Lehet igazság abban, hogy a lányokat futtató stricik leköszörülik, vagy direkt kiverik a lányok fogait a vendégek kényelméért? Utánajártunk, nem. Havas Henrik szerint ez baromság.

Közszájon és internetes fórumokon, hozzászólások közt is felbukkan az a városi legenda, hogy a stricik leköszörültetik a prostik fogait elöl, hogy könnyebben használhassák a szájukat szex közben. Egyesek azt is tudni vélik, hogy direkt kiütik a szexmunkások fogait, persze mindezt a vendégek érdekében.

“Akkora hülyeség, én még ilyet nem is hallottam. Ötszáz szexmunkásból egynek hiányzik a foga, de az is teljesen más okból. Ebben semmi valós, reális dolog nincs, ez egy legenda, amelynek semmi alapja nincs. A rendezetlen külső, amihez a száj is hozzátartozik, az első, amivel találkozik a vendég” – mondta a Velvetnek Földi Ágnes, a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének Elnöke.

"Nem is hallottam még erről, viccesnek tartom a történetet. Csináltam sok interjút, soha nem találkoztam olyan lánnyal, akinek valami lett volna a fogával. Az lehet talán emögött, hogy rengetegen kokóznak a szakmában - másképp nem is tudják ezt csinálni. De nem az orron át szippantják, hanem bedörzsölik az ínyükbe, ettől tönkremehet a foguk, a fogzománc egész biztosan. Sokaknak lehet protézisük. Azért is nagy baromság ez a pletyka, mert a nők nagyon jól tudják orális szex közben használni a fogaikat” – erősítette meg Havas Henrik Földi Ágnes véleményét.

Fizetne egy fogatlan prostiért?

A terjedő szóbeszédet mindenki csak hallotta valahol, vagy látta valamelyik filmben, tényként senki nem tud arról, hogy a szolgáltatásaikat egyre olcsóbban kínáló prostituáltaknak leköszörülik, vagy kiverik a fogaikat a vendégek miatt. A pletykára az is okot adhat, hogy mint ahogy sok ember nem születik tökéletes fogsorral, valószínűleg akadnak a prostik közt is olyanok, akiknek nem szép a fogsoruk. A pletykát a legjobban az a tény cáfolja, hogy a lányok a testükből élnek, a külső, az arc és a száj fontos kellékei munkájuknak.

És hát igen, ahogy Havas Henrik is mondta, a nők egyébként jól tudják használni a fogaikat, ha helyzet van.