Az idei legjobb és legújabb segédeszközökből a Flashbot pornóoldal állított össze egy listát, és annak ellenére, hogy a szexjátékok mostanában inkább elegáns formában jelennek meg, azért még mindig vannak bizarr cuccok.

Real Touch

A gyártó ígérete szerint orális, anális és vaginális szexuális aktust élhet át az, aki a pornófilmek online kölcsönzőjét üzemeltető Adult Entertainment Broadcast Network (AEBN) termékét, a RealTouch nevű játékszert kipróbálja. A maszturbátor USB-n keresztül a számítógéphez kapcsolható, és állítólag a filmben zajló eseményekhez igazodva stimulálja a péniszt. Használni csak egy internetes aktiválás után lehet, és némileg zavaró lehet, hogy az eszköz nem képes vezeték nélkül működni, mindezért nagyjából harmincezer forintnak megfelelő összeget kell kipengetni. A vásárló ezért egy 30 percnyi filmet kap (kizárólag az AEBN kölcsönzőjéből), melynek jeleneteit a főszereplő férfi szemszögéből vették fel. A cuccot egyébként hetero és homoszexuális pasiknak szánt változatban árusítják, a nőkre nem gondolt a gyártó.

OhMiBod

A lejátszott dal ritmusára vibrál az a játékszer, amit egy amerikai cég fejlesztett ki az iPod-hoz vagy az iPhohe-hoz. A készüléket egyszerűen csak csatlakoztatni kell a zenelejátszóhoz, ezek után pedig a zene ritmusa automatikusan elindítja a vibrálást. A klasszikus változata 14 cm hosszú és 2.5 cm átmérőjű, ám azóta már a kistestvérét is a piacra dobták. A GSpot nevű terméket kifejezetten a gyártók által mágikus G-pont stimulálására fejlesztettek ki.

Tristan anális izgató

Tristan Taormino neve elsősorban pornófilmekből lehet ismerős, és bár annak idején ő is aktív szereplőnőjük volt, ma már csak a rendez. A nevéhez fűződik viszont egy közkedvelt szexjátékszer is, a Tristan fenékdugó, ami ugyan egy teljes évtizeddel ezelőtt debütált a piacon, jubileumi ajándékként azonban idén újabb változattal lepték meg az anális szex szerelmeseit. A új verzió némiképp vastagabb elődjéhez képest, és mindkét esetben hangsúlyozza a gyártó, hogy nem kezdőknek való játék – a haladóknak viszont fenomenális élvezet.

Mk.1

Ahogy a szexjátékok egyre inkább elegáns formában jelennek meg, és lassan eltűnnek a piacról a bizarr kinézetű, élénk színű eszközök, egyre több vállalat mutat érdeklődést az ipar iránt. Az Mk. 1 elnevezésű dildó is egy kezdő cég terméke, ettől függetlenül a visszajelzések alapján nagy sikert aratott a vásárlók körében. Fémből készült, ami egy kis meghökkenést váltott ki, de a gyártó esküszik rá, hiszen könnyebben tisztítható, mint a többi segédeszköz, ráadásul teljesen más érzést biztosít. Míg a legtöbb vibrátor puha, vagy legalábbis rugalmas anyagból van, az Mk 1. "szilárd és erőteljes".

Bloomy

A Bloomy is már a formatervezett cuccok közül való, de még mindig nem az a kivitelezés, amihez az ember elsőként nyúl, ha betoppan egy szexshopba. A játékszer ráadásul első ránézésre kicsinek tűnik, a Flashbot nevű angol nyelvű pornóoldal egyik lelkes tesztelője szerint viszont kellemes csalódás. Alakja és kialakítása miatt ugyanis tökéletesen illeszkedik a női nemi szervekhez, kitölti a hüvelyt, stimulálja a G-pontot, hajlíthatósága miatt pedig mindenki úgy állíthatja be a kisebbik végét, hogy az izgathassa a csiklót is. A forgalmazók természetesen felhívták arra is a figyelmet, hogy nem kifejezetten nőknek készült, ergo a pasik is nyugodtan használhatják prosztatamasszázsra.

Ujjra húzható vibri

Ez az apró, ujjra húzható vibrátor is bekerült a 2009 legjobb szexcuccai összeállításba, holott első ránézésre ennek a bigyónak sem valami bizalomgerjesztő a külseje: leginkább egy sörnyitóhoz hasonlít. Videós bemutató nélkül a használatát sem igazán tudjuk elképzelni, de állítólag szintén csodákra képes, mintegy az ujjat varázsolja át vibrátorrá. Ez a kütyü 34 dollárjába fáj annak, aki valami egészen újat akar kipróbálni.

Contor Q

A Contor Q masszázskövet nem kifejezetten szexuális segédeszközként tartják számon, de előjátékként tökéletes az ágyban, hiszen teljes ellazulást ígérnek a gyártók. A csomag két darab kerámia masszírozót tartalmaz, amiket külön-külön, de együtt is lehet használni. Kinézete inkább hasonlít egy kis karfiolhoz, de pont a dudorok, és a sima, fényezett felszín miatt egyedülálló az egész játékszer. Talpmasszázshoz is kitűnően alkalmazható, sőt, akik nem csak a szex előtt akarják használni, simán alkalmazhatják csikló- vagy hereizgatónak is.

Sqweelt

A Love Honey-nak általában jó ötletei vannak, de a Sqweelt elnézve nem biztos, hogy tartják ezt a tendenciát. Bár tény, hogy eddig övék az első olyan megoldás nyelvek felhasználásával, amire nem az ocsmány, mindössze csak a bizarr jelzőt lehet használni. A játék tíz darab rózsaszín guminyelvből és egy forgókerékből áll, működése pedig igen egyszerű: ahogy a kerék forog, a rózsaszín nyelvek mindig pöccintenek egyet a csiklón. Aki mégsem áll meg a fejlődésben a látványtól, annak 40 dollárjába kerül, plusz szállítási költség – Magyarországon még nem kapható.