Szex közben meghalni megannyi férfi álma. Bizonyos esetekben azonban nem tudunk irigykedni azokra, akik így hunytak el. A Weird Worm összegyűjtötte a legbizarrabb szex közben bekövetkezett haláleseteket, a listán szerepel infarktus, fulladás, mérgezés és gyilkosság is.

A legszebb halál - legalábbis a pasik szerint

Robert Giles 2001-ben hunyt el egy Fülöp-szigeteki hotelben, miközben pornóképeket készített egy 21 éves helyi leányzóról. Az 53 éves kaliforniai férfi annyira izgatott lett a képek készítése közben, hogy infarktust kapott. A szexuális előképzetlenség házaspárnál is okozott már problémát:egy 34 éves japán pár, miután éveket vártak arra, hogy szerelmük fizikailag is beteljesedjen, a nászéjszakájukon haltak meg. Sachi Hidaka és neje, Tomio mindketten infarktust kaptak az első együtt töltött éjszakán. Viszont a szexben járatosabbak sincsenek biztonságban. 2002-ben Hagibis Jungao felesége és szeretője sikoltozva rohant le a Dragon hotel aulájába, Manilában. Épp egy hármas partit nyomtak, amikor a 45 éves Jungao szíve felmondta a szolgálatot. A rendőrség megállapítása szerint a Viagra és a sokszereplős szex ölte meg a férfit.

Mérgező szex

Vannak sokkal szélsőségesebb példák is, mint, Rosa Veláé, egy 22 éves perui hölgyé, aki vérmérgezésben halt meg, amit egy rozsdás lakat okozott. A lakat az erényövhöz tartozott, amit a féltékeny férj tett feleségére, mert üzleti ügyben el kellett utaznia. De a méreg féltékenység nélkül is ölhet: 1999-ben Mario Bugeanu román futballista és barátnője egy Mercedesben akartak kefélni, mely a garázsban parkolt. Sajnos a vágy hevében elfelejtették kikapcsolni a motort, így mindketten szén-monoxid mérgezést kaptak.

Gyilkos ösztönök

Vannak még bizarrabb esetek is. A román Hannibal Cantori cirkuszi idomár megfojtotta feleségét, majd öngyilkosságot követett el 1993 májusában. A bukaresti rendőrség beszámolója szerint a férfi tettének oka az volt, hogy egy éjszaka meglátta, amint felesége épp egy lóval él nemi életet. De a béna versengés is követelet már halálos áldozatot: 2002 augusztusában a Fülöp-szigeteken pár barát azon versenyzett, melyiküknek van a legnagyobb farka. Eduardo Cristomar elkövette azt a hibát, hogy hangosan röhögött barátja Arnel Orbeta péniszméretén, mire az dühében elővett egy pisztolyt, és hatszor fejbe és ágyékon lőtte haverját. A természet is közbeszólhat, mint egy szerelmes pár esetében, akik a kocsi hátsó ülésén okoztak épp egymásnak örömet, amikor a kocsi begurult a folyóba. Anita Harold és barátja, Richard Lang mindketten meghaltak. Korábban azt mesélték barátaiknak, hogy kedvelik az elhagyatott helyeket, ahol nyugodtan dughatnak. A rendőrség nem zárta ki, hogy megölték őket, de bizonyítékot nem találtak rá.

Veszélyes játékszerek

Egy pennsylvaniai pár, Toby és Kirsten Taylor rendszeresen használtak elektromosságot a szexuális életük jobbá tételének érdekében. Sajnos 2008 januárjában nem végződött jól a kaland, melynek főszereplője egy hajszárító volt. A szexuális segédeszközzé vált tárgy tápkábele halálos áramütést okozott Kirstennek. A kötözős szex sem biztonságos, ha ilyet nyomna, jól tesztelje a segédeszközeit, nehogy úgy járjon, mint Simon Burley!

A férfi, aki kedvelte a kikötözést, barátnőjével azt játszotta, hogy a lány egy neonáci hóhér, ezért kötelet akasztott Burley nyakába, mintha felakasztotta volna. A csajának azonban hiába adott kést, hogy levágja, az nem volt elég éles, így a 38 éves férfi megfulladt. A 85 éves Widoer Frank Burtont pedig találták holtan 2004-ben lakásában. A halál oka autoerotikus fulladás volt. Szájában egy gumi fürdősapkát találtak, a pénisze pedig egy hosszú madzaggal volt körbetekerve.

A véletlenek összjátéka

Sandra Orellana tragikus körülmények közt hunyt el. Egy Los Angeles-i hotel nyolcadik emeleti erkélyéről zuhant le, miközben épp főnökével szexelt. A főnök elmondása szerint épp pózt váltottak, amikor Orellana elvesztette egyensúlyát, és a korlát fölött a betonra zuhant.

A San Francisco-i Condor Club arról híres, hogy ez volt az első hivatalos sztriptízbár az Egyesült Államokban. A klubban volt egy fehér zongora, amit minden este a mennyezetről eresztettek le. 1983 novemberének egyik éjszakáján Jimmy Ferrozzo és Theresa Hill táncosnő úgy döntöttek, a zongorán szeretkeznek egyet. Ám a heves szex következtében beindult a hidraulika és felhúzta a zongorát. Ferrozzo teste összeroncsolódott, partnere órákig feküdt a halott mellett beszorulva, míg reggel a gondnok megtalálta őt.