Egy ország várta több epizódon át a kilencvenes években, mikor veszti már el végre Magenheim Julcsi a szüzességét. Aztán egyszer végre a panelban elkapta őt Kertész Géza, végre senki nem zavarta meg a párt, és megtörtént. Azóta leszbikus szexjelenet is volt már magyar sorozatban.

A teljesség igénye nélkül összeszedtünk pár emlékezetes szexjelenetet a magyar sorozatokból. Akad sokféle, leszbikkel és kurvákkal is – egy kolléga például arra is emlékszik, hogy a Kisvárosban volt egy prosti, aki átbiciklizett dolgozni a határon túlra. Ami mindegyikben ugyanolyan, az az, hogy a legtöbbször csak a párbeszédekből, illetve a zilált hajból derül ki, mi történt. Maximum combok villannak.

Leszbikus szex a Társas játékban

A tavalyi év egyik legjobb magyar szexjeleneteként emlegetik az HBO-n futó Társas játék sorozat leszbikus jelenetét. A Társas játék sajtóközleménye szerint tabutémaként feszegetik a sorozat alkotói ezt a szálat, de mégis életszerűen. Ettől jó a sorozat, emiatt ki is emelkedik a mostani, igen művi sorozatok közül. A  – mondjuk ki, nyalás – jelenetben a Juditot játszó Balsai Mónikáról lehúzza a bugyit a leszbikus Dorkát alakító Tornyi Ildikó. Tornyi később azt nyilatkozta, nem volt soha ilyen tapasztalata, hogy a szerep teljes testi és lelki levetkőzést igényelt, és hogy fantasztikus érzés volt eljátszani a leszbikus lányt.

Kertész Géza vette el Julcsi szüzességét a Szomszédokban

Egy egész ország izgulta végig, mikor veszíti már el Magenheim Julcsi a szüzességét. Számos Szomszédok részt kellett végignézni addig, amíg egyszer csak megtörtént a dolog, és a Barátok közt Kertész Gézája asszonyává tette a panelban Julcsit. A kilencvenes években futó teleregényben Julcsi (Ábel Anita) és Német Kristóf többször is megpróbálkoznak a dologgal, de sosem jön össze, mert mindig a lakásban próbálkoznak, és valaki mindig megzavarja őket. Aztán egyszer megtörténik végre, és Julcsi elveszti a szüzességét, amiből természetesen senki nem lát semmit, csak utalás van rá, hogy ez az elmúlt pár percben megtörtént. Utána Julcsi fésülködik, Német Kristóf vizet iszik, majd beülnek a tévé elé.

Usztics Mátyás a mikádók közt szexel - Angyalbőrben

Az Angyalbőrben talán az a magyar sorozat, ami a legtúlfűtöttebb mind közül. A vasbogdányi laktanya bakái gyakorlatilag egyik epizódban sem maradnak nő nélkül. Ha mást nem, akkor a kantinosnő vagy Nelly, a butikosnő dekoltázsát bámulják. Ehhez képest kevés konkrét szexjelenet van a sorozatban. Usztics Mátyás, aki Karády őrmestert játssza, kettőt is kapott, a Mozgó trezor című részben (30. perctől) megcsinálja a mikádók közt az egyik civil nőt, aki a katonák pénzét akarja tőle ellopni. A Bogdán koporsója részben (szintén a 30. perctől) pedig a régészlányok vezetőjét, Mireille-t kapja el a sátorban.

A Barátok köztben maximum combok villannak

A Barátok köztben van bonyodalom és szerelem bőven, szex viszont annál kevesebb. Talán az egyetlen szexjelenet, amiben a legtöbbet látni, Zsófi (Kiss Ramóna) és Zsolt (Rékasi Károly) ágyjelenete, az, amikor Klaudia az ajtót veri, és Zsófi nevét kiabálja. Tilda 1, azaz Erdélyi Tímea több ágyban is kikötött, szerepe szerint igen nagy ribanc, mindenkinek felkínálja magát, és persze többen meg is dugják a házból. És ezzel nem csak Tilda van így. Az egyik BK-fan kolléga szerint ha beköltözne bárki abba a házba, fél éven belül körbeérne. A sorozat egyik jellegzetessége, hogy még olyan súlyos ellenségeskedéseket is, mint például egy gyilkossági kísérlet, a szereplők hónapok múlva hirtelen elfelejtik, és megkívánják egymást. A szexjelenetekben dúskáló sorozatban a legtöbb, amit a néző láthat, az meztelen női comb, illetve melltartó, és mindig olyan pózban esnek egymásnak, hogy a férfiszereplők teljes testtel takarják a színésznőket.

Papadimitriu Athina és Bodrogi egy ágyban a Lindában

A Linda című sorozat is tele van erotikától túlfűtött párbeszédekkel, legalábbis a vágytól két ember ég nagyon: Pécsi Ildikó, aki hótszerelmes Bodrogi Gyulába, és Emődy, azaz Szerednyei Béla, Linda (Görbe Nóra) taxisofőr pasija. Az Erotic Show című részben egy kabaréban történt gyilkosság miatt nyomoz Linda. Ugyan az epizódban nincsenek csöcsök,  vannak viszont éjjel táncoló, nappal idegenvezetőként dolgozó lányok, és kislánynak öltözött, matrózblúzban cigarettát áruló Linda. Papadimitru Athinának és Bodrogi Gyulának pedig jutott egy befejezetlen ágyjelenet az epizódban, megfejelve egy kukkoló fotóssal.

Klárika, azaz Pécsi Ildikó karaktere egészen elképesztő, mindig be van gerjedve Bélára, de persze csak szóban. Az egyik részben például azt magyarázza Bodroginak a liftben, hogy ne legyen kisebbségi komplexusa, "tipikus anális elfojtás" kifejezés is elhangzik a szájából (17. percnél).