A forró nyárban a medencét és a fürdőszobát ajánljuk helyszínnek, illetve azokat a szexpózokat, amik lehetővé teszik, hogy a két test csak a lényegnél érjen össze.

A verejtékben úszó szexet el lehet kerülni azokkal a szexpózokkal, amiknek hála a két test nem ér teljesen össze, csak a lényeg. A nyárbarát szexpózok között akad zuhanyzós, fürdőszobás, lovaglós, fél-misszionárius és medencés is. Az orált, mint előjátékot mindenhez ajánljuk.

Fürdőszobában a zuhanyzóval

Az ülő szexpóz lényege, hogy szex közben langyos víz hűti az ember testét, és hát a zuhanyrózsa vízsugarai funkcionálhatnak házi szexuális segédeszközként. A pasi üljön nyújtott lábbal a kádban, a nő üljön az ölébe, kezében a zuhanyzóval. A hátsó lovagló pózban a nő mozog térdelve, a pasija pedig irányítja a nő csípőjét a kezével. Hogy a zuhanyrózsát beveszik-e harmadiknak, mindenki maga dönti el.

Medencés pózok

A gumimatrac a vízen, és maga a medence is számos lehetőséget tartogat. A medence létráján állva is lehet szexelni, továbbá a szélén orálozni, úgy, hogy valaki a vízben van, a partnere pedig a medence szélén ül. Ehhez azért a sekély víz kényelmesebb lehet. A vízben állva a medence széléhez döntve a másikat akár lovagló pózban (a nő lábai a pasi körül, és még lebeghet is a vízen), és akár állva, hátulról is kényelmesen lehet szexelni a kánikulában.

Lovagló pózok szemből

A széken ülve szemtől szemben kellemesen el lehet szórakozni egymással: a pasi rakjon a háta mögé egy kispárnát, hogy kényelmesebb legyen, ültesse nőjét az ölébe szemtől szembe, és rakja fel a nő lábait a szék támlájára. A nő a pasija térdén tud támaszkodni (itt látható, hogyan). Ebben a pózban a lényeg ér össze, és ez pont elég izzasztó a hőségben.

Fekve, épp hogy összeérve

Az összes oldalsó szexpózt ki lehet próbálni éjjel az ágyban, ezeket érdemes úgy összehozni, hogy maximum a lábak gabalyodjanak össze, a felsőtest semmiképp. A misszionárius pózokat is ajánljuk, a klasszik szemtől szembe verziót csak akkor próbálja, ha nagyon nem megy másképp, a fordított misszionárius azonban kevésbé izzasztó.