A fórumozók két táborra szakadnak az autofelláció témában, az ellenzők szerint homoszexuális dolog szájjal önkielégíteni, akiknek eddig valaha sikerült, másokat is erre bátorítanak tanácsokkal. Alfred Kinsey szerint ezer férfiből 2-3 lehet erre képes - Marilyn Manson ezért vetette ki a bordáit.

Oly távol, s mégis közel

"Még körülbelül úgy az első magömlésemkor próbálkoztam az önszopással, de nem jött össze" – mondta a Velvetnek a 26 éves Dániel, aki ezzel állítása szerint nincs egyedül. Véleménye szerint ez alap dolog, amivel egyszer minden pasi megpróbálkozik. Többeket is megkérdezett erről a Velvet, tíz férfiből mindössze hárman vállalták, hogy ilyesmit valaha csináltak, de egyikük sem járt sikerrel, így fórumokon keresgéltünk, milyen élménnyel gazdagodnak ilyenkor a férfiak. Az Index ide vonatkozó fórumán mindenfélét olvasni, többen vannak, akik soha ilyet nem csinálnának, mert ez már homoszexualitás, ezzel szemben azzal érvelnek, hogy ez is csak maszturbálás.

Alfred Kinsey azt állapította meg a emberi szexualitás vizsgálása közben, hogy körülbelül ezer férfiből három lehet erre képes. Mindössze két dolog kell ehhez: nagy méretű farok és hajlékony gerinc, ha csak az egyik van meg, akkor teljesen felesleges próbálkozni. "A legkényelmesebb úgy, mintha hátrabukfenceznék. De szoktam csak ülve ráhajolni. Vagy a vállaim mögé teszem a lábaimat, és úgy húzom össze magam. Vagy állva ráhajolok és a kezeimmet a combom mögé téve odahúzom a fejem a farkamhoz. De így tudom a legkevesebbet bekapni belőle" – ajánlja kevin68 a többieknek. Van, aki szerint Alekosz ettől görbehátú, van, aki a vákuum-pumpát javasolja.

"A yahoo-s faroknyújtás a barlangostest ELSZAKÍTÁSÁVAL jár, szóval marhára kell figyelni, én nem próbálnám, de van ott fejés, ami viszont kissebb sikert eredményezhet. Szerintem a vákuum-pumpa is hasznos lehet, kicsivel tényleg növelhető úgy a térfogat, és mivel légritkított térben tágítod a szivacsod, egy idő után tartós lesz az eredmény" – írja a fórumon a gyakorlott, egyébként számos oldalt (például a solosuck oldalt) ajánlanak egymásnak, ahol lépésről lépésre meg lehet tanulni orálisan maszturbálni. Hogy az autofelláció hogyan kivitelezhető hátrabukfencezéssel, azaz az Eke (halaszána) nevű jógapózban, a Shortbus című film nyitójelenetében pillanatról pillanatra végig lehet nézni.

Ron Jeremynek és Marilyn Mansonnak megy

Marilyn Manson évekkel ezelőtt azzal sokkolta a világot, hogy egy interjúban azt nyilatkozta, képes az autofellációra, azaz arra, hogy a farkát a saját szájába vegye, és így elégítse ki magát. Azt is hozzátette, hogy direkt ezért vetette ki a bordáit, hogy rugalmasabb legyen, ugyanis egészen rácsúszott a maszturbálás e fajtájára. Minderről valamiért Marilyn Manson összes exnője hallgat.

Nemcsak a vékony pasiknak megy ez, Ron Jeremy, a veterán pornós még a nyolcvanas években mutatta meg, hogyan tudja magát szájjal szeretni. Az Inside Seka című pornófilmben a pornós 24,8 centi hosszú farkát bekapja a saját szájával – lehet valami abban, hogy sündisznó a beceneve. Ron Jeremy azóta sem csinált ilyet, állítása szerint azért, mert már idősebb, és ezt csinálják csak helyette a nők.

Az ókori Egyiptomban már ismerték

Az autofelláció, azaz az önorálozás már az ókori egyiptomiak körében is ismert volt, legalábbis a fennmaradt tárgyakból erre lehet következtetni. A Wikipédia vonatkozó szócikke szerint David Lorton egyiptológus kutatásaiból az derült ki, hogy az autofelláció az istenek és követőik vallási rituáléjának része volt az ókorban.