Autóbalesetben sérült a medencéje, azóta mindentől felizgul Joleen Baughman. Vágyai kielégíthetetlenek, viszont iszonyatos fájdalmai vannak.

A harminckilenc éves Joleen Baughman két éve szenvedett autóbalesetet, amiben megsérült a medencéjében néhány ideg, pont azok, amik a vágyakat kontrollálják, írja a Daily Telegraph. A lap szerint az asszony azóta folyamatos szexuális túlfűtöttségben éli mindennapjait, mivel a legkisebb hatásra is ellenállhatatlan szexuális vágyat érez, legyen szó porszívózásról, hajlongástól, buszon ülésről, de még egy ártatlan átsétálás a szobán is felébreszti a benne lakozó nőt.

Fájdalom és vágy

"Elviselhetetelen" - mondja a két gyermekes új-mexikói anyuka - Már ahogy a bőröm hozzáér a ruháimhoz az is annyira felizgat, hogy képtelen vagyok józanul gondolkozni. Iszonyú kínos, ráadásul nagyon fárasztó is."

Mrs. Baughman a férjével és két gyermekével élné átlagos életét, csakhogy a balesete során egy ritka betegséggel kellett szembesülnie, amit úgy hívnak, hogy állandósult genitális izgalmi zavar.

A nő 2007-ben vízszerelő férjével karambolozott egy bedrogozott autóssal. A baleset után sokáig kórházban feküdt, többek között a medencéje is eltört. A szemészként dolgozó anyuka a kórház után otthon folytatta a felépülést, de hat hónappal később új tünetek jelentkeztek nála. "Akkor kezdődött az iszonyatos vágyakozás. A semmiből jött és teljesen felemésztett. Legtöbbször egész nap tartott. Sokkolt a dolog, mert alapjában soha nem voltam különösebben szexfüggő."

Eleinte jópofa

Baughman azt állítja, eleinte örültek a férjével az új felfedezésnek, ám később egyre terhesebbé vált a dolog. "Először boldog voltam, hogy végre mindent megadhatok a férjemnek, amit csak kíván, de aztán kiderült, hogy a vágyaimat nem lehet kielégíteni, és az egész egyre fájdalmasabb lett. Szexeltünk, de nem könnyebbültem meg, így újra nekiláttunk, amíg iszonyatosan el nem kezdett fájni, viszont a szexet továbbra is jobban kívántam, mint valaha."

Természetesen orvoshoz is fordult, ahol elmondták neki, hogy a probléma abból származik, hogy sérültek a medencéjében az idegek, ám ez egyben azt is jelenti, hogy nem pszichés. "Nagyon megnyugtatott, hogy ez az egész nem pszichikai zavar, mert már azt képzeltem, hogy valahogy én tehetek róla, hogy kezdek teljesen becsavarodni. Valószínűleg mindenki ezt gondolná ebben a helyzetben, huszonnégy órán át felizgulva lenni egyáltalán nem szórakoztató."