12 félmeztelen pornószínésznő rúgta a bőrt szombaton a ma esti világbajnoki meccs előjátékaként, a műsort a Blue Movie erotikus csatorna sugározta. A győztes "ausztrál" csajok pezsgőzuhannyal ünnepeltek.

Minden bizonnyal a Blue Movie erotikus csatorna sugározta szombaton  minden idők legszexibb labdarúgó mérkőzését Berlinben: a pályán tizenkét pornószínésznő küzdött Németország és Ausztrália színeiben a ma esti világbajnoki meccs előjátékaként - adta hírül a Bild.

A csajok szakmájukhoz hűen most sem vitték túlzásba az öltözködést, félmeztelenül rúgták a bőrt, mindössze a testfesték takarta valamennyire a mellüket. Németországot Nikita Denise, Sybella, Dirty Tracy, Suzi-Anne, Sweet-Sophie, Sally Jane képviselte, akiket Vivian Schmidt készített fel. Az ausztrál csapatban Maria Mia, Annina Ucatis, Sexy-Cora, Wanita Tan, Jana Bach és Sharon da Vale játszott, és nekik két edző is jutott: Kelly Trump, és a tavaly a Bild című újság szavazatai alapján a legjobb pornószínésznőnek kikiáltott veterán, Dolly Buster. A szerencse az „ausztrál” lányoknak kedvezett, akik az alaplátványt pezsgőzuhannyal fokozták.

A pornósokkal reklámozott foci (vagy éppen fordítva) persze Magyarországon sem ismeretlen: két éve többek között Mészáros Dóra, Rácz Linda és Geronazzo Mária küzdött az Újpest FC-vel szemben. Kitetették, amijük van, a testcsel pedig a számukra kedvező végeredménnyel járt.