A magazin olyan szexi barátnőket keresett, aki méltóak rá, hogy a címlapra kerüljenek. Csak ketten futhattak be, de a későbbi Playmate-választáson mindannyian elindulnak. Akinek sikerül, irány Miami. Kulisszák mögé tekintettünk, mikor még nem volt biztos, kik lesznek az ehavi címlaplányok.

A héten megjelent márciusi Playboy címlapján két ismeretlen lány pózol: ők nem mások, mint a magazin kiírására jelentkező nyertes barátnők, akik bemutatják, mennyire kedvelik egymást, és egyúttal bíznak abban, hogy őket is kedvelni fogják. A magazin ugyanis olyan lányokat keresett, akik barátnőjükkel hajlandók lennének pucéran kamera elé állni, hogy ez aztán beindítsa férfiak tízezreinek fantáziáját.

Ők akartak címlaplányok lenni

A verseny végén – január közepére – négy lány maradt, akik közül kiválasztotta a Playboy vezetősége azt a kettőt, akik most ott mosolyoghatnak a címlapon. Ők remélhették tehát akkor még, hogy valóban azok lesznek, akik lenni szeretnének: “reklámarcok, plakátlányok, olyanok akikkel bizonyos termékeket eladnak”, vagyis “a modellkedés vonalán akarnak érvényesülni”.

Ezek már a lányok szavai, mert a Velvetnek volt szerencséje részt venni a januári fotózáson, ahol a négy lányon élesben tesztelte a Playboy, mennyire mutatnak jól együtt, és a kamera, azaz Nánási Pál előtt. Beszélgettünk is velük, mert volt rá időnk, nagyon érdekes dolgokat tudtunk meg róluk, és nemcsak arról, hogy mit is szeretnének elérni ezzel a címlappal, hanem arról is, hogy milyenek valójában.

Az egyik befutó, Kari Kata rögtön szimpatikussá vált, mivel csendesnek és természetesnek tűnt, és nem csak azért, mert nagyon meglepő módon nem volt implantátuma, azaz eredeti keblekkel büszkélkedhet. Beszélgetésünkkor kiderült, hogy szingli, gyógy- és sportmasszőrnek tanul, és a modellkedés vonalán akar érvényesülni, a próbafotózástól természetesen a legjobbat, és még több fotózást várja, ennek egy része már bejött neki, hiszen végül ő került címlapra Kovács Diánával.

Kovács Diána üzleti kommunikáció szakon diplomázik idén nyáron, modellkedik és hoszteszkedik, ezzel is szeretne később pénzt keresni, persze csak úgy harminc éves koráig, mert addig lehet ezt csinálni. „Nagyon szeretném magam óriásplakátokon viszontlátni, szerintem mindenkinek ez az álma” – látott mindenki lelkébe a lány, akinek van barátja, és persze teljes erejéből támogatja őt. Ekkor még nem tudták, hogy ők ketten lesznek a címlapnyertes szerencsések.

És akiknek nem jött össze

Ettől függetlenül persze megkérdeztük, lefotóztuk a másik két indulót is, hiszen lehettek volna ők is a befutó páros. Szabó Erikától azt tudtuk meg, hogy állítólag harminc-harmincöt lány jelentkezett a felhívásra, de szerinte nem volt nehéz bejutnia az első négybe. Barátnőjével együtt jártak szakközépiskolába, és neki is van pasija, aki persze mindenben támogatja. A huszonkét éves Szabónak egyelőre csak rövid távú céljai vannak, ő is további fotózásokat remél, de a legnagyobb álma, hogy valamilyen terméknek a reklámarca legyen, illetve valamilyen szolgáltatást reklámozhasson, de hogy miért gondolják, hogy ez jó lenne nekik, azt nem tudjuk.

Akiért a legnagyobb kár?

A magazin stylistja mindeközben arról próbálta meggyőzni a legviccesebb versenyzőt, a húsz éves, 400 köbcentis implantátummal rendelkező Godena Noémit, hogy teljesen felesleges öt centis, feketemintás, hegyes műkörmöket csináltatnia, a bevarrt hajról már nem is beszélve. De neki ez tetszik, indokolta a lány, miért nem felesleges mindez, és hogy nem nagyon érti az egészet, amúgy szép, hosszúak a lábai és nem is zavarja, hogy a hasába Smith ügynök éppen egy bugot készül ültetni. A fotókat elnézve lehet érteni, ezalatt mit értünk. Pedig a lány három és fél évig versenyszerűen bokszolt, aztán lesérült, meg kellett operálni a térdét, azóta inkább táncol "Hip-hop-ot, latint, meg ilyeneket."

További fontos tudnivaló róla, hogy eredetileg szőkésbarna, olyan, mint "Kata, ahol nincs melírozva." „Jelenleg a kutyám a barátom” – fogalmaz még frappánsan, de ezzel állítólag csak arra céloz, hogy vele lakik. "Nekem ez volt az álmom, hogy idáig eljussak, bár nem számítottam rá, hogy bekerülök a négy lány közé”

Ön más leosztást választott volna? Kiket?

Talán nem meglepő, hogy a Playmate választáson is szeretne indulni, aztán meg, ha ott elért valamit, akkor szerinte már Amerikában is megcsinálja a szerencséjét, merthogy oda készül. Ja, angolul még nem beszél, de már tanul. Egyelőre egy kis Playboy nyuszi van a bokájára tetoválva, de van nyuszis öve is, és szerinte Kelemen Anna is azzal futott be, hogy butaságokat beszélt. Van a hátán is egy tetoválás, állítólag a neve héberül, azért így, "mert japánul és arabul hülyén nézett ki". A szívünk szakadt meg, hogy végül mégis kiesett.

Sok mindent megtud az ember egy ilyen fotózáson, például azt is, hogy Pécsen kell új melleket csináltatni, mert van ott valami profi, aki már hat kilóért szépen dolgozik. Meg, hogy 100 köbcenti alatt nem is látszik semmi. Godena Noémi kicsit ki is volt, hogy csak négyszázat rakatott be, de azt gondolta, hogy majd később legalább lesz hova pakolászni, hiszen még alig húsz éves. Sajna azonban a szilikon ellenére sem sikerült neki bent maradni, mint ahogy Szabó Erikának sem, mert a márciusi címlap Kari Katát és Kovács Diánát választotta legszebb barátnőknek. Mi lefotóztuk őket mindenféle leosztásban, önök most eldönthetik, jól választott-e a Playboy.