A 27 éves lány a pénz miatt vállalta évekkel ezelőtt, hogy webes kukkoló oldal operátora lesz, bár fogalma sem volt arról, mi is ez pontosan. Egyszerre 22 csetfelületen kellett a vendégek óhaját átadnia a többnyire kamuszexelő performereknek. Bár a fiú-lány páros valóban dugott a kamerák előtt, a fiúnak már nem állt fel a harmadik menetre, így sperma helyett kefírt vagy sűrített tejet használtak. N. Anna jutalékos rendszerben dolgozott, előfordult, hogy havi 450.000 Ft-ot is keresett.

"Újságban találtam a hirdetést, hogy operátort keresnek, nem is tudtam, hogy mi ez az egész. Magyarul, németül és angolul kellett tudni, ez volt a feltétel. Az állásinterjún elém raktak egy papírt, amin különféle mondatokat kellett lefordítani. Mint például, bárcsak itt lennél, és leszophatnálak. Emlékszem, ing volt rajtam, mert ugye állásinterjúra mentem" – nyilatkozta a Velvetnek a szűk egy éven át csetoperátorként dolgozó Nádasdi Anna (az interjúalany nevét megváltoztattuk, ez az álneve - a szerk.). Hozzátette, óvónő a végzettsége, így körülbelül két hónapig délelőtt az óvodában volt, este pedig a webes kukkolóoldalakon dolgozott pár évvel ezelőtt. A webkamerás stúdió három szobából állt, négy számítógéppel és négy monitorral, mindegyik szobában volt valaki, vagy egy lány, vagy két lány vagy egy fiú és egy lány. Ahol ő dolgozott, ott a tulajdonosok regisztrálták a lányokat vagy párokat a webkamerás oldalakra. "Ezt úgy kell elképzelni, mint egy akármilyen társkeresőt vagy közösségi oldalt, regisztrálsz, fotókat teszel fel, leírod, mik a te perverzióid, a specialitásod, és hogy milyen nyelven beszélsz."

Az operátor feladata a kamera kezelése, és hogy cseteljen az emberekkel, de nem egy felületen, hanem egyszerre számos oldalon. A cég, ahol Nádasdi Anna dolgozott, huszonkét csetfelületet használt.  "Ez olyan, mint az MSN. Ezt azt jelenti, hogy 22 bejövő hang volt, 22 kimenő hang volt, és 22 kapcsold be a mikrofont hang volt, ez utóbbiért külön felárat fizettek. Egy lányt 22 csetre regisztráltak, egy oldalra rengeteg vendég jöhetett. Előfordult, hogy egyszerre 10 emberrel kellett beszélgetni, és közben kezelni a felületet. Volt olyan főnököm, aki azt kérte, 15 percenként frissítsünk, akkor ki kellett jelentkezni, majd be kellett jelentkezni."

Havi négyszázezer is összejöhet a százalékokból

A fiatal csetpornós operátor a legtöbbet leszbikusokkal dolgozott, ilyenkor minden kukkoló tudta, hogy operátor is van. Elmondása szerint a leszbiknél sokkal tovább maradtak, és sokkal gördülékenyebb is volt a munka. "Amikor a lány egyedül volt, akkor a lány kapott klaviatúrát, és úgy csinált, mintha ő írta volna azt a szöveget, amit valójában én írtam. Nagyon jó volt a fizetés, minden oldalnak külön percdíja volt, a befolyó pénzből százalékot kaptunk. Számos német webkamerás oldalon rajta voltunk, ezen kívül egy kanadain, egy amerikain és két magyaron" – mondta a 27 éves lány és hozzátette, Budapest csetpornó birodalom. "A legdrágább oldalakért 3 dollárt kellett fizetni percenként. Ő húsz százalékot kapott mindenből. A leszbikkel lehetett a legtöbbet keresni, de ők persze kamuleszbik voltak. Volt olyan hónap, hogy 450.000-et vittem haza tisztán. Kézbe kaptuk a pénzt. Miután lehúztam ott 3-4 hónapot, hetente hívtak fel máshonnan, hogy menjek át másik stúdióhoz. Végül átmentem."

Az EB, a Forma-1 és az olimpia alatt senki nem kukkol

Az operátorok és a szakmában modellnek hívott performerek előre tudták, ha valami nagyobb sportesemény van, senkit nem érdekel a maszturbálás. "Volt egy naptár, amibe bele volt írva a várható forgalom, és az is, hogy miért. MInt például az EB, a téli olimpia, vagy vasárnaponként a Forma-1. Tudtuk, ha EB van, kevesen jönnek föl csetre."

Az operátor azon kívül, hogy élesben végignézi, és csetel a lányok helyett, át is kell adnia a vendég óhaját a lányoknak. Előfordulnak persze olyanok is, akik azért fizetnek, hogy őket nézzék. "Akadtak nagyon perverzek is. Az a baj, hogy az operátor látja, ha a kedves vendég bekapcsolja a saját webkameráját, amiért ráadásul külön fizet. Vannak kattant, perverz parasztok, akik azért fizetnek, hogy a csaj, vagy valaki végignézze, hogy ők mit csinálnak. Volt egy visszajáró vendégünk, a Kométa nevezetű srác, akinek kis farka volt, de óriási hasa. Először feldugott magának egy műbránert a seggébe, ami teljesen eltűnt. Aztán egy gyertyát, utána pedig egy 0,33-as Coca-Colás dobozt. Ezek külön show-k voltak, amit nekem kommentálnom kellett, hogy de kurvajó vagy, csináld még. A cél ugye az volt, hogy minél tovább maradjanak az emberek a percdíj miatt."

Nádasdi Anna bevallása szerint eleinte undorral, majd vastag bőrrel az arcán csinálta hónapokon keresztül a csetpornós operátorkodást, később pedig a pénz volt az, ami motiválta. "A szereplő lányokat, fiúkat úgy kellett hívni, hogy modellek- Két típus volt, az anyuka, aki nem akar boltban dolgozni, és jó teste van, vagy pedig a gimit kijárt diáklány, főiskolás lány, akinek nincsen pénze. Kevés pornós volt, de néhánnyal találkoztam, voltak escortosok is. Volt egy csaj, aki nappal a  Pázmányra járt, a katolikus egyetemre, éjszaka pedig jött maszturbálni a kamera elé" – mondta a 27 éves excsetpornós, és hozzátette, a legtöbb webkamerás jelenet kamu, de akadt olyan performer, aki komolyan viaszt folyatott a magára.

Kamuspermaként kefírt és sűrített tejet használtak

"Amikor fiú-lány párral dolgoztam, nagyon rossz volt, mert ők igaziból dugtak. Persze a pasinak a második, harmadik menet után már nem állt fel, és kamuzni kellett. Kefírt és tubusos sűrített tejet használtak általában. A squirtöt és a pisiszexet úgy csinálták, hogy fecskendőt tartottak oda, és megnyomták. Úgy tartották a fecskendőt, hogy a kamerában ne látszon, hogy ott van. A kamerákat lehet úgy állítani, hogy úgy látszódjon, mintha megtörténne. Működött, elhitték." Anna az első webkamerás stúdióban napi 6 és fél órát operátorkodott, ami azt jelentette, hogy akármikor mehetett szünetre, de 6 és fél órát online kellett lennie. A második stúdióban azonban a többórás műszak alatt maximum két perc pisiszünetet tarthatott.

"Életemben nem mondtam még ki előtte azt a szót, hogy leszopni például. Sokkal nyitottabb lettem, sokkal kevésbé vagyok gátlásos. Az a típus vagyok, aki nagyon ritkán húz fel bikinit, nem megy emberek közé bikiniben, csak úgy fürdik, ha nem látja senki, nem fürdik együtt a fiújával csak sötétben. Ha fel van kapcsolva a villany, nem vetkőzik le meztelenre. Ebből lett egy olyan lány, aki már félhomályban is képes szeretkezni a barátjával, vagy meztelenül kimenni a konyhába."