Hat ok, amiért a pasik kurváznak

2009. december 27., vasárnap 22:43
Sok feleségben, családanyában, barátnőben felmerült már a kérdés, hogy a megvetés, lenézés ellenére miért fordul a pasik többsége prostituálthoz. Pszichológussal folytatott beszélgetésünk alapján hat pontba szedtük a lehetséges okokat, amiket a szakember szerint a nők nem értenek meg, de ideje lenne elfogadniuk.

Tucatszámra jelennek meg könyvek a prostituáltak életéről, munkájáról és a megpróbáltatásaikról, ezzel szemben minket most az érdekelt, hogy a férfiakat mi motiválja arra, hogy fizessenek egy-egy aktusért. Kérdésünkre Dr. Villányi István pszichológus válaszolt, aki szerint a legtöbb férfi számára teljesen egyértelmű a kurvázás lélektana, bár ezt a nők soha nem fogják megérteni. A szakember véleménye ugyanakkor az, hogy meg kellene tanulni elfogadni, hiszen prostituáltak mindig voltak, vannak, és lesznek. A beszélgetés összegzéseként a következő hat okot gyűjtöttünk össze, ami miatt egy pasi prostituáltat keres fel:

Eltitkolt vágyak, perverziók kielégítése

Az egyik leggyakoribb ok, amiért egy férfi prostituálthoz fordul, mert otthon nem adják meg neki azt, amit szeretne. Egyes becslések szerint az örömlányoknál megforduló kuncsaftok több mint 70 százaléka családos ember, akik a feleségüktől, élettársuktól nem kapják meg, nem merik kérni, vagy csak hosszú könyörgések árán, nagy ritkán jutnak hozzá perverziójuk kielégítéséhez. Ilyenek például az orális, anális szex, pisiszex, női ruhában történő aktus, szado-mazo, stb., de az is előfordul, hogy szimplán csak azért fordulnak kurvához, hogy kisebb vagy nagyobb mellekhez, szőke vagy barna hajú nőhöz jussanak. Vagy olyanokhoz, akik a való életben szóba sem állnának velük.

pros450

Hatalomvágy

Egy férfi életében a két legfontosabb dolog a hatalom és a szex, ez a kettő pedig elég szorosan összefügg. Ha a férj otthon nem érzi a hatalmat, az egyet jelent azzal, hogy nem érzi magát férfinak, és ebben az esetben is a legkönnyebb dolognak tűnik egy prostituáltat felkeresni. A kurva lealázásával voltaképp a kisebbségi komplexusát győzi le. Ebben az esetben nem is a személy izgatja fel a pasit, hanem az egy aktus idejére tárgyiasított, árucikké lealacsonyított dolog.

Testi fogyatékosság, öregség, szüzesség szégyellése

Ezek a férfiak nehezebben, vagy egyáltalán nem találnak maguk számára még rövid távra sem partnert, ennek hiányában pedig a testi örömszerzés végett prostituáltat fogadnak fel.

Kíváncsiság, kipróbálás

Ön fizetett már szexuális szolgáltatásért?

„Nem voltál még kurvával, és lapostetűd sem volt még? Nem is vagy igazi férfi!” – szokták mondani vicceskedve a férfiak körében, és egyébként valóban megvan ennek az alapja.

Hiszen számtalan esetben fordul elő, hogy legénybúcsúkra vagy születésnapra a haverok egy örömlánnyal ajándékozzák meg az ünnepeltet, hogy az annak minden vágyát kielégítse.

Időhiány

Ez a csoport általában jó egzisztenciával rendelkező üzletemberekből, vezető beosztású, egyedülálló férfiakból áll, akik a gyakran 14 órás munka mellett nem tudnak komoly, hosszú távú kapcsolatot kiépíteni. Ők gond nélkül megtehetik, hogy akár hetente több alkalommal is kifizessék azt az összeget, ami a kielégítésükhöz szükséges.

Hobbi

Mert a változatosság gyönyörködtet, mert szeretik csinálni, mert élvezik csinálni, és azért csinálják, mert csak.

Hozzászólások

 • 2009.12.28 09:05:45tom sailor

  Az utszéli kategória van szem előtt, de dolgoznak a szakmában szép, intelligens lányok, akik sokkal tisztábbak, ápoltabbak, mint a legtöbb nő.

 • 2009.12.28 09:22:224ttys

  amíg a különböző szexuális vágyakat a cikk csak perverzióként említi addig aligha várható az, hogy gazdájukban csökken a gátlás. egyébként nagyon rosszul hanyagul, félvállról megírt cikk, féligazságokkal.

 • 2009.12.28 09:31:24Viktor H

  Kurvázni jó dolog , de persze nem olcsó ...

 • 2009.12.28 09:36:36m.maria

  Azért én nem tennék egyenlőségjelet a luxuskurvákat megfizető, és azért minőségi kiszolgálást kapó élet császára közé, és az közé aki szerencsétlen szexproli szolgáltatásait veszi igénybe. Én szerintem ahhoz gyomor kell hogy valaki a meleg autójában ülve egy ilyen utca szélén miniszoknyában a minusz húsz fokban fagyoskodó szerencsétlennek fizessen a nem tudom miért. Ez még csak nem is hatalomvágy kiélése, hanem simán embertelenség. Aztán amit kap azt meg is érdemli.

 • 2009.12.28 09:41:32Karl von Möseberg

  Ebben igazad van , m.maria.Útszéli lotyókat igénybevenni valóban tré dolog , de azért még van pár kategória köztük és a luxuskurvák között.

 • 2009.12.28 09:47:55pcr

  Koronázzátok már meg az összes prostituáltat , meg a striciket és az ilyen szolgáltatásokat igénybe vevő perverz , valahol agyilag hibás férfiakat is..............

 • 2009.12.28 09:48:11don pedro

  gagyi poszt

 • 2009.12.28 09:48:16Szalacsi Dezső

  Na most már eztet is tudományosan kimagyarázták.

 • 2009.12.28 09:55:41Squid

  Mondok még egy okot:
  Sunázni jó.
  Ennyi
  Mellesleg a kurva olcsóbb mint a feleség, ha nem visszük tulzásba...
  he-he

 • 2009.12.28 10:00:13Edward Nygma

  A pillangóknál nem a szexért fizetsz, hanem az idődért. Hogy nem kell előtte vacsizni, moziba vinni, utána meg nem kell tutujgatni. És nem fáj a feje, és nem görcsöl épp a dereka és nem ontja rád a napját.

 • 2009.12.28 10:10:40Mintapolgár

  Az ingyen szex mindig drágább, hát ezért...

 • 2009.12.28 10:29:18m.maria

  Egyébként furcsállom hogy a pszichológusnak a legalapvetőbb ok nem jutott eszébe, hogy miért mehet valaki kurvához.
  Énszerintem azért és most vegyük a legideálisabb luxuskurvát, aki mindenben tökéletes, hogy arra a kis időre azt képzel bele abba a nyomorult másik emberbe, amit csak akar, és még el is hiszi. Mert idő sincs rá hogy kiderüljön az igazság, aztán ha visszajár ez nem változik mert az igazság soha nem derül ki, meg nem is fontos, hiszen éppen az illúzióért fizet.
  Én egyszer láttam egy amerikai amúgy felejthető filmet, amiben azokra a férfiakra vadásztak a rendőrök akik prostituáltaknak fizettek és aztán jól megbüntették őket. És ez volt az érdekes hogy a büntetés az volt hogy előadásokon kellett részt venniük, ahol prostituáltak beszéltek az érzéseikről. Amiből az derült ki hogy mennyire utálják amit csinálnak és azokat akik ezért fizetnek, és így az illúzió kipukkadt mint egy rossz koton és maradt a szürke valóság.
  Hogy bizony az a nyomorult nő akármilyen luxus veszi is körül bizony már hányinger kap a huszadik baromtól aznap aki úgy kezeli mint egy tárgyat, akármennyit is fizet érte, és akárhogy is játsszák azt hogy nem.

 • 2009.12.28 10:30:50blondie

  gyalázat, hogy ilyen középkori szemlélettel pszichológus lehet ma valaki : (

  Miféle érv az, hogy a prostitúció "mindig volt, mindig lesz"?! Pedofilok is mindig voltak, mégis küzdünk a jelenség ellen... (alas, a prostituáltak a "szakmába" való bekerüléskor átlag 14 évesek, szóval ne tessék felháborodni a két jelenség párhuzamba állításán...)

  Igazából a hatalomvágy az egyetlen "elfogadható"érv, hiszen az összes többi szükségletet ki lehet elégíteni anélkül is, hogy fizessünk érte (pl. a csúnya pasik is találnak partnert és vannak nők, akik az extrém szexet szeretik - zsák a foltját...)

 • 2009.12.28 10:36:19Abrash1965

  Velem van a baj, de a kurváktól pont azt nem lehet megkapni, amiért jó élni.
  Edward Nygmára reagálva, de csak az összeszedettség kapcsán:
  Aki képes normális kapcsoltra, az élvezi a vacsit, mozit, tutujgatást, derékmasszírozást, a nettó b@szás mellett.
  Ettől persze kurvákra van/lesz igény. Ahogy a kurvázók pénzére is.

 • 2009.12.28 10:38:43Bona Fides

  Poll értelek. Megnyugtattál. Azt azért kétlem, hogy a magyar férfiak általában és rendszeresen igénybe tudják venni az általad említett kategória szolgáltatását. (Nyilván van egy réteg.)
  Talán itt a beszélgetés, vagy vita alapja sincs tisztázva: mit értünk a kurvázás fogalma alatt? Nem hiszem, hogy a "luxuskurvát" az anyósülésen akcióztatják.
  A kereslet-kínálat arány alapján viszont úgy gondolom, hogy sokkal több lepukkadt, sokadosztályú kurva dolgozik a piacon, mint luxuskurva. A ezekhez gyomor kell. Hogy van ennyi jógyomrú pasi? Hogy ezek mind megéljenek, stricistől... Milyenek lehetnek a nőik otthon, ha ezekre vágynak???

 • 2009.12.28 10:39:25m.maria

  És tovább folytatva a gondlatmenetet, épp azok az emberek kedvelik szerintem ezt, akik amúgy a hétköznapi életben is ilyen semmilyen emberi kapcsotokban élnek, mondhatni a mindennapi kommunikációjuk is ilyen elkurvult. Ezért már fel sem tűnik hogy az a helyzet más lenne, hiszen a barátaival, vagy a feleségével vagy a gyerekével sem ápol mélyebb kapcsolatot akkor mi lenne a probléma. Sőt egy ilyen fizetett órába több érzést képzelhet bele mint a hétköznapi kapcsolataiba, mert nincs meg a veszélye hogy kiderül hogy nem igaz.

 • 2009.12.28 10:39:47pálinkásbutykos

  unalmasak.ennyi.

 • 2009.12.28 10:41:17Raszputin

  A pasi szó továbbra is iszonyat. MIntha egy pizzazabáló,dagadt nő,vagy egy affektáló buznyák írná ezeket a cikkeket...
  Amúgy én nem fizettem még soha a szexért,és nem is szeretnék,de ismerek olyat,aki igen. Ismertem.

 • 2009.12.28 10:43:37Viktor H

  Nem tudom mi a frászt kell ennyit analizálni a dolgot .. kurvához azért jár a Férfi ,mert baszni akar ! Ennyi!
  A kurvázás általában nem azt jelenti ,hogy fószer kipöfög az útszéli picsához és szopat egyet hanem tárcsáz egy számot aminek a végén általában egy luxus csaj van aki egy óráért elkér 20ezret és cserébe azt csinálsz amit megbeszéltetek !
  Vannak kurvák akik megalázónak érzik ezt ,de azok rendszerint nem önszántukból csinálják és nem szexmániásak . Voltam már egy pár Hölgynél és egyik sem fanyalgott , hogy neki de rossz - pedig volt pár rossz tapasztalatuk -,mert azért ha kiszámoljuk akkor havi 500ezer megvan ..
  Nem kell ezt a dolgot túl misztifikálni.
  A csajozás ésa kurvázás közt anny a különbség ,hogy kurvázásnál biztos ,hogy lesz zsákmány :-))
  ( zsákmány = coitus )

 • 2009.12.28 10:44:21Bona Fides

  Abrash, én is úgy gondolom, hogy egy igényes pasinak nem elég a nettó b. (Ezért veszélyesebb egy mutatós kolléganő, mint egy kurva.)
  Tehát a nőt inkább az zavarja, hogy a kurvázás a párja igénytelenségének a fokmérője.

 • 2009.12.28 10:44:24pálinkásbutykos

  érdekes,miért a nők firtatják ezt a kérdést.

 • 2009.12.28 10:44:29Viktor H

  Raszputin:

  Mindenki fizet a szexért ... ingyen szex nincs ...

 • 2009.12.28 10:46:03pálinkásbutykos

  jah,már őseinknek is minimum egy mamutfelsálba került.

 • 2009.12.28 10:50:13Bona Fides

  Viktor H! A párjával is baszhat a férfiember. És azzal még mást is lehet csinálni/csináltatni: megmasszíroz, simogat, manikűr/pedikűr, ápol, ha beteg vagy, kulturprogam, beszélgetés, stb....

 • 2009.12.28 10:51:32Bona Fides

  Butykos! A férfiak csinálják, a nők firtatják. Miért a férfiak firtatnák???

 • 2009.12.28 10:54:18tom sailor

  Bona Fides:
  Vagy nem. Mondjuk, neki olyan jutott, aki csak piszkálja és baszogatja...

 • 2009.12.28 10:56:22Viktor H

  Bona Fides:

  Hogyegy hasonlattal éljek az egyik fából hegedű lesz a másikbül balta nyele .
  Egy kurva nem ugyanarra szolgál ,mint egy barátnő .
  Teszem azt egy elfoglalt üzletember aki amúgy szexmániás tuti nem fog csajozással szarozni mikor netröl kinézhet egy bombázó kurvát magának és jó pézért meg is kaphatja .
  Nem kell a prostikat lenézni , nekik is megvan a helyük a társadalomban

 • 2009.12.28 11:02:09Bona Fides

  tom sailor! Az olyat azonnali hatállyal le kell cserélni.

 • 2009.12.28 11:04:00Laceeka82

  Nah, látszik, hogy nő irta a cikket...AZ IGAZI OK: nagyon egyszerű, nem kell a mai lányos magazinok által teljesen elhülyített picsák marhaságait hallgatni ahhoz, hogy dugjak egy jót, és nem kell rá költeni egy kurvázás árának a tripláját, hogy megdughassam. Ja, és még mire oda eljutunk, kiderül, hogy ezt meg azt ő nem csinálja, s fekszik, mint egy fadarab---> élvezd a testem....KÖSZ! Hát ennyi a nagy titok...Minden ismerősöm kurvázik, és nem azért, mert nem tudnak csajozni, hanem azért, mert éppen semmi kedvük nincs idiótaságokat hallgatni, és pénzt kidobni az ablakon egész este a nagy büdös semmiért.............

 • 2009.12.28 11:11:54Bona Fides

  Grigorij! Magam is úgy gondolom, hogy korunk asszonyai már nem úgy viselkednek a hitvesi ágyban, mint nagyanyáink (csak sötétben, hosszú vászon hálóingben, kizárólag gyermekáldás céljából), tehát orál, anál, francia és miegymás otthon is általánosságban megadatik.
  Viktor H! Azt hiszem, hogy itt most nem a pénzzel kibélelt, utazó ügynökök, vagy a független, elfoglalt üzletemberek vékony rétegéről beszélünk, hanem a párkapcsolatban élő, átlagos magyar férfiakról, akik minimálbérre vannak bejelentve (cca. 70%-uk ).:D

 • 2009.12.28 11:16:23Viktor H

  Bona Fides:

  Én is beletartozom abba a 70%ba :-))
  Aki csak kúrni akar párkapcsolat nélkül az prostihoz jár , aki meg párkapcsolatot keres az keres magának csajt .. ennyi az egész ... vagy még vanegy 3. verzió az az ,hogy ha párkapcsolatban vagy ,de pl a csajod nem hajlandó a zacsidat nyalogatni bőnyállal 96-os pózban ( igen van ilyen ) akkor elmész kurvához aki ezt megteszi és csak egyszer kell fizetni és nem kell ezért másik csajhoz járnod aki utána smsezik majd veled meg hivogat rosszkor stb.

  Ennyi de télleg.

 • 2009.12.28 11:17:07Bona Fides

  Uraim! Talán olyan társaságba kell járni, ahol nem a "szanaszét szolizott szilikonos szőke" a választék. Ja! Hohy a szép,csinos, okos lányok megválogatják, hogy kinek teszik szét a lábukat....

 • 2009.12.28 11:17:31pálinkásbutykos

  szó szerint.

 • 2009.12.28 11:17:51Laceeka82

  Bona Fides, nem kell hozzá milliárdos üzletembernek lenni, hogy megtehesse és élvezze az ember. Ahogy Viktor H is írta, netről ki lehet nézni a legfullosabbat (aki a playboy címlapon is néha megállná a helyét....) és legdrágább esetben 20 ezerért meg van..De sokszor jóval kevesebbért. (az utcaiak említésre sem méltóak, ők az igényteleneknek jók lehetnek..) És ezek a lányok ennyi pénzért lesik minden óhajodat....

 • 2009.12.28 11:18:21Bona Fides

  Viktor H! Van ilyen? Lecserélni! Azonnal!

 • 2009.12.28 11:18:53pálinkásbutykos

  kamu duma Bona fides.

 • 2009.12.28 11:19:00Viktor H

  Bona Fides:

  Az igaz mondjuk ,hogy nem minden Nő tinimagazinokon nevelkedett hülye picsa , csak épp jól kell választani és jó helyen kell keresni .. csak hát itt jön képbe a kurvázás meg hogy mit is akarunk valojában ..

 • 2009.12.28 11:20:54Viktor H

  Bona Fides:

  Vannak csajok akik nem hajlandóak semmi áldozatot hozni pedig a seggüket is kinyaljuk ..van ilyen .

 • 2009.12.28 11:22:34Laceeka82

  ja, senki sem mondta, hogy minden nő tinimagazinokon nevelkedett, de sajnos manapság elég nagy százalékuk el van hülyítve ezek által...És ha ilyenbe szaladok bele, már a hideg kiráz tőle az első percekben......

 • 2009.12.28 11:24:06Laceeka82

  és még valami, azért tisztelem már az örömlányokat jobban, mert bizony a nők mondjuk 95 százaléka pénzért baszik.........Csak az örömlányok ezt felvállalják, s felesleges duma nélkül teljesítik maximális szinten.....

 • 2009.12.28 11:25:18Bona Fides

  Értem én, valójában az érdekel, hogy egy normál igényű, normális párkapcsolatban élő pasi miért jár (JÁR egyáltalán???) kurvához.
  Ezzel együtt az is érdekel, hogy miért fogadja el pl. Viktor H, hogy olyan partnere legyen, aki nem elégíti ki az igényeit. (Nyilván nem szélsőséges dolgokra gondolok, pl. gruppenszex, durva szex, stb.).

 • 2009.12.28 11:27:25Poll

  Bona Fides: szerintem nem teljesen értetted amire utaltam. Ez mégcsak nem is olyan egyszerű, hogy az utcai kurva igénytelen, a lakáson dolgozó meg nem. Mindkét variációban vannak olyan full extrás csajok, olyan tudással, hogy az ember füle kettéáll és persze mindkét helyen lehet találni rondákat és/vagy nevetségesen bénákat az ágyban... Ennek nincs köze sem ahhoz, hogy hol dolgozik a lány, sem ahhoz, hogy mennyiért nyújtja a szolgáltatásokat. Akit érdekel, olvassa el a kapcsolódó fórumokat, lehet kapni utcán 3 ezerért olyan franciát, amilyet 10 000 nőből 1 ha tud és ki lehet dobni 30 ezret egy órás programért luxuskörnyezetben, fogazó kurvára, aki azt sem érti, hogy mi az hogy fogaz... :)

  Az arányok viszont stimmelnek, a legszebb csajok általában lakáson dolgoznak, de pl az emlitett budakeszi úton is dolgozik több bombázó is.

 • 2009.12.28 11:28:02Viktor H

  Bona Fides:

  Nem volt olyan partnerem aki ne tudta volna kielégiteni az igényeimet nem is irtam ilyet, csak példákat emlitettem .
  De már irtunk szerintem pár érvet a kurvázás mellett .

 • 2009.12.28 11:28:10Laceeka82

  Bona Fides: a válasz nagyon egyszerű :D legutóbbi párkapcsolatomban semmi hiba nem volt, DE férfiból vagyok, s a változatosság gyönyörködtet :D:D:D Amint már Viktor H is leírta, ezek a lányok nem keresik meg utána a barátnődet, nem pakolnak ki, nem hívogatnak, nem küldenek sms-t :D És utána ugyanúgy el vagyok a barátnőmmel, sőt még jobban :D:D És soha nem derül ki semmi........Ennyi a nagy titok:D

 • 2009.12.28 11:29:41lacivagyok

  Szerintem azért mennek a férfiak kurvához, mert ott sokkal egyszerűbb nőhöz jutni, mint bárhol máshol, pláne ebben a szinglipicsaság filozófiájába temetkezett mai világban.
  Pont ahogy leírták:
  a férfiak nehezebben, vagy egyáltalán nem találnak maguk számára még rövid távra sem partnert, ennek hiányában pedig a testi örömszerzés végett prostituáltat fogadnak fel

  Aki mag partner mellett megy oda, annak a partnere elgondolkodhat rajta, hogy nem fáj.e túl sokszor a fejecskéje.

 • 2009.12.28 11:29:54Vlagyimir Iljics Uljanov

  Nos , ha egy házas férfi jár kurvához , az vagy unja az otthoni kosztot , vagy vannak bizonyos potenciális problémái ,ha a feleségéhez közeledik.Szerintem.

  Meg a kurvákhoz való járás azért is előnyös , mert nem kell amiatt izgulni , hogy a hölgyemény kielégül e. Ami első érintkeéseknél néha bizony megesik.

 • 2009.12.28 11:30:26pálinkásbutykos

  bona fides.sosem fogod megérteni mert nem vagy férfi.

 • 2009.12.28 11:36:14Poll

  "normális párkapcsolatban élő pasi miért jár (JÁR egyáltalán???) kurvához"

  Nagyon sok jár. Hogy miért, az ott van a cikkben, leginkább a végén. Vadászat, akár minden nap másik szexbombával lehet, aki lehet, hogy olyan buta, hogy elsüllyedne vele egy társaságban, viszont olyan szexi, hogy akárhol, akármikor megkivánja, ha csak meglátja. Mivel ilyen nővel együttélni, családot alapitani esze ágában sincs, viszont megdugni nagyon is, hát fizet érte. Ennyire egyszerű.

 • 2009.12.28 11:37:12lacivagyok

  "miért fogadja el pl. Viktor H, hogy olyan partnere legyen, aki nem elégíti ki az igényeit"

  Mert egyszerűbb az igényt kielégíteni a rendelkezésre álló eszközzel, mint szakítani, keresni egy új csajt, hetekig udvarolni és kb akkor rájönni, hogy az a másik csaj mit tud, ami mindig lutri.

 • 2009.12.28 11:44:27Evetke1

  2009.12.28 11:08:39Grigorij

  "Mert a pénzért - amibe a vacsora, a kirándulás, az ajándékok kerülnek - nyújtani is kellene valamit "tisztességes" hölgyeim!
  Egy kurva tizadannyiért "szeret"!!!'"

  Jahhh, Te azt várnád, hogy már az első randin "lerendezzen" valaki...ez esetben Neked valóban nem való normális nő. Isten óvjon a hozzád hasonló lelki sivár kangörcsös lúzerektől!

 • 2009.12.28 11:46:07Vlagyimir Iljics Uljanov

  Nos ,és visszatérve ezekre a kibaszott szinglikre.Ezek a "nők" valahogy nem igénylik a normális emberi kapcsolatot.Akkor inkább egy profi kurva , aki egy mozdulatával is élőt csinál a halottból.

 • 2009.12.28 11:48:13lacivagyok

  "Talán olyan társaságba kell járni, ahol nem a "szanaszét szolizott szilikonos szőke" a választék. Ja! Hohy a szép,csinos, okos lányok megválogatják, hogy kinek teszik szét a lábukat...."

  Itt a lényeg! A prosti nem válogat. Most akkor mit nem értesz? :)

 • 2009.12.28 11:49:57no comment 01

  soviet azért fenntartásaim vannak ezzel kapcsoltban,mert hiába jó a tálalás,ha már előtte teleetted magad és mégse nyalod ki a tányért..:))tehát legyen fordítva meglátjuk mennyire nyaljátok ki a tányért aztán aszerint jöhet a tálalás és a koszt..;-):DDD

 • 2009.12.28 11:55:50Evetke1

  2009.12.28 11:46:07Vlagyimir Iljics Uljanov
  "Nos ,és visszatérve ezekre a kibaszott szinglikre.Ezek a "nők" valahogy nem igénylik a normális emberi kapcsolatot."

  Értékel a lángelme, aki nő & szingli is egyben ugyebár...:D

 • 2009.12.28 11:55:54no comment 01

  mehemed nem látok a fejedbe,hogy hogy jön ide a nomen est omen,de te tudod..:)te meg inkább ezt tartsd akkor a fejedbe"Ad astra per aspera."és végül azért elismerem"Quot capita, tot sententiae."tehát nem kell mindjárt vinnyogni..láthattad,hogy viccesre vettem a dolgot..:)

 • 2009.12.28 11:56:33Poll

  "meglátjuk mennyire nyaljátok ki a tányért aztán aszerint jöhet a tálalás és a koszt"

  és ha a tányérnyalásig el se lehet jutni, mert már a vacsora szóba hozásától megfájdul a pincérnő feje? :)

  Na olyankor jön is jöhet a cipőhúzás és egy hivatásos étterem felkeresése, majd jövök szivem felkiálltással :)

 • 2009.12.28 11:57:07vica78

  "DE férfiból vagyok, s a változatosság gyönyörködtet"

  Minket nőket is gyönyörködtet a változatosság, kinek kell állandóan ugyanaz a cerka, ugyanaz a méret, nanemár! A változatosság úgy érzem minket nőket még jobban gyönyörködtet, csak nekünk nem kell érte fizetni. Barom férfiak, az élet császárai, naná!!! :DDD

 • 2009.12.28 11:59:38Bona Fides

  Akkor összegezve: ha otthon megfelelő a kiszolgálás, kisebb az esélye annak, hogy JÁR az emberem "olyan" nőhöz. :)
  Van itt egy mellékszál, ami izgat. Sokszor tapasztaltam, hogy mísz picsáknak volt nagyon rendes, odaadó pasijuk, aki olykor félrelépett, de erejét, energiáját a hülye fapina párjára fordította, míg belevaló helyes csajoknak nem akadt normális pasi. Megütötte a fülemet, hogy "van olyan nő, aki nem akar áldozatot hozni. Az már nagyon gáz, ha áldozatként nyújtja a szexet, nem pedig élvezettel...
  Volt jó szeretőm, érzelem nélkül remek szex formájában. Nehezen találtam meg az igazi páromat, jóval 40 fölött, két válás után. Akkor kellett rájönnöm, hogy a jó szex érzelmi kapcsolatban még sokkal, de sokkal jobb lesz.
  Milyen jó lett volna ezt huszonévesen elérni.
  Uraim, most lépek, mert háziasszonyi kötelességeim vannak, lévén ebédidő.
  Köszöntem a társalgást. :)

 • 2009.12.28 12:00:13Simone

  2009.12.28 02:01:01anyu
  jóéjt.. én is kimerültem, legalábbis szellemileg
  ezen rohogok mar egy ideje

 • 2009.12.28 12:00:41vica78

  "Mert a pénzért - amibe a vacsora, a kirándulás, az ajándékok kerülnek - nyújtani is kellene valamit "tisztességes" hölgyeim!
  Egy kurva tizadannyiért "szeret"!!!'"


  Aztán kérd tőle a vacsorád, takaríttasd ki a házad, mosasd-vasaltasd ki vele a ruhád, ápoltasd magad, ha beteg vagy köcsög! :D
  Nyilván nem fog menni, ezekért külön fizetned kell másnak. Tehát ennek fényében vizsgáljuk, hogy olcsóbb vagy nem olcsóbb a kurva?

 • 2009.12.28 12:01:34Evetke1

  Hogy mennyi magától elszállt önelégült 1-el kezdődő személyi számú egyed létezik...hihetetlen. Jó k****-zást, ők szeretnek titeket:D. Pfujjjjj...!

 • 2009.12.28 12:03:27lacivagyok

  Hát igen, a nőknek könnyebb szexre partnert találni. A férfiaknak nehezebb, pedig jobban akarják. És akkor valami barom azon agyal, hogy miért vannak kurvák... :)

 • 2009.12.28 12:04:28Bona Fides

  Grigorij! Biztos, hogy sok mindent azért nem értek, mert néhány diplomával vezető állásban elég jól keresek ahhoz, hogy ne legyek rászorulva egy pasi pénzére, tehát én ingyen kényeztetek orálisan és nem szívességből, hanem örömmel. :)

 • 2009.12.28 12:05:36vica78

  Egyik legjobb barátnőm magára maradt a gyerekeivel és kurvaként keresi a kenyerét. Mesélt egy-két nevetséges dolgot. Istenem, hányszor le kell gyűrnie az undorát, hogy a csökött farkatokhoz nyúljon! Aztán kidumálnak, kiröhögnek a csajokkal ti szerencsétlen seggfejek! És ti még azt hiszitek, hogy odaadóak és szexmániások! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDD

 • 2009.12.28 12:07:33Jedlik_

  vica78: nem, "mi" azt hisszük valójában, hogy ócska ribancok.

 • 2009.12.28 12:07:41Vlagyimir Iljics Uljanov

  Inkább egy csomó fizetős kurva , mint egy illúzióromboló nő , aki nagyobb kurva , mint egy prostituált .És ott a pont , dárágájá Bona Fides

 • 2009.12.28 12:08:55Evetke1

  2009.12.28 12:03:27lacivagyok

  Miről beszélsz? Menj el este bármilyen pub-ba/szórakozóhelyre, 10-ből 8 nő egy pia után már az ágyadban köt ki, ha ez életed legmagasztosabb vágya. Ez járja manapság. Hivatás nélkül is sok a k****...túlzottan is...

 • 2009.12.28 12:10:30vica78

  12:07:33 Jedlik_
  Akkor nincs gond, de olvastam itt egy-két kommentet amiből nem ez jött le.

 • 2009.12.28 12:10:42Simone

  vica

  en kurvak oldalan allnek, mert az is egy munka, es inkabb tisztesseges tiszta helyre,pl a baratnodhoz menjen a faszim- ha meg akar csalni ugyis megcsal, mint egy repedtsarku, drogos, diszkopatkany kis rothadasgeci paraszt kurva szopja le-vagy egy eppen divatos ''entellektuell ''helyen a magat szinglinek aposztrofalo, feminista, de egyebkent baszatlan riherongyok masszanak ra

 • 2009.12.28 12:10:52pálinkásbutykos

  amíg lószar van veréb is van.ez ennyire egyszerű.

 • 2009.12.28 12:10:58Viktor H

  vica78:

  nem akarok a lelkedbe gázolni ,mert attól ,hogy néha kurvához járok még normális férfi vagyok normális igényekkel ,de azthized mhogy mi nem csináljuk ugyanezt a Nőkkel? :D Szerinted mikor egy férfi megkéri a barátnőjét ,hogy hadd videózza azt nem mutatja meg a kollégáinak barátainak ?:D

 • 2009.12.28 12:12:27vica78

  12:10:58 Viktor H
  Jaj lelkem, azt hiszed nem tudom? Mi ugyanezt tesszük és röhögünk rajtatok, semmivel nem vagytok, vagyunk különbek.

 • 2009.12.28 12:12:31Jedlik_

  Simone: Húha, ez nagyon valóságszagú volt.

 • 2009.12.28 12:13:27Poll

  vica78: szerintem a stilusod elviseléséhez sokkal erősebb férfi gyomor kell, mint egy prostinak :)))

  Fröcsögsz, seggfejezel, a gyomrom felfordul az ilyen "nőktől". De gondolom jópáran lecseréltek már olyan "undoritó" kurvára sokpénzért, onnan ez a nagy fröcsögés.

 • 2009.12.28 12:14:21Viktor H

  vica78:

  Akkor meg minek a lenéző szöveg ?:D Mint mondottam vala nem akarok személyeskedni ...
  És amúgy épp a röhögéssel van baj , de az mégszebb ,hogy van Nő aki megteszi azt amin amúgy nevet a barátnőivel , hadd ne soroljam .

 • 2009.12.28 12:14:22Vlagyimir Iljics Uljanov

  Imádlak , Simone !

 • 2009.12.28 12:14:52vica78

  12:13:27 Poll
  Azt gondolsz, amit akarsz. Nem vagy senkim, nem érdekel a véleményed. Bocs. :D

 • 2009.12.28 12:16:04vica78

  12:14:21 Viktor H
  Nincs lenéző szöveg, elmondtam a véleményem a változatosság gyönyörködtet nézetről. :D

 • 2009.12.28 12:16:36Illes

  "nagy ritkán jutnak hozzá perverziójuk kielégítéséhez. Ilyenek például az orális"
  Hát nem tudom, eddig még ezt oda-vissza sose minősítette egy partnerem se tusolás után perverziónak...

 • 2009.12.28 12:18:08Jedlik_

  2009.12.28 12:14:52vica78

  "12:13:27 Poll
  Azt gondolsz, amit akarsz. Nem vagy senkim, nem érdekel a véleményed. Bocs. :D"

  Még lehet.

 • 2009.12.28 12:18:59pampalini20

  Ez is csak azt bizonyítja, micsoda,a patriarchátus kiszolgálójává züllött nullák a mai pszichológusok, már tisztelet a kevés kivételnek.
  A nők ugyanolyan emberek, mint a férfiak, hogy ennyire elcsúszott az egyensúly, az a pénz nagyon eltérő birtoklásának következménye.
  A nőkkel ingyen születnek, neveltetik az emberi utánpótlást világszerte mindenütt a férfiak uralta társadalmak.
  Aztán az így összejött pluszpánzükön megveszik kilóra a másik nem legszerencsétlenebb példányait.

  Mert ugye azt egyik se szeretné, ha az ő lánya lenne kurva.

  Alapjaiban elbaszott ez a rendszer, beteges önképet ad a férfiaknak.
  Nem hiszem a noname félék meséit az alázásmentes prostiszexről, amikor bármely pornófilm éppen erre van kihegyezve a végletekig.

  Így oltják a hamis vágyakat, hamis nőképet és ünképet a kamaszfiők fejébe.
  Aztán jönnek az áldott pszichológusok, akik ezeket a mesterséges torzulásokat természetesnek kiáltják ki.
  Menjenek a ... naoda. Ők. Mert ők igazán odavalók.

 • 2009.12.28 12:19:11Simone

  Viktor H, te azert jarsz kurvahoz, ha jarsz...mert kell az egodhoz kicsim;DDD

  -amugy Yvette, puszi-

 • 2009.12.28 12:19:31pcr

  Filmezés meg egyebek:
  Egyesek itt Roman Polanski dicsőségére pályáznak.

 • 2009.12.28 12:20:29Simone

  Uljanov-am legyen-en is imadlak-de szopni nem szopok most:DDD

 • 2009.12.28 12:21:14Jedlik_

  2009.12.28 12:18:59pampalini20

  "A nők ugyanolyan emberek, mint a férfiak"

  Ne is haragudj, már hogyan lennének? Egyiket megbasszák a másik meg megbassza. Ez az alapvető különbségek egyike.

 • 2009.12.28 12:21:32Laceeka82

  látod, Viktor H, Simone jobban tudja, hogy te miért is kurvázol.. :D:D:D:D:D:D:D:D

 • 2009.12.28 12:22:28Zigomer Trubahin

  Vicuska, látom, eszméletlen pörgős, menő csajszi lehetsz, és barátnőd is valami eszméletlen menő csaj, csak éppen a válása miatt mostanában undorító farkakat szop pénzért. Örülök azért, hogy a világképe nem rendült meg.

 • 2009.12.28 12:22:59pamut

  Vica78:
  Szóval a barátnőd kurva lett, és még ő kacarászik másokon? Tükörbe nézés helyett kompenzál? Gyerekeinek mekkora trauma lesz, ha rájönnek, hogy az anyjuk egy kurva? És mit csinál majd a barátnőd 5-10 év múlva, elhasználva? Elmegy a mekibe krumplit sütni?

  Komolyan szívszorító szánalom ez az egész, valaki családanyaként kurvázásig süllyed, és még ő röhög ki másokat...

 • 2009.12.28 12:23:17Viktor H

  vica78

  A vélemény tudod olyan ,mint a seggluk .
  Attól függetlenül amit mondtál miszerint a kurva barátnőd vihorászva meséli el ,hogy kinek milyen csökött és milyen perverz dolgot kért hát inkább egy kurva beszéljen ki a hátam mögött ...

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés