horoszkóp

VV Anikó a paplan alatt ujjazta meg Szandikát

2011.03.01. 13:46
Szombat estig bírta szex nélkül Szandika a Való Világ villájában: a punciszájú sztriptíztáncosnak azonban nem valamelyik hímnemű játékostársa okozott örömöt, hanem Anikó. A Rosszkislány a takaró alatt ujjazta meg barátnőjét, akit csak egyetlen dolog zavart az élvezetben: Anikó folyamatos röhögése.

A szombat esti párbaj után felgyülemlett feszültséget különleges módon vezette le Anikó és Szandika aznap éjjel. A villa Rosszkislánya és a punciszájú sztriptíztáncos egy ideig csak beszélgetett és nevetgélt egymással, aztán Szandika egy hirtelen mozdulattal megfogta Anikó kezét, és a saját lábai közé dugta. A bevallottan frigid Anikó szinte azonnal belement a játszadozásba, és paplan alatt kielégítette újdonsült barátnőjét.

Az ujjazás Szandika legnagyobb sajnálatára nem volt zökkenőmentes, mivel a Rosszkislány folyamatosan elröhögte magát, amikor barátnője kicsit hangosabban sóhajtozott. „Nehogy abbahagyd. Ver a víz. Mindig rosszkor szólalsz meg” – csitította a vihorászó Anikót, aki minden bizonnyal nem szerette volna, ha a többiek Szandika orgazmusára ébrednek.

A leszbizés egyébként nem áll távol egyik lánytól sem: korábban Olivér legelső párbajának győzelmét ünnepelték meg egy kisebb orgiával, ahol Anikó Zsófival smárolt, Szandika pedig Éva mellét nyalogatta és dörzsölte a saját melléhez, de a Plasztikcicának és a villa Törtetőjének később is csak kicsit kell innia ahhoz, hogy egymás szájában kössenek ki.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!