VV Anikó a paplan alatt ujjazta meg Szandikát

2011. március 1., kedd 13:46
Szombat estig bírta szex nélkül Szandika a Való Világ villájában: a punciszájú sztriptíztáncosnak azonban nem valamelyik hímnemű játékostársa okozott örömöt, hanem Anikó. A Rosszkislány a takaró alatt ujjazta meg barátnőjét, akit csak egyetlen dolog zavart az élvezetben: Anikó folyamatos röhögése.

A szombat esti párbaj után felgyülemlett feszültséget különleges módon vezette le Anikó és Szandika aznap éjjel. A villa Rosszkislánya és a punciszájú sztriptíztáncos egy ideig csak beszélgetett és nevetgélt egymással, aztán Szandika egy hirtelen mozdulattal megfogta Anikó kezét, és a saját lábai közé dugta. A bevallottan frigid Anikó szinte azonnal belement a játszadozásba, és paplan alatt kielégítette újdonsült barátnőjét.

Az ujjazás Szandika legnagyobb sajnálatára nem volt zökkenőmentes, mivel a Rosszkislány folyamatosan elröhögte magát, amikor barátnője kicsit hangosabban sóhajtozott. „Nehogy abbahagyd. Ver a víz. Mindig rosszkor szólalsz meg” – csitította a vihorászó Anikót, aki minden bizonnyal nem szerette volna, ha a többiek Szandika orgazmusára ébrednek.

A leszbizés egyébként nem áll távol egyik lánytól sem: korábban Olivér legelső párbajának győzelmét ünnepelték meg egy kisebb orgiával, ahol Anikó Zsófival smárolt, Szandika pedig Éva mellét nyalogatta és dörzsölte a saját melléhez, de a Plasztikcicának és a villa Törtetőjének később is csak kicsit kell innia ahhoz, hogy egymás szájában kössenek ki.

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Egyiptom - akciók
    Egyiptom - akciók Repülős utak félpanziós vagy all inclusive ellátással. 83900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől
  • Hajóutak
    Hajóutak Luxus, kényelem, élmények, gasztronómia. 46190 Ft / fő / 5 éjtől

Hirdetés