A férfiak péniszmérős darabbal fitogtathatják méretüket, alkalomhoz illően szmokingosat is felhúzhatnak, de akár az önarcképükkel is egyedivé varázsolhatják az óvszer csomagolását. A oddee.com segítségével összegyűjtöttük a legfurább kondomokat.

Péniszmérő kondom

A vonalzók ideje rég lejárt, itt a péniszmérő óvszer, ami a viselője méretétől függően lehet önbizalombomba és szégyenfal is akár. (A gyártók természetesen leginkább azoknak ajánlják, akik fitogtatni szeretnék hímtagjuk hosszát, nem pedig beégni a csaj előtt.) Állítólag sokkal pontosabb eredményt ad, mint bármely mérőeszköz, és a forgalomba hozott legtöbb bizarr gumióvszerrel szemben nemcsak poénkodásra alkalmas, hanem valóban lehet aktus közben is használni.

Szmokingos óvszer

Ha már nagyszabású, hivatalos eseményen vesz részt az ember, miért is ne lehetne a szmoking mellett az óvszer is alkalomhoz illő? Ezt a kondomot azoknak a férfiaknak tervezték, akik igazán mély benyomást szeretnének kelteni a partnerükben. A csokornyakkednővel kiegészített ábrát közvetlenül a gumira nyomtatták, ami a fura kinézete ellenére sem okoz allergiás tüneteket egyik félnél sem. Talán ez az egyetlen szmoking a világon, aminek viselése után nem kell különös gondot fektetni a hajtogatására.

Harapós kondom

Öt évig fejlesztették, mire elérte jelenlegi formáját, és a 2010-es foci-vb-n hozták először forgalomba a Rape aXe nevű női óvszert. Az eszköz nemcsak a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek ellen véd: a belsejében található tűhegyes tüskék belefúródnak az erőszakoskodók farkába, megakadályozva ezzel az aktus folytatását. A kondomot a Dél-Afrikai Köztársaságban dobták piacra, ahol a világon a legmagasabb a nemi erőszak száma.

Vicces gumik

Kizárólag tréfás ajándéknak ajánlják a gyártók az állatfigurás kondomokat, amik annak ellenére, hogy szintén gumiból készültek (a figurák pedig kézzel festettek), nem használhatók szexuális közösülésre. Vagyis, a kínálatban megtalálható termékek nem nyújtanak védelmet a nemi úton terjedő betegségekkel és a nem kívánt terhességgel szemben. A forgalmazók a 24 darabos készletet átlag 21 ezer forintért vesztegetik, aztán, hogy pontosan mire jó ennyi pénzért, arra még nem jöttünk rá.

Önarcképes óvszer

Ma már saját fényképpel, névvel, különleges üzenettel, vagy bármi mással egyedivé lehet tenni a kondomot egy erre specializálódott cégnek hála. Sajnos a dizájn megtervezése kizárólag a csomagolásra vonatkozik, pedig mennyivel viccesebb lenne egy gumira nyomtatott arckép.

Folyékony kondom

Nemsokára már itthon is lehet kapni a legújabb német találmányt, a folyékony óvszert. Nem kell már a gumi felhúzásával vacakolni, elég csak előkapni a sprét, merevedés után a péniszre fújni, és a 25 másodpercnyi száradási idő után (állítólag) máris ugyanolyan biztonsággal lehet használni, mint a hagyományos változatát. Az aktus után pedig szintén a többi gumihoz hasonlóan kell eltávolítani.

Világító gumi

Használat előtt 30 másodpercig fényforrás (lámpa) alá kell tartani (persze, a csomagolással együtt), és sötétben máris világít a foszforeszkáló gumi. Nemcsak vicces és hangulatos, de megvilágítja a lényeget, ráadásul a pénisz is nagyobbnak látszik tőle. Korábban horribilis összegekért lehetett megvásárolni, de ma már ugyanannyiba kerül, mint egy normál kondom. A statisztikák szerint pedig önbizalmat ad a férfiaknak.

Óvszerpisztoly

Egy japán dizájner szerette volna a szexualitást, a humort és a kemény játékot ötvözni. A női kémek és a hidegháború ötvözéséből indult ki, így jött létre az óvszerpisztoly, aminek voltaképp csak a csomagolása különleges és elegáns, a fehér pisztoly egy normál kondomot tartalmaz.