horoszkóp

Leszbipornóban is nyomult a szőke gárdista

2010.03.27. 19:05
Többféle pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a Magyar Gárda egyik tagja. Müller Nikolett neve ismerősen csenghet azok számára, akik követték a 2009-es Erzsébet téri, be nem jelentett demonstráción őrizetbe vett gárdista lány ügyét, de Nikki Millerként is az ő - igaz, többnyire hard - képeit, videoit dobálja ki a keresőprogram. A dolog pikantériája, hogy Müller egy olyan szélsőjobboldali szervezet tagja, akik köztudottan melegellenesek.

Közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a közismerten melegellenes Magyar Gárda egyik tagja.

Nikki Miller
Nikki Miller

Müller Nikolett neve a magyar szélsőjobboldali szervezetek körében ismerősen cseng: a fiatal lány már részt vett több rendezvényükön is, egy ilyen alkalommal pedig jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság.

A győzelem jelét mutató Müller Nikolett mint gárdista
A győzelem jelét mutató Müller Nikolett mint gárdista

Az indoklás szerint Müller 2009. július 4-én az Erzsébet téren egy be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és a hatóság által meghatározott területet nem hagyta el. Az ellenszegülést a rendőri felszólítások ellenére is tovább folytatta, és az intézkedő rendőr irányába rúgott.

A Velvet birtokába jutott képkockák közül ez az egyetlen olyan felvétel, amin Müller nem szabadul meg a ruháitól. A felnőtt filmes szakmában többek között Nikki Millerként (de van andy, Angela, Nikki, Nikolett, Angelique, Niki M, Candy Nubiles, Candy, stb., lehet válogatni) futó lány ráadásul nem válogatós, a felhozatalban férfiakkal és nőkkel egyaránt szerepel, illetve vannak vibrátoros jelenetei is.

Müller saját pornós oldallal rendelkezik, a honlap szerint a legutolsó pornóképeinek a feltöltése 2009. decembere.

Az ügyben szerettük volna a Magyar Gárda egyik magasabb rangú tisztségviselőjét megkérdezni - pélául, hogy mi a véleményük arról, hogy a 2009-es melegfelvonulás elleni harcok után az egyik tagról kiderül, hogy kamerák előtt létesített szexuális kapcsolatot egy azonos neművel, ám válasz egyelőre nem érkezett. Mint ahogyan a Müllernek feltett kérdésre sem, miszerint az erkölcs védelmében oly hevesen szónokló gárdisták körében a leszbikus (vagy akármilyen) pornó nem ütközik-e az erkölcsiség falába.

Müller Nikolett ugyanakkor korábban sem tagadta, hogy pornózott volna. Sem a kérdést először feszegető romalapnak, sem a pornósztárságát a Hírszerzőn írt blogjában felvető Radics Bélának nem cáfolta.

A művésznőről filmrészletet ide kattinta láthat, nagyfokú puncitartalma miatt kizárólag 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!