A puha farok érintése tilos

2011. június 17., péntek 21:55
Ha a férfi a behatolás előtt lelankad, a nő ettől azt érezheti, nem elég izgató. Vannak, akik ilyenkor cikizéssel vagy hisztivel reagálnak a férfi lankadt farkára, pedig pont ezt nem kellene. A szakember szerint a puha hímvesszőt nem szabad megfogni ilyenkor, mert ez a férfiaknak hatalmas kudarc, hiszen annak keménynek kell lenni. Ahelyett azonban, hogy magukba roskadnak, a férfiak ilyenkor használják a szájukat és a kezüket partnerük kielégítésére.

Számtalan helyen hallani és olvasni a férfiak potenciazavarairól, annak ellenszereiről. De mit lehet tenni, amikor helyzet van? Amikor közvetlenül behatolás előtt lankad a vágy, és nem megy a szex? A hirtelen zavar hosszú ideje tartó párkapcsolatokban és az első éjszakán ugyanúgy előfordulhat, és egy rossz gondolat, stressz, érzelmi bajok egyaránt lehetnek a kókadás okozói.

A tökölés, akár a kotonkeresés, nagyon lelombozó tud lenni

"A férfinek kétszer nagyon rossz. Először akkor, amikor másodszor nem áll fel, másodszor pedig akkor, amikor először nem állt föl. Ez az alapigazság, a többi csak vaker. Az nagyon lelombozó tud lenni, amikor nagyon rákészülsz a nőre, tipikusan első alkalom, és állsz, mint a villanyoszlopka, és akkor jön valami tökölés, például a koton keresése. Ha nincs meg az a fajta összeszokottság, hogy a csaj reagál némi technikával, akkor annak a kúrásnak lőttek" – írta meg a Velvet egyik férfi olvasója, aki azt is elmondta, volt már a merevedéssel problémája.

tk3s 1f422193

"Volt ilyenben részem, ez nem volt folyamatos, csak egy jelzés a szakítás beállta előtt. Azt hiszem, az ilyen stresszalapú dolgokhoz csak a fejben-szívben kell rendet rakni. Nekem csak szembe kellett néznem magammal, aztán ment tovább minden rendesen. Másnak a pszichológussal kell szembenéznie" – tette hozzá. A lelki problémák okozta lankadáskor pusztán funkciózavar lép fel a szexológus szerint. “A működési zavar mögött az ember rafinált pszichéje áll. Érzelem, szorongás, a kudarctól való félelem, attól is lelankadhat a hímvessző, ha a férfi nagyon meg akar felelni a másiknak, vagy amikor nagyon is jó akar lenni az illető" – mondta el a Velvetnek Bede Zsuzsanna szexuálterapeuta és hozzátette, a nőknek is fontos szerepük van abban, hogyan kezeljék a helyzetet.

"Nyaljon, ujjazon oszt jónapot!"

sx250

“Akikkel csak szexet akarok, azokkal nincs türelem és kegyelem. Ha már az első alkalommal azt tapasztalom, hogy problémái vannak – adódjon ez az izgalom miatt –, nem adom meg a második lehetőséget a bizonyításra. Vannak türelmes nők, szerintem meg vannak olyan pasik, akik kellően oda tudják magukat tenni. Nem pazarlom az időmet olyanokra, akik egy kis izgulástól már lekonyulnak” – írta a Velvet egyik női olvasója.

“Ha van érzelem a dologban, az más, és ha jól tud nyalni, még elnéző is tudok lenni. De ez sem megy huzamosabb ideig. Egy idő után vágyom arra, hogy hosszabb ideig keféljenek, és ne szóljon közbe mindenféle technikai zavar. Ilyenkor félredugok, de ilyen esetben sem viszem be az ágyba a vibrátort. Nyaljon, ujjazzon, oszt jónapot” – írta egy másik női olvasó a téma kapcsán.

A szakember szerint még a legtapasztaltabb, legmagabiztosabb nőben is felmerül, hogy talán nem elég izgató, hogy ennyire nem hat a férfire. Helyzet közben a férfiak nem gondolnak arra, hogy a nő ilyenkor mit él át. A szexológus szerint fontos, hogy a nők félretegyék a hiúsági kérdést, és ne cikizzék a férfit, ezzel is fixálva a kínos helyzetet.

A puha hímvesszőt tilos a nőnek megérinteni

"A legjobb, ha valaki természetes, nem szabad direktbe a péniszhez nyúlni ilyenkor, sok férfi szégyelli, amikor a puha hímvesszőt megérinti a nő. Minden máshova nyúlhat, de pont oda nem. Simogatásokkal lehet a helyzetet oldani. Nem a behatolást kell erőltetni, hanem minden egyéb más dolgot. A férfiak ne hagyják abba a szexet, ilyen helyzetben ne felejtsék el, hogy a hímvesszőjükön kívül van jobb és bal kezük, szájuk is. Ha a merevedés megszűnik, akkor van más testrésze is, amivel izgalmat lehet okozni" – tanácsolja Bede Zsuzsanna szexuálterapeuta, hozzátéve, még a legijedtebb lány is megnyugszik, ha a férfi nem hagyja abba a szexet. A simogatáson, a pettingen kívül előbb-utóbb persze beszélni is kell arról, ami van, bár a helyzet mindenkinek kellemetlen, muszáj valamennyire tisztázni, de azért túldumálni sem kell.

tk3s 2002b 138

Ha reggeli merevedés van, csak helyzet közben kókad a farok, nincs nagy baj

Ha a férfi a partnerével tapasztalja a kókadást, akkor érdemes a maszturbálással tesztelni a péniszt. Ha egyedül ez tökéletesen működik, a szakemberek szerint kizárható a szervi baj. Ugyanis az önkielégítés sem működik, ha a hímvessző érellátása nem működik megfelelően, ha az illető cukorbetegségben szenved, vagy esetleg balesetben sérült a gerince. "Otthon is megfigyelheti ki-ki magán, hogy reggelente van-e merevedése. Ez az úgynevezett hajnali fiziológiás merevedés, ami alváskor, pihenéskor van" – mondta a szexuálterapeuta és hozzátette, ha ez megvan, akkor kizárható a szervi baj.

Hozzászólások

 • 2011.06.17 22:13:47penelope garcia

  Hát fiúk, ez van.
  Tessék abbahagyni a dohányzást, a zsírzabálást, tessék kicsit mocorogni, mert bizony a negyvenes évektől kezdve már sűrűsödnek a gondok, ha nem figyeltek oda a kardiovaszkuláris rendszeretek egészségére.

 • 2011.06.17 22:30:50zsebtelep

  persze tegyél már úgy, mintha tudnád mit jelent az a szó hogy karidovaszkluári.. áhh mindegy, hagyjuk. én is szoktam szótárakat olvasni.
  kondroitin-szulfát.

 • 2011.06.17 22:31:52Eva Braun

  az a nagy büdös helyzet, h én elhiszem, h a faszi nem tehet erről, de egyre több ismerősöm fut bele ilyen gondokba.

  h a fickónak nem áll fel.

  és nem idősebbnek, hanem elvileg ereje teljében lévő, fiatal, jóképű fiúknak - sem.

  étrend, életmódváltozás - ez oké. tényleg, muszáj. mert tök gáz, h egyre többen küzdenek ilyen problémával, a másik fele a hapsiknak meg b.uzi. bocs - meleg(sic!) :)

 • 2011.06.17 22:33:10Wernherr vonn Braun

  Hát lányok, ez van. Tessék abbahagyni a sütizabálást, a cigarettázást, az elhízást, az örökös nyavajgást, hisztizést, panaszkodást, premenstruációs ámokfutást.

  Tessék kicsit kinézni valahogy, hogy az embernek felálljon rátok a farka, és ne kelljen aktus közben sem egy pornófilm jeleneteire gondolnia.

  Aztán nem árt egy kis intimtorna is, mert sokszor nem a kard kicsi, hanem a hüvely túl nagy.:)

 • 2011.06.17 22:34:16Noblesse oblige

  penelope: szerinted az átlag magyar férfi feléri ezt ésszel? Legyen meg a napi focija meg söre és a fotelt se tolja el senki a tévé elől, mert háború van...

 • 2011.06.17 22:36:32Eva Braun

  az is kurva nagy gáz, ha a hapsik egy része el van tunyulva. kis cingár lábak, beletuszkolva szűk nacikba, szódásüveg-vállak, vagy kurv a fehér vagy szét van szolizva - most nem akarok bunkó lenni, de egy kis fizikai erőnlétet szedjenek már össze.

  és ezt nem pont az edzőtermekben szintén felfújt izomagyú faszikra mondom.

  tessék egy-két nyarat segédmunkával eltölteni, mellette mehet az év nagy részében az egyetem - de nyáron szépen lesült, hófehér fogú, inas, izmos, szálkás fiúknak, akik dolgoznak kicsit - nekik érdekes mód, nincs ilyen problémájuk.

  :)

  a másik meg, h már mindent az arcunkba tolnak a neten, tévében - médiában, nincs újdonság, nincs izgalom, nincs titokzatosság, sok kiégett fiatal - ennyi.

  jó pár ismerősöm húgára/öccsére és annak baráti körére alapozva írtam ezt. :)

 • 2011.06.17 22:50:46Wernherr vonn Braun

  Az is kurva nagy gáz, hogy nők nagy része csámpás, alaktalan, ülni, menni nem tud.

  Rosszul beakasztott seggek, leejtett vállak, szúnyogcsípés mellek, vagy a térdével focizza a helyére, ápolatlan, zsíros hajak, bamba arcok, 98-as IQ-k.

  Hülye filmek, sorozatok nézése, elcseszett kaják, fejfájás és nyafogás, hisztizés és bénázás, menszesz és pánik.

 • 2011.06.17 22:52:48Eva Braun

  Wernherr:

  :D

 • 2011.06.17 22:55:11Eva Braun

  mondjuk azt azért be kell látni, h több faszi fikkant jó vagy jobb csajt is esetenként, mint fordítva. :)

  egy egészséges faszinak többnyire már a gondolattól fel kell állnia általában.

  ha meg nem kívánja a csajt, ne keveredjen bele a dolgokba, de aki már ott van a finishben, elég nehéz azzal kimagyarázni, h: mert nem kívánlak, babám. :)

  ez a magyarázat nagyon karcsú. :)

  tessék sportolni, dolgozni - főleg fiatalon. megéri. :)

 • 2011.06.17 23:07:06Wernherr vonn Braun

  Megsúgom, az erekció kicsit bonyolultabb, mint széttárni két (nem ritkán hájas) combot.

  Ahhoz kívánni is kell a megcsinálandó felületet, ami sokszor nem egyszerű, ahogy a nők nagy része kinéz.

  Aztán nem árt, ha a szexben a nő is résztvesz.
  Például nem hajcsavarókkal a fejében fekszik az ágyban, mint egy deszka.

  Esetleg beszél, elmondja, mit akar, mi a jó neki, mozog, mintha élne, és nem kell másfél órát fűrészelni, miközben mindjárt kezdődik a BL-döntő. Ilyenek.

 • 2011.06.17 23:14:27tkf

  "Nyaljon, ujjazzon, oszt jónapot – írta egy másik női olvasó a téma kapcsán."

  Hogyne.
  Te meg tanulj meg rendesen s.z.o.p.n.i. kiscicám!

 • 2011.06.17 23:14:47Eva Braun

  komolyan mondom, ahogy fogalmazol, már tolulnak is a fejembe a kis képek, és megállíthatatlanul kitör belőlem a nevetés. :D

 • 2011.06.17 23:17:18Eva Braun

  egyébként én még mindig úgy gondolom, h nagyjából be tudja lőni a faszi, kivel is fekszik le. nagyjából az van a ruha alatt, ami látszik.

  persze, vannak kis optikai csalások időnként, de mondom, ha már odáig eljut a dolog, akkor nem lehet azzal érvelni, h mert nem kívánlak, meg blabla.

  és tény h egyre több faszi panaszkodik ilyesmire, h nem megy, nem áll fel, komolyan mondom - nagyon gáz.

  nem nekem, hanem a fasziknak gáz, mert tényleg kellemetlen lehet nekik. én azt se tudom, mivel leplezném. :)

 • 2011.06.17 23:18:28djukel

  viagra a barátunk

 • 2011.06.17 23:19:53Trolljegeren

  Nekem semmi gondom sincs a pöcsömmel, de volt olyan barátnőm akinél imátkozni kelett hogy feláljon pedig nem volt ronda, csak sírt mindenen mindig. Ott is hagytam elég hamar, és azóta sincs panasz.

  Na akkor ez hogy is van ?

 • 2011.06.17 23:19:54Son of UDT

  Wernherr vonn Braun: Férfiként mondom, hogyha már odáig eljutott a dolog, hogy levetkőzteted a csajt, akkor már tisztában vagy az alakjával is. Elég jól meg lehet tippelni a formákat ruhán keresztül is.

  Ha ez neked nem megy, így jártál, ha meg olyannal fekszel le, aki nem tetszik, akkor pedig még inkább.

 • 2011.06.17 23:21:34lliilliii

  Wernherr vonn Braun!

  Veled ennyire elbánt az élet, hogy ilyeneket írsz?

 • 2011.06.17 23:23:11queensryche

  Na, még olvasom egy ideig, hátha lesz poén is, nem csak a szokásos oda-vissza fika.

 • 2011.06.17 23:24:12Módfelett Kényelmetlen

  Bede Zsuzsanna milyen néven fut a piroslampa.net-en?

 • 2011.06.17 23:27:25Eva Braun

  Capri:

  csak meg kell találni a megfelelő partnert. ;)
  akad.

 • 2011.06.17 23:27:42Wernherr vonn Braun

  2011.06.17 23:19:54Son of UDT
  2011.06.17 23:21:34lliilliii

  Olyan csajokat bikkantottam le, amilyenekről álmodni sem mertek, két idióta.:)

  Ha valaki ír valamiről, az csak személyes élmény lehet? Barmok.:)

  Verne ott volt Nemo kapitány Nautilusán?

  Két mekkora hülye, anyám priznicelj.

 • 2011.06.17 23:28:17Russell44

  ajjaj mennyi elégedetlen embertárs :)

 • 2011.06.17 23:28:38- Capri -

  plusz lehetne egy kicsit tágabban értelmezni az aktus szót, némi perverz játék is beleférne, amit NEM kap meg a férfi mondjuk a zinterneten. az talán már vonzóbb, mint egy szájbakúrt sablonmisszió és nem ARRA a bizonyos filmjelenetre gondolunk majd közben. és a hangsúly nem a "hagyni"-n van, hanem a "provokálni"-n. baszottul frusztráló, amikor csak azért viselik el, mert... ez egy játék, kéremalássan.

 • 2011.06.17 23:29:15Sentа

  ... najó, de ha nem lehet megérinteni, honnan tudja a nőstényördög, hogy puhus és voltaképpen nem is lett volna szabad megérinteni. Vagy szól Kandúrbandi, hogy most ne legyen piszkálódás, mert már alszik a "kisfickó"? :) Vagy hogy? Benne van a titok a cikkben? Mert akkor okvetlen továbbolvasom a címnél...

 • 2011.06.17 23:32:09Eva Braun

  Capri:

  csak meg kell keresni a megfelelő partnert. ;)
  akad.

 • 2011.06.17 23:33:26Eva Braun

  Trolljegeren:

  csajként mondom - jól tetted, h leléptél. :)
  mi a bánatnak sír egy nő a szexen/miatt?

  á. élvezze és kész. de tényleg. szarakodnak egy csomóan azon, ami jó.

 • 2011.06.17 23:33:58Son of UDT

  Wernherr vonn Braun: Attól függetlenül, hogy milyen jó csajokat hegesztesz, még igaz, hogy a külalak miatt elvesztett erekció a férfi hibája. Hájas combokat (ha neked épp az a nem tetszik) ruhában is egyszerű kiszúrni. Ezzel kár később magyarázkodni.

 • 2011.06.17 23:34:50lliilliii

  Hogy ki itt a hülye, az már a negyedik hozzászólásból kiderült.

  Ja, ha nem kell személyes tapasztalat, akkor én is beszélhetek mindenről, amiről fogalmam sincs.
  Pl., hogy milyen érzés a merevedési zavar...

  De egy biztos: könnyebb a nőket okolni...

 • 2011.06.17 23:35:03bubo cupropenis

  2011.06.17 22:36:32 Eva Braun

  Én nyaranta dolgoztam fizikai munkát, sajnos azt kell mondanom, hogy az mindent csinál a testtel, csak nem építi. Az nagyon buta mítosz, hogy a fizikai munka egészségessé tesz, szép testet épít és a melósok, akik az építkezések állványzatáról fütyülnek a csajok után, azok az álompasik. Se IQ-ban, se ápoltságban, se potenciában, se külsőben nem erősek. Aki cigiszagú, primitív, büdös szájú, szarcsíkos gatyájú, gombás körmű férfit akar, az válogasson csak a melósok közül.
  A rekreációs célú sport, (nem a versenysport!) és az egészséges táplálkozás, életmód, ápoltság ami számít. És az intelligencia, amit sajnos a nők nem mindig értékelnek.

  Nekem életemben talán kétszer volt merevedési problémám. Egyszer az ital okozta, mert a lánnyal egy kis borozgatás után feküdtünk össze, másodszor meg az elhidegülés. Ezután egy pár nappal már egy másik lánnyal találkozva bebizonyosodott, hogy a péniszem nagyon is rendben van, csak a régi muffra már nem kíváncsi :) Sok minden dől el agyban.
  A nőknek könnyebb, szétteszik a lábukat, esetleg még mozognak is, meg is játszhatják az orgazmust. Férfiaknak viszont nincs mentség, teljesíteni kell, megjátszott aktus sincs.
  Már egy ideje a poligámiára esküszöm, gyakorlom is. A nők is szeretik ezt, mert sose unom meg egyiket se, ugyanis megvan a változatosság, bár erről nem mind tud :)
  Csak akkor válik kellemetlenné, amikor egyik másik hozzám akar költözni. Nekem teljes az életem úgy is, hogy egyedül élek és nem kell egy nő tartósan mellém.

 • 2011.06.17 23:35:20Dr. Cuddy

  ez a Bede Zsuzsa fiatal vagy öreg? Hogy néz ki? minden cikkben őt kérdezik.
  Kéne egy nick visszatért ál Wernherr néven. Az összes ilyen posztba beír mert akinek nincs nője az csak kommentel.

 • 2011.06.17 23:36:26SzJ1982

  Mennyi magas fokon emancipált faszrángató kurvával lehet összefutni errefelé...:)

 • 2011.06.17 23:38:37DMG

  "vagy kurv a fehér vagy szét van szolizva - most nem akarok bunkó lenni, de egy kis fizikai erőnlétet szedjenek már össze.
  "

  Én csak azt nem tudom, mi a franc köze van a bőr árnyalatának az erőnléthez. Köszönjük, leülhetsz, egyes.

 • 2011.06.17 23:41:45Wernherr vonn Braun

  2011.06.17 23:33:58Son of UDT

  Hát te egy idióta vagy, vazze.:) Nálatok olvasásból nem volt feleltetés? Vagy hiányoztál akkor? Barom.:)

 • 2011.06.17 23:42:43Eva Braun

  bubo cupropenis:

  egyetértek veled, én nem is a klasszikus és átlagos értelemben vett kőműves, italozó, vöröslő és/vagy liluló fejű, egészen alkesz figurákra gondoltam. :)

  csak arra céloztam, h ha egy 20onéves fiatalember nem a szolit vagy a felfujtatott testet, esetleg a metroszexuális baromságot választja életcélként, akkor:

  fizikai munkát sem szégyell végezni időnként, próbál helyesen táplálkozni (bár ez erősen pénzfüggő is, lássuk be), időnként sportol - ilyesmi.

  és akkor nem kell irigy pillantásokat vetni a fasziknak sem a vékony, brazil capoeriás srácokra. :)

  persze a csajokra is érvényes, h ne tunyuljanak el (szülés előtt főként). ;)

 • 2011.06.17 23:43:54rajen

  Aki nem baszógép, jobb, ha öngyilkos lesz időben. Megírta a Cosmo, meg a Velvet is. A nőknek teljesítmény kell, nem picsogás!

 • 2011.06.17 23:44:33Huyana

  Szerintem az érintés soha nem tilos.

 • 2011.06.17 23:46:56Eva Braun

  DMG:

  most tekintsünk el a szöszi, kék szemű, északi típustól, vikingszemekkel.

  azért azt te is beláthatod, h a bekockult, hófehér, gyönge faszik nem feltétlenül csodálatos ágybéli teljesítményükről híresek.

  nem kell megijedni egy kis napfénytől, nem napi 8 órában kell kint leledzeni, de nem is hírből kell ismerni, a szolit meg hagyjuk meg a csajoknak, ha már muszáj.

  ellenvetés?

  köszönöm.

 • 2011.06.17 23:48:35Wernherr vonn Braun

  2011.06.17 23:43:54rajen

  Erről a régi vicc jut az eszembe. Első komoly légyottján levetkőzik egy férfi és egy nő, és a férfi minorka vidorkája láttán a hölgy megkérdi: - Ezzel kit akarsz kielégíteni?!?
  - Magamat...!!

 • 2011.06.17 23:51:31Eva Braun

  Wernherr:

  :D

 • 2011.06.17 23:54:19Senkifia

  2011.06.17 23:07:06 Wernherr vonn Braun
  ott a pont.
  ...orgazmust lehet színlelni. merevedést nem...

 • 2011.06.17 23:56:02Senkifia

  2011.06.17 23:43:54rajen
  ja ...közben a következő mondatban már az érzelmek hiányáért sírunk,meg hogy ezek a disznó férfiak,mindig csak "azt" akarják. ezek szerint a disznó nők is? :)

 • 2011.06.17 23:57:24bubo cupropenis

  2011.06.17 23:42:43 Eva Braun

  Én muay thai-t edzettem sokáig, tudom miről beszélek, a capoeira edzés az egy társkereső klub, nem küzdősport. Kis zenebona, két szálkás brazil fiú + 30 túrófehér bőrű, rasztás hajú, nyálcsorgató magyar lány + tíz szemüveges, horpadt mellkasú magyar srác, akik a lepattanókra mennek. Érdekes jelenség, de inkább pszichológiai szempontból :)

  Nem tartom egy kicsit se férfiasabbnak azt, aki téglát adogat vagy zsákot cipel, mint azt aki egy irodában ülve százmilliós pertárgyértékű ügyeken töri a fejét.
  Persze az a hozzáállás jó, hogy a férfi nem fél a fizikai munkától, de én a fiamtól nem várnám el, hogy alantas munkát végezzen, csak azért, hogy bizonyítsa, hogy férfi.

 • 2011.06.17 23:58:13rajen

  Wernherr vonn Braun:

  Jó. :) Csupasz pisztoly 1-ben Drebin így búcsúzik a nőtől: "És minden orgazmust csak színleltem!"

 • 2011.06.18 00:00:34rajen

  2011.06.17 23:56:02Senkifia

  Ja, megírhatná már végre egy női újság, hogy a merev farok komoly érzelmeket jelez, csak a nők mindent túlagyalnak. Hogy a nők mit akarnak, azt nem tudom, de ha egyszer eldöntik, esküszöm el fogom fogadni.

 • 2011.06.18 00:02:25Wernherr vonn Braun

  2011.06.17 23:35:20Dr. Cuddy

  Azért nincs nap/napszak, hogy valami idióta köcsög be ne szólna nekem.

  Mondd, ennyire nehéz elviselni a szellemi fölényemet?

  Ennyire frusztrál, hogy mellettem labdaszedőnek látszol?

 • 2011.06.18 00:02:29Senkifia

  2011.06.17 23:19:54Son of UDT ezzel vitatkoznék... volt osztálytársnő,kézilabdás, farmerben olyan s.gge volt,hogy a pofája szakadt le minden srácnak, és instant merevedés lett a sok csóró 15 éves hormontúltengéses körünkben :) mikor meg lekerült a farmernaci,olyan narancsbőrös volt,és hirtelen megereszkedett,mert nem tartotta az anyag,hogy ihaj :)
  alakformáló fehérneműről hallottál? :) felöltözve topmodell. levetkőzve szétesik :)
  annyira nem egyértelmű ez a felöltözve megítélhető alak :)

 • 2011.06.18 00:03:13Sadist

  Eva Braun 2011.06.17 23:17:18

  "és tény h egyre több faszi panaszkodik ilyesmire, h nem megy, nem áll fel, komolyan mondom - nagyon gáz.

  nem nekem, hanem a fasziknak gáz, mert tényleg kellemetlen lehet nekik. én azt se tudom, mivel leplezném. :)"


  Azért gáz (szerinted), mert annak akarod beállítani.

 • 2011.06.18 00:06:51Sadist

  Eva Braun 2011.06.17 23:46:56

  "azért azt te is beláthatod, h a bekockult, hófehér, gyönge faszik nem feltétlenül csodálatos ágybéli teljesítményükről híresek."

  Sok bekockult, hófehér, gyönge faszival feküdtél össze, vagy ez is olyan sztereotípia, mint hogy a szőke nők ostobák?

 • 2011.06.18 00:08:02bubo cupropenis

  Azt javaslom, hogy mostantól a nők hagyják faképnél a merevedésre képtelen férfiakat és a férfiak hagyják ott az orgazmusra képtelen frigid nőket. Nem kell egymást kínozni, gúnyolni.
  A frigid nők és az impotens férfiak pedig esetleg összejöhetnének, nekik már nincs mit egymás szemére vetni.
  Világbéke.

 • 2011.06.18 00:10:30Eva Braun

  bubo cupropenis:

  pontosan megfogalmaztad azt szerintem, amire minden nő vágyik titkoltan/nem titkoltan:

  egy intelligens férfi, igazad van - persze h érdem százmilliós ügyekben dönteni, de milyen jó, ha a szerződést egy napbarnított, karcsú férfi és férfikéz írja alá, nem egy Smuck Andor. :)

  a kettőt érdemes ötvözni.
  szellemi tudás és megfelelő fizikai erőnlét.

  jó, tudom, nem könnyű, meg bejátszhat az a szaros, sokszor igazságtalan genetika is. :)

  amit írtál a capoeirát tanulókról - értékeltem. :)

 • 2011.06.18 00:11:01bubo cupropenis

  2011.06.18 00:06:51 Sadist

  A bekockult, hófehér, puhatestű, kövér, láncdohányos faszik is lehetnek baknyulak, szexuálisan túlfűtöttek, ez szerintem nem függ össze a kinézettel. Legfeljebb nem sok nő akar alájuk feküdni.

 • 2011.06.18 00:11:29lillkoka

  2011.06.18 00:08:02bubo cupropenis

  Támogatom:)) lehet,hogy eljönne a világbéke.

 • 2011.06.18 00:13:41Eva Braun

  Sadist:

  nem bántok én ezzel senkit, nem is áll szándékomban.

  és nem kell ahhoz a vízbe esned, h tudd, vizes leszel.

  lehet h általánosítás, mégis - úgy gondolom, némi alapja van.

 • 2011.06.18 00:20:51Senkifia

  az tény,hogy ha nem megy a szex,huzamosabb ideig, az gáz. és akkor ,ha nem 20 éves kapcsolat, hanem 6. randi, lehet ,nem kell erőltetni. Viszont ez a "nem adok még egy esélyt" jó hülye hozzáállás :) Ha a faszinak elsőre a "vizsgadrukktól" nem áll fel, már ki is rúgja a magas elvárású nőnemű egyén. Közben meg lehet,hogy második alkalomtól,nyugisabban, dugná a csávó a csajt egész éjjel,mint a lopott biciklit... her loss :) ez van.

 • 2011.06.18 00:32:09Senkifia

  ja és arról nem is beszélve,hogy néha tényleg olyan nőknek alap elvárás magas szőke,ló...farkú herceg,4 diplomával,atléta testtel,egész éjjel álló farokkal,akik vagy az IQ-val állnak hadilábon, vagy a tükör törik ki,ha belenéz,vagy mindkettő. Aztán a következő velvet cikk meg arról szól,hogy szegény nők mind magányosak,mert a pasik vagy mind nősek,vagy buzik. Ja hogy a jó pasik? de a jó nők általában ugye nem maradnak egyedül,és a többékevésbé találó szexpartner is meglesz.... Szóval mindenki gondolkodjon el a saját korlátain. És ha kissé bálna alkat,vagy tésztaszűrőre hajaz a feje,nő létére, ne legyen feltétlen alap,hogy a faszinak egyből álljon,és egyfolytában ,meg emellett legyen egy Adonisz is,mert a nőknek ez jár :)

 • 2011.06.18 00:50:10rajen

  A legszebb nőt is megcsalják, a legrondább nőt is megbasszák.

 • 2011.06.18 00:57:24Eva Braun

  Senkifia:

  igen, abban is van valami, amit mondasz/írsz.

  de azért azt is tegyük hozzá, h sokszor van ez fordított esetben is, amikor olyan szar faszik akarnak maguknak bomba nőt, h vicc. :)

  mellesleg rajen mondott vmit, ami meg megint csak igaz.

  mindenkinek akad jó partner, csak keresni kell. :)

 • 2011.06.18 00:58:22Kbdbe

  Erről az a véleményem, hogy volt olyan amikor 150 kg-ot nyomtam, de úgy megnyaltam a partnerem, mint kecske a sót, egyik sem panaszkodott egy órás nyalakodás után hogy a szex többi része nem úgy ment mint ha egy 80 kg-os kigyűrt szálfa lettem volna.A merevedéssel meg 150 kilósan se, meg 100 kilósan se volt gondom sosem...sőt! Más kérdés, hogy nem voltam nyilván nagy esztétikai látvány szex közben.Viszont sok partnerem le se tudtam vakarni, mert közel sem nyújtotta azt a kocka hasú férjük mint én a KÖVÉR srác.Más kérdés, hogy kurvára meg kellett dolgoznom azért, hogy megszerezzek egy jó csajt.De utána már nem volt gond.Erről ennyit.Az meg egy faszság, hogy ha valaki kövér, az büdös meg igénytelen.Én sosem voltam az.

 • 2011.06.18 01:03:44Kbdbe

  A másik meg az, hogy a külsőt egy csomó mindennel lehet ellensúlyozni.Elsőnek itt van a pénz ugye.Baromság hogy a legtöbb csaj ezt elutasítja ( a posztokon ) miközben alig várja a pénzes mukit...pénzel bárkit kb. utána ha az valakinek nincs, lehet szellemes, jópofa, nem mindennapos az ember, ami megint csak nyerő.( nem tévesztendő össze a műmájersággal! ).Legutolsó sorban tanulhat ( ez sosem árt ), de én még nem hallottam olyat, hogy egy bomba nő az IQ miatt táborozott volna le egy csúnya faszi mellé...

 • 2011.06.18 01:12:47szako

  tényleg nem értitek, mi a probléma gyökere?

  a nők annyira emancipálódni akartak az elmúlt évtizedekben, hogy ez szép lassan sikerült. a férfiak egy része emiatt elesett a domináns szereptől az élet több területén.

  gyakorlatilag ezeket a szerencsétlen embereket a nőknek kell "megdugniuk".
  akik annyira libák, hogy egyenlősdit akarnak, számoljanak az ilyen irányú következményekkel is. hogy a férfiak ezen részének kizárólag a nők teljesítményétől függően fog felállni.
  ahogy hajlamosak voltak korábban azt is hangoztatni, hogy az ő orgazmusuk a férfi teljesítményétől függött.

  hát most egyék meg, amit főztek.
  (vágom, rég nem tudnak már főzni se...)

 • 2011.06.18 01:14:29a-y-i-d

  Hat en jartam igy. Bar mar elmultam fiatal, de fizikailag es szellemileg rendben vagyok, igyekszem magam karban tartani, egy keves pihenessel meg mindig megy a harom menet egymas utan, es fantaziam is van boven. O egy tizessel fiatalabb volt, baromira szexszi es szerenyen visszafogott, de mikor megindult, maga volt a szexistenno. Adott es kovetelt, puha finom volt es vad egyszerre, lassan de folyamatosan haladt felfele, s olyan igazi csucsokra jutott, amit meg filmben se lattam, pedig mindent megnezek, ami a temahoz kapcsolodik. Imadtam, akartam, es azt is, hogy neki nagyon jo legyen. Hacsak a kozeleben voltam, allt a szerszam, mintha csont lett volna benne, egyszer mar attol is elsultem, hogy osszeszoritottuk a csiponket. Mint kamaszkoromban, kicsit szegyeltem magam. Probabol alltattam mar 30 percig is a dakot, de mikor foglalkoznak velem, akkor nem kell tul sok ido. Hozzam kepest kicsit alulmeretezett volt a bejarat, ami meg jobban izgatott. Es itt kezdodtek a gondok. O meg csak kezdett lenduletbe jonni, mikor en mar kesz voltam eloszor. Utanna ujra es ujra felalltam, de ha „kimeltem” magam, lelankadt, sot kesobb mar menet kozben is, bar o mindent megtett, hogy atsegitsen. A vegen olyanok voltunk, mint ket kifacsart felmosorongy, mikor elmentunk furodni. Istenem micsoda no volt, istenem, micsoda fel-napok-ejszakak voltak. Vagy tizszer lehettunk egyutt, s bar lattam megerkezni a mennyorszagba, osszessegeben szanalmas volt az osszteljesitmenyem. Mar majdnem negy eve tortent, de mindig az eszemben van. Tobb ezer km, ket csalad es ket kultura valaszt el bennunket, es ami a sexet illeti, lehet, h nem mernem elkezdeni meg egyszer.

 • 2011.06.18 01:14:53DMG

  "azért azt te is beláthatod, h a bekockult, hófehér, gyönge faszik nem feltétlenül csodálatos ágybéli teljesítményükről híresek."

  Még mindig nem értem, miért párosítod a hófehér bőrt a gyengeséghez. Van erre vonatkozóan valami statisztika amit vezetsz? Mert tök logikátlan amit írsz. :)

  Megjegyzem, nem mindenki tud barnulni, akkor sem ha 12 órát van a napon. ;)

  Azzal nem vitatkozom, hogy sok manus elhanyagolja magát, igaz azok inkább hájasak mint gyengék. :)

 • 2011.06.18 01:24:49Eva Braun

  DMG:

  most mondom ismét, h nem a szőke fehérebb, egyébként teljesen rendben lévő srácokról/férfiakról írok.

  csak próbáltam érzékeltetni, h ha valaki azért nyeszlett fiatalon, mert kis bőre csak szobalevegővel érintkezik, non-stop a gép előtt ül, és egy darab téglát nem tud arrébb tenni, nagy valószínűséggel tunyább, löttyedtebb, nyeszlettebb, ványadtabb faszi is. :)

  milyen szép a magyar nyelv, mennyi szócska, tessék.

  értsd jól, hidd el h van abban logika, ha valaki fizikuma rendben van, akkor a dugás/szeretkezés is jobban megy.

  a bőrszínt a szobalevegőn akklimatizálódott, gyengécske fiúkra értem. :)

 • 2011.06.18 01:26:12Trebitsch

  Azért van első nekifutásra megoldás, ha nem segít, akkor kell komolyabban foglalkozni a problémával. 50 után, ha gond van, meg kell próbálni hetente 1-2 napot nem dugni, sőt helyette gyalogolni, tornázni. Nekem ez bejött...

 • 2011.06.18 01:28:48fasznyak

  mostakkor kit kell sunazni?

 • 2011.06.18 01:29:56Eva Braun

  Kbdbe:

  sajnos meg kell osszam veled, hiszen csaj vagyok, és sok ismerősök is akad - h a nyalást imádják a nők, sőt..! de:

  DE: amelyik férfi nem úgy nyal, simogat, csókolgat, h közben áll mereven a f*rka, akkor a csaj úgyis csalódott, még ha nem is hibáztatja a faszit (aki nem is tehet róla valszeg).

  minden nő, ismétlem, minden nő arra vágyik, h mindenféle előjáték meg kellemes dolgok mellett/előtt/után megb*ssza a fickó.

  aki mást mond, hazudik.

  hiszen ez ösztönökön alapul.

  ha nem áll fel, nincs dugás.
  ha nincs dugás, de minden más nagyon jó, akkor jó, okés, de előbb-utóbb a csaj lelép - az igazi főételért.

 • 2011.06.18 01:30:57Eva Braun

  bocsánat: ismerősök helyett, ismerősöM. :)

 • 2011.06.18 01:33:42Eva Braun

  kicsit kegyetlennek tűnhet, amiket írtam, de még mindig jobb, mintha álszenteskednék.

  nekem volt egy olyan pasi az életemben, akinek ha működött volna a szerszámja, akár igazi is válhatott volna belőle.

  csak h ne mondja senki, h alaptalanul beszélek.

  1,5 évet voltam vele, de sajnos nem mert elmenni urológushoz, helyette ginzenggyökér meg ilyeneket próbált.

  de nem ment. neki nagyon rossz volt. hát ennyi.

 • 2011.06.18 01:34:29Senkifia

  2011.06.18 00:57:24Eva Braun pl Woody Allen,ugye :) ja neki összejött... :)
  de amúgy ez is igaz. Csak ez a ritkább.

 • 2011.06.18 01:38:47memyselfandI

  Önismeret és Tolerancia: a jövő új istenei!

 • 2011.06.18 01:45:01Eva Braun

  Senkifia: :)

 • 2011.06.18 01:50:41parnalarva

  "De mit lehet tenni, amikor helyzet van? Amikor közvetlenül behatolás előtt lankad a vágy, és nem megy a szex?"

  Fogni kell egy uveg sort es leulni meccset vagy filmet nezni. Ha nem vagyok ehes nem allok neki azon erolkodni hogy magamba eroltessem a kajat csak mert ugy illik. Ha legkozelebb sem all fel uj partnert kell keresni. Ennyire egyszeru.

 • 2011.06.18 01:54:19Eva Braun

  sz*pni meg imádkozni. bazmeg. :) /csak viccelek/.

 • 2011.06.18 02:02:51rajen

  Mivel a nők agyban mennek el, tök mindegy, h áll-e a farok. Az egójukat bántja, ha nem tudják felállítani, de ha a férfi más módon OK-ra kielégíti őket, akkor tkp. mindegy, nem? Különben is, a szex lényege a fajfenntartás, szóval ha nincs gyerek a szexből, nem megérdemelt dolog az orgazmus, mivel az a nemzés feletti örömet szimbolizálja!!

 • 2011.06.18 02:31:2945665746

  2011.06.17 22:13:47penelope garcia
  "Hát fiúk, ez van.
  Tessék abbahagyni a dohányzást, a zsírzabálást, tessék kicsit mocorogni, mert bizony a negyvenes évektől kezdve már sűrűsödnek a gondok, ha nem figyeltek oda a kardiovaszkuláris rendszeretek egészségére."  Mondja ezt egy negyven körüli magányos koca akit csak baszásra tartanak.
  :DDD

 • 2011.06.18 02:33:4945665746

  2011.06.18 01:29:56Eva Braun
  "DE: amelyik férfi nem úgy nyal, simogat, csókolgat, h közben áll mereven a f*rka, akkor a csaj úgyis csalódott, még ha nem is hibáztatja a faszit (aki nem is tehet róla valszeg)."


  Minek állna feleslegesen? Majd szopizik előtte és mehet a dugás. Öreg járgány szívatóval indul - a nő meg ha lelép jön másik. Kit érdekel? :D

 • 2011.06.18 02:38:1945665746

  2011.06.17 23:33:58Son of UDT
  ..és a tartó nélkül lógó csöcs, bebüdösödött, túrós pina is a mi hibánk látszólag ápolt, csinos bölcsészpicsák levetkőztetésekor! Hát persze. Minden a férfi hibája :D

 • 2011.06.18 02:39:39Eva Braun

  A Kit érdekel jellegű kérdéskör csak addig érvényes, és addig nem fájdalmas, míg egy olyan nagyszerű dologba nem botlasz, aminek neve: Szerelem.

  Na akkor mit lépsz? ;) Még mindig: kit érdekel? :)

 • 2011.06.18 02:42:56Eva Braun

  45665746:

  az kezd nagyon cikivé válni, ha ezt a kérdést csakis ilyen szarságokkal lehet csak magyarázni.

  itt, páran, megvillantottuk, h vajh' talán sportolni kell, jó fizikai és szellemi erőnlét mellett nagy valószínűséggel áll az a farok kőkeményen.

  erre jössz te is a lógós mellel, meg ilyen-olyan jelzővel illetett puncival. :)

  értsd meg, meg akinek még kell, h itt nem arról van szó elsősorban, h mi történik, ha kicsomagolod a jónak tűnő csajt, és szarrá válik - erre meg lekonyul, aminek le kell.

  hanem azokról a faszikról van szó, akik egyébként kívánnák a csajukat/nőjüket, de vmi oknál fogva nem megy a dolog.

  ennyi. :)

 • 2011.06.18 02:44:48Eva Braun

  és még annyit, h azért feleslegesnek ne nevezzük azt, ha feláll. az sosem felesleges. :)

 • 2011.06.18 02:46:5945665746

  2011.06.17 23:17:18Eva Braun
  "nem nekem, hanem a fasziknak gáz, mert tényleg kellemetlen lehet nekik. én azt se tudom, mivel leplezném. :)"


  Az a gáz, hogy a ti fejetek fájhat, mensi előtti agybajotok lehet, a férfinak meg bármi gondja van a munkahelyén vagy beteg egy családtagja baszógépnek kell lennie. A legtöbb férfi csak ennyi gonddal küzd, nem a te exed 1,5 éves impotenciáját hozza. Nem potenciazavaros csak emberi lény akit nem kell csesztetni a baszással ha nincs kedve. Cida, nyali és béke van.

 • 2011.06.18 02:50:1545665746

  2011.06.18 02:42:56Eva Braun
  Te meg ezt értsd meg, hogy nem ez a tipikus. Csak egy-két esetet rosszul reagál le a nő, sértésnek veszi hogy fáradt a faszi - az erre meg próbálkozik, teljesítmény-kényszeres lesz és tényleg impotens. Sohasem szabad ezt beszopni, ha nincs szervi baj és nem homi akkor ott egy jó kapcsolatban van megoldás.

 • 2011.06.18 02:51:1345665746

  2011.06.18 02:44:48Eva Braun
  "és még annyit, h azért feleslegesnek ne nevezzük azt, ha feláll. az sosem felesleges. :)"


  Nekem bőven elég ha addig áll 40-60 percet amíg használom. Nyaláskor maximum ha veri közben akkor áll.

 • 2011.06.18 02:53:1445665746

  2011.06.18 02:39:39Eva Braun
  A szerelem beteg érzés, leszarom. De akibe beleszerettem állt is rá a faszom. Ha nem állna és nem a stressz miatt akkor vennék viagrát és úgy szarnám le.

 • 2011.06.18 02:58:08Eva Braun

  45665746:

  talán nem mindig kell viagra.
  vagy nem egy fiatal fiúnak.
  pont azért kell szellemileg és fizikailag a topon lenni, h ne szaros gyógyszerekre legyen utalva.

  a szerelem beteg érzés. írod. a következő mondatban pedig, h akibe beleszerettél...

  most ez h is van? logikai bukfenc. :)

  vagy csak kedveled e "beteg" érzést.

  amúgy meg h lenne már beteg, ilyen marhaságot. :)

 • 2011.06.18 03:00:51Eva Braun

  45665746:

  nem tudom, téged ki csesztet szeretkezéssel, de isten bizony még nem láttam olyan faszit, aki azért könyörgött volna nőnek, h ne. jaj ne. nehogy szeretkezzünk. :)

  nyilván ha fáradt, álmos, akkor előbb pihenjen.

  akkor kell szexelni, ha mind2 vágyik rá. kurvára. :) mert kényszerűen szart se ér.

 • 2011.06.18 03:03:2945665746

  2011.06.18 02:58:08Eva Braun
  Nem volt bene logikai bukfenc, csak női agyad van. :)

  Ha taknyos vagyok az is beteg érzés, de nem ettől, nem csak a szándéktól és kategorizálástól függ elkapom-e. Remélem így megértetted :)

  A szerelem egy evolúciós program az öncsesztetésre a kis dns-láncok érdekében. Leigáz a biológia és seggbeerőszakol. Ezt hívja egy tipikus hülye nő kémiának - a pénztárcát meg úgy hogy "fel tudok rá nézni". Utóbbi is csak biológia, a kurvaság az egyik genetikai programotok. :D

 • 2011.06.18 03:04:3345665746

  2011.06.18 03:00:51Eva Braun
  Mert az impotens faszid az biztos mindig könyörgött hogy felsülhessen nálad :DDD

 • 2011.06.18 03:04:41Eva Braun

  45665746:

  én nem állítottam h az én egyik exem példája a tipikus.

  azért írtam csak, h ne tűnjön úgy, mintha dumálgatnék erről a témáról úgy, h fogalmam sincs róla. :)

  mondom, h nem a fáradtság, miegymás itt a fő téma.

  akkor alszik a pasi, és amikor vágyik rá és a csaj is, hadd menjen.

  itt azoknak szar, kellemetlen, akik akarnák, de vmi oknál fogva nem megy.

  itt lép be a fizikai, szellemi erőnlét.

  mi az, ami nem logikus?
  ;)
  na ugye.

 • 2011.06.18 03:06:0045665746

  2011.06.18 01:33:42Eva Braun
  "nekem volt egy olyan pasi az életemben, akinek ha működött volna a szerszámja, akár igazi is válhatott volna belőle.

  1,5 évet voltam vele, de sajnos nem mert elmenni urológushoz, helyette ginzenggyökér meg ilyeneket próbált."


  2011.06.18 03:00:51Eva Braun
  "de isten bizony még nem láttam olyan faszit, aki azért könyörgött volna nőnek, h ne. jaj ne. nehogy szeretkezzünk."


  Hazudsz ribizli! :D

 • 2011.06.18 03:07:0345665746

  2011.06.18 03:04:41Eva Braun
  Te írtad, hogy logikai bukfenc - mert butus vagy.

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

 • India
  India Körutak, kalandok 179000 Ft / fő / 6 éjtől
 • Utasbiztosítás online
  Utasbiztosítás online Utazása előtt ne feledkezzen el biztosításáról! Kösse meg online 5 perc alatt!
 • Török riviéra
  Török riviéra Tengerparti pihenés, városlátogatás. 59900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés