Bencsik Tamara a karamboltól nem, de a buckáktól igencsak félt, miközben orálisan fixálta vőlegényét a hazafelé tartó autóban. Ők szerencsésen megúszták a kalandot, nem úgy az a fiatal román pár, akik női tagja akkor sem akart lecuppanni párja péniszéről, amikor autóbalesetet szenvedtek. Milánóban egy 70 éves, meztelen asszonyt találtak a rendőrök az anyósülésen, aki a 11 évvel fiatalabb sofőr farkával játszadozott. És akkor itt van a 150 km/h-val hajtó, bedrogozott, önkielégítését kamerával megörökíteni akaró esetünk is. Autós szexek a nagyvilágból.

Egy tavalyi felmérés szerint a férfiak 52%, a nők 34%-a vallotta be, hogy szexelt már autóban. A metro.co.uk cikkjében olvasott adatok alapján az együttlétek ezen formája pedig nemcsak a fiatalok körében hódít, hanem a 60 év fölöttiek 40%-a is kipróbálta már személygépkocsiban. Sian Lewis, a felmérést vezető cég szóvivője szerint úgy tűnik, a hálószoba manapság már unalmasnak számít, ám az is lehet, hogy az emberek nem tudják kivárni, hogy hazaérjenek.

Bencsik Tamarának a legextrémebb volt

Nem történt ez másképp Bencsik Tamarával sem: az énekesnő jött, látott, és a Mr és Mrs című műsorban megosztotta mindenkivel élete legextrémebb aktusát. Bencsik a hazafelé tartó 130 km/h-s sebességgel közlekedő autóban kívánta meg a volán mögött ülő pasiját, vagyis erős késztetést érzett arra, hogy orálisan fixálja a fodrász fiút. „Nagyon kellett vigyáznom, nehogy egy bukkanónál véletlenül megharapjam, de szerencsére nem történt semmi ilyesmi” – vallotta be az egykori megasztárosból lett playmate, aki állítása szerint mindössze 3-4 percig játszadozott vőlegénye farkával.

A baleset után is folytatták

Bencsikéknek mondhatni szerencséje volt, ám Romániában, Craiova környékén pár éve egy fiatal pár orális jelenete autóbalesetet. okozott. Az ananova.com forrásai szerint a 19 éves Robert Filip teljesen elveszítette önuralmát, mialatt a 18 éves Andrea Popescu épp a szájával elégítette. Az autó átsodródott a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött egy másik, szabályosan közlekedő személygépkocsival. A kamaszok viszont olyannyira belefeledkeztek a játékba, hogy a baleset után is folytatták azt, és nem zavarta őket a köréjük gyülekező tömeg sem. Ugyan haláleset nem történt, három embert szállítottak kórházba. Mindezek ellenére a vétlen sofőr úgy döntött, nem fordul a bírósághoz, és megelégedett a kártérítéssel, mondván, jól szórakozott. A hatóság viszont nem volt ennyire elnéző: 90 napra bevonták a fiú jogosítványát. Filip úgy kommentálta az esetet, hogy „egyszerűen nem tudták abbahagyni”, és elnézést kért mindenkitől.

70 évesen, meztelenül akarta

Alig akartak hinni a szemüknek azok az olasz rendőrök, akik Milánótól keletre állítottak meg egy autót, mert feltűnt, hogy nem túl egyenesen haladnak – írta a theregister.co.uk. A személygépkocsiban ugyanis egy 70 éves, anyaszült meztelen nőt találtak, aki épp orálisan próbálta kielégíteni a sofőrt. Az 59 éves férfi ugyan csak félmeztelen volt, viszont a jelentésekből kiderült, hogy totál részeg: vérében a megengedettnél háromszor nagyobb volt az alkohol.

Önkielégítés közben, bedrogozva vezetett

Ahogyan az ítéletet a sajtónak ismertető bírónő, Sue Oliver mondta: „nem a korához illő viselkedést tanúsított” egy 39 ausztrál férfi két évvel ezelőtt. Brendon Alan Erhardt bedrogozva, 150 km/h-val hajtott a Stuart Highway autópályáján, és a marihuána hatása mellett még az is elvonta a figyelmét, hogy vezetés közben maszturbált, a tevékenységet pedig videóval próbálta megörökíteni. A rendőrök öt kiló füvet, két tő vadkendert és egy töltött fegyvert találtak nála – elmondása szerint az összes kábítószert egyedül akarta elfogyasztani, a fegyverrel pedig kengurukra akart lőni a kocsiból. A férfi a maszturbálva vezetésért 28 napot kapott, azért, hogy mindezt bedrogozva tette, további 28-at, a kábítószer és az engedély nélküli fegyver birtoklása pedig 2160 ausztrál dollárjába került.

Idegen autójában érték tetten

Autós szexnek indult, rendőrséggel ért véget annak a német párnak is esete, akik egy vadidegen autójában szerették volna eltölteni a kellemesnek ígérkező perceket. A 24 éves férfi a testvére autójával ment el bulizni azzal a szándékkal, hogy felszedjen valakit. Ez sikerült is neki, ám a szexre éhes fiatalok véletlenül egy másik VW Golfba szálltak be, amelynek kis idő elteltével fel is bukkant a jogos tulajdonosa. A 42 éves nő nem bizonyult megértőnek, és egyáltalán nem tartotta szórakoztatónak a helyzetet: azonnal hívta a rendőröket, és mindazok ellenére, hogy az egymáshoz közel parkoló ugyanolyan autónak a slusszkulcsai is tökéletesen megegyeztek, a pár a rendőrségen töltötte az éjszakát.