Hogy szexuális életünket színesebbé tegyük, sok mindenre képesek vagyunk: extrém pozíciók és helyek, de olyanok is vannak, akik a segédeszközökben is különlegesre, viccesre vágynak. Az Oddee segítségével összegyűjtöttük a legbizarrabbakat. Hello Kitty-vibrátor, dugható pohár, mesterséges szűzhártya a 10 legjobb között.

Intelligens szexrobot

Év elején, Las Vegasban mutatták be a világ első szexrobotját, Roxxxy-t, akinek nemcsak hússzerű bőre van, hanem intelligenciával is rendelkezik. A fejlesztő TrueCompanion cég ugyanis emberi személyiséget próbált adni neki. Beszél, hallgat, meghallgatja a felhasználóját, reagál a tapintásra, és alvásra is képes. A robotnő gerinccel is rendelkezik, amely ugyanúgy mozgatható, mint az emberé, de járni és mozogni nem tud magától. Öt személyiség közül választhat a vásárló: a baba lehet bevállalós, tartózkodó, naiv, anyáskodó és szado-mazo.

Mesterséges szűzhártya

Nagyjából hatezer forintért bárki magáévá teheti a kínai Gigomo cég mesterséges szűzhártyáját, amit már több iszlám országban is betiltottak. A csomag tartalma egy vékony műanyagból készült átlátszó hártyaszerűség, ami vérhez hasonló folyadékot tartalmaz. A cuccot fel kell helyezni a vaginába, amibe ha mindezek után a pénisz behatol, a folyadék távozik, éppen úgy, ahogy egy frissen felszakított szűzhártyánál szokás. Használata egyszerű, allergiás reakciót nem vált ki – ígéri a gyártó.

Obama műpénisz

Barack Obama megnyerte az amerikai elnökválasztást, a szexipar azonnal kapott az alkalmon, és piacra dobták az Obama műpéniszt. Mert ők aztán tudják, hogyan kell méltó módon ünnepelni. A dildók kék és arany színben kaphatók, arról nincs adat, hogy pontosan mennyi kelt el belőle az elmúlt időszak alatt.

Testzsák

A BDSM rajongóinak szánják ezt a testzsákot, ami a forgalmazó szerint annyira kényelmes, hogy akár egy egész éjszakát is el lehet benne tölteni. Állítólag a csuklyán keresztül könnyedén lehet lélegezni, az úr vagy úrnő pedig az öt szíjjal tud a szorításon lazítani vagy épp engedni. Jó muri lehet a mumifikálódás szerelmeseinek.

Öko-vibrátor

A környezettudatos csajoknak sincs okuk félelemre, nyugodtan maszturbálhatnak anélkül, hogy romba döntenék a bolygót közben: ez a vibrátor zöldenergiával működik, vagyis napfény és mesterséges fény üzemelteti.

Real Touch

A pornófilmek online kölcsönzőjét üzemeltető Adult Entertainment Broadcast Network (AEBN) terméke, a Real Touch tavaly került forgalomba, és egyből kikiáltották az év legjobb szexuális segédeszközének. A maszturbátor számítógépes vezérléssel működik, és a filmben zajló eseményekhez igazodva stimulálja a péniszt, hőmérsékletet szabályoz, és a síkosságot is biztosítja. A gyártó egyelőre még nem gondolt a nőkre.

Dugható pohár

Még abba is rossz belegondolni, hogy kinek, hogyan és miért jutott eszébe az ötlet, miszerint egy dugható poharat gyártson, de mint tudjuk, ha a japánokról van szó, semmin nem szabad meglepődni. A gyártó egyébként adott a külalakra, egy átlagos pohárhoz képest egy bikinis női rajz csinál még nagyobb kedvet az aktushoz.

Hello Kitty vibrátor

A Hello Kitty vibrátorok eredeti funkciója a váll-és nyakmasszírozás volt, amikor legelőször 1997-ben a piacra dobták. Persze az eszköz formájában és vibrálásában a nők meglátták a lehetőséget, és kis idő elteltével már mindenki maszturbálásra használta. A mesefigura megteremtője, a Sanrio cég ekkor bevonatta a játékszert, és csak tíz évvel később került újra forgalomba.

Ölpárna

Újabb japán hülyeség: az ölpárna, amit a gyártók a női ölről formáltak meg, hogy egy perce se legyen hiányérzete a férfiaknak. Állítólag biztonságérzetet ad.

18 karátos aranyvibrátor

Mindössze 314 ezer forintért árulják a legújabb luxus örömforrást, a tizennyolc karátos aranyozott bevonatú csiklóvibrátort. Az Yvat a LELO cég dobta a piacra, állításuk szerint a minőségi fém felület lehetővé teszi, hogy kívánság szerint felmelegítve vagy akár hűtve tudjuk az intim zónákat stimulálni.