Monica Mayhem, Ausztrália legkedveltebb pornószínésznője hétfőn sokkolta rajongóit a bejelentéssel, miszerint itt a vége, nem forgat több filmet, mert ezentúl a vidéki doktornék köztiszteletben álló életét éli majd egy állatorvos oldalán. A gyökeres pályamódosításra mindössze háromhavi ismeretség után került sor, amelyből az első jópár hét ráadásul szexmentesen telt. A jelek szerint bevált.

Monica Mayhem pornószínésznő, aki a szakmai oldalak szerint Ausztrália egyik legfőbb exportcikke, három hónappal ezelőttig a szorgos pornósok elfoglalt életét élte. Akkor azonban - több mint 400 filmmel a háta mögött - egyszercsak beütött a ménkű egy kedves vidéki állatorvos személyében, és ez nem egy filmforgatókönyv, igaz, nem is biztos, hogy olyan véget fog érni. Mayhem mindenesetre most a nemi helyett a házaséletbe szeretné belevetni magát, úgyhogy mindössze háromhavi ismeretség után október 9-én bejelentette, feladja eddigi életét és karrierjét és visszavonul.

A 32 éves pornós mostanában Los Angelesben élt és alkotott, itt ifutott össze három hónappal ezelőtt egy honfitársával, egy Sydney-környéki 40 éves állatorvossal, aki haverjaival érkezett bulizni a városba. Mint a Mayhem a Daily Telegraphnak elmondta, ez bizony szerelem volt első látásra, mégis hetekig váratta a férfit, mire lefeküdt volna vele. “Az első pár hétben nem adtam magam. Aztán megbeszéltük, hogyan tovább: a randizgatás nem működhetett volna a munkám miatt, úgyhogy inkább megkérte a kezem, én pedig igent mondtam” - mesélte el Mayhem a rendhagyó gyorsaságú és indíttatású lánykérés történetét a lapnak. Blogján még hozzáteszi: “Engem is megdöbbentettek (a elmúlt hetek eseményei), legalább annyira, mint benneteket. Sose gondoltam volna, hogy találkozom valakivel, és olyan gyorsan beleszeretek - miközben még ráadásul javában a szakmában dolgozom -, hogy mindent feladjak érte". Hogy mit veszít Mayhem visszavonulásával a világ, azt a Muffin pornóblog részletesebben, gazdag képanyaggal illusztrálva is bemutatja,persze csak 18 éven felüleknek.

A pornós így vállalta, hogy feladja eddigi életét, visszaköltözik Ausztráliába, és mindent elölről kezd új kapcsolata - ami egyébként már a második házassága - kedvéért. Ezt annyira komolyan gondolja, hogy hétfői esküvőjükön szűzi fehér ruhában fogadott hűséget az állatorvosnak, a mindössze 45 fős vendégsereg pedig egész visszafogott szám, de legalábbis tizede eddigi filmjei számának. Mayhem azért a fehér ruhát mentendő hozzátette: “Egyikünk sem vallásos, úgyhogy csak anyakönyvvezető adott össze bennünket”.

A pár az esküvő után Olaszországba utazik nászútra, és már tervezik a családalapítást is, igaz, “úgy öt évig még várunk vele”, mondta az újdonsült doktorné.

Mayhem - lánykori nevén Caroline Pickering - nem nyilatkozott arról, hogy ezentúl milyen néven él majd, és diszkréten titkolja férje személyazonosságát is: “Nem tudom, mit szólnának hozzá az ügyfelei, ha megtudnák, hogy egy volt pornóst vett el, úgyhogy legjobb, ha nem árulom el a vezetéknevét”. Azt azonban már lelkesen tervezgeti blogján, milyen foglalkozás illik egy szolid állatorvos-feleséghez: “Esetleg valami női lapnak írhatnék valami szexszel kapcsolatos rovatot, vagy ingatlanügynök leszek” - fedi le széles spektrumban a munkaerőpiacot.

Rajongóinak megnyugtatásul csak annyit tud ígérni, hogy nem tűnik el teljesen, dedikálásokon és különféle rendezvényeken műsorvezetőként azért még találkozhatnak majd vele. Akinek meg nagyon hiányzik, az vegye meg az Absolute Mayhem című önéletrajzát, ami hazájában ugyan tavaly jött ki, de a nemzetközi kiadás egész csodálatos módon épp most jelenik meg. Weboldalát sem szünteti meg, az ott lévő filmográfia és képanyag továbbra is elérhető lesz, és egyelőre Twitter-oldalán is lehet még néha életjelet kapni a vidéki állatorvosnék szolid életéből.