Olvasó-feljelentőnk jóvoltából kiderült, mi, magyarok hogyan adtuk hozzá tehetségünket Katy Perry hazánkban forgatott klipjéhez: a videóban csókolózó fiúról kiderült, hogy meleg prostituált. A Dave Circus művésznevű statiszta 80 éves korig várja a klienseit, kidolgozott testével és nagyméretű farkával henceg.

Melegeknek szóló, escort férfiakat reklámozó honlapon hirdeti magát a Magyarországon forgatott Katy Perry klip egyik szereplője. Az amerikai énekesnő hónapokkal ezelőtt azzal az ötlettel állt elő, hogy a Firework című dalához olyan videoklipet szeretne, amelyben rajongói is szerepelnek. Perry nyolc országból kereste a statisztákat, és ezek egyike hazánk volt: a kliphez a T-Home és a T-Mobile Paletta kampányának keretén belül több száz pályázó közül választották ki azt a 29 fiatalt, akiknek egy videós anyagban kellett érdekes, értékes képességeikről tanúságot tenniük.

A nyertesek között nem találtuk meg annak a statisztának a bemutatkozó videóját, aki az énekesnő klipjében egy vele azonos neművel csókolózik, ám az olvasó-feljelentőnk által megosztott oldal szerint egy magyar fiúról van szó. A GayRomeo hirdetése szerint a Dave Circus művésznevű férfiprostituált 80 éves korig várja a klienseit, elég bevállalósnak tűnik, kidolgozott testével és nagyméretű farkával henceg.

„Kati Perry klipjéhez, mi, magyarok hozzáadtuk a saját tehetségünket. Gratuláljunk az országunk hírnevének öregbítése mellett!” – fűzte hozzá olvasónk a történethez, amiről természetesen szerettünk volna a Circussal is beszélgetni, de ő többszöri próbálkozás ellenére sem vette fel a telefont. A statiszta - aki prostituáltként használt művésznevén twittelte is a forgatást - a klipben 1:22-nél tűnik fel először, majd a 2:19-től csókolózik a másik fiúval.