Pirner Alma szerint gyakran a nők már arra sem veszik a fáradtságot, hogy színleljék az orgazmust, ezzel szemben hosszú távon az sem jó, ha megjátsszák a gyönyört. Mészáros Dóra úgy véli, a színjátszás oka az attól való félelem, hogy elveszítjük az imádott férfit, és Alexa Diamondnak is az a véleménye, hogy aki nem sikítozik szex közben, az frigid picsának lesz nyilvánítva, és egy idő után dobni fogják. Ricardo Soli úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogyha a pasik is tudnának színlelni, sokkal könnyebb lenne az életük.

"Azt akarom, hogy szeressen, meg akarom tartani, mindent megteszek annak érdekében, hogy mellettem maradjon" – ezek a női gondolatok sokszor szimulált orgazmust szülnek egy párkapcsolatban, ami pont azokat a tulajdonságokat erősíti meg egy férfiban, amiket a nők annyira utálnak. Egyik részről kialakul az a férfi típus, aki el is hiszi, hogy a világon minden nőt ki tud elégíteni egy-két laza csípőmozdulattal, a másik oldalon viszont ott vannak azok a férfiak, akik folyamatosan attól rettegnek, valóban sikerült-e a lányt a csúcsig juttatni, vagy ez is csak egy színjáték a sok közül. És még nem is beszéltünk az önjelölt színésznőket ért veszélyek fajtáiról, hiszen az orgazmus folyamatos megjátszása szexuális zavart, akár frigiditást is okozhat egy nőnél. Négy erotikus szakmában dolgozó celeb véleményét kértük ki ezzel a témával kapcsolatban, és ugyanoda jutottunk, ahonnan kiindultunk: a színlelt női orgazmus a 22-es csapdája.

A férfiak csak szavakból értenek

"Szerintem önmagunk becsapása elsősorban, ha eljátsszuk partnerünk előtt az orgazmust, hiszen a szexnek pont a kölcsönös és maximális élvezetről kellene szólnia" – fejtette ki véleményét a dologról Pirner Alma a Velvetnek. "A férfiak csak szavakból értenek és konkrétumokból, ezért szerintem legjobb a lényegretörő útbaigazítás, hogy is kellene csinálnia, hogy igazán jó legyen a nőnek." A világbajnok rúdtáncos rengeteg nővel találkozott az elmúlt hat évben a tánciskoláiban, és mint mondta, sokan beszámoltak neki a gyakran előforduló, megjátszott orgazmusról.

"Mert az sokkal egyszerűbb, mint elmagyarázni a partnernek, hogy lenne a jó. Sokan pedig szeretnének gyorsan túl lenni az együttléten, főleg több év házasság után, és sajnálatos módon már csak a férfi élvezetére koncentrálnak. A sok színleléstől önnön igényüket is elvesztik a jó és igényes szexre. Hosszú távon persze ez nem működhet, és a férfiak legtöbbször egy sokkal szenvedélyesebb, odaadóbb és szexuálisan túlfűtöttebb partner után fognak nézni." Pirner szerint gyakran a nő már arra sem veszi a fáradságot, hogy színlelje az orgazmust, a férfi pedig csak használja a nőt, de nem törekszik arra, hogy esetleg kielégítse. Mint mondta, véleménye szerint a magas szexkultúrát és tartalmas együttléteket csak teljes őszinteséggel, kalandvággyal, nyitottsággal és kísérletező kedvvel lehet fenntartani huzamosabb ideig.

A hazugság újabb hazugságot szül

Mészáros Dóra expornós meggyőződése, hogy maga alatt vágja a fát, de bevallotta, hogy az ő esetében, kamerák kereszttüzében az orgazmus nem igazi. "De ez természetesen csak a forgatásokra vonatkozik" – tette hozzá gyorsan. "A magánéletben nem tartom helyesnek, ha a nő eljátssza azt, hogy élvezi a szexet, közben pedig semmit sem érez. Egyáltalán nem fair, ha elhiteti a pasival, hogy neki jó volt, közben a pokolra kívánja az egész együttlétet. Mészáros szerint ha valami oknál fogva nem működik a kölcsönös örömszerzés egy kapcsolatban, az súlyos kérdéseket vet fel a kapcsolat jövöjére nézve.

"Én azt az elvet vallom, célszerű ezeket a problémákat megbeszélni, nem pedig eltussolni. Az őszinteség nagyon fontos dolog, ha hazugságon kapjuk azt az embert, akit szeretünk, egy világ omolhat össze bennünk. Néma gyereknek anyja sem érti szavát. Beszélni kell arról, mi az, ami örömet okoz a szexben, el kell mondani azt, mire vágyunk. Nem lehet elvárni a partnerünktől, hogy a kisujjából szopja ki azt, nekünk hogy és hol jó pontosan." A sztriptíztáncos úgy véli, a férfi olyan szerkezet, akinek a működéséhez hozzátartozik a szex. Vagyis, ha ezt nem kapja meg otthon, el fog menni máshová érte – magyarázta. " Sok nő nem érti, miért kacsingat a pasija, férje más nők felé. Ha nem egyezik a férfi és nő étvágya, vagy a nő egyáltalán nem kívánja a szexet, sajnos lehet, hogy a pasi bármennyire is szereti, nem fog aszkétaként élni. Sok nő azért színleli az orgazmust, mert fél, hogy elveszíti a szerelmét. Viszont így talán magának is hazudik. A hazugságok pedig újabb hazugságot szülnek. Nem tudok mást tanácsolni: merjenek beszélni, beszélgetni egymással az emberek."

Orgazmus nélkül frigid picsa egy nő?

„Mivel a pornóban a nőknek színlelni kell az orgazmust, ezért nekem remekül megy a dolog” – mesélte Alexa Diamond, aki szerint rengeteg olyan nő van, akinek még soha nem is volt ilyen élményben része. „Nagyon sok lánnyal beszélgettem már erről, és a többségük azt se tudta, mi fán terem az orgazmus. Ilyenkor aztán egyik probléma jön a másik után, a lányok szégyellik ezt a dolgot, és szégyellik megbeszélni is a partnerükkel, attól tartva, hogy frigid picsának lesznek titulálva. Innentől kezdve inkább megjátsszák magukat, csak ne veszítsék el az imádott férfit – akik többsége észre sem veszi, hogy egy jól kitervelt színjátékról van szó.”

Az expornós szerint persze nagy hülyeség nem megbeszélni a dolgokat, de tényként kezeli, hogy a férfiak nem maradnak együtt hosszútávon olyan nővel, akit nem tudnak kielégíteni, viszont az sem jó, ha a nők a pornófilmeket veszik alapul, és sikítozva/karmolva szimulálják a csúcsra való jutást. „Az a baj, hogy a pasik innentől kezdve elbízzák magukat, elkönyvelik, hogy egy-két jól irányított mozdulattal perceken belül mindenkit ki tudnak elégíteni, és a későbbiekben, ha nehezebb esettel kerülnek kapcsolatba, a nőre fogják a problémát. A 22-es csapdája ez. Pedig ahány nő, annyiféle orgazmus. A jelek egyébként azoknak a férfiak számára, akik már valóban okoztak nőnek orgazmust, egyértelműek: nemcsak a hüvely izomzata rándul össze ritmikusan, hanem az egész test megfeszül. Aki viszont még soha nem tapasztalta ezeket a valós tüneteket, azok csak akkor jönnek rá a színházi előadásra, amikor a sors összehozza őket egy olyan nővel, aki valóban képes elélvezni.”

A pasik kedvéért szimulálnak

"Természetesen voltam én is olyan nővel aki eljátszotta az orgazmust" – mesélte Ricardo Soli, pornóproducer, Boróka Bolls egykori menedzsre. "A valós női orgazmusnak is vannak olyan jelei, amelyeket nem lehet eljátszani, mint például a hüvelyizmok erős, ritmikus összehúzódása, de ezentúl akár a hasizmoké is. (Imádom a kockás hasú nőket ebből adódóan.) Találkoztam olyannal is akinek fennakadt szó szerint a szeme."

Soli szerint a legtöbb nő a pasi kedvéért szimulál, és azért tesznek így, mert tudják, hogy a férfi büszke, és ezen büszkesége, önbizalma megrendülése hatással van a nemiségére, potenciájára is. "Valamiféle 'otthonról hozott bíztatás' a nő részéről. Fiatal koromban ez nagyon zavart, manapság már ritkábban fordul elő, és ha igen, akkor sem esem kétségbe.

Ön színlelte már/színlelték már Önnek az orgazmust?

A nők valahogy érzelmi oldalról közelítenek mindenhez, főleg a (bármilyen jellegű) kapcsolataikhoz, ezen belül a szexhez is. A férfiak számára a szex inkább technika kérdése, és ennek is így kell lennie, így egészítik ki egymást, csak akkor van gond, ha mindkét fél túlzásokba esik. Ha a nő túlságosan beleéli érzelmileg magát a szexbe, vagy a férfi tekinti azt egy technikai sportnak. A pornóban inkább ellesik másoktól ezen szimulációs technikákat a hölgyek, esetleg színezik saját módon a saját tapasztalataik alapján. Rengeteg nővel találkoztam, aki csak azt hitte magáról, hogy volt már orgazmusa, de a forgatáson derült ki számára is, hogy csak azt hitte. Na, ilyenkor már tud valami színt vinni az eltanult dolgokba,  ki tud alakítani egy sajátos pornóimidzset magának. Erre kell törekedni, hogy ne csak nyögjünk, lihegjünk, mint azt bárki teszi a pornófilmekben, mert annál jobb nincs egy pasi számára, minthogy lássa, érezze, hogy felülkerekedett a nőn, magáévá tette. Mi, férfiak sajnos nem tudjuk eljátszani, pedig sokkal könyebb lenne az életünk" – tette hozzá a producer.