Egy 43 éves angol asszony a betegsége miatt naponta akár háromszázszor is él át orgazmust. Az állandó szexuális izgalom szindróma miatt ki kellett lépnie munkahelyéről is, mivel már a gépek rezgése is orgazmust váltott ki nála. Michelle Thompson állapotán csupán a szexuális együttlétek javítanak, de szinte állandó szexuális étvágyából adódóan csak most sikerült végre olyan partnert találnia, aki képes naponta legalább tízszer is kielégíteni.

Michelle Thompson a P.S.A.S (Állandó Szexuális Izgalom Szindróma) nevű betegségben szenved, melynek következtében naponta 300-szor él át orgazmust. Ráadásul - a betegség jellegéből adódóan - hiába maszturbál, nemi vágya pár óra múlva visszatér. A 43 éves asszony a News of The World brit lapban számolt be róla, hogy végre megtalálta élete párját, aki naponta tízszer is képes kielégíteni igényeit. Eddig csupán az egyéjszakás kalandok nyújtottak számára enyhülést, mivel a jelentkezők nem bírták az iramot.

Thompson először 2005-ben állt a nyilvánosság elé történetével, azóta azért kellett felmondania a süteménygyárban vállalt állását, mert már a gépek rezgésétől is orgazmusa volt.

Első barátja pár hónap alatt elhagyta, mivel nem bírta elviselni, hogy barátnőjének soha nem elég a szex, amit ő nyújtani tud, és az utána következő férfiak is hamar leléptek, mondván: ők nem gépek, hanem emberek. Az asszony ezután az interneten próbált társra találni, de amikor mesélt a jelentkezőknek a betegségről, azok – állóképesség híján - előbb-utóbb kihátráltak a kapcsolatból.

Végül fél évvel ezelőtt Thompson megismerkedett Andrew Carr-ral: „Aggódtam, hogy ő is olyan hamar kifárad, mint bárki más, de amikor elmondtam neki, nevetett, és azt mondta, ő lesz az első, aki kielégít engem” – áradozott Thompson. A férfi további előnye, hogy nem csak állóképességgel bírja, de a szomszéd utcában is lakik: „24 órán keresztül képes vagyok csinálni, és ő is. Rendszeresen átrohanok hozzá, hogy szexeljünk. Naponta legalább tízszer szeretkezünk” – mondja Thompson, hozzátéve, már az összeköltözést tervezik, hogy az egy utcányi távolság se legyen akadály.

Állandó szexuális izgalom szindróma

Az Állandó Szexuális Izgalom Szindróma (PSAS) a nemi szervek spontán keletkező és ismétlődő izgalmi állapota, mely történhet orgazmussal vagy anélkül. A szexuális úton elért orgazmus ideiglenes megkönnyebbülést jelenthet, de az izgalmi állapot az együttlétek és maszturbációk számától függetlenül pár óra múlva visszatér. A betegséget először 2001-ben jegyezték le, és az eddigi kutatások szerint nincs összefüggésben a hiperszexualitással vagy a nimfomániával. Az orvostudomány egyelőre kevés ilyen szindrómával regisztrált nőről tud, azonban szerintük ez annak is betudható, hogy kevesen merik felvállalni betegségüket.

Forrás: Wikipedia