Kómában fekszik egy 82 éves romániai asszony, akinek a vaginájába helyezett borotvahabos flakon okozott súlyos sérüléseket. A rendőrség egyelőre vizsgálja, idegenkezűség történt-e.

Hiába próbálta, nem tudta eltávolítani vaginájából a beleszorult borotvahabos flakont egy 83 éves romániai asszony. A hölgyet saját lakásából, rosszullét miatt szállították a temesvári kórház sürgősségi osztályára, ahol kiderült: a flakon átszakította hüvelyfalát, és elfertőződött - írja a manna.ro.

A kórház szóvívője, Liana Dacilescu elmondta, az idős asszony az orvosoknak sem árulta el, miért került ájulásközeli állapotba. A vizsgálatok során azonban felfedezték az idegen tárgyat a nő hüvelyében, az orvosok pedig az operáció mellett döntöttek. A beavatkozást végrehajtották, a hölgy állapota azonban rendkívül súlyos, kómában van.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, mert nem tisztázott, hogy az éltes asszony magának kívánt örömet szerezni, vagy erőszak áldozata lett.  Aurelia Sîrbu pszichológus szerint hasonlót egy magányos ember önmagának is előidézhet, és az idős embereknek ugyanúgy szükségük van élvezetre, figyelemre és szerelemre.