A fekvő pózban hátulról lovaglás lett az év szexpóza, második a sorban a kutyapóz, harmadik pedig a 68-ban való nyalás.

A fekve, hátulról lovaglás lett az év szexpóza, a februárban indult heti póz sorozatban ezt olvasták a legtöbben. A férfi a hátára fekszik, a partnere pedig ráül, hátulról. A karjait támassza valamelyik oldalra, így könnyen elérhetővé teszi a csiklóját és a melleit is. A mély behatolás egyik kedvelt formája ez a póz, a nők többsége jóval könnyebben jut el ebben a pózban az orgazmushoz, mint például a misszionárius pózban, hiszen az erogén zónák izgatása könnyebben kivitelezhető.

A második a sorban a kutyapóz, ami a pornósok kedvelt póza, és amit azoknak ajánlunk, akik gyereket terveznek. A póz ugyanis a spermiumok áramlásának kedvez, ráadásul a póz előnye, hogy a férfi farka mélyre hatolhat. A póz variálható megannyi hátsó pózzal, mint például a rocksztár pózzal, ahol a férfi felkapja a nő lábait, és tartja maga mellett.

A harmadik legnépszerűbb heti póz a 68-as névre hallgató szexpóz, amit azoknak ajánlottunk, akik imádják az orált. Ez a 69-től annyiban különbözik, hogy nem kölcsönös az orálszex, csak az egyik fél kap a jóból, mivel nem hassal, hanem háttal fekszik a felül lévő.

A legegyszerűbb szexpózok alulmaradtak, ahogy a legintimebbek is, ezek egytől egyik szemtől szembe zajló légyottok, mint a misszionárius, vagy a gubó-szerű szexpóz.

A szexuális pozíciókat alapvetően hat csoportba lehet osztani, a misszionárius pózokra, azaz amikor a férfi van felül, a nő alul. A meditációs pozíciókra, azaz amikor a partnerek szemtől szemben ülnek egymássak, és így lesznek egymáséi. Továbbá a lovagló pózokra, amikor a nő van felül, akár szemtől szemben, akár hátulról, a kutyapózra, azaz a térdelő, hátsó behatolás fajtákra, az álló szexpózokra és az oldalsó szexpózokra.