A brazil származású pornószínésznő megelégelte, hogy csak tizennégyezer követője volt a közösségi portálon, ezért úgy döntött, ha júniusig meglesz a húszezer, bevállal egy anális jelenetet a kamerák előtt. A bejelentés óta eddig több mint ezren csatlakoztak, nagy az izgalom.

Meglehetősen kevésnek vélte követőit a Twitteren Juelz Ventura pornószínésznő, ezért úgy döntött, ha júniusig húszezer követője lesz a közösségi oldalon, végre bevállal egy anális jelenetet a kamerák kereszttüzében. "Ha a nép látni akar engem úgy, terjeszteni fogják a hírt" – magyarázta a hivatalos fórumán.

A brazil származású, 23 éves szexmunkás eddig is sok mindent a pornóipar érdekében, szinte mindenféle jelenetben/felállásban szerepelt már, de análszüzességét mindeddig tartogatta valami okból kifolyólag. A teletetovált (főleg kartetoválása jellegzetes) Ventura számára a kampány természetesen hatalmas reklámot is jelent – bár eddig is a legfelkapottabb és feltörekvőben lévő  amerikai pornósok között jegyezték –, bejelentése óta több mint ezerrel nőtt tizennégyezres twittertábora.

Mint korábban már megírtuk, eddig az amerikai pornószínésznőkre volt jellemző, hogy próbálták megúszni az anális jelenetet, és ennek ellenére befutottak (pl. Kirsten Price, Gina Lynn, Misty Stone), ám mostanra már Európában is egyre többen ódzkodnak (ami nem csoda, Nikki Rider például nem úszta meg gátszakadás nélkül).

Meglesz a húszezer?

Az análszex tehát egyre inkább kezd kuriózum lenni a felkapottabb művésznők között, két éve Gianna Michaels análszüzességének elvesztését is nagy felhajtás övezte a Big Wet Asses 15 -ben (állítása szerint első és utolsó eset volt az ilyen jellegű jelenet), illetve Jayden Jaymes is csak ebben a sorozatban engedte meg, hogy ánuszon rakják.