A megjátszott női orgazmus béna pasikat termel

2010. április 21., szerda 22:03
Pirner Alma szerint gyakran a nők már arra sem veszik a fáradtságot, hogy színleljék az orgazmust, ezzel szemben hosszú távon az sem jó, ha megjátsszák a gyönyört. Mészáros Dóra úgy véli, a színjátszás oka az attól való félelem, hogy elveszítjük az imádott férfit, és Alexa Diamondnak is az a véleménye, hogy aki nem sikítozik szex közben, az frigid picsának lesz nyilvánítva, és egy idő után dobni fogják. Ricardo Soli úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogyha a pasik is tudnának színlelni, sokkal könnyebb lenne az életük.

"Azt akarom, hogy szeressen, meg akarom tartani, mindent megteszek annak érdekében, hogy mellettem maradjon" – ezek a női gondolatok sokszor szimulált orgazmust szülnek egy párkapcsolatban, ami pont azokat a tulajdonságokat erősíti meg egy férfiban, amiket a nők annyira utálnak. Egyik részről kialakul az a férfi típus, aki el is hiszi, hogy a világon minden nőt ki tud elégíteni egy-két laza csípőmozdulattal, a másik oldalon viszont ott vannak azok a férfiak, akik folyamatosan attól rettegnek, valóban sikerült-e a lányt a csúcsig juttatni, vagy ez is csak egy színjáték a sok közül. És még nem is beszéltünk az önjelölt színésznőket ért veszélyek fajtáiról, hiszen az orgazmus folyamatos megjátszása szexuális zavart, akár frigiditást is okozhat egy nőnél. Négy erotikus szakmában dolgozó celeb véleményét kértük ki ezzel a témával kapcsolatban, és ugyanoda jutottunk, ahonnan kiindultunk: a színlelt női orgazmus a 22-es csapdája.

A férfiak csak szavakból értenek

"Szerintem önmagunk becsapása elsősorban, ha eljátsszuk partnerünk előtt az orgazmust, hiszen a szexnek pont a kölcsönös és maximális élvezetről kellene szólnia" – fejtette ki véleményét a dologról Pirner Alma a Velvetnek. "A férfiak csak szavakból értenek és konkrétumokból, ezért szerintem legjobb a lényegretörő útbaigazítás, hogy is kellene csinálnia, hogy igazán jó legyen a nőnek." A világbajnok rúdtáncos rengeteg nővel találkozott az elmúlt hat évben a tánciskoláiban, és mint mondta, sokan beszámoltak neki a gyakran előforduló, megjátszott orgazmusról.

pirner 09

"Mert az sokkal egyszerűbb, mint elmagyarázni a partnernek, hogy lenne a jó. Sokan pedig szeretnének gyorsan túl lenni az együttléten, főleg több év házasság után, és sajnálatos módon már csak a férfi élvezetére koncentrálnak. A sok színleléstől önnön igényüket is elvesztik a jó és igényes szexre. Hosszú távon persze ez nem működhet, és a férfiak legtöbbször egy sokkal szenvedélyesebb, odaadóbb és szexuálisan túlfűtöttebb partner után fognak nézni." Pirner szerint gyakran a nő már arra sem veszi a fáradságot, hogy színlelje az orgazmust, a férfi pedig csak használja a nőt, de nem törekszik arra, hogy esetleg kielégítse. Mint mondta, véleménye szerint a magas szexkultúrát és tartalmas együttléteket csak teljes őszinteséggel, kalandvággyal, nyitottsággal és kísérletező kedvvel lehet fenntartani huzamosabb ideig.

A hazugság újabb hazugságot szül

Mészáros Dóra expornós meggyőződése, hogy maga alatt vágja a fát, de bevallotta, hogy az ő esetében, kamerák kereszttüzében az orgazmus nem igazi. "De ez természetesen csak a forgatásokra vonatkozik" – tette hozzá gyorsan. "A magánéletben nem tartom helyesnek, ha a nő eljátssza azt, hogy élvezi a szexet, közben pedig semmit sem érez. Egyáltalán nem fair, ha elhiteti a pasival, hogy neki jó volt, közben a pokolra kívánja az egész együttlétet. Mészáros szerint ha valami oknál fogva nem működik a kölcsönös örömszerzés egy kapcsolatban, az súlyos kérdéseket vet fel a kapcsolat jövöjére nézve.

IMG 3441

"Én azt az elvet vallom, célszerű ezeket a problémákat megbeszélni, nem pedig eltussolni. Az őszinteség nagyon fontos dolog, ha hazugságon kapjuk azt az embert, akit szeretünk, egy világ omolhat össze bennünk. Néma gyereknek anyja sem érti szavát. Beszélni kell arról, mi az, ami örömet okoz a szexben, el kell mondani azt, mire vágyunk. Nem lehet elvárni a partnerünktől, hogy a kisujjából szopja ki azt, nekünk hogy és hol jó pontosan." A sztriptíztáncos úgy véli, a férfi olyan szerkezet, akinek a működéséhez hozzátartozik a szex. Vagyis, ha ezt nem kapja meg otthon, el fog menni máshová érte – magyarázta. " Sok nő nem érti, miért kacsingat a pasija, férje más nők felé. Ha nem egyezik a férfi és nő étvágya, vagy a nő egyáltalán nem kívánja a szexet, sajnos lehet, hogy a pasi bármennyire is szereti, nem fog aszkétaként élni. Sok nő azért színleli az orgazmust, mert fél, hogy elveszíti a szerelmét. Viszont így talán magának is hazudik. A hazugságok pedig újabb hazugságot szülnek. Nem tudok mást tanácsolni: merjenek beszélni, beszélgetni egymással az emberek."

Orgazmus nélkül frigid picsa egy nő?

„Mivel a pornóban a nőknek színlelni kell az orgazmust, ezért nekem remekül megy a dolog” – mesélte Alexa Diamond, aki szerint rengeteg olyan nő van, akinek még soha nem is volt ilyen élményben része. „Nagyon sok lánnyal beszélgettem már erről, és a többségük azt se tudta, mi fán terem az orgazmus. Ilyenkor aztán egyik probléma jön a másik után, a lányok szégyellik ezt a dolgot, és szégyellik megbeszélni is a partnerükkel, attól tartva, hogy frigid picsának lesznek titulálva. Innentől kezdve inkább megjátsszák magukat, csak ne veszítsék el az imádott férfit – akik többsége észre sem veszi, hogy egy jól kitervelt színjátékról van szó.”

main-ALEXA D 247

Az expornós szerint persze nagy hülyeség nem megbeszélni a dolgokat, de tényként kezeli, hogy a férfiak nem maradnak együtt hosszútávon olyan nővel, akit nem tudnak kielégíteni, viszont az sem jó, ha a nők a pornófilmeket veszik alapul, és sikítozva/karmolva szimulálják a csúcsra való jutást. „Az a baj, hogy a pasik innentől kezdve elbízzák magukat, elkönyvelik, hogy egy-két jól irányított mozdulattal perceken belül mindenkit ki tudnak elégíteni, és a későbbiekben, ha nehezebb esettel kerülnek kapcsolatba, a nőre fogják a problémát. A 22-es csapdája ez. Pedig ahány nő, annyiféle orgazmus. A jelek egyébként azoknak a férfiak számára, akik már valóban okoztak nőnek orgazmust, egyértelműek: nemcsak a hüvely izomzata rándul össze ritmikusan, hanem az egész test megfeszül. Aki viszont még soha nem tapasztalta ezeket a valós tüneteket, azok csak akkor jönnek rá a színházi előadásra, amikor a sors összehozza őket egy olyan nővel, aki valóban képes elélvezni.”

A pasik kedvéért szimulálnak

"Természetesen voltam én is olyan nővel aki eljátszotta az orgazmust" – mesélte Ricardo Soli, pornóproducer, Boróka Bolls egykori menedzsre. "A valós női orgazmusnak is vannak olyan jelei, amelyeket nem lehet eljátszani, mint például a hüvelyizmok erős, ritmikus összehúzódása, de ezentúl akár a hasizmoké is. (Imádom a kockás hasú nőket ebből adódóan.) Találkoztam olyannal is akinek fennakadt szó szerint a szeme."

soli

Soli szerint a legtöbb nő a pasi kedvéért szimulál, és azért tesznek így, mert tudják, hogy a férfi büszke, és ezen büszkesége, önbizalma megrendülése hatással van a nemiségére, potenciájára is. "Valamiféle 'otthonról hozott bíztatás' a nő részéről. Fiatal koromban ez nagyon zavart, manapság már ritkábban fordul elő, és ha igen, akkor sem esem kétségbe.

Ön színlelte már/színlelték már Önnek az orgazmust?

A nők valahogy érzelmi oldalról közelítenek mindenhez, főleg a (bármilyen jellegű) kapcsolataikhoz, ezen belül a szexhez is. A férfiak számára a szex inkább technika kérdése, és ennek is így kell lennie, így egészítik ki egymást, csak akkor van gond, ha mindkét fél túlzásokba esik. Ha a nő túlságosan beleéli érzelmileg magát a szexbe, vagy a férfi tekinti azt egy technikai sportnak. A pornóban inkább ellesik másoktól ezen szimulációs technikákat a hölgyek, esetleg színezik saját módon a saját tapasztalataik alapján. Rengeteg nővel találkoztam, aki csak azt hitte magáról, hogy volt már orgazmusa, de a forgatáson derült ki számára is, hogy csak azt hitte. Na, ilyenkor már tud valami színt vinni az eltanult dolgokba,  ki tud alakítani egy sajátos pornóimidzset magának. Erre kell törekedni, hogy ne csak nyögjünk, lihegjünk, mint azt bárki teszi a pornófilmekben, mert annál jobb nincs egy pasi számára, minthogy lássa, érezze, hogy felülkerekedett a nőn, magáévá tette. Mi, férfiak sajnos nem tudjuk eljátszani, pedig sokkal könyebb lenne az életünk" – tette hozzá a producer.

Hozzászólások

 • 2010.04.22 09:47:15ben_dover

  A többek által emlegetett hüvelyizom összehúzódása csak vaginális orgazmusnál jelentkezik, vagy klitorálisnál is?

 • 2010.04.22 09:47:50Nandi29

  Egy dologban bízom, hoigy ezt egy csomó liba is olvassa, és hátha tanul belőle.

  Szóval kedves dárga libák, nem szinleljetek, mokndjátok el a pasinak, hogy nem jó, és mit szertnétek, hogy hogyan tovább.

  Az sem baj, ha sex közben simogatjátok magatokat, ez a pasit is feltúrbozza, és nyilván ti tudjátok a legjobban mi kell nektek.

  Ja és még valami hanyatvágodni az ágyon és várni a csoádt szintén nem ér.

  Különben tényleg ekkora a szekuális nyomor a világban, de most komolyan?

 • 2010.04.22 09:50:20Nandi29

  Szelid sunmalac-Elmeny designer:

  Hát nem irigyelek de az asszonyod sem.

  Vannak csajok akik nem hangosak, de amikor önkéntelenül megfeszülnek az izmaik, amikor finoman vagy durván megráng a csipő, vagy elakad a lélegzete az mindig látszik, tényleg nem értem.

  Mi a fasz van ebben a világban. Egy valódi és erős orgazmus gazdája persze leht halak, de hogy észrevétlen lenne, na azt nem hiszem...

 • 2010.04.22 09:51:40tengerzold

  Olyan pasival, aki béna az ágyban, de nem hajlandó fejleszteni magát,mert meg van győződve róla,hogy valami nagy ász, nem lehet mit kezdeni.Csak otthagyni lehet.Dettó egy korai magömléses.
  Kevesebb zsírosat kell zabálni, nem kell bagózni, vigyázni kell az édességgel,de kell a sport, és akkor nem lesznek merevedési gondok sem,amit a legkönnyebb a nőkre tolni,csak a bibi az,hogy nem ők tehetnek róla!:D

 • 2010.04.22 09:51:45tillie

  2010.04.22 09:31:25Eddie Krueger

  Igazad van:)

 • 2010.04.22 09:53:18tillie

  2010.04.22 09:32:27Eddie Krueger

  az a baj a színleltelt, hogy egy idő után frusztráltá tehet:) ahogy minden más területen is ahol nincs meg a kielégülés:)

 • 2010.04.22 09:54:29tengerzold

  2010.04.22 09:47:15ben_dover
  Mind a kettőnél.A végeredmény ugyanaz,csak máshonnan indul ki.Bár a tiszta hüvelyi elég ritka,nagyon be kell legyen indulva a nő a pasira.

 • 2010.04.22 09:55:03macmonk

  Szerintem pont a pornosok ne osztogassanak tanacsokat a szinlelt orgazmusrol. Sajna sok butasagot ok hitetnek el a ferfiakkal a noi test mukodeserol....

 • 2010.04.22 09:55:55tillie

  2010.04.22 09:35:24Substancial7

  nekem az nem tetszik benne, amikor vonaglik össze vissza. néha szánalmas.

 • 2010.04.22 09:58:34tengerzold

  2010.04.22 09:47:45Szelid sunmalac-Elmeny designer
  Rángatózás nincs is, az az epilepszia.:D
  Viszont van egy lüktetés a hüvelyben, amit, ha épp benne vagy, érezned kell(ene).
  Azt,hogy egy sikítozós, ordítva élvező nő csak színházat játszik, eddig is tudták a nők.

 • 2010.04.22 10:00:01Dövan

  2010.04.22 08:17:56 Plumper

  Így van! Minden nőt ugyan nem tudunk megdugni, de legalább meg kell próbálnunk!

 • 2010.04.22 10:00:50Auguszta Romanova_2

  Nem olyan egyszeru azert az.

  Szoval a nok 60 szazaleka nem kepes ferfival orgazmusra.Vagy ha igen,sokszot nincs kedve,faj a feje,fazik a laba stb.

  Aztan.A ferfiak 60 szazaleka vagy durva,vagy tul gyors,vagy akkora fasza van mint egy virslike,vagy mint egy lonak ami faj,tehat ezek a fennmarado orgazmusra kepes noket nem fogjak kielgiteni.

  Igy ossze kell keruljon a ket jo kategoria mindekt nembol.
  Ugy ,hogy egy varosba lakjanak,egyezzen a szo,ne legyen egyik se hazas stb.
  Szerintem nem konnyu.

 • 2010.04.22 10:01:30tengerzold

  Amúgy nem kell minden szexnek orgazmussal végződnie, ez nem verseny, de ha sosincs, vagy ritkán van, na az a gond.

 • 2010.04.22 10:04:09Nandi29

  Auguszta Romanova_2

  Aha, szóval akkor 60% lenne a buta nők száma.

  Mert hol van az megtiltva a nőnek, hogy szeretkezés közben ő is izgassa a klitoriszát.

  Pusztán hüvelyi orgazmust összehozni, tényleg becsületes munkával lehet csak, de nem véletlenül alkotta isten a csiklót.

  2010-ben ez még valóban kérdés, hogy hogyan jutassunk ek egy nőt a csucsra.

  Igen a pusztán ráfordulok tolom neki 3-5 percig persze, hogy nem elég ebből nem lesz orgazmus, de ma már tényleg nem ilyen a sex, vagy de?????

 • 2010.04.22 10:08:21Auguszta Romanova_2

  Aha, szóval akkor 60% lenne a buta nők száma.

  ........

 • 2010.04.22 10:48:52EnCIS

  "és Alexa Diamondnak is az a véleménye, hogy aki nem sikítozik szex közben, az frigid picsának lesz nyilvánítva"

  mióta????????
  amúgy meg igenis tudassuk már a kedvessel, ha hiba van a témában, ha azt hitetjük el vele jó az amit valójában sz...ul csinál, akkor utána ne csodálkozzunk...

 • 2010.04.22 11:26:45Ianas

  Szimuláló nő == Frigid picsa.

  Ez egyértelmű.

 • 2010.04.22 11:26:47Rékuc

  'elkönyvelik, hogy egy-két jól irányított mozdulattal perceken belül mindenkit ki tudnak elégíteni, és a későbbiekben'
  háhá, a kedvencem ebben a kategóriában a makktárs beszámoló, szinte kivétel nélkül mindegyik kurvapecér elhiszi és még büszkén le is írja, hogy bizonybizony, sikerült eljuttatnia a csúcsra a 'hölgyet' (így, ultramodorosan) :DDD

  Egykébként én is színleltem, egy barátomnak, aki amúgy fantasztikus volt az ágyban, de a mániája volt, hogy én hányszor és mekkorákat élveztem... a végén már ott tartottunk, hogy strigulázott, hogy ma kevesebbszer, mint a tegnap, és miért, és ma is akkora volt, vagy a tegnapi nagyobb, és stb... és nem volt hajlandó elfogadni, hogy nekem az idegrángó orgazmus nélkül sem szar a szex... tiszta teljeseítménykényszer volt egy idő után.

  Ma, vénebb fejjel, már persze felvállalom, hogy én biza nem mindig és nem mindentől élvezek el, de attól még ugyanolyan jó nekem és ugyanúgy kívánom a dolgot. Akinek tetszik, jó, akinek nem, az frusztrálódjon magában de engem ne cseszegessen miatta :)

 • 2010.04.22 11:29:11Karachar Nevian

  Sztem az a szánalmas, hogy sok nő még büszke is arra, hogy mennyire jó színésznő.
  Ilyenkor sajnálom, hogy mi nem tudjuk megjátszani... annyira megérdemelnék.
  Más kérdés, hogy a sz.kultúra hiánya mindkét oldalon fellelhető, de mégis kizárólag csak az egyik fél számlájára írják.
  Mi van ha a nőnek fogalma sincs hogy egyáltalán mit is mondjon, mit kérjen?
  Tessék szépen megtanulni ezt is, vannak módszerek és van idő is...

 • 2010.04.22 11:59:44vivax

  asszem most jött el az a pont, hogy levágjam és a kutyák elé vessem a szánalmas kis cerkámat. úgysem ér semmit.
  ezentúl nő leszek.

 • 2010.04.22 12:29:25Auguszta Romanova_2

  Vivaz

  Ezt mibol gondolod?
  A hozzaszolasokbol?

 • 2010.04.22 12:35:16teknősbéka

  Pornósok: hiteles :)
  Szexbe politikát keverők: szánalmas
  Színlelő nők: majd a szeretőnél nem fogja
  Indulatos férfiak: kételkedőek (magukban)
  Orgazmus: mindenkinél egyénre szabott
  Magyarázkodások: inkább neki se állj az egésznek, hanem főzz egy KV-t:)

 • 2010.04.22 12:35:54NEmáááá

  1. Néma gyereknek anyja picsáját !
  2. Ha van olyan hölgy, akinek kellő figyelem hiányában még nem volt orgazmusa forduljon hozzám bizalommal: ha tetszik, megröfögtetem ezt megígérem :)

 • 2010.04.22 12:36:05fülzsír

  @akurvaanyád !

  Ne hülyézz kisgyerek! Nem írhatták jól, mert egyszer fáradtságot írtak, másodszor (a cikk közepén) meg fáradságot.

 • 2010.04.22 12:38:35Tonohaver

  Mészáros Dóra meglepően(?) értelmes nyilatkozatához nincs mit hozzátenni, nagyjából ezeket írtam volna...
  Egyes nőknek ajánlom bemagolni!
  "Gratula"!

 • 2010.04.22 12:47:39öregmogyi

  @akurvaanyád!
  fáradtság = fáradt állapot
  fáradság = fáradozás

  tehát helyesen a cikkben: "arra sem veszik a fáradságot"
  és példa a másik szóra: "rátört a fáradtság"

 • 2010.04.22 12:55:10NEmáááá

  ÖREGMOGYI : Nem kő ezen annyit szarozni, írjuk ki
  szépen : FÁRACCSÁG oszt jóvan !
  :DDDDDDD

 • 2010.04.22 13:30:11m.maria

  A teknősbékából meg főzzenek levest.
  Amit megetetnek a pszichológusokkal

 • 2010.04.22 13:34:07[megmondoember]

  Na, akkor megmondom a frankót: ha egy nőnek nincs (rendszeresen) orgazmusa, az 99.99%-ban kizárólag és csakis saját magának köszönheti, mert
  - tele van gátlásokkal, amik levetkőzésére semmi energiát nem hajlandó fordítani
  - ezzel összefüggésben nem ismeri a saját testét, nem tudja, hogy mi a jó neki
  - ha esetleg mégis, akkor nem meri megmondani a férfinek, akkor se, ha az előtte már tízszer elmondta neki, hogy de igen, tegye ezt meg
  - nem tartja szexuálisan karban a testét (igen, hüvelyizmok feszessége marha fontos, nem csak a férfinak)
  - szex közben máson jár az esze, de ezt megint nem kommunikálja le az illetővel
  - olyan férfival van és marad, aki szexuális nem illik hozzá (mert pl. viszont a bankszámlája jó nagy) - és itt most tök mindegy, hogy az illető nő pinája túl nagy, vagy kicsi a pasiéhoz, vagy hogy egyszerűen csak más dolgokat kedvelnek, más a szexuális étvágyuk, stb.

  A pasi, aki nem törődik a nővel, és csak a saját kielégülését keresi, városi legenda, mítosz. Gyakorlatilag minden pasi szereti a nőt is kielégíteni, akkor is ha amúgy érzelmileg nem kötődik hozzá, már csak azért is, mert számára is az az izgató (és így neki is akkor jobb), ha a nő is élvezi. Ha ez ennek ellenére nem sikerül neki, akkor az bizony a frigid picsa hibája, nem az férfié - ha már valakié (mert ha mondjuk a méretek vagy az étvágy nem illenek össze, arról ugye objektív kevéssé tehet bármelyik is). A férfit azonban még akkor is csak elismerés illeti, ha tényleg nem jön össze, mert ő a maga részéről legalább megpróbálta.

 • 2010.04.22 13:36:48NEmáááá

  MEgmondoember: Szerintem nagyon igazad van, de
  be kell vallanom NEM nőnemű vagyok !
  (Hanem ? :))) )

 • 2010.04.22 13:37:20m.maria

  A megmondóemberből is lehet levest főzni, de ahhoz egy kis vegetát is kell rakni, mert elég sótlan.

 • 2010.04.22 13:38:23endorpH1N

  Ez a pénz számolva, nő verve jó annyira kibaszott primitív duma..... Látszik baromarc hogy még soha nem volt tartós kapcsolatod és minden nőt kurvaként kezelsz, te gyarló gyökér kis pöcs!!!!!

 • 2010.04.22 13:41:13Susan Delgado

  "A pasi, aki nem törődik a nővel, és csak a saját kielégülését keresi, városi legenda, mítosz."


  HA-HA-HA-HA:DDDDDDD

  A hónap vicce

 • 2010.04.22 13:51:03Veér Farkas

  2010.04.22 08:34:04Nandi29:

  Na, ezen megint hangosan felröhögtem...

  Úgy beszélsz, mint egy önbizalmmoal teli 14 éves, aki nőt még az életben nem látott közelről, de elméletben persze már mindent tud - saját maga szerint.

  (Mellesleg a 10-ből 9 az már nem 1%, hanem 10, de ez is nagyon nagy kamu.)

 • 2010.04.22 14:04:38Nandi29

  Kedves Veér Farkas!

  Nekem ugyan nem kell Neked semmit bizonygatnom, és képzeld nekem is átjött, hogy a 9 a 10-ből nem 1%, azért írtam a 10%-ot mert jobban átgondolva, sokkal reálisabban tartható.

  Nem is szándékozom veled vitatkzoni, szerncsém van a nőkkel, vagy csak nem vagyok egy lusta tetű, bátran használom (és szívesen) a nyelvem az újaim is. Nincs ebben semmi trük, az a szánalmas, hogy te ezt kétségbe vonod.

  Én hosszútávú kapcsolatokban éltem eddig az életem, ahol a sex működöt, és nem csak egyszerű dugásokról volt szó.

  Azért működött, mert volt idő kiismerni a másikat, és tudni mi jó neki és hogyan.

  De leginkább ez az odafigyelésről szól, és ahogyan már sokan írták itt, nekem is mindt minden normális férfinak csak akkor igazán jó, ha látom, hogy a nőnek is.

  Baszod ez nem kamú, nem túlzott önbizalom, odafigyelés, és talán némi szerencse is, illetve megfeleő párválasztás.

  Egyszerűen én nem értem, hogy mi nem működhet ezen, mondjuk én akkor nem ugrok rá egy nőre, ha látom, hogy nem fog menni, ez nyilván nem rontja a statisztikát, de ez is az odafigyelés része. És persze velem is előfordul, hogy nem tudom "táncba" vinni a lányt, na de ha a nyítólépésekre nem megfeleően ragál, akkor nem tömöm meg, mint egy rongybabát, hanem halasztok olyankorra, mikor neki is jó.

  Egyszerűen nem fér a fejembe, miért nem működik ez sokaknál, de lehet csak nekem volt mindig szerencsém.

  Marha vagy e ecsém?

 • 2010.04.22 14:08:59Veér Farkas

  2010.04.22 09:47:50Nandi29

  Hát az írásodat elnézve nem lehet nehéz hozzád képest IQ pluszosnak lenni.

  Az egyébként nagyon tetszik, hogy a hozzászólók mind mennyire képben vannak.
  A képernyő sok mindent kibír. :-)

  Csak azt nem értem, miért panaszkodnak akkor mégis a csajismerőseim, hogy az általános jellemző a nagy száj mellé a nullaközeli teljesítmény.

 • 2010.04.22 14:09:14Auguszta Romanova_2

  En no vagyok.

  Megmondoembernek igaza van.
  Veer Farkasnak is.

 • 2010.04.22 14:11:36Veér Farkas

  2010.04.22 14:04:38Nandi29:
  Nem, öreg, te szimplán csak buta vagy, akit valószínűleg az összes csajod átvert a megjátszott orgazmussal.

  Még az is, amelyikre a Playboyban verted ki. Meg a másik, amelyikre a Hustlerben.
  Több meg nem is igen volt az írásaid alapján.

 • 2010.04.22 14:14:31szamarhegy

  Tök jó, hogy a "nő a hibás, ha nincs orgazmusa" fickóknak nem tűnt még fel, hogy egy nő (általában) sokkal bonyolultabb lelki, érzelmi, fizikai adottságokkal vesz részt az együttlétben, mint egy pasi. Milyen primkó hozzáállás ez a 'élvezd a szexet, ott a csiklód!'. Tapasztalatom szerint a nők alkalmazkodóak, a szex bármilyen értelmezése felé szívesen elkísérnek, szeretnek játszani, alapfeltétel persze, hogy ne legyen öncélú. Ha egy nőt sikerült bevonnod a játékba és megbízik benned, nem görcsölsz és neki sem kell, akkor a többi már magától jön, az orgazmus persze sosem garantált. A nők, férfiak 99%-a szereti ha van társa, szereti ha simogatják, szeretgetik, ha mégsem működik a szex, akkor vagy a hormonok nem működnek, vagy rossz beidegződések vannak, esetleg tapasztalatlanság, viszont az elsőt kivéve, érzelmi intelligenciával és szeretettel lehet ezeken segíteni. A frigid picsa megközelítésben se ez, se az nem játszik.

 • 2010.04.22 14:16:13Auguszta Romanova_2

  "Nem is szándékozom veled vitatkzoni, szerncsém van a nőkkel, vagy csak nem vagyok egy lusta tetű, bátran használom (és szívesen) a nyelvem az újaim is."

  Te egy kozhelyszotar vagy.

  1.Kepzeld engem pl hidegen hagy, ha egy ferfi turkalja az ujjaival pinamat meg a csiklomat,a farka meg nemtom,ott van az is,tavol.Egyreszt nem izgato a gondolat,masreszt ugyse tudja olyan jol csinalni az ujjaival,mit en,akinek az ujja is az ove a pina is az ove.

  2.A nyalas bar sem eloiteletem nincs,sem fajdalmat nem erzek,soha nem juttatott orgazmushoz,es ezert nem is eroltetem,legfeljebb udvariasan elturom egy ket percig,ugyanis manapsag alap,hogy az igazi no imadja az oralt akkor is ha nem.
  Mondthatom annyira hidegen hagy,mintha egy Piroska jegkremet dugnek a seggembe.

  Nalatd.
  A kozhelyeket el lehet dobni.
  Viszont megorjit ha csokolznak velem pl,sot en annak ellenere hogy a nyalast nem szeretem, oralisan kielegitem a ferfit.Es sok minden mast.

  Az okosabb ferfi passziv,az elejen,hagyja hogy a no ravezesse mit akar.
  A streberek meg,a Cosmopolitan es Kiskegyed debil osszeollozott cikkeibol szorgalmasan oralozank,csiklot simiznek stb.

 • 2010.04.22 14:16:21Nandi29

  "Csak azt nem értem, miért panaszkodnak akkor mégis a csajismerőseim, hogy az általános jellemző a nagy száj mellé a nullaközeli teljesítmény."

  Talán nem a megfelő ismerősid vannak.

  Örülök, hogy Iq pluszosnak érzed magad. Felőlem cinálsz, amit akarsz, sőt gondolj, amit akarsz.

  Én odafigyelek a barátnőmre, ennyi ettől többnyire működik is a dolog. nem is írtam többet.

  Kétségtelen, hogy nekem is lenne még mit tanulnom, de a legfontosabb az odafigyelés.

  Különben én tényleg nem akartamnaygszájú lennii, nem írtam, hogy de kurvára le tudom varni a csajokart, csak úgy füstölnek, stb...

  Azt mondtam, hogy figyelek rájuk, nagyon, és nem vagyok (csak ritkán) önző ennyi, és ez nekem működik, de nem vagyok pornószínész teljesítményű, mert nekem nem is ez a lényeg.

  Na jónapot.

 • 2010.04.22 14:19:07Nandi29

  Auguszta Romanova_2

  Ok, igazad van, minden nő más.

  Azt írtam, ami nekem bejött, ha neked más kell az is remek, de legalább te tudod mi a jó neked.

 • 2010.04.22 14:20:27Nandi29

  Amúgy meg még annyit, hogy a turkálást és a nyalást is lehet odafigyeléssel csinálni, szerintem a hölgy örömére is.

  Ezek szerint, neked nem megfelelően "turkáltak", vagy neked ez valóban nem, jön be.

  Mindegy maradjunk annyiban, hoyg én vagyok a hülye..... :D

 • 2010.04.22 14:22:39Veér Farkas

  2010.04.22 09:51:40tengerzold:
  Az édességgel?
  A kakaó az egyik legősibb afrodiziákum.
  Mellesleg a versenysport hat a legkárosabban a potenciára. Az izomemberek nem igazán arról híresek, hogy dugnának éjjel-nappal, sőt...

  2010.04.22 12:35:54NEmáááá:
  Hát az ilyen nagyszájúaknak kb. nulla tapasztalata van, max. saját magukat röfögtetik meg. Azt is csak jó esetben, viszont akkor 15 másodperc alatt.

  2010.04.22 14:09:14Auguszta Romanova_2:
  Nem kéne nekünk megismerkednünk?
  Csak hogy átültessük az elméletet gyakorlatba. :-)

 • 2010.04.22 14:23:17Auguszta Romanova_2

  Nem hulye.
  egy ugyes kis streber.
  iratkozz be egy politikai partba,elobb persze olvass utana az ideologianak,garantalom,messzire jutsz.

  elarulom,hogy 2 esetben vol olyan,hogy a ferfi lefogott es szinte eroszakkal kinyalt,hogy na o most megmutatja,mielott meg ruhaban elmeseltem hogy nem szeretem.
  Szerintem annal jobban izgatja oket a dolog,mivel azt hiszik csak szegyellem vagy mia franc,nem gondoljak,hogy valoban magasrol szarok ra.

 • 2010.04.22 14:23:20Nandi29

  "Az okosabb ferfi passziv,az elejen,hagyja hogy a no ravezesse mit akar."

  Azt írod, a közhelyeket el lehet dobni, aztán te is írsz egyet.

  Ej, ej.....

  Van olyan nő akivel az ilyesfajta paszívitás sem máködik ám, mert sem a száját nem nyítja ki, sem nem vezet megfelelően.

  OK, szerintem túl bonyolult ez a téma, nem lehet pár mondatba belefoglalni.

 • 2010.04.22 14:26:35Auguszta Romanova_2

  "Az okosabb ferfi passziv,az elejen,hagyja hogy a no ravezesse mit akar."


  felteteleztem hogy nem egy hazibulibasn ismered meg es 2 kor mar dugod.
  Hanem elotte van par randi.
  Ahol szoba kerul ez ,az.
  Vagy nem?
  Maradi vagyok?

 • 2010.04.22 14:27:49Nandi29

  Auguszta Romanova_2

  Inkább lennék hülye.... :D

  Nos elhiszem, hogy vannak csajok akik nem kedveik az orált, mondjuk én azrt nem erőszakoskodnék senkivel, hiszen pont ezt írom, figyelni a másik reakciójit ez lenne a lényeg.

 • 2010.04.22 14:29:21Veér Farkas

  2010.04.22 14:16:21Nandi29:
  Na ja, a férfiak többsége biztos nem figyel oda a nőre, mi?

  Ez tipikus hülyítő duma. Lehet persze, hogy 20 éves kapcsolatban már nem, de úgy általában a férfiaknál sem annyiból áll, hogy bedugom, nekem legyen jó fél perc alatt, oszt rendbe' van.

  És a visszajelzések alapján hidd el, tudomm, miről beszélek.

 • 2010.04.22 14:30:56teknősbéka

  m.maria: Én ma már szívesen lennék akár leves is, mert itthon van az, akivel a mai két orgazmusom már megvolt!

  Ha mégsem levesként végzem, akkor még nincs vége a napomnak ezen a téren!

  Te csak álmodozz az orgazmusról:) :) :)

  Na megyek levesnek:)

 • 2010.04.22 14:31:07Nandi29

  Auguszta Romanova_2

  "felteteleztem hogy nem egy hazibulibasn ismered meg es 2 kor mar dugod.
  Hanem elotte van par randi.
  Ahol szoba kerul ez ,az.
  Vagy nem?
  Maradi vagyok?"

  Szerintem nem kicsit félreértjük egymást, megint.

  Azt írtam, vannak nők, akik 1. nem tudják mi kell nekik. 2. tudják de nem mondják, 3 nem is tudják rávezetni a férfit.

 • 2010.04.22 14:32:37wagabound

  megmondoember: nálad a pont. A nőkre vonatkozó része annyira telitalálat, hogy engedelmeddel ideidézem, hogy minden értelmes nő és pasi az agyába vésse:

  " ha egy nőnek nincs (rendszeresen) orgazmusa, az 99.99%-ban kizárólag és csakis saját magának köszönheti, mert
  - tele van gátlásokkal, amik levetkőzésére semmi energiát nem hajlandó fordítani
  - ezzel összefüggésben nem ismeri a saját testét, nem tudja, hogy mi a jó neki
  - ha esetleg mégis, akkor nem meri megmondani a férfinek, akkor se, ha az előtte már tízszer elmondta neki, hogy de igen, tegye ezt meg
  - nem tartja szexuálisan karban a testét (igen, hüvelyizmok feszessége marha fontos, nem csak a férfinak)
  - szex közben máson jár az esze, de ezt megint nem kommunikálja le az illetővel
  - olyan férfival van és marad, aki szexuális nem illik hozzá (mert pl. viszont a bankszámlája jó nagy) - és itt most tök mindegy, hogy az illető nő pinája túl nagy, vagy kicsi a pasiéhoz, vagy hogy egyszerűen csak más dolgokat kedvelnek, más a szexuális étvágyuk, stb."

  Ami a férfiakat illeti, azzal nem egészen értek egyet: bizony, sok közöttünk az önző, csak a saját élvezetét kereső pasi, aki csak a lukat látja (és használja) a nőben. De az a nő, aki egy ilyennel összeáll, az meg is érdemli.

 • 2010.04.22 14:37:27teknősbéka

  m.maria: Majd elfelejtettem, te inkább főzz KV-t és politizálj szex helyett!

  Én meg szexelek a politizálás helyett és helyetted is:)

 • 2010.04.22 14:39:02wagabound

  Auguzta Romanova_2 :

  "1.Kepzeld engem pl hidegen hagy, ha egy ferfi turkalja az ujjaival pinamat meg a csiklomat,a farka meg nemtom,ott van az is,tavol.Egyreszt nem izgato a gondolat,masreszt ugyse tudja olyan jol csinalni az ujjaival,mit en,akinek az ujja is az ove a pina is az ove."

  Hm... Egy nő, aki véget ér a derekánál. Ritka példány vagy, szó se róla.

 • 2010.04.22 14:50:54Auguszta Romanova_2

  Miii?
  A farkat szeretem te!
  Nekem az ujjas mese,az olyan mintha mas mosna fogat.Vagy tul erosen dorzsoli,vagy koszos marad.
  Nemjo.

 • 2010.04.22 14:52:11Auguszta Romanova_2

  Es a gondolata se izgat.
  Jaj istenem de jo,jatszadozik a pinammal az ujjaival,mint egy zongora ora bla bla.
  Az izgat mint erzes es gondolta hogy berakja a szemremtestet :DDDD

 • 2010.04.22 14:56:13Tonohaver

  @Auguzta Romanova_2:

  Kiegészítés wagabound megjegyzéséhez:

  1., Csak azt ne hidd, hogy csak a férfiak bénák. Számos nő hiszi, hogy minden férfi megelégszik pusztán a ki-be, a végén dögunalommá váló melóval.
  A húgom, a szülés után megkérdezte tőlem, mit csináljon, hogy igazán jó legyen a sógornak.
  Lerajzoltam méretarányosan, pontról-pontra tettem javaslatokat. Egy hét múlva kaptam egy telefont, csak annyit: "Köszi! Jó volt!"
  Lehet így is, vice versa!

  2., Valóban lehet jobb az "önki" egy rossz együttlétnél, de a szex egy csodálatos társasjáték lehet - ha kvázi tisztázzák a játékszabályokat a felek- és a legtöbb normális embernél a tartós önkiszolgálás véget ér a hypermarketnél.

 • 2010.04.22 14:58:54Auguszta Romanova_2

  O igen meg mondjak,hogy a nok nem mondjak el tisdztan.
  Hat egy francot nem.

  elmondom elore hogy ne is probalkozzon orallal,mert nem kedvelem,erre lefog es oldalrol nyalnak ki,ugy hogy a ket karom fogva,egy labamon terdel,mondom cirkuszba illo ize,es kinyal,hogy o majd megmutatja,milyen a jo nyalas.
  Ket kulonbozo ferfi tette ezt.

  azonkivul elmondom imadok csokolozni erre oltogeti a nyelvet mint egy gyik egy percig aztan elkezdi csapkodni finoman a seggem.

  A harmadik mint egy Rozsika varrogep,mikor figyelmeztettem,hogy lassan szeretem es melyen.

  Es meghogy a nok nem mondjak?
  Hat de ha mondjak ki hallgat rajuk? A fasz se,mert a Mean's health azt irja hogy...es akkor gyakorlatba helyezi.

  Kb olyan szakertlemmel,mint ahogy egy konyvbol idezned :''A kullancs helyes eltavolitas'' felyezetet,csak nagyobb jokedvel.

 • 2010.04.22 15:02:17Susan Delgado

  Imádom a kommentelőket:DDDDD
  Szakadok rajtatok:DDDD

  Ez a Rózsika varrógép hasonlat odavág rendesen:DDDDDD

 • 2010.04.22 15:03:22Auguszta Romanova_2

  JA es ott van a ''biztos nem csinaltak neked eddig jol'' mese.
  Szoval az eddigi kan nem azert nem jutatott orgazmushoz a nyelvevel,mert en VALOBAN nem kedvelem,hanem mert szarok az agyban.De jo ezt elkepzelni,hogy sokan szarok az agyban,de nem bezzeg nem.Azonkivul en mint butuska csacsogo no ugysem igazan tudom,hogy mi nekem a jo.

 • 2010.04.22 15:06:11Nandi29

  Auguszta Romanova_2

  Na csak nem általánosítunk megint.

  MOst, hogy látom a tapasztalatid, már értem mit értettél félre.

  Mondjuk ez így tényleg übergáz, az még hagyján, hogy nekilendül, de hogy közben nem veszi észre, hogy ez nem jó.... :D

  Ok, természetesen mi férfiak is tudunk hülyék lenni ez tagadhatatlan.

  Bonyolult egy téma, a nők a férfiakkal ellentétben nem olyanok, mint egy autómata. Bár megjegyzem egy autómata is tud többféleképpen kávét adni, és tuti neki sem mindegy, melyiket veszik ki belőle....

 • 2010.04.22 15:13:24Auguszta Romanova_2

  hogy közben nem veszi észre, hogy ez nem jó....

  Persze hogy nem.
  Mert kozben azt figyeli,ne legyen tul gyors,ne lankadjon le,nem -e kicsi.

  a noknek se konnyu,mert az a zsirdarab ott vajon nem zavarja?Es a mellem formaja?
  Es stb stb,

  En a baratomnak meg is mutattam az orgazmus utani bőrpirt es azt mondtam,latod ezt?
  Ez a jel nem megjatszhato.(legfeljebb ha orosz kémnő valaki)
  A nok 75 % van ilyen,a mellcsonton,a gyomorszajnal,a nyakon,egy ket perc mulva elmulik.
  Ugyhogy nalam tiszta nem kerdez senki semmit.

  VAgyis de dalia baratom,aki Rozsika varrogep volt,es azt hitte,hogy azzal hogy birja durvan 45 percet az alig ferfinagyujjnyi kolbaszaval,na az kerdezte.
  Hat mit lehessen mondani?
  Emelkesztek a megboldogult Michael Jackson interjuira?
  Ha kerdeztek tole valamit misztikusan mosolygott es motyogott egy ket sztagot?
  Na igy szoktam reagalni amikor valaki kerdi az orgazmust. (mivel tudja nagyon jol hogy nem volt mitol legyen)

 • 2010.04.22 15:18:17Nandi29

  Auguszta Romanova_2

  Baszus, tényleg nem voltak valami frankó tapasztalataid, vagyis ezek nem azok. Na nem a farokméret miatt, hanem a varógép efekt miatt, és a többi.

  Visszamenőleg csak annyit tartanék meg a kommentjeimből, hogy az odafigyelés, és az azoknak megfelően adott reakció, ami ér valamit. De ez is csak jözhely, mindeki más, de továbbra is tartom, hogy a személyre szabot, mindkét fél által működtet kapcsolat esetén, a megfeleő eredmény nem marad el.

  Na mindegy, nem tudjuk melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás.

 • 2010.04.22 15:19:23Auguszta Romanova_2

  Na nem a farokméret miatt,

  nyilvan nem,hiszen a Nok Lapja is megirta,nem az szamit.

 • 2010.04.22 15:20:44sandlover

  Auguszta megmondta a tutit,

  "lassan szeretem es melyen"

  ettol van az ember lanyanak huvelyi orgazmusa.pont

 • 2010.04.22 15:22:24Auguszta Romanova_2

  Befejezesul:

  Szuper parkapcsolatot az a no tud kiaakitani aki:
  1.nagyon konnyen,barkivel kepes orgazmusra
  2.egy ferfivel sem kepes orgazusra

  Mert akkor ezt ejthetik es megnezik a tobbi fontos dolgot,mint szemelyiseg,erdeklodesi kor,empatia es amikor 99% ban passzol akkor van egy szuper feloldhatatlan kapcsolat.

  Az atlagnoknek nemjo,mert lehet hogy az aki visitattja az agyban egy faszfej.Es valasok cirkuszok.
  Viszont Jozsi a szomszedbol olyan jo ember,csak epp nem jo a szexben.Csaj boldogtalan.

  Biza nem konnyu nonek lenni.
  Anyam borogass,keszitem az ecetes levet.

 • 2010.04.22 15:23:36Nandi29

  "Auguszta Romanova_2"

  Látom én az iróniát, és tudom is, hogy az is számít, nem mindenki kompatibilis mindenkivel.... :D

  Ahogy barátnőm mondja, a nagy és a kisebb is lehet jó, csak másként kell használni, vagy másra való.

 • 2010.04.22 15:26:47Nandi29

  "Befejezesul:

  Szuper parkapcsolatot az a no tud kiaakitani aki:
  1.nagyon konnyen,barkivel kepes orgazmusra
  2.egy ferfivel sem kepes orgazusra"

  Ez fordítva is megállja a helyét:

  1. Aki könnyen jut el az orgazmushoz, és visít mint a malac, az többnyire egy ordas ribanc. És tartós kapcsolatra alkalmatlan.

  2. Aki tartós kapcsolatra alkalmas, mert van leleke, esze, stb. Az nehezebben dobja le a gátlásait.

  A 2-esból azért sok munkával még ki lehet facsarni valamit.

 • 2010.04.22 15:31:09Auguszta Romanova_2

  Nemtudom.
  Sajnos a 3 kategoria vagyok,ugyhogy tudom en mit beszelek,es miert jo az elso ket kategorianak.
  illetve mennyivel kevesebb bajuk van a helyes ember valasztasaval.:((

 • 2010.04.22 15:35:32civistroll

  A férfiaknál ez egyszerű, hiszen látványosan mennek el.Akár elő lehet idézni a prosztata masszírozásával is. A nőknél ejakulációt elérni már keményebb dió. Az anál irrigátor mellett a G-pont megfelelő ritmusban való izgatása eredményezhet ilyet, de megfelelő ellazult állapot is kell hozzá. Néhány nőnek az igazi orgazmushoz kell az alárendeltség érzése(S/M, kötözés, stb.), viszont sokuknak ez visszataszító, sőt domina szerepben szeretnek tetszelegni. A több partnerrel való együttlét sem okoz feltétlenül ezzel arányosan nagyobb orgazmust. Bonyolult, de tanulható dolgok ezek...

 • 2010.04.22 15:36:33Abraka

  #
  2010.04.22 15:20:44sandlover

  Auguszta megmondta a tutit,

  "lassan szeretem es melyen"

  ettol van az ember lanyanak huvelyi orgazmusa.pont


  nem akarok okoskodni de kutatasok azt bizonyitjak, h minden orgazmus a klitoriszban jön letre. a nelkül nem is lenne.. Mindenesetre sokan nagyon okosak itt, de azért jobb nem elhinni minden kommentet..

 • 2010.04.22 15:37:56Abraka

  2010.04.22 15:22:24Auguszta Romanova_2

  Befejezesul:

  Szuper parkapcsolatot az a no tud kiaakitani aki:
  1.nagyon konnyen,barkivel kepes orgazmusra
  2.egy ferfivel sem kepes orgazusra

  orbitalis hueseg. ez nem csak ezen a ket dolgon mulik. Egy bomba nőnek eleve könnyebb. na mindegy..
  sok itt a hueseg..

 • 2010.04.22 15:39:12Auguszta Romanova_2

  nem akarok okoskodni de kutatasok azt bizonyitjak, h minden orgazmus a klitoriszban jön letre. a nelkül nem is lenne..


  En ezt nem tagadtam sehol.Egyetertek.
  A klitoriszomban erzem.De ugy idezi elo,hogy belulrol massziroz.Ugyanis a klitorisz benyulik a csont moge,nem olyan kicsike ahogyan hinne valaki aki csak a vulvat nezi.

 • 2010.04.22 15:40:41Auguszta Romanova_2

  orbitalis hueseg. ez nem csak ezen a ket dolgon mulik. Egy bomba nőnek eleve könnyebb. na mindegy..

  Mi konnyebb?

  Miert?
  Azt hiszed hogy bomba nonel nincs olyan,hogy nehezen van orgazmusa?
  Vagy nincs?
  Szerinted ez osszefugg a szepseggel?
  Nem nem fugg ossze ez egy kepesseg.

 • 2010.04.22 15:41:14Abraka

  ilyen szempontbol nekünk pasiknak is vannak eltéröek..mitton en, jobban erzem az alhasamban. De ezért nem kel neki uj nevet adni :)

 • 2010.04.22 15:42:24Abraka

  2010.04.22 15:40:41Auguszta Romanova_2
  nem az orgazmus volt a kerdes, hanem a kapcsolat. és csak egy db pelda volt. mert az a ket opcio amit leirtal igen erös ferdites, vagy inkabb eccerüsites.

 • 2010.04.22 15:43:56Auguszta Romanova_2

  "De ezért nem kel neki uj nevet adni :)"

  Ki adott uj nevet?
  Es mi az uj nev???????????????????

 • 2010.04.22 15:46:41Auguszta Romanova_2

  Nem a ket pelda a sajat dramambol indul ki.

  tessek:
  Adott Ferencz aki egy lump,meg megbizhatatlan .
  Adott Jozsef aki nagyon rendes.

  1.Mindektto orgazmusig dug,Jozsefet valasztom.
  2.Egyik se dug orgazmusig, Jozsefet valsztom.

  Csak a lump idiota Ferencz dug orgazmusig :itt van ket dolog ,vagy szenvedek mert kreten a baratom,vagy atmegyek Jozsihoz aki nem dug rendesen,de egy szuper rendes ember.

  Szoval nem jobb az elos ket varians?????

 • 2010.04.22 15:52:56fülzsír

  @Auguszta Romanova_2!

  Már ne haragudj, de ha nálad esélytelen a nyelv és a kéz, akkor te masztizni sem tudsz. Vagy ha igen, akkor valami nagyon nincs rendben a fejedben.

 • 2010.04.22 16:02:54Auguszta Romanova_2

  Már ne haragudj, de ha nálad esélytelen a nyelv és a kéz, akkor te masztizni sem tudsz.

  Edesem.
  Van webcam nalad?
  mutassam meg?

  Megondtam,egy egy idegen kez sose tud annyira osszhangben lenni az egesszel mint egy sajat.Mivel nalam van egy pina-kez-gerincvelo-agy negyszog,az idegen kez nem tud belemaszni igazan a ritmusba.

  Mas.
  En ha le akarok fekudni a ferfival,en szeretnem a ha farkat belemdugna.
  Es nem izgat az,hogy ujjakkal idetlenkedik,mikozben a farka,ami igen kedves porteka szamomra egy fel meterrel odebb unatkozik.

  En a farkat szeretem kenyeztetni,es szeretem ha viszontkenyeztet.Egy szep szimbiozis.Ujjaim nekem is vannak,finomabbak,ugyesebbek barmely ferfiujjnal.

 • 2010.04.22 16:06:58Abraka

  Ujjaim nekem is vannak,finomabbak,ugyesebbek barmely ferfiujjnal.

  :d alapvetö tevedes. Olyasmi mint amit te irsz az ujjazasrol. :)

 • 2010.04.22 16:09:16Auguszta Romanova_2

  Ja bocs.
  Kihagytam a mikrosebeszeket.

  Jo akkor rajtuk kivul finomabb kecsesebb ujjaim vannak barmely fefinel.
  Mondtak a himzőkörben is.

 • 2010.04.22 16:12:12fülzsír

  mindenki magához ért a legjobban. De azért nem baj ha mások átveszik néha a stafétabotot. Ha nem is tud csúcsravinni, azért egész közel járhatunk, és onnantól egy kis közös ügyködéssel megoldható a dolog.

  De mivel nálad erre még hajlandóság sincs, ezért gondolom, hogy valami nincs rendben nálad. Ja! Kölcsönös francia akkor nincs is nálatok?

  És mi van ha a párod fáradt? Nem rossz dolog ha az emberfia kézzel/lábbal... nyelvvel tudja helyettesíteni az "ezredesurat", mert a csípőből tüzelés igencsak fárasztó. (ha az első nem is, a második gondolom gyakran elmarad nálatok... vagy nincs is rá igény?)

 • 2010.04.22 16:13:31fülzsír

  bocs. Kicsit sok lett a "nálad" szó

 • 2010.04.22 16:13:37Auguszta Romanova_2

  Mskulonben latjatok mit csinaltok_
  Megmondjatok hogy nekem egy ismeretlen nonek miert rossz.
  Hat ezert vagytok szarak az agyban.
  Mert szerintetek mindenki ugyanolyan.

  Azt fenntartani,hogy aki utlaja az ujakat meg a nyelvet,defektes...miert te hordtad a pinamat ket napig es rajottel,hogy defektes_
  Nalatod.

  javasolom,hogy mindenki meselje el,hogy mit szeret,de ne azt,hogy a masik mit szeret.

 • 2010.04.22 16:23:37Abraka

  "2010.04.22 16:09:16Auguszta Romanova_2

  Ja bocs.
  Kihagytam a mikrosebeszeket."

  ohh, :D neked is ott van gond az ujjazassal, hogy senkinek sincs akkora ujja ami neked bejönne :P

 • 2010.04.22 16:29:58Auguszta Romanova_2

  "ohh, :D neked is ott van gond az ujjazassal, hogy senkinek sincs akkora ujja ami neked bejönne"

  Szerinted egy ujj merete egy fasszal osszehasonlithato?
  De amugy az ujjaknak a helye kivul van,a csiklon.Simogatni.Lefele,korbe,finoman....
  Hisz tudom,ujjaim nekem is vannak,megvan mind a tiz,farkam nincs,az kell a felebarataimtol.

 • 2010.04.22 16:34:27Auguszta Romanova_2

  LAtjatok?
  Ezert nem jo a szex.
  Mert nem tesztek kulonbseget az emberek kozott.Olyan NINCS,NEM LEHET,hogy egy altalanosan elfogadott es kellemesnek titulalt dolgot egy no ne elvezzen.AZ A NO EGY SELEJT.

  Nahat ezert sok a megjatszas es kenyszeredett mosoly.

  Mondom en,a kullancs kivetelenk is van egy modja,jo az minden kullancsra.Szerintetek a no is ilyen eccerru fajzat.

 • 2010.04.22 16:39:19Málnavad!

  Valaki mesélje már el hogy miért pornósokat kérdeznek a szexről ??? Ja, és mindig ugyanazokat. Ezeknek mi közük van a szexhez ?

 • 2010.04.22 16:39:22Abraka

  álmos..

 • 2010.04.22 16:48:24Mrs Deák's canvas

  Van három kategoria lúzer, akiket a közvélemény pátyolgatni szeretne, egyrészt mert ezek a lúzerek szép számmal vannak, másrészt az emberi lélek nemes és azokat akik elesettek és szomorúak vigasztalni akar. Elsőként a kispéniszűeket emliteném, másodsorban a korai ejakulációban szenvedőket, harmadsorban azokat az érzéketlen hüvelyű kisasszonyokat akiket akkor se lehet kielégiteni, ha nem az első két kategoriát képviseled és imádod és akarod akkor sem. Szóval ennek a három részből álló népes csoportnak szól a hosszú előjáték,hárfa,gyertya,francia,sóhajok,könnyek.
  A többi halandónak meg jó a vaginára meg péniszre helyezett nagy hangsúly,elvégre ez a két szerv szex szentélye.

 • 2010.04.22 16:51:51Auguszta Romanova_2

  itt ismetlodnek a dolgok?

 • 2010.04.22 17:50:46[megmondoember]

  @szamarhegy: "Tök jó, hogy a "nő a hibás, ha nincs orgazmusa" fickóknak nem tűnt még fel, hogy egy nő (általában) sokkal bonyolultabb lelki, érzelmi, fizikai adottságokkal vesz részt az együttlétben, mint egy pasi."
  Hülyeség. A férfi is éppen olyan bonyolult, pontosabban összetett lény, mint a nő - sőt! Csak a férfi tesz valamit az ellen, ha valami nem jó neki (és ezért előbb-utóbb jobb lesz neki), míg a nők nagy része még picsogni is lusta és tehetetlen a problémáiról a férfinak (bezzeg a barátnők, akik semmit sem fognak tudni a szexuális életen, azok bezzeg minden problémát megtudnak), és azt várja el, hogy az megoldja. A férfi mellesleg meg is szokta ezt próbálni, csak ugye mivel a punci nem az övé, érezni meg a nő helyett nem tud, ezért ez elég esélytelen próbálkozás, akkor is, ha megfeszül szerencsétlen.

  "Milyen primkó hozzáállás ez a 'élvezd a szexet, ott a csiklód!'. Tapasztalatom szerint a nők alkalmazkodóak, a szex bármilyen értelmezése felé szívesen elkísérnek, szeretnek játszani, alapfeltétel persze, hogy ne legyen öncélú. Ha egy nőt sikerült bevonnod a játékba és megbízik benned, nem görcsölsz és neki sem kell, akkor a többi már magától jön"
  Persze. Tehát megint sikerült eljutnunk oda, hogy a férfi a hibás mindenért. Legyen. Nekem mindegy, hogy mit hiszel. Neked, meg hárommilliárd másik nőtársadnak nem lesz orgazmusod attól, ha töketlenkedtek és másokat okoltok csak mindig, ahelyett, hogy saját magatok is tennétek a saját boldogulásotok érdekében.

  ...

 • 2010.04.22 17:51:33[megmondoember]

  ...

  "szereti ha van társa, szereti ha simogatják, szeretgetik, ha mégsem működik a szex, akkor vagy a hormonok nem működnek, vagy rossz beidegződések vannak, esetleg tapasztalatlanság, viszont az elsőt kivéve, érzelmi intelligenciával és szeretettel lehet ezeken segíteni"
  Az tengernyi érzelmi intelligencia és óceánnyi szeretet sem ér szrt sem, ha a nő egyszerűen eleve nem tudja mit akar és vár a szextől ill. ha ezt (vágyait, azt hogy mi a jó neki, mi a nem jó neki, stb) képtelen a férfi felé kommunikálni.

 • 2010.04.22 17:52:28[megmondoember]

  "bezzeg a barátnők, akik semmit sem fognak tudni a szexuális életen, azok bezzeg minden problémát megtudnak"

  ez ez akart lenni:

  "bezzeg a barátnők, akik semmit sem fognak tudni JAVÍTANI a szexuális életen, azok minden problémát megtudnak"

 • 2010.04.22 21:04:21Abraka

  [link]

 • 2010.04.23 10:16:21MissMacsek

  Nőként írom azt, hogy az a nő, aki csak megjátsza magát, és nem képes kinyitni a száját, bizony meg is érdemli, hogy egy idő után ráunjon a pasi. A szex fontos része egy kapcsolatnak, ha nem jó valami, próbálkozni kell megoldani, ha nem megy, hát le kell lépni.
  Ennyi.

 • 2010.04.25 01:20:08ian*

  ?

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés