Szűz feleségre vágynak a kiélt, macsó férfiak

2010. január 12., kedd 14:55
A szexuálpszichológus szerint bár sokan úgy vélik, az önmegtartóztatás korszaka lejárt, a férfiakban még mindig ott a konzervatív értékrend, a birtoklási vágy és a hiúság. A többség nem akar olyan partnert hosszútávú kapcsolatra, aki ugyan észveszejtő az ágyban, de egy hadsereg ment végig rajta. A szűzek ideje nem járt le.

Miután az interneten sorra bukkantak fel olyan lányok, akik szüzességüket árverezték el, és úgy tűnik, az olvasóinkat is nagyon foglalkoztatja a téma, felmerült bennünk a kérdés, hogy manapság, a szexuális szabadosság idején milyen értékrendet képviselnek a szűz lányok, és van-e még értelme a kérdésnek, hogy valaki szűz-e vagy sem.

Konzervatív értékrend, birtoklási vágy és hiúság

„Régen, nagyanyáink korában úgy nevelték a lányokat, hogy az ártatlanságukat meg kell őrizniük a férjüknek, hiszen az a legszebb nászajándék lehet. Azt hihetnénk, ma már ennek nincs igazából nagy jelentősége, de azt gondolom, hogy sok férfiban még a konzervatív értékrendek működnek és szeretnék azt az élményt megragadni és állandósítani, hogy az ő kedvese vele szexelt legelőször” – magyarázta a Velvetnek Rusz Edit szexuálpszichológus. „Ha házasságra vagy hosszú párkapcsolatra gondol egy férfi, akkor sokszor megfogalmazódhat a fejében az, hogy talán jó lenne – annak ellenére, hogy nagyon modern világban élünk - hogy annak a szép nőnek ő legyen az első kedvese.

Viccesen szoktuk is mondani, és van benne igazság, hogy ha egy férfi megkérdezi a nőtől, hogy hány szexuális kapcsolata volt az életében, az okos nő azt mondja, hogy egy, rajtad kívül - mert a férfiak nem szeretik, ha előttük többen is merítették kéjüket az imádott nőbe” Rusz Edit szerint valamilyen szinten közrejátszik ebben az évezredek alatt bekódolt férfiúi hiúság is. Ezzel szemben a szakember véleménye az, hogy sokan mégis félnek a szűz nőktől, és inkább olyan nővel kezdenek, akinek azért van valamiféle élettapasztalata. „Egyesek nem szívesen vállalkoznak arra, hogy ők törjék föl azt a diót (még ha aranyból is van).”

virgin4

A macsó szüzet akar, a félénk szexistennőt

És ön?

A szakember szerint nem törvényszerű, de érdekes mód pont a macsó típus az, aki egy idő után inkább a szűz, vagy a szűzies nők felé orientálódik. „Vagyis a férfiasabb férfiak, akik sok nőt kipróbáltak életük során, és nagyon jó kezekbe kerülve élték meg a szeretkezésnek és a szexualitásnak minden pillanatát, lehetséges, hogy egy idő után éppen ettől a sok élménytől megcsömörödve úgy gondolják, hogy egy szűzi tisztaságú feleséget akarnak maguknak, és egy másmilyen életformát szeretnének megélni. A másik kategóriába esnek azok a férfiak, akik eleve szerényebbek, passzívabbak. Számukra izgalmasabb és biztonságosabb élményt jelenthet, ha a nő már tapasztaltabb, tehát valamilyen szinten tud segíteni abban, hogy a gátlásait le tudja győzni.”

Összegezve Rusz úgy véli, a férfiakban benne van a birtoklási ösztön: nem szeret osztozkodni, nem szereti azt, ha a feleségén/leendő feleségén már egy hadsereg keresztülment. „Azt a régi ideális nőt szeretné megtalálni a valóságban is, aki az anyaságnak, a feleségnek, a tökéletes párnak a szimbolikus megjelenítése. Bár azért azt is elmondhatjuk, hogy a szüzesség és a jó szexuális partner nincsen szinkronban, egy kapcsolatban viszont az a jó, ha a feleség egy dögös szerető is tud lenni, a választásnál hosszútávra a megbecsülhető, a klasszikus női szerepet vivő feleségtípust akarják inkább.”

virgin3

"A saját igények szerint lehet nevelni"

“Szüzességből ügyet csinálni, ha nem vallásos valaki, baromság. Ez ugyanolyan birtoklásvágy, mint az oktalan féltékenykedés”- mondta el véleményét a Velvetnek egyik olvasónk. A harminckét éves Barnabás azok közé a férfiak közé tartozik, akiknek teljesen mindegy, milyen színes szexuális múlttal rendelkezik a kiválasztottja, ha jó vele lenni. Azt viszont hozzátette, hogy a szűz lányok jóval ügyetlenebbek az ágyban, ami egy egyéjszakás kapcsolatnál csalódás is lehet, hosszútávon pedig sok türelmet és figyelmet igényelnek tapasztalatlanságukból kifolyólag.

Ön szeretne szűz partnert?

Másik interjúalanyunk, a huszonkilenc éves Péter a szűz csajok mellett szavazott, és némi vitatkozás után beismerte, hogy bizony, az ő elvárásai mögött is leginkább a birtoklási vágy, és némi féltékenység áll. “Az a nő, akit feleségül veszek, aki gyerekeim anyja lesz, az ne legyen kurva” – fejtette ki a véleményét, noha kiderült, hogy ezzel szemben ő nem az önmegtartóztatás példaképe. “Egy-két éjszakára mindig talál az ember magának nőt, ne azok nem is valók többre. Egy szűz lány esetében talán az első alkalom nem a legkiemelkedőbb szexuális tapasztalat, de idővel a férfi akár tanítómesterré is válhat, és nincs is annál job, ha van valaki, akit a saját igények szerint lehet nevelni.”

Hozzászólások

 • 2010.01.12 16:41:11CeRkoF

  jaja
  De milyen értékrendek vannak már itt XD

  Am meg sztem az a lényeg h szeresd az illetőt .

 • 2010.01.12 16:41:20Pong

  A seggbekuki meg fellációt szeretik azok a nők is, akiknek meg kell mutatni, hogy hol van a klitorisz.

 • 2010.01.12 16:43:30akárki

  "Egy-két éjszakára mindig talál az ember magának nőt, ne azok nem is valók többre." - hát apukám te se nagyon.

 • 2010.01.12 16:44:13Pong

  @ kyskalacs .

  Kurva, aranyos kisleány, durva szakmai felkészültség, s anya, o világ atlaszai ti nök.

 • 2010.01.12 16:44:15kangep

  @arconfosom: még az kéne hallod. :D

 • 2010.01.12 16:44:28tengerzold

  Nekem volt egy hívő katolikus barátnőm ( nem "úgy" barátnőm :D ), aki elmondta nekem 20 áévesen,hogy mindent csinál a barátjával, csak "azt" nem.Akármit is jelentett ez.Aztán 25 évesen férjhez ment.Szűzen.:)))

 • 2010.01.12 16:45:27atpijkamo

  Szeretem, ha valaki más kitapossa nekem az új cipőmet. Széttaposott cipőt viszont nem hordok.

 • 2010.01.12 16:54:20tomsawyer

  Na, jó...Én első alkalommal csak következőt csekkolom:
  1. Férfiak számának büntetőügyekben alkalmazott, bírósági eljárásan elsajátított keresztkérdésekkel történő ellenőrzése.
  2. Szexujális ismeretek feleletválasztós kitöltős teszsorral történő felmérése.
  3. Lexikális tudás szúrpóbaszerű, és három kifejtendő esszékérdésben történő tesztelése.
  4. Szemérmesség és erényesség a TomSZ Prvokációs Kiskáté tartalmának általam történő spontán és imrovizatív jellegű felmondással való trenírozása és tesztelése.
  5. A TomSZ Morális Almanach ismertetése, és ekvivalenciájának Stoelting CPS típusú computeres poligráffal történő rövid tesztelése.
  6. Tolerancia-küszöb improvizatív bekérdezésekkel, és szituációs gyakarolatokkal való felmérése.
  7. Ápoltsági faktor, CKM-képesség és stylist alapismeretek optometriális módszerekkel történő alapos felmérése.
  8.Pszichológiai alkalmasság Rorschach-teszttel, és MACH-teszttel történő átfogó felmérése.
  9. IQ, EQ, AQ teszt és nyelvi teszt, 6 nyelv szügséges, de elégséges ismerete (ennél több esetében komplexusom lenne, az kellemetlen:D)
  10. Végül a VELVET-összes rákérdezésekkel, és posztírók munkásságnak és top10 posztjának feleltetésével történő kikérdézése.
  Ennyit várok el. Mert nálam a belső értékek dominálnak.

 • 2010.01.12 16:54:4948

  Egyre valószínűbb, hogy nincsen érzelmi intelligenciám...
  Azért egy ilyet ide biggyesztek, most tanultam LOL

 • 2010.01.12 16:54:56tomsawyer

  eljárásban

 • 2010.01.12 16:55:18emesemese

  Azért valljuk be a sexnek van némi köze a kapcsolat minőségéhez. Nem hiszem hogy jól érezném magam ha a nájsz éjjszakán derülne ki hogy bizony valami nagyon nincs rendben a taggal vagy csak szimplán nem illünk össze.

 • 2010.01.12 16:55:52lúzer_

  Veér Farkas

  Lux Elvira 81 éves, mégis hogy kellene ebben a korban kinéznie? Mint egy tüzelő szukának? :)
  Persze az életkora nyilván befolyásolja a hozzáállását, értékrendjét.

 • 2010.01.12 16:56:04tomsawyer

  szükséges ehh..elírtam

 • 2010.01.12 16:57:09magique

  Akkor lenne bármi alapja az ilyen pasinak felróni a-szerinte-nagyszámú partnert, ha maga is önmegtartóztatott addig. Különben szája lapos legyen, mint a kiskacsáé. Rusz Edit meg más ostobaságokat is szokott terjeszteni időnként.

 • 2010.01.12 16:57:11Veér Farkas

  Egyébként nem ártan egy olyan választási lehetőség sem, hogy nem szűz, de nem is kurva.

  Tudom, hihetetlen, de vannak ilyen nők is, akik nem szűzek ugyan, de mondjuk 10-nél több pasival nem dugtak.

  Lehet, hogy kisebbségi komplexus, de azért mondjon bárki bármit, nem igazán jó érzés az, ha mondjuk a pesti oldalon élő 15 és 115 év közötti férfiak mindegyike saját tapasztaltból tudja a csajodról, hogy milyen belülről, és hogy szopik.

 • 2010.01.12 16:59:53Traktorka

  Most mi a gond luksógorsággal?:D

 • 2010.01.12 17:01:07lúzer_

  "de mondjuk 10-nél több pasival nem dugtak"

  Miért egy szám a határ? Sokkal inkább a hozzáállás, igényesség határozza meg, hogy kurva vagy sem, szvsz.
  Kevesebb mint tíz partnerrel a háta mögött is lehet valaki ribancoid alkat.

 • 2010.01.12 17:01:29Pong

  @ tomsawyer

  A leányok csak örülhetnek egy ilyen igényes embernek, egyébként meg aztakurvamennyitirtál.

 • 2010.01.12 17:02:21tomsawyer

  3-5 fickó az ideális.
  6-ig elnézem.
  Az fölött gyanús.
  10 fölött nemzetbiztonsági III-as fokozat.

 • 2010.01.12 17:02:45Lucidum intervallum

  A szűztől már elválltam.
  A következő qva lesz..
  Mert qvából lesz a legjobb feleség! :-p

 • 2010.01.12 17:02:53lúzer_

  Jut eszembe.
  Közvélemény-kutatás: szop vagy szopik?
  Szerintem a nő szop, a kisbaba szopik, de azért nem fogadnék rá.

 • 2010.01.12 17:03:11tomsawyer

  grafomán vagyok.
  Szedek rá gyógyszert is...

 • 2010.01.12 17:05:36tomsawyer

  szopra szavazok
  1 szavazat

 • 2010.01.12 17:05:54Veér Farkas

  2010.01.12 16:05:27Erenya:
  Érzelmi intelligencia később sincsen (ez EQ-ban szerinted melyik betű az intelligencia rövidítése?).
  Az érzelem és az intelligencia ugyanis egymást kizáró tényezők egy fogalmon belül.

  Gondolom, érzelmi hányadosra gondoltál (ami mondjuk szintéán baromság, de hát a cihológusoknak is kell valamivel szórakozni).

 • 2010.01.12 17:05:58magique

  Cooper82

  Nem kell, hogy egy férfi szűz legyen, amikor nősül, na de nekem olyan férfi sem kéne, akin - idézem - "végigment egy hadsereg". Mert ez a háttér magáért beszél.
  Van olyan ismerősöm, aki most lesz 24, de ha 4 kezem lenne se tudnám rajta megszámolni hányan mentek végig már rajta. Az ilyen férfi csak arra jó, hogy megdugják aztán dobják a francba. Egye meg amit megfőzött!
  Én tisztelem az olyan férfiakat, akikben még van tartás és nem dugatják magukat agyba-főbe minden jöttment hülyével, aki bepróbálkozik náluk. Néha egy nap sem telik el az első találkozás után, aztán már megfekszenek az illetőnek. Az ilyen férfiakat én semmire nem tartom.

 • 2010.01.12 17:06:55tomsawyer

  improvizatívból is kimaradt a pé...engem ezek a dolgok frusztrálnak de végülis szarok bele.

 • 2010.01.12 17:10:1448

  Ha egy lány 16 évesen elveszti a szüzességét és 26 éves korára túl van tíz férfin, akkor az évi egy fickóra jön ki átlagba. Ez azt jelenteti, hogy egy évnél tovább nem volt jó neki senki, vagy ő nem volt jó tízből egynek sem. Ennek oka lehet: hogy ő a gázos, vagy csak szimplán szarul választ, ami viszont utalhat értékrendbeli, neveltetési, lelki problémákra. A 10 férfi 10x1éves lebontásban meg még az ideális eset...

  VAGY: nem kell neki komoly kapcsolat, csak a szex. Ez is egy hozzáállás(kamu), de had döntse már el valaki, hogy kell-e neki ilyen hozzáállású lányka vagy sem.

 • 2010.01.12 17:10:17tomsawyer

  magique

  Férfin nem tud végigmenni egy hadsereg.

 • 2010.01.12 17:10:21I.puntschu

  Az a kék csaj egy szűz?

 • 2010.01.12 17:10:29Veér Farkas

  2010.01.12 16:15:23Dövan:
  Igen, én pl. azért, mert mind a 4, de még a többi is.

 • 2010.01.12 17:12:08Veér Farkas

  2010.01.12 16:16:45gregorik
  "az egyik szűz bnő annyira szűz volt, hogy majd' egy év együttlét alatt se adta oda magát nekem."

  De legalább jól szopott?

 • 2010.01.12 17:12:59lúzer_

  48

  Az ember hozzáállása változik... Gondolom, te sem ugyanarra vágytál, nem ugyanúgy gondolkodtál 15 és 30 évesen.

 • 2010.01.12 17:15:08Veér Farkas

  2010.01.12 16:14:56allahdamit:
  A szex általában jólesik. Lehet, hogy újat mondok neked, de a nőknek is.

  Szóval a te normáid szerint az lenne a helyes, ha bárkivel, aki leszólítja, menne is dugni. Akár egyszerre többel is, mert ugye egy nő általában több menetet bír, mint egy férfi.

  És ugye ha egy legalább átlagosan kinéző nő odamegy egy férfihoz, hogy dugni akar vele, nem lenne-e kedve, az esetek kb. 99%-ában igenlő válazt kap.
  Ha egy átlagos kinézetű férfi teszi ezt, kb. az esetek 3%-ában kap igenlő választ.

  Nem tudom, fogod-e, miről brekegek itten.

 • 2010.01.12 17:15:48tomsawyer

  magique
  És férfi nem dugatja magát.
  Kivéve, ha homorék.
  Ezt azé' tisztázzuk.

 • 2010.01.12 17:15:5448

  Majd négy év múlva megmondom. :)

 • 2010.01.12 17:16:32Yvettebabacool

  Szűz feleségre vágynak a kiélt, macsó férfiak

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • 2010.01.12 17:18:03tomsawyer

  Nagyon frusztrál, hogy Veér Farkassal értek egyet.
  Pff...kicsit émelygek is.
  ööhhhbbbbrröööáááá

 • 2010.01.12 17:18:16magique

  tomsawyer

  Már hogyne tudna. Pesze ha hímsovénkodunk szokás szerint, hogy a férfi aktívan dug, a nő meg megdugódik (ami ugye számára nem is élvezet, sőt igazából max testben van ott, legalábbis ha rendes nő) akkor igazad van. De vannak nem "rendes nők" akik aktívan vesznek részt a szexben, sőt akár ők végzik a meló oroszlánrészét, úgyhogy lazán kijelenthető hogy végigmegy a pasikon. (:

 • 2010.01.12 17:18:38tomsawyer

  Nono Baba.
  Nono!:DD

 • 2010.01.12 17:21:06Pong

  Azért férfiakon is átmegy néha a hadsereg, ez olyan kiskatona betörési ritus, oroszoknál megy ezerrel.

  S egen, van mikor a menyasszonynak fasza van, engem is eröszakoltak meg nök, azóta csak szüzzel, mert porcelánbaba(nem mozog) fetisem van.

 • 2010.01.12 17:22:46énis

  a szopat és a szoptat valamint a fogazás és fogzás között mi az összefüggés??


  amúgy a szűz férfi vicc kategória..

 • 2010.01.12 17:22:51tomsawyer

  magique

  én arról vagyok itt híres, többek között, hogy nem vagyok hímsoviniszta, sőt nagyon utálom, ha valaki az.
  De dugni, a férfi dug.
  Ez van.
  Egyszerűen fogalmilag kizárt, hogy nő dugjon, kivéve, ha felcsatolja a műbránert.
  Dugni csak lyukba lehet.:DD Vagy hogy mán'hogy van, no...
  Ha nem az ánuszát baszogatod, a komádnak, akkor bizony te vagy dugva, és ő dug.

 • 2010.01.12 17:24:02lúzer_

  tomsawyer

  A prosztatamasszázs határeset :)

 • 2010.01.12 17:24:35tomsawyer

  Erőszakolni erőszakolnak nők is.:DD
  Az igaz.

 • 2010.01.12 17:24:48Geolány

  2010.01.12 17:10:1448: Jaj, nehogy már tinikorban átlagosan 1 éves kapcsolat rövid legyen? Rövid egy felnőtt házasságban. De a tinik még önmagukkal sincsenek barátságban, nemhogy tartósan egy másik tinivel, hagyjuk már ezt...

 • 2010.01.12 17:24:5148

  magique:

  Egyszer találkoztam egy lánnyal, aki azt mondta, hogy "így meg úgy megdugtam egy pasit" és nem a felcsatolós dologra gondolt, hanem sima szexre.
  Hát nem csak én találtam szánalmasnak, hanem a többnyire nőkből álló társaságom is.

 • 2010.01.12 17:26:16tomsawyer

  48
  És én is annak találtam volna.

 • 2010.01.12 17:27:45Geolány

  Ja és akinek csak szex kell az nem válall be egy kapcsolatot még félévig sem, csak néhány éjszakára.

 • 2010.01.12 17:28:19lúzer_

  48

  Hát, a "megdug" kifejezés használata valóban elég vicces. De mondjuk én sem vagyok hajlandó "levadászott"-nak tekinteni magam, ha dugtam valakivel. Lehet, hogy a "megdugtam a pasit" azt akarja jelenteni: "az én skalpom".

 • 2010.01.12 17:28:50Yvettebabacool

  És ön?
  712Macsó vagyok szüzet akarok
  719Macsó vagyok, kurvát akarok
  208Szűz vagyok, kurvát akarok
  407Szűz vagyok, szüzet akarok
  605Nem tudom

 • 2010.01.12 17:30:10Yvettebabacool

  szuz vagyok
  :DDDD

 • 2010.01.12 17:30:38lúzer_

  Való igaz, tényleg elég fos ez a szavazás. Nincs középutas válasz.
  Persze itt sem az a lényeg, hogy reális eredmény jöjjön ki, hanem az, hogy egymásnak essenek az emberek.

 • 2010.01.12 17:31:20Geolány

  2010.01.12 17:28:50Yvettebabacool: Hehe, minden férfi macsónak gondolja magát.... én macsókkal szóba se állok.

 • 2010.01.12 17:31:33magique

  48, tomsawyer

  Ez csak fogalmakon lovaglás. Én az egyenrangú részvételt emelem ki. Jó akkor maradjunk annyiban hogy "dugok valakivel". Ez nemfüggetlen. És így viszont ugyanaz számomra, hogy 18 fővel dugtam, akár férfi, akár nő mondja.

 • 2010.01.12 17:31:57Lord_Valdez

  Régen, nagyapáink korában úgy nevelték a fiúkat, hogy amikor már nagyon gömbölyödik a leány, akkor illik elvenni.

  "a férfiak nem szeretik, ha előttük többen is merítették kéjüket az imádott nőbe"
  Ezért nem szoktam megkérdezni. Vannak dolgok, amiket egyszerűen jobb, nem tudni. Ha most hűséges, az bőven elég.

 • 2010.01.12 17:33:15Yvettebabacool

  2010.01.12 17:31:57Lord_Valdez

  korrekt

 • 2010.01.12 17:33:56énis

  szuper, kössünk bele a kifejezésekbe! :-D

  Legyen mondjuk első a felcsinált!

 • 2010.01.12 17:34:33tomsawyer

  Jó magique, a "dugtam vele", egy elfogadható kompromisszum.
  Számomra nem ugyanaz, és ezt itt már egy páran, többek között Veér Farkas (pfff...), is kifejtette, én nem ismétlem el.
  :D
  Nem ugyanaz.

 • 2010.01.12 17:35:0948

  Geolány:
  "De a tinik még önmagukkal sincsenek barátságban, nemhogy tartósan egy másik tinivel, hagyjuk már ezt..."

  Ha valaki nem érett egy komoly kapcsolatra, akkor nem érett a szexre sem szvsz.

 • 2010.01.12 17:35:10Veér Farkas

  2010.01.12 16:55:52lúzer_:
  Hát fiatalkorában is úgy nézett ki, hogy rossz volt ránézni, normális embernek a látványtól elment a kedve a szextől.

 • 2010.01.12 17:35:55magique

  tomsawyer

  Nekem ugyanaz. Nem vagyunk egyformák, de az unalmas is lenne.

 • 2010.01.12 17:37:02tomsawyer

  magique
  :DD

 • 2010.01.12 17:38:0848

  magique:
  ugyanezt gondolom az egyenjogúságról, én a don juanokról ugyanolyan véleménnyel vagyok, mint a donna jolánokról
  csak a kifejezéshez passzolt a sztorim.

 • 2010.01.12 17:41:02lúzer_

  "Ha valaki nem érett egy komoly kapcsolatra, akkor nem érett a szexre sem szvsz."

  Ezt magyarázd el egy kamaszfiúnak :)

 • 2010.01.12 17:41:14blondie

  2010.01.12 16:15:23Dövan

  Dövan, imádlak! :))))))))))))))))))))))

 • 2010.01.12 17:41:40énis

  48
  ez nem igaz!!
  Mert testileg lehet érett, még ha szellemileg nem is az. Arról nem beszélve, hogy millió tényező befolyásolja azt, hogy valaki alkalmas-e komoly kapcsolatra vagy sem!! Ha nem az, akkor ne szexeljen, vagy ezt hogy gondolod?

  Kérem ellenőrizni a szexelni szót nyelvhelyesség szempontjából! :-)

 • 2010.01.12 17:43:11Pong

  Bazdmeg Donna Jolán LOL.

 • 2010.01.12 17:43:31Geolány

  2010.01.12 17:35:0948: Azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy az emberek döntő többsége hamarabb kezdi el a szexuális életet, minthogy megérne fejben- és ez így van mióta ember él a Földön, úgyhogy valószínűleg egyébként az evolúciót tekintve ez lehet a normális. Ha így lenne ahogy te mondod akkor az embereknek nagyjából 25 éves koruktól kéne elkezdeni a kapcsolatépítést és a szexuális életet. Másrészt a szex és a komoly kapcsolat nem függ össze.

 • 2010.01.12 17:43:52♥pöcegödör♥

  2010.01.12 17:30:10Yvettebabacool
  "szuz vagyok"
  Max tőlem :))))

 • 2010.01.12 17:45:39tomsawyer

  Én nem vagyok az egyenjogúság ellen... Sőt. De...ehh...
  Vagy mondjuk úgy: elvben az egyenjogúság mellett vagyok.:D
  Gyakorlatban meg én csajom ne legyen a MÁV vasutasszövetségének cidabrigadérosa.

  Azt nem mondom, hogy én meg pont, hogy a szövetség sztahanovistája vagyok...de kétségtelenül fijatalon hagytam magam.
  Bahh..ma már nem hagyom. Azé' se!
  Ennyi.
  Nem szeretem a kopott ruhát se.
  Másban se rajongok a kopottért.

 • 2010.01.12 17:47:58tomsawyer

  Na, ebben ennyi cselendzs volt.
  aszem.

 • 2010.01.12 17:48:00blondie

  2010.01.12 17:02:21tomsawyer

  látom, a pszichiátriai intézmények leépítésének hatásai már kezdenek megmutatkozni... : (

 • 2010.01.12 17:48:51Yvettebabacool

  kurva

 • 2010.01.12 17:49:33Yvettebabacool

  2010.01.12 17:43:52♥pöcegödör♥

  az is valami

 • 2010.01.12 17:49:59tomsawyer

  bezony blondie :D

 • 2010.01.12 17:50:35tomsawyer

  Kicsoda Baba?
  Hol?

 • 2010.01.12 17:51:51Yvettebabacool

  ha mas nincs akkor majd en >D

 • 2010.01.12 17:52:10lili.th

  "és nincs is annál job, ha van valaki, akit a saját igények szerint lehet nevelni.”

  Azért itt egy kis sub-dom viszony is bejátszik, úgy látom.

 • 2010.01.12 17:52:18crystal_clear

  mojszipupival értek egyet!

  Nekem egy idős néni azt mondta, minden fiú rendes lányt akar feleségül venni! Azért mert nem szűzen megyek feleségül életem párjához, nem jelenti azt hogy nem vagyok rendes lány.
  A szerelmemmel egyikünk sem bánja, hogy nem kezdővel van dolga. Mindkettőnknek volt már szűz párja, és egyet értettünk abban, hogy nem jó az, ha a másik csak fekszik mint egy darab fa, vagy éppen nem tudja, hogy mit kell csinálni.
  A szexet tanulni kell, és ha nem jó, váltani. Egy házasságban ezt félrelépésnek hívják.
  Egy nőben pedig legyen annyi tartás, hogy 20 előtt (sem) fekszik le fűvel-fával!

 • 2010.01.12 17:52:48tomsawyer

  sub-dom viszony LOL

 • 2010.01.12 17:52:51lili.th

  Amúgy az én pasim is szomorkodott a múltkor, hogy szűz lány még soha nem volt meg neki. ;)

 • 2010.01.12 17:53:09blondie

  az igazat megvallva, én rád gondoltam, tommer : )

  és tudod mit? szívesebben vagyok nemzetbiztonsági hármas fokozat, mint egy álszent f.sz... : )

 • 2010.01.12 17:53:52Yvettebabacool

  nejlonharisnya

 • 2010.01.12 17:53:53tomsawyer

  :D
  Baba te valaki/valami másra értetted azt...hmm?

 • 2010.01.12 17:53:54Veér Farkas

  2010.01.12 17:02:53lúzer_:
  A 10 csak egy hasraütéses szám volt, kinek mennyi.

  Szopik, csakis ikes formában létezik.

  2010.01.12 17:18:03tomsawyer
  "Nagyon frusztrál, hogy Veér Farkassal értek egyet."
  Én nem. :-)

  2010.01.12 17:16:32Yvettebabacool:
  Dehogy, én rád vágyom.
  Mondjuk nem is vagyok kiélt. És legföljebb matyó. :-)

  2010.01.12 17:18:16magique:
  Az én fogalomkörömben megdugni csak a férfi tud, mert neki van mivel. A nőt meg megdugják, mert neki van hova dugni valamit.
  (A dugni ige nem tranzitív, de a meg- igekötővel kiegészülve már igen, tehát tárgyra - nyelvtani értelemben, mielőtt kitérnél a nőx szextárgyakká degradálására - kell irányulnia. Dugni lehet velekivel, valamibe, valamit, megdugni csak valamit lehet. A férfin rendeltetésszerű használatot tekintve nincs erre alkalmas hely.
  És itt szó sincs az élvezet hiányáról, a dugás/baszás (stb., lásd szinonimaszótár) csak a szeretkezés része, de nem az egésze.

  2010.01.12 17:30:10Yvettebabacool
  "szuz vagyok"

  Egye fene, veled ez egyszer kivételt teszek. :-)P

  2010.01.12 17:31:57Lord_Valdez

  "a férfiak nem szeretik, ha előttük többen is merítették kéjüket az imádott nőbe"

  Már akartam is írni, hogy ez a Bithia Tera milyen remek képzavarokat tud írni. A nőbe legföljebb egyes testrészeiket meríthették, a kéjbe meg merülni szoktak.

 • 2010.01.12 17:54:55Yvettebabacool

  2010.01.12 17:53:09blondie
  az igazat megvallva, én rád gondoltam, tommer : )

  en meg rad

 • 2010.01.12 17:55:22mécses

  R.M.S. megjavult úgy látszik.

 • 2010.01.12 17:56:2648

  énis: :)

  Tőlem aztán azt csinál, amit akar, a fizikailag igen, de szellemileg nem érett tini. Mindössze megjegyeztem, hogy a kapcsolatra éretlen tini a szexre is éretlen.

  Innentől már geolánynak is:
  csinálhatunk belőle evolúciós kérdést, de akkor ne csodálkozzatok, ha az erő fölényemmel visszaélve egy kapualjba rángatlak titeket(amennyiben nők vagytok :) ). Erősebb vagyok, potens és az evolúciós küldetésem a fajfenntartás, a nőké meg a szülés.

  Azért remélem ennél többek vagyunk és dönthetünk, hogy egy lopott orgazmus, egy alkoholmámorban elkövetett, kétes értékű hódítás vagy az önmegtartóztatás, önfegyelem egy jobb, minőségibb darab megszerzése érdekében a célunk.

 • 2010.01.12 17:56:27blondie

  és most megyek, és hányok attól az álszent képmutatástól, amelyet néhány hozzászóló leművelt : (

  amúgy meg árulja már el valaki, nekem, liberálisnak, hogy kinek árt az ember azzal, ha nem él önmegtartóztató életet? (Persze csak akkor, ha független...)

 • 2010.01.12 17:57:39tomsawyer

  Tessék a wikipédia cezaropápája elmagyarázta magique.
  Látod, dugni csak a férfi tud, nyelvtanilag:D

 • 2010.01.12 17:57:59blondie

  2010.01.12 17:54:55Yvettebabacool

  igazán kedves tőled, hogy így ismeretlenül is gondolsz rám : D

 • 2010.01.12 17:58:17tomsawyer

  "Leművelt" :D

 • 2010.01.12 17:59:39Veér Farkas

  2010.01.12 17:41:40énis:
  Nyelvhelyesség szempontjából jó.
  Csak ronda, és igénytelen a használata.

  2010.01.12 17:52:18crystal_clear:
  Van még olyan, hogy "életem párja"?
  1000 jelenleg kötött házasságból hány tart valamelyik fél idős kor miatt bekövetkezett (tehát nem baleseti stb.) haláláig?

  2010.01.12 17:53:52Yvettebabacool:
  Te ezeket biztos jó blogba küldözgeted el?

 • 2010.01.12 17:59:42blondie

  2010.01.12 17:57:39tomsawyer

  a magyarban, mert nyelvünk egy meglehetősen szexista valóságot fejez ki...az angolban ez korántsincs ígz.

 • 2010.01.12 18:01:46Veér Farkas

  2010.01.12 17:56:27blondie:
  leművelt? Ezt a szót hol tanultad?

  "kinek árt az ember azzal, ha nem él önmegtartóztató életet"
  Láthatóan leginkább magának, amikor olyasvalakivel találkozik, akit szeretne megtartani, az meg úgy véli, hogy ő nem akar kurvákkal hosszabb kapcsolatot.

 • 2010.01.12 18:02:12tomsawyer

  2010.01.12 17:53:54Veér Farkas

  2010.01.12 17:18:03tomsawyer
  "Nagyon frusztrál, hogy Veér Farkassal értek egyet."
  Én nem. :-)

  Te nem értesz egyet Veér Farkassal?
  Ez érdekes.
  Mondták már, hogy ez a skizofrénia első tünete?
  ??
  Vagy azt akartad írni: "engem nem" ??
  ehh hagyjuk inkább...pfff...

  És szop. Szarok az ikes igékre.:D

  (fogadok, hogy provokálódsz, pedig most nem ez volt a célom)

 • 2010.01.12 18:04:18tomsawyer

  blondie
  nem szexista inkább érzékletes

 • 2010.01.12 18:04:25lúzer_

  Veér Farkas

  Szerintem a szop és szopik két különböző ige. Valahogy csak meg kell(ene) különböztetni a két tevékenységet.

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés