A férfi és női olvasók szerint szexuális töltete van a mocskos beszédnek az ágyban. A szexológus szerint csak olyan párok nevezzék nevén a dugás részleteit, akik már egy ideje együtt vannak, és egyikük sem egy igazán szelíd teremtés.

"Imádok néha rondán beszélni az ágyban, szerintem az hülye, aki ilyet még sose csinált. Előfordul, hogy jelen pasimmal bedurvulunk, annyira, hogy nem bírsz mást mondani, csak hogy bassz meg!" – mondta a Velvetnek a 32 éves nő, hozzátette, van abban valami nagyon izgalmas, amikor az ember agya eldurran szex közben, és kicsúszik a száján őszintén, mit akar.

A mocskos szavakat gyakrabban használják a férfiak

Arra voltunk kíváncsiak, mit szólnak a nők és a férfiak a pajzán, mocskos, vulgáris szavakhoz az ágyban, mennyire élvezik azt, van-e olyan szó, amit biztosan nem akarnak hallani, vagy kiejteni a szájukon szex közben. Kiderült, hogy a punci és a kurva azok a szavak, amiket nem szívesen használnak sem a megkérdezett férfiak, sem a nők. A szexológus szerint bármit lehet, ami a két félnek belfér, és mindketten izgalmasnak találnak. "Terápiás tapasztalatokból tudom, hogy a trágár beszéd szex közben nem extra ritka. Ez a kívánság, vagy vágy gyakoribb a férfiaknál" – mondta a Velvetnek Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus. Hozzátette, akkor van gond, ha enélkül nem megy a szex, és majdhogynem fixációvá válik a mocskos beszéd.

"Szerintem annak, hogy szétnyalom a seggedet, megdugom a lukadat,  szexuális töltete van. Az, hogy milyen jó kis puncija van valakinek, na ez az, ami az ágyban nem megy, az pina vagy luk" – mondta el véleményét a 37 éves férfi olvasó. Ezt az egyik női válaszadó is megerősítette. "Ha a puncit kiejtené valaki szex közben, lerúgnám magamról, egyszerűen nem passzol ahhoz, hogy bassz meg."

Van, aki szerint előjátéknak izgalmas, szex közben lohasztó

"Volt egy pasim, akivel alkalmanként felüdtem le, szeretői viszonyban voltunk. Ő kurvázott az ágyban, de nekem nem jött be. Körülbelül úgy, hogy megduglak, te kurva. Akkor emlékszem, azt gondoltam, mit keresek én itt" – nyilatkozta a Velvetnek a 28 éves női olvasó. Hozzátette, szex közben őt lohasztják a mocskos szavak. "Előjátéknak oké, ha épp valakire rá vagy izgulva, de csak otthon jutsz majd hozzá. Emailben, sms-ben is jó. Szex előtt lehet mocskosozni" – tette hozzá.

A szexológus elmondása szerint két vonulata van a trágárságnak az ágyban, az egyik, amikor valaki szereti nevén nevezni, amit csinál. A másik, ha azt kéri valakitől, hogy beszéljen hozzá csúnyán. Bede Zsuzsanna szerint ezen akár a kapcsolat is múlhat. "Amikor a fiú kér ilyet egy szelíd lánytól, akinek az attitűdjétől távol áll az ilyesmi, akkor legtöbbször a lány igyekszik megfelelni a férfinek. Sok nőnél, ha tényleg szerelmes, és természetesen arra vágyik, hogy viszonozzák, ez nem fér bele a szerelembe. A szerelmet a szexualitáson belül is meg akarja élni, és az, hogy te kurva, gyere ide, az tud romboló lenni." A szexológus szerint az is meglehet, hogy a nő belemegy a játékba, de képtelen lesz az orgazmusra, mert annyira távol áll tőle az egész. Ezt főleg olyan pároknak ajánlja, akik már egy ideje együtt vannak, amikor egy kapcsolat már beindult, és mindkét fél számára egyértelmű, hogy járnak. Azzal fel lehet dobni a szexet, ha nevén nevezzük a cselekményeket. Az egyéjszakás dugásoknál, vagy a pár hetes, randizgatós kapcsolatnál ezt célszerű kerülni.

A szadomazo szexben alap a durva beszéd, de az más

A szadomazochista játékokban nincs finomkodás, a káromkodás és alázás kötelező kelléke az alá-fölérendelt viszonynak. Azonban az effajta trágárság és alázás egész más, mint amit a hétköznapi párok használnak.

"Volt egy pasim, akivel belekóstoltunk a durva szexbe. Volt kikötözés, ostor, fekete szigetelőszalag meg tűsarok. Ennek a játéknak szükségszerű része volt, hogy durván beszéltünk egymással, pontosabban én vele, a domina szerep ugyanis az enyém lett. Furcsa állapot ez, az agyad teljesen átvált, kikelsz magadból, és szó szerint előjön belőled a mocskos állat. Alázod és gyalázod a másikat, káromkodsz és kiabálsz. Olyan szavakat használsz, amit a hétköznapok során soha. Furcsa érzés megismerni a személyiséged ezen részét, szexuálisan ugyanakkor leírhatatlan" – mondta a Velvetnek egy tapasztalt femdom.

"Szerintem nincs szadomazochista vonulata a csúnya beszédnek a szexben. Hogy valaki csúnyán beszél, az nem alakít ki semmilyen alá-fölérendelt viszont. Teljesen normális" – nyilatkozta a 37 éves férfi, aki szereti nevén nevezni a dolgokat a szexben.