictus

  Dávidnak lehet csak vérfarka van, nem húsfarka, ennyi. Azért a mikropénisz kritériumait nem elégíti ki, max. ha állva is ugyanakkora. :Đ

 • 2009.10.11 08:46:13Invictus

  A fordítás is munka, persze nem ártott volna megjelölni a forrást. De szinte a teljes magyar online sajtó nagyrészt angolból fordított anyagokból dolgozik, nem csak a velvet.

 • 2009.10.11 09:18:14Xegar

  Hát bizony, ez egy szép kis lopás a listverse oldalról.

 • 2009.10.11 10:27:49bonifac

  Ez is félrefordítás? "Wegener középkorú férfiként döntött az operáció mellet." Akor mehet a leiterjakab blogra. (MELLETT)

 • 2009.10.11 12:13:00Môžeš mi pomôct'?

  Engedtessék itt a szlovák népbölcsességből idéznem: "Conmoditas haec est in nostro maxima pene, laxa quod esse mihi femina nulla potest."

 • 2009.10.11 13:44:25Achooo

  2009.10.11 12:13:00Môžeš mi pomôct'?
  Engedtessék itt a szlovák népbölcsességből idéznem: "Conmoditas haec est in nostro maxima pene, laxa quod esse mihi femina nulla potest."

  Ez szerintem nem szlovák, hanem latin és nem népi bölcsesség, hanem egy Priapeia nevű verseskötet 18. versszaka. Mellesleg nem Conmoditas hanem Commoditas.

 • 2009.10.11 13:51:18Môžeš mi pomôct'?

  Nem mondod.

 • 2009.10.11 13:59:45ewics30

  dupla pénisz,dupla vagina,ráadásul 3 lába is volt,és még egymásra is találtak...na neee!ezt nem hiszem el....

  Raszputyin pöcse vagy nem,akkor is gusztustalan az ott az üvegben....!

 • 2009.10.11 14:04:51Môžeš mi pomôct'?

  Vagy ahogy Jézus Krisztus mondotta: Cum loquor, una mihi peccatur littera; nam T
  P dico semper, blaesaque lingua mea est.

 • 2009.10.11 14:16:06Môžeš mi pomôct'?

  Ami meg a többit illeti:
  "Hogyha az épp hallott hang sértő volt a fülednek,
  Cosmus, csöppet sem furcsa: Siena beszélt.
  Látod faszom, Beccadellit magyarul adom CSEHy fordításában, szlovák kiadásban. Vágod buzerant? Na, leesett? He? Igen? "Hogyha ahány fütyköst nyel a segged, Mamarius,
  Vállon megbírod, győzöl az ökrökön is!" (ld. hozzá Carmina Priapeia LX., és nevezzük inkább a GYŰJTEMÉNY hatvanadik darabjának OK?)

 • 2009.10.11 21:04:39gastro vazze

  Lopas nem lopas, de hianyos lista ez Ron Jeremy es Rocco Siffredi nelkul!
  Latszik hogy amerikai . Bart Simpsone egyaltalan nem olyan emlekezetes pl.

 • 2009.10.11 21:08:34akidaki

  fasza

 • 2009.10.11 23:24:28gastro vazze

  Faszari gyülekezet

 • 2009.10.12 00:08:31OmegA404

  Roccot a velvet seggébe.

 • 2009.10.12 00:12:14victor vacendak

  Holmes 35? Aligha, egy tízest letagadhat belőle.

 • 2009.10.12 00:18:48Yvettebabacool

  mint egyetlen holgy felhaborodottan konstatalom hogy egyetlen ertekelheto darabot sem lattam

 • 2009.10.12 06:49:39no comment 01

  yvett..még a a bevezető cikkhez tartozó fotón tudod abba a cuki fehér kis gatyába..;-)nah az a darab,azért nem lehet rossz...;-):DDDDDDDDDDDDDDDD..de megállapitottam,hogy itthon van a legjobb..:))))))))

 • 2009.10.12 09:42:56florabors

  ööööööööö

 • 2009.10.14 00:10:50Mongyonle

  Hö. Semmi értelmes pénisz...

 • 2009.10.14 20:57:17Ianas

  Ágikám -- Fura. Nekem sok mindenről a szex jut eszembe, ami tudtommal normális, Neked a szexről a politika... Ami azért valljuk be, gyanús.

 • 2009.10.14 21:52:44gezabá

  a videjon táccsdánn!

CímkékCímkék

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés