A kilencvenes évek elején a pornóipar egyik legfelkapottabb műfaja a gangbang volt. A kifejezés általában az egy nő több férfival felállást jelenti, de a dolgot a szereplők nem aprózzák el: nem 2-3 pasiról, hanem minél többről van szó. Összegyűjtöttük a műfaj legismertebb rekordereit: a legelsőt, a legtöbb pasival kefélőt, aki análisan is bevállalta, és az egyetlen férfit is.

A királynő

Nehéz elképzelni, de állítólag Sabrina Johnson az abszolút világcsúcstartó a gangbang rekordok területén: a pornószínésznő a feljegyzések szerint 2000. decemberében 2 nap alatt 2000 férfival szexelt (1025-tel az első nap, 975-tel a második). Az eseményt Belgiumban, egy raktárban örökítették meg, a brit csajnak pedig a pletyka szerint már úgy fájt a végére a puncija, hogy jeges zacskóval kellett jegelni, miközben orálisan elégítette ki a pasikat.

Ehhez hasonló rekorddal egyébként egy évvel korábban már egy Candy Aples nevű pornós is próbálkozott, de csak 742 aktust sikerült összehoznia, a Los Angeles-i rendőrség ugyanis a stúdióra törte az ajtót, és leállította a felvételt.

Varsó a gangbang városa

Lisa Sparxxx 2004. október 16-án 919 pasinak adta oda magát egy nap alatt. A Varsóban megrendezett Nemzetközi Pornófesztivál és Eroticon kiállításon két másik pornószínésznő is versenyzett, a szabályok értelmében pedig egy aktusnak 30 és 60 másodperc között kellett lennie. A pornószínésznő egyébként azon kevés szexipari munkások egyike, akik diplomával rendelkeznek.

Két évvel korábban, ugyanezen a kiállításon szintén három versenyző között dőlt el, hogy ki kapja meg a gangbang királynő címet. A bajnokság 10-kor kezdődött és délután 18 óra előtt két perccel fejeződött be, ez idő alatt a 20 éves lengyel Klaudia Figura 646 pasival végzett, ezzel  26 férfival többet elégített ki, mint korábban a "szuper szexációsnak” minősített Houston.

A legelső

A felsorolásból nem maradhat ki a műfajban 1996. április 28-án debütáló félvér származású Jasmin St. Claire sem, aki egy nap alatt 300 pasival kefélt.

És ha már gangbang rekord: az első regisztrált világcsúcs egy szingapúri származású lány, a feminista nézeteket valló Annabel Chong nevéhez fűződik, aki 1995. január 19-én 251 aktust zavart le 10 óra alatt.

Aki análisan csinálta

Említést érdemel még Victoria Givens, aki 2004. október 23-án 101 férfival közösült análisan. Az akción felszopó lányok is részt vettek, akiknek az volt a dolguk, hogy kellően felkészítsék a pasikat az aktusra, ami maximum 60 másodpercig tarthatott. A rekordkísérletre 110 férfi érkezett, közülük 9-en csődöt mondtak a forgatás alatt, a csaj pedig állítólag minden gátszakadás nélkül megúszta.

A király

A férfiaknál a híres Jon Dough pornósztár 101 nőnek szeretett volna örömet okozni, ám csak 52-re futotta egy nap alatt. A többit a következő két hétben pótolta.