A MissTravel.com 30.000 nőt kérdezett meg a szexről, a felmérésből kiderült, hogy a brit nők nagyobb valószínűséggel szexelnek nyaraláskor külföldön, mint a hétköznapokon.

A 30 év alatti nők több mint 40%-ának van egyéjszakás kalandja a nyaralás alatt, 10%-nak öt, vagy annál több partnere is akad a vakáció alatt – derült ki a MissTravel.com felméréséből. Az utazási iroda 30.000 brit nőt kérdezett meg a nyaralás alatti szexuális szokásaikról, a felmérésből kiderült, hogy a nyaralók nagyobb valószínűséggel szexelnek külföldön, mint otthon. "Egyértelmű, hogy a nők sokkal felszabadultabbak, amikor kikerülnek a komfort zónájukból" – nyilatkozta a Dailymailnek Brandon Wade, a MissTravel ügyvezetője, és hozzátette, hogy az utazás afrodiziákumként hat a nőkre. "Háromból egy kliensünk szexelt már a tengerparton, úgy tűnik, természetes dolog nyaraláskor találkozni valakivel, és izgalmas pillanatokat megélni."

A felmérés szerint a brit nők az olasz pasikat tartják a legszexibbnek (33%), a sorban utánuk a hollandok jönnek (18%), majd a franciák (16%). A legszexisebb helyszínnek Görögországot jelölték meg a legtöbben (40%), Spanyolországot a megkérdezett nők 25%-a tartja romantikus helyszínnek, és Olaszország áll a harmadik helyen (20%). A brit csajok majdnem fele az esti buliban pasizik (48%), a nichtclubokban és a bárokban, 25%-uk a hotelben ismerkedik, 20% pedig a tengerparton.

A megkérdezett nők mintegy 35%-a válaszolta azt, hogy csak egy partnerrel van viszonya nyaraláskor, 25% legalább két pasit is elfogyaszt, 19% hármat, 11% négyet, és 3000 nő válaszolta azt, hogy öt vagy annál több pasit is felszed. Hogy mennyire fontos a szingliknek az utazás, az ausztrál Intrepid Travel utazási iroda felméréséből is kiderül. Az iroda 880 szingli nőt faggatott az utazásról, amiből kiderült, a legtöbb szingli nőnek fontos, hogy olyan partnere legyen, akivel együtt lehet utazni, együtt lehet felfedezni a világot.

Ön egyéjszakázik nyaraláskor?