Összegyűjtöttük azokat a felnőtt filmes tényezőket, amik nemcsak nem izgatóak a felhasználók számára, hanem nevetségesen, szürreálisan is hatnak a képernyőn. Van bénább dolog a vibrátor szopásnál? És mi értelme van a kiakasztott állkapoccsal való körkörös szájnyalásnak?

Vibrátor szopása

Az egyik legviccesebb dolog, amit filmrendező - vagy a fene tudja, ki - kitalált. Ilyen jelenet javarészt a leszbikus részeknél szokott lenni, amikor egymás kielégítése előtt vagy utána a csajok nekiesnek egy hatalmas műbránernek és percekig élvezettel, hatalmas sóhajok közepette nyalogatják. Az egésznek nemcsak hogy értelme nincs, de rendkívül nevetséges is, ebben a műfajban viszont a pornóparódiától eltekintve minden lehangoló, ami maszturbálás közben röhögésre készteti az embert.

Kamerába nézés

Biztosan van olyasmi üzenete a dolognak, hogy a kamerába való nézés szinte olyan, mint a szemkontaktus dugás közben, és szinte a helyszínen érzi magát a férfi, de ez is inkább zavaró és béna, mint izgató. Legtöbb pornórendező nem véletlenül tiltja ezt, és nem véletlenül amatőrözik le azokat a csajokat és magát a filmet is, amiben elfér egy ilyen baki - főleg, ha nem baki, hanem direkt rendezés.

Tátott szájjal ajaknyalás

Miért? Miért? Miért? A pornófilmtörténelem egyik legnagyobb, egyben meg nem fejtett kérdése, hogy miért kell kiakasztott állkapoccsal nyögni bele a levegőbe, miközben a delikvens hatalmas, körkörös mozdulatokkal nyalja végig az ajkait. Néha vicces, de leggyakrabban inkább szánalmas ez a megnyilvánulás, pedig alig akad olyan film, amiben ezt ne lőné el az egyszeri pornószínésznő.

Szinkronizálás

Még az alapvetően jó ponót is el lehet cseszni egy pocsék szinkronnal: egyáltalán nincs értelme, főleg az olyan szinkronizálásnak nincs, amikor egy-két mondatos párbeszéd miatt még a kéjhangokat is újraveszik, ám a szinkronszínész még csak véletlenül sem ott sikít vagy nyög bele a mikrofonba, amikor épp az eredeti változatban teszi ugyanezt a pornós. Plusz poén a magyar film angol felirattal, két teljesen különböző szöveggel: "Most akkor lehúzom a bugyidat" helyett "Alig várom, hogy rendesen kinyaljalak".

Színlelt orgazmus hangja

Aki nem tudja eljátszani az orgazmust, az legalább maradjon csenben, de nem, a pornókban alap a sikoltozás és üvöltözés, amikor a nőnek rendezői utasításra épp el kell élvezni. A pornófilmek 90 százalékában botrányosan szar a pornószínésznő színlelt orgazmusa közben kiadott hangja, pedig mind a filmnek, mint pedig a kanapén önkielégítést végző felhasználónak is elvileg ez a csúcspont.

Zene

A film legborzasztóbb része még mindig a rosszul kiválasztott zene, ami sok majdnem tökéletes alkotást is tönkretett már. Legfájóbb egyébként az, amikor az egész anyag alá bekevernek egy számot, de úgy, hogy a zene mellett aztán tényleg nem hallatszik semmi, se nyögés, se fitymacsattogás.