Hiába végeznek áldozatos munkát a világ erkölcsös médiahatóságai, a korhatárkarika nélküli filmekben is előfordulnak nemiszervek. Ezek nagyrészt a művészeti vonalat erősítik, de biztos akadnak, akik a kikandikáló péniszek miatt raknak be egy-egy naturalista videót.

A felelősségteljes döntéshozók és fejesek mindig igyekeztek az ifjak lelkét megóvni mindenféle perverz tartalomtól, mióta létezik a tömegmédia. Míg a XIX. században arra kellett vigyázni, hogy nehogy pornográf ponyvaregény kerüljön a gyerek kezébe, jóval később a tévé megjelenésével már jelezni kellett a szülőknek, mit mutathatnak meg a gyerekeiknek. Manapság az internet korában vannak ugyan szánalmasan gyenge kísérletek a pornóoldalak 18 év alattiak számára elérhetetlenné tételében, de ezek nem érnek egy fabatkát sem.

1984-ben jelentek meg az első minősítések, például a jól ismert PG-13 korhatárjelzés az Egyesült Államokban. A műsorokat és filmeket azonban fásult bizottságoknak kellett folyamatosan átnyálazni farkak, mellek, fenekek és muffok után kutatva, és néha bizony átcsúszott a szűrőn egy-egy kis pöcs. A Gawker segítségével igyekeztünk olyan nem korhatáros filmeket összeszedni, amikben befigyel a pénisz.

Zenebolondok - 1980

A film az 1970-es évek nagy amerikai diszkós bandájáról, a Village People-ről szól. Van benne azonban egy kissé homoerotikus rész egy nagy kupac férfiseggel és pár lógó brével. A fószerek zuhanyoznak, csapkodják egymást vihogva, illetve egy rövid ideig mellet is villantó szöszit környékeznek vidáman egy jacuzziban. Mindeközben persze szól a Y.M.C.A.

Hair - 1979

A hetvenes évek High School Musicale (persze ez erős túlzás) kötelező volt, hogy bekerüljön egy ilyen listára. A maga szőrös hippivillantásaival a meztelenül fürdőzős jelenet viszi a prímet. A vietnami vérontástól megcsömörlött, szabadságvágyó fiatalok egy este vidáman tépik le a göncöket magukról, majd vetik magukat a vízbe. Jó szemű nézők farkakat is észrevehetnek a holdfényben. Mindeközben hálistennek nem énekel senki.

Gallipoli - 1981

Mustafa Kemal Atatürk katonái géppuskázzák épp a Dardanellák vizeit, miközben Mel Gibson és társai gondtalanul strandolnak. Amikor az egyik török jól megsorozza őket, anyaszült meztelenül a tengerszorosba vetik magukat, és férfiseggek és péniszek erdeje látszik, amint alámerülnek. A tömegben valahol Mel Gibson gépkarabélya is látszik. Mindeközben süvítenek az oszmán golyók, egy srác könnyebben meg is sebesül, persze pucéran viszik ki.

Az Androméda-törzs - 1971

A földönkívüli életformákkal foglalkozó egyik első film volt Az Androméda-törzs, azonban még egy dologban úttörő jelentőségű volt: a legtöbb meztelen, röntgennel átvilágított, beszélgető férfi jelent meg egyszerre benne. A filmtörténeti jelentőségű röntgenelt lógók mellett még három szottyadt fenék is felvillan. Mindeközben a fickók az ufókról társalognak.