Van, akinek duplán nőtt, és olyan is akad, akinek nem fejlődik ki. Volt, aki provokált vele, és volt, aki 620 férfit elégített ki a segítségével egy nap alatt. Kihirdették már a legerősebbet is, és mítoszok szólnak a harapós fajtájáról. A The Frisky összegyűjtötte a leghíresebbeket. Női hüvelyek célkeresztben.

A dupla

Az essexi Chringfordban élő Lauren Williams 28 éves volt, amikor dupla hüvelyt diagnosztizáltak nála az orvosok. A lány akár három hétig is menstruált, és bizonyos pózok fájdalmat okoztak neki a szexben. Ezért fordult egy nőgyógyászhoz, akinek legelőször a két vagina miatt esett le az álla, ám a tüzetesebb vizsgálat után két méhet és két méhnyakat is talált. „Meg voltam döbbenve. Soha nem vettem észre, hogy nekem két hüvelyem volna, és a pasijaim sem. Még a doktor is azt mondta, hogy soha nem látott ehhez hasonlót” – számolt be az esetről Williams, aki azóta már átesett a korrekciós műtéten, és már csak egy vaginával éli szexuális életét.

A provokatív

A performansz, mint vizuális műfaj középpontjában az „én” áll, a performerek pedig saját testüket használják fel kifejezési eszközként a művekben, provokatív, sőt, olyakor fájdalmas és veszélyes előadásokkal. 1979-ben egy Carolee Schneeman nevű performer az Interior Scroll-lal egy nyilvános konferencián az egyik legnagyobb visszhangot kapott performanszot hozta létre: meztelenül lépett fel az asztal tetejére, majd a hüvelyéből egy papírtekercset húzott elő, aminek szövegét később fel is olvasta.

A gang-bang rekorder

A szexiparban jártas olvasóink minden bizonnyal tudják, kiről van szó, ha Houston nevét említjük. Ő az a pornósztár, akin 1999-ben állítólag 620 férfi ment át, és ezzel 120-szal többen kefélték meg, mint egy évvel korábban, szintén egy nap leforgása alatt. Houston puncija azonban nem csak erről ismert: egyszer 10.000 dollárral gazdagodott azáltal, hogy elárverezte a szeméremajkának egy darabját, amit egy vaginaplasztika során távolítottak el.

A legerősebb

Tatiata Kozhevnikova gyermeke születése után kapta azt a tanácsot, hogy az intim izmai elgyengülése után álljon neki a hüvelytornának. Először egy otthoni csecsebecsével, egy Muránói üveggömbbel próbálkozott, de azt állítólag a felhelyezése után alig tudta kihalászni magából. Végül azt a módszert választotta, hogy egy kisebb golyót tesz fel magának, amihez nehezékként több golyót erősít. Az orosz asszony már tizenhatodik éve megszállottan edz, és ott tart, hogy a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült azzal a produkciójával, hogy 14 kg-ot  emelt ezzel a módszerrel.

A zenélő

Amy Gordon neve nem ismeretlen az amerikaiak körében, ám a komikus igazán akkor vált világhírűvé, amikor a videomegosztókon felbukkant egy előadása, melyben épp egy hangszeren játszik. Persze, ettől még egy humorista sem csapja ki a biztosítékot, ám az asszony anélkül játszott egy sípszerű hangszeren, hogy a száját használta volna: látszólag a hüvelyébe tolta fel az eszközt. Az „És ezt így hogy?” kérdésre természetesen azóta sem született válasz, de nem is ez, hanem a látvány, az előadás módja a lényeg.

Ami nincs

Van, akinek duplán is jut belőle, és van, akinek egy sem: a legfrissebb kutatások szerint minden ötezredik nő vagina nélkül születik – a ritka betegséget Mayer Von Rokitansky Kuster Hauser szindrómának hívják, és a források által csak Susannak nevezett fiatal lány is ebben szenvedett. Ezeknek a csecsemőknek nem fejlődik ki a hüvelyük - annak ellenére, hogy legtöbbször a méhük és a petevezetékeik is egészségesek. Külső nemi szerveik is vannak, a hüvely helyén viszont  sokszor egy kis üreg található. Módszerek a vagina rekonstrukciójára a kétezres évekig is rendelkezésre álltak, de azok túl kockázatosak voltak. Egy római kórház orvosai viszont 2007-ben arról számoltak be, hogy őssejtek segítségével már tudnak segíteni ezeken a nőkön, mi több, már több műtétet is elvégeztek. Egy 2006-ban megoperált lány azóta már férjhez is ment, és teljesen normális életet él.

A harapós

Különféle kultúrák népmeséi szólnak egy fogakkal ellátott női nemi szervről, amiket gyakran mondtak figyelmeztető mesékként, hogy elkedvtelenítsék a férfiakat a nemi erőszaktól, illetve figyelmeztessék őket a szex veszélyeire. Na meg, többek között a harapó, csonkító vagináról szóló sztorikkal rémisztgették a kislányokat és kisfiúkat a korai szexuális élményektől. A vagina dentata története alapján egy horror-vígjátéknak hirdetett film is készült Mély harapás címmel, és bár a kritikusok alaposan lehúzták a művet, azért nem maradhatott ki a listából.

A legnagyobb

A legnagyobb vaginával rendelkező nő, a skót származású Anna Swan volt. Szintén óriás méretekkel bíró párjától egy hatalmas gyerek született, akinek fejének körmérete 19 hüvelyk, vagyis 48 centiméter volt, amikor született. El lehet képzelni ehhez mérten, hogy mekkora lehetett a hely, ahonnan kijött.