A 28 éves Kata tantrikus masszázsra ment, a kétórás masszázs utolsó része egy teljes yoni, azaz vaginamasszázs. Egy férfi masszőr, tantra pap masszírozta át mindenét, kívülről, belülről.

"Úgy masszírozta a hátamat, a lábamat, a fülemet, hogy ha a végén nem nyúlt volna a lábam közé, magam raktam volna oda a kezét. Elképesztően érzéki élmény volt. Férfi masszőrnél voltam, aki tantra pap is, és aki az egész életét a tantrának szentelte" – írta Kata, egyik női olvasónk, aki a Tantra Templomban részt vett egy tantrikus masszázson, és bár kérhetett volna női masszőrt is, férfit választott. "Nagyon lassan és finoman ért hozzám, végig rólam szólt minden érintés. Azt éreztem, hogy szakszerűen ér hozzám, hogy ebben tulajdonképp nincs semmi szexuális a részéről, például eszembe se jutott, hogy ez neki is izgalmas lehet. A masszázs előtt beszélgettünk körübelül húsz percet. Beszélt magáról, hogy hogyan látja az életet, a világot, hogy hivatásos masszőr, és hogy 9 éve foglalkozik a tantrával. Kérdezett rólam is, és nagyon szépen, lassan kialakított kettőnk közt egy bizalmas kapcsolatot. Szerintem látta rajtam, hogy zavarban vagyok."

A tantrikus masszázs két órán át tart, a vendég meztelenül fekszik, a masszőr pedig sortban masszíroz, egy hangulatos, gyertyafényes, tantra szimbólumokkal teli szobában, ami egy belvárosi szalonban van. A masszázshoz természetes olajat használnak a masszőrök, a masszázs lényege nem az orgazmuson van, hanem a szexuális energiák felszabadításán – gyakorlatilag az egész test erogén zónává válik. A férfi vendégeket papnők masszírozzák teljes testtel, azonban a masszázs valóban masszázs, kézmunka vagy orál nincs benne – kivéve a lingamot –, a masszázs során magömlése sincs a férfinak. Egyedül a Tantra Templom hetedik szeminárium elvégzése után kaphatnak a férfiak lingam-masszázst, mikorra elsajátítják a szexuális kontinenciát, vagyis a magmegtartó szeretkezést, azaz külön tudják választani a magömlést az orgazmustól. A nők ezzel szemben teljes belső masszázst is kapnak, a masszőr az ujjaival gerjeszti a női vendéget.

"A masszőr a beszélgetéskor elmondta, hogy masszírozni fog, és hogy az utolsó negyedben lesz egy yoni masszázs. Mivel előtte arról kérdezett, mit tudok a tantráról, és hogy mennyire vagyok spirituális, nem nagyon kellett tovább magyaráznia, mi az a yoni. A barátnőm rövidre zárva csak annyit mondott, hogy akkor megujjazott, de ez annál azért sokkal több volt" – tette hozzá a 28 éves Kata, és kiemelte, hogy a masszázs végig egyoldalú. "Feszültem azon, hogy kövér vagyok és ronda, ahogy ott feküdtem meztelenül egy szobában egyedül, és arra vártam, hogy a masszőr elkezdje a masszázst. Aztán túltettem magam ezen, mert ahogy hozzámért, nem éreztem azt, hogy kövérnek és rondának tart."

A masszázs végén a levezető simogatások után hűtött sárgadinnyét és egy pohár vizet kapott olvasónk az ágyba, és beszélgettek pár percet a masszőrrel. A tantra pap szerint azokon a kapcsolatokon, ahol a párok szinte testvérekként élnek egymás mellett, és kevésszer érnek egymáshoz, sokat segíthet a tantrikus masszázs, ami a szexuális gátakat segíthet feloldani. "Végig nagyon szakszerűen nyúlt hozzám, precízen és tisztelettel. Azt éreztem, mintha tudná, mikor esik jól a testemnek a lassabb, finomabb mozgás és simogatás, és mikor kívánja a testem az erősebb mozdulatokat."