A szervezők a férfi és a női nemi szervek anatómiájával, morfológiájával ismertetik meg a vendégeiket a farkak és puncik különféle ábrázolásával, és különböző korszakban, kultúrában készült műalkotások is láthatóak.

Tavasz végén és nyár elején minden a szex körül forog, a maszturbálás hónapja/napja és a japán péniszfesztivál után most Kolumbiában foglalkoznak farkakkal és puncikkal: a Medellini Antioquia Egyetemen május 31-én nyílt egy kiállítás Fallosz és vagina néven.

A szervezők a férfi és a női nemi szervek anatómiájával, morfológiájával ismertetik meg a vendégeiket a farkak és puncik különféle ábrázolásával, és különböző korszakban, kultúrában készült műalkotások is láthatóak, legyen az festmény, szobor, vagy akár használati tárgy.

Hasonló múzeumok egyre sűrűbben nyílnak különböző országokban, az egyik legbizarrabb kiállítás pedig az izlandi Husavikban található, ahol a különböző állatfajok péniszei mellett egy elhunyt férfi farka is bekerült a kiállítás darabjai közé. A 95 éves korában elhunyt Pall Arason még halála előtt ajánlotta fel nemi szervét a falloszmúzeumnak – írta az msnbc.com.