Egy műpuncikat gyártó cég, a Tenga félmillió férfi farkát mérte meg részletesen, csak hogy a vásárlók a farkukra szabott tökéletes műpuncit vehessék meg. A felmérésből kiderült, hogy a japán férfiak átlagosan 13,5 centivel büszkélkedhetnek, a makkjuk átmérője átlagosan 3,53 centi. Ezzel maguk mögé utasítják az amerikaiakat.

"Japán pénisz apró pénisz! De amerikai pénisz hatalmas pénisz!" – ennek a Southpark idézetnek pont az ellenkezőjét bizonyította be a műpunci gyártó cég, a Tenga. A vállalat 500.000 férfi farokméretét vizsgálta meg, e szerint a japán férfiaknak átlagosan 13,56 centis a hímtaguk, a makk átmérője 3,53, a hímvesszőé pedig 3,19 centiméter – adta hírül a Tokyo Reporter. "2010 decembere óta van a vállalatnak weboldala. Azt akartuk, hogy a termékeink a lehető legjobban illeszkedjenek a vásárlók péniszére. Február óta ebben az évben összesen 500.000 ember méretét néztük meg, ebből kalkuláltuk az átlagokat" – nyilatkozta a Tenga szóvivője.

A cég egy külön weboldalon, a Tenga Fittingen kérdezte meg a már meglévő, vagy épp leendő vásárlók farkának többféle adatát is: a makk, azaz a fej kerületét, a szár kerületét, a hímvessző hosszát, és azt, milyen erősen, keményen szereti. Az adatok azért szükségesek – és emiatt valószínűleg pontosak –, hogy a férfiak a farkukra tökéletesen passzoló műpuncit megtalálják a kalkulátorral. A vállalat eredményei szerint a japánok a 13,5 centijükkel a 10. helyet foglalják el a világban, az amerikaiakat maguk mögött hagyva: a felmérés szerint az amerikai vásárlók átlag farokmérete 12,9 centi. A thaiföldiek szintén 13,5 centivel büszkélkedhetnek átlagosan. Az ázsiai területen a legkisebb méretekkel a dél-koraiak rendelkeznek, a vállalat átlagosan 9,6 centit mért, ezzel az ázsiai országok közt ők kullognak a sor legvégén.

Készült már felmérés a férfiak farokméretéről, a legátfogóbb a nagy világtérképes, amin a japánoknak például átlagosan 10,92 centit mértek, a dél-koreaiaknak pedig 9,66 centit. Az amerikaiaknak 12,9 centit, ami megegyezik azzal, amit a maszturbátor gyártó cég is mért.